illuminati_13 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Είμαι και εγώ μερικές μέρες με την 4.2.1 stock και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Η εφαρμογή της κάμερας είναι κάπως πιο αργή. Μονο αυτό βρήκα σαν μείον. Επίσης γιατί χρησιμοποιείται όλοι τον stock browser και όχι τον chrome η κάποιον άλλον? Παρολαυτά δοκίμασα και τον stock για λίγο και ούτε εκεί αντιμετώπισα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Επίσης γιατί χρησιμοποιείται όλοι τον stock browser και όχι τον chrome η κάποιον άλλον? O stock browser παίζει flash και πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Σημερα ημουν για ωρα με τον στοκ browser και δε μου κλεισε ουτε μια φορα ,οσο βαριες σελιδες και αν ανοιξα. Λετε να διορθωσαν τιποτα? Και εμενα σημερα δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 περασα εδω και δυο μερες με καθαρη εγκατασταση την 4.2.1. deoxeded.ολα καλα με το bluetooth,to don't panic κρασαρει στην εκκινηση αλλα το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες οταν παω να τερματισω μια κληση η οθονη μενει σβηστη και δεν μπορω!και μια ερωτηση τα κεφαλαια πως γινεται να μενουνε προεπιλογη;παταω το βελακι αλλα παλι μετα γυρναει σε μικρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 περασα εδω και δυο μερες με καθαρη εγκατασταση την 4.2.1. deoxeded.ολα καλα με το bluetooth,to don't panic κρασαρει στην εκκινηση αλλα το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες οταν παω να τερματισω μια κληση η οθονη μενει σβηστη και δεν μπορω!και μια ερωτηση τα κεφαλαια πως γινεται να μενουνε προεπιλογη;παταω το βελακι αλλα παλι μετα γυρναει σε μικρα. πατας δυο φορες γρηγορα το βελακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 καλησπέρα είμαι τελευταία με την 4,2,1 αλλά ρε παιδιά κάθε φορά που κάνω κλήση και μιλάω μετά από λίγο κλείνει την κλήση!Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα?Υπάρχει καμία λύση γιατί είναι πολύ εκνευριστικό! Εν το μεταξύ δεν θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετά το update για την διόρθωση του "εξαφανισμένου Δεκέμβρη"...νομίζω όμως οτι είναι από πριν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_vitz Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 καλησπέρα είμαι τελευταία με την 4,2,1 αλλά ρε παιδιά κάθε φορά που κάνω κλήση και μιλάω μετά από λίγο κλείνει την κλήση!Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα?Υπάρχει καμία λύση γιατί είναι πολύ εκνευριστικό! Εν το μεταξύ δεν θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετά το update για την διόρθωση του "εξαφανισμένου Δεκέμβρη"...νομίζω όμως οτι είναι από πριν.... Ισχύει....Μόλις το έπαθα και εγώ...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Και εκει που ειπα οτι θα το γυρισω σε Google branded για τα update και τωρα να μην θελω ουτε εγω δεν το πιστευω. :( θα το αφησω 4.1.1 μεχρι να το παρουν χαμπαρι εκει στην Google Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Είναι περίεργο πάντως απο μεριά της google πως κατάφερε να μας απογοητευσει τόσο απότομα κ τόσο απρόσμενα.Ατέλειες στη 4.2 κ κρασάρισμα του browser σε πολλά μοντέλα...Με κανει να σκέφτομαι λίγο πονηρά! Το μυαλό μου παει σε βιομηχανική κατασκοπεία. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Μόλις μου έκανε και εμένα στο ξαφνικό επανεκκίνηση ενώ γενικά δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στις τόσες μέρες χρήσης με 4.2.1(εκτός από αυτό με την κάμερα που δεν με ενοχλεί).....για να δούμε αν συνεχιστεί αλλιώς με βλέπω σε 4.1.2 :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εγώ τελικά μετά από μια όμορφη και απροβλημάτιστη συμβίωση με την 4.2.1 και αφού πέρασα από όλες τις custom ROM που κυκλοφορούν αλλά και στοκ, τελικά χθες το βράδυ αποφάσισα να γυρίσω στην 4.1.2 και συγκεκριμένα την αγαπημένη μου baked black bean 6.πιστεύω πως η 4.2.1 έχει δημιουργηθεί για το nexus 4 και μόνο.δεν κάνει για το δικό μας κινητό και αυτό φαίνεται...θα μείνω λοιπον με πόνο ψυχής στην 4.1.2, μιας και πήρα το nexus με βασικό λόγο να έχω πάντα την τελευταία έκδοση Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 εγώ παιδιά όσο καιρό ειμαι με την 4.2.1 πάλι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είναι όλα μια χαρα Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 εγώ παιδιά όσο καιρό ειμαι με την 4.2.1 πάλι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είναι όλα μια χαρα Το ιδιο και εγω.Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ως τωρα και ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Κανένα παράπονο απο την 4.2.1 πέρα απο το απρόσμενο κλείσιμο του προκαθορισμένου περιηγητή.Δεν καταλαβαίνω τι σας χαλάει τόσο πολύ που γυρνατε πίσω. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 εγώ παιδιά όσο καιρό ειμαι με την 4.2.1 πάλι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα είναι όλα μια χαρα Το ίδιο και εδώ! Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Κανένα παράπονο απο την 4.2.1 πέρα απο το απρόσμενο κλείσιμο του προκαθορισμένου περιηγητή.Δεν καταλαβαίνω τι σας χαλάει τόσο πολύ που γυρνατε πίσω. Κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Το μόνο πρόβλημα με την 4.2.1 που έχω παρατηρήσει είναι πως δυο φορες ενω δούλευε κανονικά δεν αναγνώρισε την κάρτα σιμ και επρεπε να βάλω παλι το πιν της κάρτας σιμ. Περίεργο φαινόμενο που παλαιότερα δεν το είχε κανει. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 οπότε βλέπω έχουμε θέμα με την διακοπή κλήσης....σιγά μη φτιάξουν τίποτε εκεί στην google.κρίμα γιατί με την jellybeam το κινητό ήταν άψογο.Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάπου που να μπορείς να στέλνεις στην google email με σχετικά θέματα - προβλήματα? αν κάποιος λύσει το πρόβλημα ας μας το μεταφέρει. καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλημέρα σας. -Τον τελευταίο καιρό εχω πάψει να γράφω στο φόρουμ, παραμένω όμως φανατικός αναγνώστης. - Παρακολουθώ ανελλειπώς το συγκεκριμένο νήμα και τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σε αρκετούς συμφορουμήτες !! - Από την αγορά του νεξους έχω "αράξει" και απλά παρακολουθώ τις αναβαθμίσεις της Google. Η μόνη επέμβαση που θυμαμαι ,ήταν όταν με fastboot commands εγκατέστησα την yakju rom (από yakjuxw αρχική). Έκτοτε το καλό γινεται καλύτερο και πλέον έχω φτασει στην 4.2.1 και το εργαλείο κεντάει. Ο χειρισμός σκέτη "πούδρα proderm" .... μπαταρία κι αυτή μια από τα ίδια ... προχθές έφτασα τρείς μέρες κια κάτι ψιλά :blink: .... σήμερα διάβαζα εφημερίδες στον browser ... αέρας!! Το Bluetooth ενεργοποιείται κανονικά. Το πρόβλημα με την περιστροφή της κάμερας δεν το λαμβάνω υπ’ όψιν μου. - Όλα τα λεφτα για μένα η αφαίρεση της δόνησης στο ξεκλείδωμα!!! ... αλλά και το widget στο άνοιγμα. Άσχημο για μένα το ψηφιακό ρολόι ,θα μπορούσαν να βάλουν κάτι πιο λεπτεπίλεπτο κι όχι αυτή τη γραμματοσειρά :mad: ... ιδίως αν βάλεις και ώρες άλλων ζωνών γίνεται μπάχαλο από τα bold. - Πρόβλημα έχει το widget του ψηφιακού ρολογιού. Χρειάζεται διόρθωση το καλιμπράρισμα στο μικρό και το μεσαίο μέγεθος του. Π.χ στο μικρό μέγεθος κόβει την ημερομηνία κατα μήκος στην μέση! Ενώ στην επόμενη διάσταση για να δεις και την ημερομηνια ,γίνεται υπερβολικά μεγάλο το πλαίσιο με συνέπεια να κόβει οφέλιμο χώρο όπου θα μπορούσε να μπει κάποιο άλλο widget !! Δεν το έχει παρατηρήσει κανένας; - Ένα άλλο που παρατήρησα είναι, ότι επιλέγοντας να δημιουργήσω το λογαριασμό του Hotmail ως "μήνυμα ηλεκτρονικου ταχυδρομείου", στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ο λογαριασμος γίνεται "εταιρικός" :wacko: ,ενώ στην ίδια διαδικασία για τον λογαριασμό yahoo δεν υπάρχει πρόβλημα ,καταλήγει δηλαδή ως "μήν. ηλεκτρ. ταχυδ" με το ανάλογο εικονίδιο !!! Άλλος που το έχει παρατηρήσει; ή κάνω κάποιο λάθος; - Συνοψίζοντας ,για την χρήση που κάνω ,μόνο βελτίωση έχω δει! ..... Αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί φυσιολογικά, κανονικά δεν θα παρουσιάσει προβλημα. Παρότι είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα εξέλιξης του λειτουργικου ,δεν παύει να δισλειτουργεί αν γίνουν λανθασμένες επεμβάσεις στα εσώψυχά της!! :) Φιλικά Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλημέρα σας. -Τον τελευταίο καιρό εχω πάψει να γράφω στο φόρουμ, παραμένω όμως φανατικός αναγνώστης. - Παρακολουθώ ανελλειπώς το συγκεκριμένο νήμα και τελευταία δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει σε αρκετούς συμφορουμήτες !! - Από την αγορά του νεξους έχω "αράξει" και απλά παρακολουθώ τις αναβαθμίσεις της Google. Η μόνη επέμβαση που θυμαμαι ,ήταν όταν με fastboot commands εγκατέστησα την yakju rom (από yakjuxw αρχική). Έκτοτε το καλό γινεται καλύτερο και πλέον έχω φτασει στην 4.2.1 και το εργαλείο κεντάει. Ο χειρισμός σκέτη "πούδρα proderm" .... μπαταρία κι αυτή μια από τα ίδια ... προχθές έφτασα τρείς μέρες κια κάτι ψιλά :blink: .... σήμερα διάβαζα εφημερίδες στον browser ... αέρας!! Το Bluetooth ενεργοποιείται κανονικά. Το πρόβλημα με την περιστροφή της κάμερας δεν το λαμβάνω υπ’ όψιν μου. - Όλα τα λεφτα για μένα η αφαίρεση της δόνησης στο ξεκλείδωμα!!! ... αλλά και το widget στο άνοιγμα. Άσχημο για μένα το ψηφιακό ρολόι ,θα μπορούσαν να βάλουν κάτι πιο λεπτεπίλεπτο κι όχι αυτή τη γραμματοσειρά :mad: ... ιδίως αν βάλεις και ώρες άλλων ζωνών γίνεται μπάχαλο από τα bold. - Πρόβλημα έχει το widget του ψηφιακού ρολογιού. Χρειάζεται διόρθωση το καλιμπράρισμα στο μικρό και το μεσαίο μέγεθος του. Π.χ στο μικρό μέγεθος κόβει την ημερομηνία κατα μήκος στην μέση! Ενώ στην επόμενη διάσταση για να δεις και την ημερομηνια ,γίνεται υπερβολικά μεγάλο το πλαίσιο με συνέπεια να κόβει οφέλιμο χώρο όπου θα μπορούσε να μπει κάποιο άλλο widget !! Δεν το έχει παρατηρήσει κανένας; - Ένα άλλο που παρατήρησα είναι, ότι επιλέγοντας να δημιουργήσω το λογαριασμό του Hotmail ως "μήνυμα ηλεκτρονικου ταχυδρομείου", στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ο λογαριασμος γίνεται "εταιρικός" :wacko: ,ενώ στην ίδια διαδικασία για τον λογαριασμό yahoo δεν υπάρχει πρόβλημα ,καταλήγει δηλαδή ως "μήν. ηλεκτρ. ταχυδ" με το ανάλογο εικονίδιο !!! Άλλος που το έχει παρατηρήσει; ή κάνω κάποιο λάθος; - Συνοψίζοντας ,για την χρήση που κάνω ,μόνο βελτίωση έχω δει! ..... Αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί φυσιολογικά, κανονικά δεν θα παρουσιάσει προβλημα. Παρότι είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα εξέλιξης του λειτουργικου ,δεν παύει να δισλειτουργεί αν γίνουν λανθασμένες επεμβάσεις στα εσώψυχά της!! :) Φιλικά +1 Για τα widgets πάντως βάλε κάποια άλλη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Έχει κανένας πρόβλημα με την αναφορά παράδοσης sms? Πριν την αναβάθμιση έβγαζε ένα σηματάκι όταν τα sms παραδίνονταν τώρα ενώ έχω τσεκαρισμένη την αναφορά παράδοσης τα sms πάνε μεν δεν εμφανίζεται όμως η αναφορά παράδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 @Zong Σε εμένα λειτουργεί όπως πριν. Βάλε ενα GO SMS να δεις αν σου κάνει το ίδιο. Και αν έχεις ήδη κάποια εφαρμογή για SMS τσέκαρε τις ρυθμίσεις ή δες αν σου κάνει τα ίδια η στοκ. @hitech Φίλε Στάθη εγώ ξέρεις τι παρατηρώ; Πολλοί εδώ μέσα έχουν αρκετά προβλήματα μετά την 4.2 και δεν νομίζω πως λένε ψέμματα ή πως έχουν πειράξει τα εσώψυχα του κινητού, γιατί τα περισσότερα παιδιά έδειχναν αρχάριοι και δεν ήξεραν ούτε τι είναι toolkit και bootloader. Επίσης παρατήρησα πολλούς, που για τους χ-ψ λόγους δεν έχουν πρόβληματα, να χλευάζουν και να μην μπορούν να κατανοήσουν ότι υπάρχουν και κάποιοι που αντιμετωπίζουν θέματα. Επίσης, μερικοί εδώ μέσα, παρά τις τόσες αναφορές που έχουν γίνει για προβλήματα, δηλώνουν άγνοια, κάνουν του fan-μπόιδες και δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώσουν ότι γι αυτούς είναι όλα καλά και ανθηρά. Θα προτιμούσα να βοηθάει κάποιος αν ξέρει ή να σιωπά αν δεν ξέρει, από το να βλέπω κάθε 2-3 ποστ έναν απλά να λέει: "Εμένα όλα καλά είναι. Μια χαρά, τέλεια. Σούπερ-γουάου το κινητό." Αυτά δεν βοηθάνε κανέναν. Και δεν μιλάω για το δικό σου πόστ ή για σένα προσωπικά. Αυτά που λες ήταν η αφορμή, επειδή και άλλοι διαβάζουμε και δεν μιλάμε, αλλά βαρεθήκαμε να διαβάζουμε άχρηστα ποστ και επαναλαμβανόμενα πράγματα. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Όλα στοκ είμαι παιδιά για αυτό ρωτάω αν το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος το θέμα με τα sms report. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chubros Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 >hitech ήρθε να με συμπληρώσει στο έπακρο ο ptmax13. το τηλέφωνο είναι εντελώς απαραβίαστο σε ότι κι αν υπονοείς. Διατυπώνω ένα πρόβλημα, να δω αν υπάρχει και σε άλλους, να βοηθηθώ αν υπάρχει λύση και προς Θεού δεν με πείραξε η γραμματοσειρά σε κάποιο widget αλλά μιλάμε πρόβλημα στην στοιχειώδη λειτουργία που έχει ένα τηλέφωνο!να κάνει κλήσεις.... κι αυτό απλά την διακόπτει. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ακόμα βρίσκομαι σε στοκ 4.2.1 (για κάποιο λόγο δυσκολευομαι να γυρίσω στην 4.1.2)κ εκτός του μικρού λαγκ στην κάμερα,το οποίο δεν με ενοχλεί πραγματικά,το μόνο πρόβλημα που με ενόχλησε ήταν το κρασάρισμα του στοκ browser, ο οποίος από χθες που τον ξαναχρησιμοποίησα δουλεύει ρολόι για κάποιο λόγο. Δεν άλλαξα τπτ στις ρυθμίσεις. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν σχεδόν στην εντέλεια. Απλά η 4.1 μου φάνηκε πιο smooth για το κινητό μας, γι'αυτό σκέφτομαι το πισογυρισμα ... Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts