Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω και εγώ ότι και εμένα η μπαταρία βελτιώθηκε έως αισθητά και αυτό το βλέπω με ικανοποίηση γιατί ήταν απ τα βασικά μείον του κινητού για μένα που είχα μάθει με note 2 άλλα και S3.

Πλέον αν και το τσεκαρω ακόμα είναι σχεδόν βέβαιως καθώς και το nexus 7 έχει την ίδια συμπεριφορά με 4.2!

Κατά τα άλλα δε βλέπω κάποιο ιδιαίτερο μείον εκτός κάτι μίκρο bugs που οφειλωντε κατά τη γνώμη μου σε μη update των εφαρμογών όπως το screen off and lock που έχει 1 μικρό θέμα του στυλ που μου έκανε με τα galaxy(s3,note2)δλδ που δε κλείνει smooth την οθόνη του κινητού αλλά και οτι ενω είναι πιο γρήγορο στις εφαρμογές εκτός απ κάμερα που κάνει κανα sec παραπάνω να οριζοντιοθει όταν βγαίνεις απο μερικές εφαρμογές είναι πιο απότομο και όχι τόσο smooth αν και γρήγορο.

Το μεγάλο μου πρόβλημά είναι ότι ακόμα δε το έχω rootαρη να μπορω να το χρησιμοποιησω όπως πριν(παρ όλο που είχε μείνει το εικονίδιο του superuser στις εφαρμογές)δεν ηταν root,το εσβησα και επίσης να πω ότι είμαι ξεκλειδωτος αλλά με στο recovery μιας και περιμένω το tool kit

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

την πέρασες καθαρά με φορματ ? η πάνω απο την 4.1.2 ?

την πέρασα ΟΤΑ από την 4.1.2....

Αν δεν είμαι βέβαιος ότι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα δεν μπαίνω στην διαδικασία να φορμάρω το κινητό και να περάσω από το factory image την 4.2 . Γι αυτό έκανα την δημοσκόπηση αν και βλέπω ότι την γράψανε όλοι εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και όσοι έχουν μπει, "όλα καλά" ψήφισαν. Τελικά εμείς οι Έλληνες μόνο να γκρινιάζουμε είμαστε, κατά την ουσία τίποτα.

Εδώ που τα λέμε πάντως, δεν θα έπρεπε να τα συζητάμε αυτά. Τα ΟΤΑ υποτίθεται πως είναι γι αυτές τις δουλειές, για αναβαθμίσεις χωρίς παρατράγουδα. Όχι να την κάνεις και να τρέχεις μετά για φορμάτ και μλκιες για να έχεις ένα κινητό όπως πρέπει.

Μεγάλο FAIL η Google με την 4.2...

Αποστόλης

την πέρασες καθαρά με φορματ ? η πάνω απο την 4.1.2 ?

Δηλ αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα, αφοτου μπει η 4.2 δεν θα υπαρχει προβλημα;

την πέρασα ΟΤΑ από την 4.1.2....

Αν δεν είμαι βέβαιος ότι θα καλυτερεύσουν τα πράγματα δεν μπαίνω στην διαδικασία να φορμάρω το κινητό και να περάσω από το factory image την 4.2 . Γι αυτό έκανα την δημοσκόπηση αν και βλέπω ότι την γράψανε όλοι εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και όσοι έχουν μπει, "όλα καλά" ψήφισαν. Τελικά εμείς οι Έλληνες μόνο να γκρινιάζουμε είμαστε, κατά την ουσία τίποτα.

Εδώ που τα λέμε πάντως, δεν θα έπρεπε να τα συζητάμε αυτά. Τα ΟΤΑ υποτίθεται πως είναι γι αυτές τις δουλειές, για αναβαθμίσεις χωρίς παρατράγουδα. Όχι να την κάνεις και να τρέχεις μετά για φορμάτ και μλκιες για να έχεις ένα κινητό όπως πρέπει.

Μεγάλο FAIL η Google με την 4.2...

Αν και δεν την εκανα την αναβαθμιση...πολυ καλα τα λες.Δωσαμε τοσα λεφτα για να διαβαζουμε οτι λαγκαρει το κινητο; Κριμα.

Τελικά ούτε σε μένα δούλεψε. Τους έχω στείλει mail ότι η διαδικασία που μου στείλανε δεν λειτουργεί αλλά ακόμα δεν πήρα απάντηση και ούτε το βλέπω να απαντάνε...

Η απάντηση που πήρα είναι:

Αγαπητέ κύριε,

Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με το Ginius – Don’t Panic και την έκδοση android 4.2. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσετε από τα γραφεία μας να το δούμε και αν πράγματι διαπιστώσουμε κάτι, να επικοινωνήσουμε με τη Mireo ώστε να μας δώσει κάποια λύση..

Επειδή εγώ δεν μένω Αθήνα ώστε να περάσω από τα γραφεία τους δεν αρχίζετε να τους στέλνετε mail όσοι έχουν πρόβλημα μπας και φιλοτιμηθούν και το φτιάξουν.

δεν αρχίζετε να τους στέλνετε mail όσοι έχουν πρόβλημα μπας και φιλοτιμηθούν και το φτιάξουν.

Σωστη προταση :) θα τους στειλω μολις μπορεσω...

Παρατηρησα οτι στο ρολοι του κιν εχει αντιστροφη μετρηση και χρονομετρο τα ειχε και στην 4.1 και δε τα χα δει η τωρα τα προσθεσαν????

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Αγαπητέ κύριε,

Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με το Ginius – Don’t Panic και την έκδοση android 4.2. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσετε από τα γραφεία μας να το δούμε και αν πράγματι διαπιστώσουμε κάτι, να επικοινωνήσουμε με τη Mireo ώστε να μας δώσει κάποια λύση..

Επειδή εγώ δεν μένω Αθήνα ώστε να περάσω από τα γραφεία τους δεν αρχίζετε να τους στέλνετε mail όσοι έχουν πρόβλημα μπας και φιλοτιμηθούν και το φτιάξουν.

Και εγώ πήρα την ίδια απάντηση.

Στην απορία μου γιατί το trial(market) δουλεύει σωστά, μου απάντησε ότι η έκδοσητου Πλαισίου είναι μη αναβάθμισιμη.

Μου. είπε ότι θα επικοινωνιση με την εταιρεία και θα μου απαντήσουν.

Edited by nikkkkos

Αγαπητέ κύριε,

Παιδιά, εμένα πάντως το Ginius του Πλαισίου τρέχει μια χαρά μετά την αναβάθμιση. Χωρίς να κάνω κάτι.

Αποστόλης

Εχει δοκιμασει κανεις με 4.2 το wifi direct (miracast; ) που λενε οτι υποστηριζει η νεα εκδοση; Αφορα κυριως τη δυνατοτητα απεικονισης της οθονης του κινητου σε νεες τηλεορασεις που υποστηριζουν wifi direct.

Εχει δοκιμασει κανεις με 4.2 το wifi direct (miracast; ) που λενε οτι υποστηριζει η νεα εκδοση; Αφορα κυριως τη δυνατοτητα απεικονισης της οθονης του κινητου σε νεες τηλεορασεις που υποστηριζουν wifi direct.

Απο το Play ; πως ακριβώς να το ψαξω γιατί δεν το βρήκα

Εκανα restore την 4.1.2. Ομως συνεχεια μου βγαζει μηνυμα να κανω εγκαρασταση την 4.2. Πως το απενεργοποιω? Μηπως την εχει σωσει καπου μεσα και τη διαβαζει συνεχεια?

εγω απο περιεργεια περασα μια custom 4.2 αλλα δε μου γεμισε το ματι..ωραια η lockscreen αλλα θελει φτιαξιμο.γυρισα σε 4.1.2 κ περιμενω κατι καλυτερο για 4.2
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλ αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα, αφοτου μπει η 4.2 δεν θα υπαρχει προβλημα;

δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται με το factory defaults του GN. Στο Note πχ δεν διαγράφει τα πάντα και πρέπει χειροκίνητα να κάνω delete . Πάντως εγώ πέρασα την 4.2 στο GN της δικιάς μου με full format και είδα και εγώ και αυτή διαφορά. Προς το καλύτερο πάντα. Ίσως να φταίει το OTA.

Πάντως απορώ πως αργεί ΤΟΣΟ η google να βγάλει την 4.2.1 που θα διορθώνει το bug του ημερολογίου και ότι άλλο παρατηρήσουν.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εκανα restore την 4.1.2. Ομως συνεχεια μου βγαζει μηνυμα να κανω εγκαρασταση την 4.2. Πως το απενεργοποιω? Μηπως την εχει σωσει καπου μεσα και τη διαβαζει συνεχεια?

Κάπου γράφει ότι έχει κατεβάσει ενημέρωση και θέλει να την εγκαταστήσει. Το θυμάμαι όταν του είχα σβήσει χειροκίνητα το .zip από το /cache, και παρ' όλα αυτά μου έλεγε: "Κατέβασα ενημέρωση, θέλεις να την εγκαταστήσω?" Αν δεν το βρεις θα το googlάρω κάποια στιγμή.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579154

θελει root

All it takes is a swipe...

Απο το Play ; πως ακριβώς να το ψαξω γιατί δεν το βρήκα

http://androidandme.com/2012/10/news/android-4-2-adds-official-support-for-miracast-wireless-display/

Ένα σχετικό link που βρήκα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για αυτό και ρωτάω. Είναι ίσως το μοναδικό feature που θα με έκανε να αναβαθμίσω σε 4.2

Το miracast πρεπει να εχει σχεση και με το hardware της συσκευης. Το android 4.2 απλα το υποστηριζει. Το nexus 4 το εχει ,συμφωνα με το anandtech: http://images.anandtech.com/doci/6440/2012-11-13%2005.08.30.png ,ενω τα δικα μας και μαλλον και οι nexus ταμπλετες οχι,καθως δε φαινεται να εχουμε την τελευταια επιλογη.

Ενω ας πουμε συμφωνα με αυτο το site: http://certifications.wi-fi.org/search_products.php?lang=en&advanced=1 , το optimus G θα το εχει,μαλλον και το galaxy s3.

Εκανα ξανά clean install την 4.2. Σαφως καλυτερα τα πραγματα, δουλεύει και το bluetooth επιτέλους...

εμ, τα λέω :p .. Θέλει clean install

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

λεω το σαββατοκυριακο που θα εχω χρονο να κατσε να του κανω clean install ( σαν τους υπολογιστες φορματ + Install windows :p )

ποια βηματα να ακολουθησω μεσω του toolkit ? εχω την εκδοση 9.4 donated ;)

Κατέβασε την 4.2 απο το λινκ που έβαλα πιο πριν βάλε τη στο φάκελο του τουλκιτ εκεί που λέει put image to flash και φλασαρισε την.

Μετα κάνε και root-busybox ,και ρεκοβερυ και είσαι κομπλε.

Εγώ έβαλα cwm για να παρω nandroid.

Προχωρά άφοβα άψογη η 4.2.

Και στο θέμα bluetooth κανένα disconect με mw600,που είχα με 4.1.2.

κάτι με το Bluetooth έχουμε; γιατί το δοκίμασα με το ανοιχτής ακρόασης στο αυτοκίνητο και δεν ανοίγει καν...
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)