GalaxyNote Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 αυτό τo photo Sphere θα το πάρει λογικά και το GN , σωστά? γιατί αν δεν κάνω λάθος, η google δεν διαφοροποιεί ποτέ το λογισμικό εφόσον το σηκώνει το Hardware. Εννοείτε οτι θα το πάρει!Η google δεν κουτσουρεύει τίποτα. Λογικά θα το πάρει και το nexus s σύμφωνα με τις φήμες..:D Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έχει βγει τπτ επίσημο για το πότε θα πάρουμε την 4.2, ή μόνο φήμες; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 εδω ειναι το photo sphere, θελει φλασαρισμα απο recovery. http://www.androidcentral.com/android-42-gallery-and-camera-ported-galaxy-nexus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδια μονο εγω εχω προβλημα με το σημα με την 4.1.2? Μιλαμε εχει γινει το κινητο μου δυσχρηστο, σημα χαλια συνηθως και πολλες φορες εκει που εχει σημα 3-4 γραμμες ξαφνικα το χανει εντελως για καποια δευτερολεπτα. Εχω δοκιμασει προφανως αλλαγη radio, kernel και επισης ειμαι με android revolution hd 4.1.2 και το προβλημα υπαρχει σε ολες τις περιπτωσεις. Αν μπορειτε δωστε μου μερικες απαντησεις για να μην το γυριζω σε στοκ κατασταση και τρεχω στο σερβις ασκοπα και επισης δεν εχω τον χρονο να δοκιμασω παλι με 4.1.1(στησε-ξαναστησε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Εγω δεν εχω καποιο προβλημα με το σημα και ειμαι εντελως στοκ.Θα σου προτεινα να το γυρισεις στοκ και αμα υφισταται ακομα το προβλημα να το πας για σερβις. Εγω εχω ενα αλλο προβλημα!Καποια wifi με ζοριζει πολυ για να με βαλει.Σε μια καφετερια π.χ. δεν με εβαζε με τιποτα παρολο που εχω απενεργοποιημενο το avoid poor connections εμενε κολλημενο στο obtaining ip address και μετα εβγαζε avoided poor connection!Iphone διπλα μου εμπαινε κανονικα.Το κανει σε κανεναν αλλο αυτο?Μηπως ειναι bug της 4.1.2 και δεν απενεργοποιειται η επιλογη avoid poor connections? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Λοιπόν έβαλα το volume+ free για να δώσω λίγη έντασή αλλά διαφορά δεν είδα.τι παίζει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Λοιπόν έβαλα το volume+ free για να δώσω λίγη έντασή αλλά διαφορά δεν είδα.τι παίζει? Μόνο αν το αγοράσεις θα δεις διαφορά, σε μένα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μόνο αν το αγοράσεις θα δεις διαφορά, σε μένα δουλεύει μια χαρά. Κατέβασα άλλο ένα τώρα,το speaker boost.η διαφορά φαίνεται μόνο όταν με καλούν?η μπορώ να το ακούσω κιόλας πριν Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μόνο αν το αγοράσεις θα δεις διαφορά, σε μένα δουλεύει μια χαρά. Καλα το κατεβαζεις και τζαμπα....:p να σε ρωτησω το χω βαλει στο bluestacks για δοκιμη και μου γραφει ως και +20 ισχυει ή ειναι μουφα γιατι στο play λεει πως παει ως +8:blink: Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Καλα το κατεβαζεις και τζαμπα....:p να σε ρωτησω το χω βαλει στο bluestacks για δοκιμη και μου γραφει ως και +20 ισχυει ή ειναι μουφα γιατι στο play λεει πως παει ως +8:blink: Όντως μπορείτε να το βάλετε τζάμπα και νόμιμα. Το αναφέρει και στο play store ότι από το forum του δίνει τζάμπα λινκς για να κατεβάσει κανείς την full έκδοση. +20 πάει η full και μέχρι +8 η free, αν και δεν θα το βαζα +20, γιατί θα κάνει πρόβλημα στο ηχείο με το καιρό. Άσε που πάνω από το +10 ήδη ακούς μια παραμόρφωση. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Πάντως για όσους ψάχνουν για βάση ή/και φορτιστή, εγώ πήρα τα original (PleoMax), ήτοι αυτά Βάση Αυτοκινήτου Φορτιστής Αυτοκινήτου Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτά, με ρωτάει και ποστάρω απόψεις και photos επί των δύο μόλις τα παραλάβω. Μόλις τα παρέλαβα, δεν έχω βγάλει φωτογραφίες (αν και οι photos που έχει το κάθε προϊόν είναι αρκετά καλές και ενημερωτικές), αλλά απλώς να πω ότι: 1) Νιώθεις το ότι έχεις πληρώσει και έχεις πάρει ένα καλό προϊόν (καμία σχέση με κινεζιές), η λειτουργία της βάσης είναι πάρα πολύ καλή. Μπορεί να κρατήσει το κινητό σε οποιαδήποτε θέση, χωρίς ρυθμιστικά και βιδώματα. 2) Το κινητό χωράει άνετα με την θήκη Black S-line Wave Gel Case που έχω επίσης πάρει. Μπαίνει-βγαίνει άνετα (αρκεί να ξέρεις πως), ενώ όταν είναι μέσα στη βάση δεν κουνιέται χιλιοστό (όπως επίσης έχω δει σε κάτι κινεζιές). 3) Το led του φορτιστή είναι όλα τα λεφτά :p Όποιος θέλει και photos μου λέει.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Android 4.2 start Rolling-out by Mid November for GALAXY Nexus & Nexus 7 :) http://www.youmobile.org/blogs/entry/Android-4-2-start-Rolling-out-by-Mid-November-for-GALAXY-Nexus-Nexus-7 Επίσης, μου ήρθε χθες αυτή η μπαταρία: http://www.ebay.co.uk/itm/390452883802?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Μετά από μία φόρτιση μου φαίνεται ότι κρατάει λίγο παραπάνω από την γνήσια. Με αυτή την τιμή μια χαρά μου φαίνεται. Edited November 1, 2012 by Nikko_ προσθήκη Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εγω εχω παρει αυθεντικη extended battery και πραγματικα σου δινει μια σχετικη ανεση αλλα παιδια το παχαινει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εγω εχω παρει αυθεντικη extended battery και πραγματικα σου δινει μια σχετικη ανεση αλλα παιδια το παχαινει αρκετα. Ναι, ξέχασα να πω ότι η παραπάνω δεν χρειάζεται άλλο καπάκι...είναι στο μέγεθος της αυθεντικής. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Android 4.2 start Rolling-out by Mid November for GALAXY Nexus & Nexus 7 :) Επίσης, μου ήρθε χθες αυτή η μπαταρία: Μετά από μία φόρτιση μου φαίνεται ότι κρατάει λίγο παραπάνω από την γνήσια. Με αυτή την τιμή μια χαρά μου φαίνεται. :O :D πολυ καλο.... να ρωτησω κατι αλλο εκανα την μετατροπη απο jakjuxw σε jakju και σβηστηκαν τα παντα ειχα κρατησει back up αλλα τωρα δε μπορω να περασω το dont panic που ειχα παρει δωρο απ το πλαισιο, η εφαρμογη περναει κανονικα αλλα δε μ εμφανιζει καθολου χαρτη ουτε αυτο που μου ζηταει κωδικο για τους χαρτες εχω ξαναπερασει το φακελο που λεει dp_plaisio αλλα τπτ... κανεις καμμια ιδεα??? EDIT!!!! Ακυρο τα σβησα 2-3 φορες και τα ξανα περναγα και εφτιαξε :) Edited November 1, 2012 by costas89m Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 να ρωτησω κατι αλλο εκανα την μετατροπη απο jakjuxw σε jakju και σβηστηκαν τα παντα ειχα κρατησει back up αλλα τωρα δε μπορω να περασω το dont panic που ειχα παρει δωρο απ το πλαισιο, η εφαρμογη περναει κανονικα αλλα δε μ εμφανιζει καθολου χαρτη ουτε αυτο που μου ζηταει κωδικο για τους χαρτες εχω ξαναπερασει το φακελο που λεει dp_plaisio αλλα τπτ... κανεις καμμια ιδεα??? Εγώ έχω κρατήσει το φάκελο DP_PLAISIO που υπήρχε στο storage και όταν χρειάζεται να εγκαταστήσω πάλι το πρόγραμμα απλώς τον αντιγράφω εκεί ξανά και δουλεύει κανονικά. Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εγώ έχω κρατήσει το φάκελο DP_PLAISIO που υπήρχε στο storage και όταν χρειάζεται να εγκαταστήσω πάλι το πρόγραμμα απλώς τον αντιγράφω εκεί ξανά και δουλεύει κανονικά. Αυτο εκανα αρχικα και δε δουλευε εχει κ ενα ζιπ μεσα ιδιο εσβησα το φακελο αφησα το ζιπ του κανα εγκατασταση κ επαιξε ευχαριστω παντως...:) Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 παιδιά να ρωτήσω κάτι? ένα νέο χαρακτηριστικό του 4.2 λένε ότι είναι το Wireless TV integration.. (Better late than never, finally in this version of Android Google has allows you to wirelessly share the screen of your phone or display with a big screen TV set. All you need to do is connect a wireless display adapter to an HDMI-enabled TV and then it'll start mirroring whats on your screen using DLNA. The new feature uses the Miracast protocol for streaming.) μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το wireless display adapter που λέει παραπάνω? αν υπάρχει και κανένα λινκ για αγορά καλοδεχούμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 παιδιά να ρωτήσω κάτι? ένα νέο χαρακτηριστικό του 4.2 λένε ότι είναι το Wireless TV integration.. (Better late than never, finally in this version of Android Google has allows you to wirelessly share the screen of your phone or display with a big screen TV set. All you need to do is connect a wireless display adapter to an HDMI-enabled TV and then it'll start mirroring whats on your screen using DLNA. The new feature uses the Miracast protocol for streaming.) μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το wireless display adapter που λέει παραπάνω? αν υπάρχει και κανένα λινκ για αγορά καλοδεχούμενο Στην περίπτωσή μου (Samsung LED TV που έχει DLNA) αρκεί να είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο του σπιτιού μου (είτε wired είτε wireless). Μετά οι συσκευές DLNA βρίσκονται μεταξύ τους (π.χ. η TV μου βλέπει το δικτυακό SAN που υποστηρίζει DLNA) :cool: Άρα παρομοίως αν το κινητό/tablet συνδεθεί στο δίκτυο του σπιτιού, θα μπορεί να κάνει broadcast την οθόνη του στη συσκευή που θα επιλέξεις (δηλαδή τη TV) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Android 4.2 start Rolling-out by Mid November for GALAXY Nexus & Nexus 7 :) http://www.youmobile.org/blogs/entry/Android-4-2-start-Rolling-out-by-Mid-November-for-GALAXY-Nexus-Nexus-7 Επίσης, μου ήρθε χθες αυτή η μπαταρία: http://www.ebay.co.uk/itm/390452883802?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Μετά από μία φόρτιση μου φαίνεται ότι κρατάει λίγο παραπάνω από την γνήσια. Με αυτή την τιμή μια χαρά μου φαίνεται. Αν δεν κανω λαθος επανω στη μπαταρια υπαρχει η κεραισ του nfc... αρα να υποθεσω οτι με αυτη τη μπαταρια δεν εχεις γη δυνατοτητα να μεταφερεις δεδομενα μ android beam ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 σωστα υποθετεις, δε θα εχει nfc πλεον Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 παιδιά συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά υπάρχει τρόπος για 160 χαρακτηρες στα ελληνικά με την μαμάτη εφαρμογή μηνυμάτων? κάτι βρήκα στο xda αλλά δεν το κατάφερα μιας κ ειμαι πολύ καινούργιος στο android Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 παιδια αν κλεισουμε το nfc στη συσκευη κερδιζουμε χρονο μπαταριας? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) δεν εχω δει φοβερη διαφορα , δεν πρεπει να καιει τιποτα το ιδιαιτερο παιδιά συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά υπάρχει τρόπος για 160 χαρακτηρες στα ελληνικά με την μαμάτη εφαρμογή μηνυμάτων? κάτι βρήκα στο xda αλλά δεν το κατάφερα μιας κ ειμαι πολύ καινούργιος στο android υπαρχει μονταρισμενη στοκ εφαρμογη στο xda, αλλα η πιο απλη λυση ειναι να βαλεις handcent ή καποια σχετικη εφαρμογη απλα θα μπλεξεις λιγο με ρυθμισεις Edited November 1, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Μία ερώτηση. Μπορώ να ανεβάσω με ασφάλεια τον επεξεργαστή?και με τι τρόπο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts