Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η οθονη δε γυριζει.. το λεγα οτι δε κολλαει σε τηλεφωνο..

παντως μου φαινεται ενα τονο πιο "σπιρτοζικο" :p

(εγω το περασα μονος μου το ΟΤΑ , δεν ηθελε να μου ερθει αυτη τη φορα)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Και σε μενα το ιδιο. Μετα απο clear data στο Google framework. 15.1mb μονο το update.

Ενημερωτικα ο στοκ launcher δεν περιστρεφετε και δεν υπαρχει κατι στις ρυθμισεις.

Ερωτηση.το clear data πως γινεται;ευχαριστω.

Λάζαρος..

Ερωτηση.το clear data πως γινεται;ευχαριστω.

Settings/apps/all apps/google services framework/ κανεις clear data.

Μετα τσεκαρε για update.

Κώστας

Settings/apps/all apps/google services framework/ κανεις clear data.

Μετα τσεκαρε για update.

Ευχαριστω.το βρηκα και το εκανα αλλα δυστηχως δεν ηρθε update τελος παντον αναμονη.

Λάζαρος..

Κάντο παραπάνω από μία φορές ;)

Ήρθε και σε μένα η OTA και δεν έφυγε το root. Αν δεν έρχεται καν το update, πιθανό να μην έχετε το stock recovery, αλλά CMW ή TRPW (οπότε πρέπει να φλασάρετε το stock recovery). Αν σας βγάζει σφάλμα κατά το update, πιθανά προβλήματα είναι να μην έχετε stock kernel (πρέπει να τον φλασάρετε) ή να έχετε πειράξει τα system apps.

Edited by PIL
Samsung Galaxy Nexus (i9250) & Asus Nexus 7 (soon)

κατεβαίνει αυτή τη στιγμή.χάνω το ρουτ έτσι δεν είναι; μετά ξανά με το εργαλείο της πρώτης σελίδας; τα προγράμματα και τα δεδομένα;
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Εμενα που το εκανα μου ηρθε με την πρωτη αλλα δε βλεπω κατι καινουργιο.Μια ερώτηση εχω να κανω πως θα καταλαβω εαν ειμαι ακομη root?Το super user ακομη υπαρχει.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Ευχαριστω.το βρηκα και το εκανα αλλα δυστηχως δεν ηρθε update τελος παντον αναμονη.

μια από τα ίδια:(...

Εμενα που το εκανα μου ηρθε με την πρωτη αλλα δε βλεπω κατι καινουργιο.Μια ερώτηση εχω να κανω πως θα καταλαβω εαν ειμαι ακομη root?Το super user ακομη υπαρχει.

Τότε είσαι ακόμα. Μπορείς για επιβεβαίωση να τρέξεις και κάτι που χρειάζεται root access (πχ κάποιον explorer).

κατεβαίνει αυτή τη στιγμή.χάνω το ρουτ έτσι δεν είναι; μετά ξανά με το εργαλείο της πρώτης σελίδας; τα προγράμματα και τα δεδομένα;

πες μου σε παρακαλώ για το root , γιατί εγώ τη πέρασα χειροκίνητα και θέλω να συγκρίνω

(Εμένα το root παρέμεινε και λογικά και σε σένα , ήταν πολύ μικρή αναβάθμιση )

Τότε είσαι ακόμα. Μπορείς για επιβεβαίωση να τρέξεις και κάτι που χρειάζεται root access (πχ κάποιον explorer).

Μάλλον τελικά δεν επηρεάζει τα αρχεια που αφορούν το root

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Έβαλα την δικιά μου να κάνει τα "Settings/apps/all apps/google services framework/ κανεις clear data" και αφού έκανε τσεκ για Update πάλι δεν έβγαλε τίποτα. Να της πω να συνεχίσει ? Γιατί απο ότι κατάλαβα έχει βγει μαζικά και το δικό της είναι καθαρά google branded

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Όσοι έχετε πάρει το update, για ενημερώστε μας για κάτι.

Τα 2 νέα κολπάκια που έπαιζαν στο web για την 4.1.2 ήταν:

1) Το rotate της homescreen (που τελικά στο Nexus δεν μπήκε)

2) Ότι μπορείς πλέον να κάνεις expand τα notifications με το ένα δάκτυλο, σε αντίθεση με πριν, που το έκανες με τα 2 δάκτυλα.

To δεύτερο ισχύει;

Αποστόλης

μόλις το έκανα, μικρό το update, δεν χάθηκε το ρουτ, τα δεδομένα όλα οκ

rotate home screen δεν έχει.το δεύτερο τι ακριβώς εννοείς;

Edited by oykas2001
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Όσοι έχετε πάρει το update, για ενημερώστε μας για κάτι.

Τα 2 νέα κολπάκια που έπαιζαν στο web για την 4.1.2 ήταν:

1) Το rotate της homescreen (που τελικά στο Nexus δεν μπήκε)

2) Ότι μπορείς πλέον να κάνεις expand τα notifications με το ένα δάκτυλο, σε αντίθεση με πριν, που το έκανες με τα 2 δάκτυλα.

To δεύτερο ισχύει;

1) οχι

2) ναι ισχύει..

Κώστας

Εμενα ακομη να μου ερθει.Ρε παιδια επειδη το εχω μολις 2 μερες το κινητο να ρωτησω κατι ψιλοασχετο.Το wifi δεν το βλεπω και πολυ ζωηρο.Στο ιδιο σημειο που με το sony ποιανω 2 ή τρεις γραμμες με το νεξους ποιανω με με μια και μερικες φορες με αποσυνδεει.

Θα δοκιμασω να αλλαξω και καναλι στο ρουτερ αλλα γενικα δεν το βλεπω ζωηρο.Ισχυει;

Εμενα ακομη να μου ερθει.Ρε παιδια επειδη το εχω μολις 2 μερες το κινητο να ρωτησω κατι ψιλοασχετο.Το wifi δεν το βλεπω και πολυ ζωηρο.Στο ιδιο σημειο που με το sony ποιανω 2 ή τρεις γραμμες με το νεξους ποιανω με με μια και μερικες φορες με αποσυνδεει.

Θα δοκιμασω να αλλαξω και καναλι στο ρουτερ αλλα γενικα δεν το βλεπω ζωηρο.Ισχυει;

Μην δίνεις σημασία στις γραμμές(δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικές), να σε ενδιαφέρει αν μπορείς να περιηγηθείς στο ίντερνετ άνετα :)

Oneplus 5 - 128GB

Μην δίνεις σημασία στις γραμμές(δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικές), να σε ενδιαφέρει αν μπορείς να περιηγηθείς στο ίντερνετ άνετα :)

Εχεις δικιο αλλα δεν ειναι οι γραμμες μονο.Στο wifi analyzer φαινεται καθαρα οτι εχει αδυναμο wifi.Σε σχεση με το sony παντα

Edited by glofiish

Εχεις δικιο αλλα δεν ειναι οι γραμμες μονο.Στο wifi analyzer φαινεται καθαρα οτι εχει αδυναμο wifi.

Τα έχω βάλει πάντως δίπλα δίπλα με το Note μου και έχουν ακριβώς ίδιας ισχύς σήμα(με το wifi analyzer και εγώ). Πρόβλημα έχεις με τους browsers?

Oneplus 5 - 128GB

Τα έχω βάλει πάντως δίπλα δίπλα με το Note μου και έχουν ακριβώς ίδιας ισχύς σήμα(με το wifi analyzer και εγώ). Πρόβλημα έχεις με τους browsers?

Ενταξει δεν ειμαι και διπλα στο ρουτερ αλλα οσα κινητα ειχα lg παλιοτερα και σονυ δεν ειχα θεμα.

Εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι γενικα τα samsumg εχουν θεματακι στο wifi.Ειμουν με εναν φιλο μου που εχει gs3 τις προαλες σε μια καφετερια και ειμασταν και οι δυο λες και προσπαθουσαμε να πιασουμε σταθμο στο ραδιο:)

Ενταξει δεν ειμαι και διπλα στο ρουτερ αλλα οσα κινητα ειχα lg παλιοτερα και σονυ δεν ειχα θεμα.

Εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι γενικα τα samsumg εχουν θεματακι στο wifi.Ειμουν με εναν φιλο μου που εχει gs3 τις προαλες σε μια καφετερια και ειμασταν και οι δυο λες και προσπαθουσαμε να πιασουμε σταθμο στο ραδιο:)

για να πω τη μαύρη αλήθεια κι εμένα μερικές φορές κι ενώ δείχνει γραμμή ή γραμμές, είναι τζουφιο, δεν μπαίνει πουθενά, κι αναγκάζομαι να κλείνω και να ξανανοιγω το Wi-Fi

για να πω τη μαύρη αλήθεια κι εμένα μερικές φορές κι ενώ δείχνει γραμμή ή γραμμές, είναι τζουφιο, δεν μπαίνει πουθενά, κι αναγκάζομαι να κλείνω και να ξανανοιγω το Wi-Fi

Ανακαλυψα μια ρυθμιση στο wifi που λεει αποφυγη συνδεσης σε δικτυα με χαμηλη ποιοτητα.Περιπου το γραφω.

Αυτο λοιπον ηταν επιλεγμενο και το ακυρωσα και σα να ειδα λιγο φως.Δεν ειμαι σιγουρος.

Καλησπέρα, πριν 2-3 εβδομάδες η κοπέλα μου απέκτησε το galaxy nexus. Από την αρχή παρατηρούσε μια περίεργη μοβ γραμμή στην notification bar όταν η φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλά. Εγώ είμαι κάτοχος ενός nexus s με s-amoled αλλά τέτοια "κόλπα" δεν μου έκανε ποτέ... Το galaxy nexus είναι αγορασμένο καινούριο από κατάστημα (kinitomania). Θα επισυνάψω ορισμένες φωτογραφίες να μου πείτε και εσείς τη γνώμη σας. Σημειωτέων, όταν βγάζω screenshot το πρόβλημα δεν φαίνεται αλλά όταν τράβηξα με την δική μου συσκευή είναι ξεκάθαρο. Σε περίπτωση που υπάρχει αστοχία υλικού, και το επιστρέψω, θα μου δώσουν καινούριο ή θα μπει χέρι στο υπάρχον;;

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)