leftis69 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Παιδιά συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί ξανά..νομίζω στις 100+ σελίδες που έχω διάβασει δε βρήκα κάτι. Συνδέω το κινητό με καλώδιο στα windows (s)vista από όλες τις θύρες usb του laptop και επιλέγω από το κινητό ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος/ρυθμίσεις/σύνδεση με υπολογιστή μέσω usb και δε βρίσκει τπτ.. σαν να μη το αναγνωρίζει καθόλου!να φανταστώ πως είναι θέμα λειτουργικού του laptop. Κάποια ιδέα?έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει? Τους drivers τους έχεις περάσει στο pc; Στο κινητό settings>developer options έχεις επιλέξει usb debugging; Edited October 7, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Το debugging που κολλάει για απλή μεταφορά αρχείων ? Κανονικά τα vista πρέπει να αναγνωρίσουν μόνα τους τη συσκευή (και να βρουν drivers ) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 παιδια το airdroid ειναι καλυτερο και γρηγοροτερο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τους drivers τους έχεις περάσει στο pc; Στο κινητό settings>developer options έχεις επιλέξει usb debugging; Ξεκινόντας από το δεύτερο ερώτημά σου,έχεις απόλυτο δίκιο..αυτό ήταν,το επέλεξα και τα windows βλέπουν πλέον τη συσκευή και εκτελείται αυτόματη εκτέλεση όπου μπορώ να διαχειριστώ τα αρχεία μου φυσιολογικά! Στο πρώτο ερώτημα τώρα,αφου το συνδέω στο pc τα windows μου προτείνουν τον εντοπισμό και την εγκατάσταση λογισμικού του προγράμματος οδήγησης της συσκευής επιλέγω οκ και μετά μου εμφανίζουν 2 επιλογές α)να εισάγω τον δίσκο που συνοδεύει η συσκευή ή β)δεν έχω δίσκο,εμφάνισει άλλων επιλογών. Επιλέγω το (β) όπου και η εγκατάσταση τελικώς αποτυγχάνει. Οι drivers τελικά είναι περασμένοι ή όχι?? Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 παιδια το airdroid ειναι καλυτερο και γρηγοροτερο δε θα το λεγα, το καλωδιο ειναι σαφως γρηγοροτερο απο το wifi για πιο μικρα αρχεια, ή αν εισαι εξω απο το σπιτι και δεν εχεις καλωδιο ειναι σιγουρα καλη λυση Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Αυτό μπαίνει και στην custom rom 4.1.1? ναι την εχω δοκιμασει στην rasbeanjelly και δουλευε κανονικα.....system/app,change permissions rw-r-w και αντικατεστησε την στοκ... για καλο και για κακο κανε ενα backup της στοκ! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 δε θα το λεγα, το καλωδιο ειναι σαφως γρηγοροτερο απο το wifi για πιο μικρα αρχεια, ή αν εισαι εξω απο το σπιτι και δεν εχεις καλωδιο ειναι σιγουρα καλη λυση σιγουρα αλλα δινει μεγαλη ευκολια και δεν αναγκαζεσαι να φορτιζεις συνεχεια το κινητο οποτε το συνδεεις. δε χρησιμοποιω ποτε καλωδιο εδω και μηνες και δε σκεφτηκα ποτε οτι μου ελειψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ξεκινόντας από το δεύτερο ερώτημά σου,έχεις απόλυτο δίκιο..αυτό ήταν,το επέλεξα και τα windows βλέπουν πλέον τη συσκευή και εκτελείται αυτόματη εκτέλεση όπου μπορώ να διαχειριστώ τα αρχεία μου φυσιολογικά! Στο πρώτο ερώτημα τώρα,αφου το συνδέω στο pc τα windows μου προτείνουν τον εντοπισμό και την εγκατάσταση λογισμικού του προγράμματος οδήγησης της συσκευής επιλέγω οκ και μετά μου εμφανίζουν 2 επιλογές α)να εισάγω τον δίσκο που συνοδεύει η συσκευή ή β)δεν έχω δίσκο,εμφάνισει άλλων επιλογών. Επιλέγω το (β) όπου και η εγκατάσταση τελικώς αποτυγχάνει. Οι drivers τελικά είναι περασμένοι ή όχι?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Σύνδεσε το κινητό με το pc και πήγαινε διαχείρηση συσκευών, εαν δεν δεις κίτρινο ερωτηματικό είναι περασμένοι, εαν δεν είναι πέρασέ τους με το toolkit με το οποίο κάνεις root φλασάρεις recovery ξεκλειδώνεις bootloader κ.α. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Σύνδεσε το κινητό με το pc και πήγαινε διαχείρηση συσκευών, εαν δεν δεις κίτρινο ερωτηματικό είναι περασμένοι, εαν δεν είναι πέρασέ τους με το toolkit με το οποίο κάνεις root φλασάρεις recovery ξεκλειδώνεις bootloader κ.α. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 Σε ευχαριστώ πολύ!!! αυτό έκανα μόλις τώρα! τώρα σκέφτομαι να το γυρίσω και σε yakju,θα έχω κάποιο πρόβλημα που έχω ήδη JB ή συνεχίζω κανονικά?? Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ!!! αυτό έκανα μόλις τώρα! τώρα σκέφτομαι να το γυρίσω και σε yakju,θα έχω κάποιο πρόβλημα που έχω ήδη JB ή συνεχίζω κανονικά?? Εαν έχεις σκοπό να το αφήσεις στοκ επιβάλεται να το κάνεις yakju ώστε μόλις βγαίνει αναβάθμιση να την παίρνει κατευθείαν ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 σιγουρα αλλα δινει μεγαλη ευκολια και δεν αναγκαζεσαι να φορτιζεις συνεχεια το κινητο οποτε το συνδεεις. δε χρησιμοποιω ποτε καλωδιο εδω και μηνες και δε σκεφτηκα ποτε οτι μου ελειψε! Τι θα πάθει αν φορτίσει και λίγα λεπτά ? Σιγά.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τι θα πάθει αν φορτίσει και λίγα λεπτά ? Σιγά.. με την μπαταρια πανω απο 20% τιποτα ειναι και υγεια... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 εχω αλλη αποψη, εχω δει πολλα κινητα μου οταν αρχισα να το φορτιζω συστηματικα οποτε να ναι(γιατι ειχε παλιωσει και δε μ' ενιοαζε) να πεφτει πολυ η αποδοση της. το ιδιο και αλλες συσκευες, οπως laptops. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Εαν έχεις σκοπό να το αφήσεις στοκ επιβάλεται να το κάνεις yakju ώστε μόλις βγαίνει αναβάθμιση να την παίρνει κατευθείαν ΟΤΑ. Τελικά για drivers έψαχνα στο yakju βρέθηκα :p :D Με μια πρόχειρη ματιά παρατήρησα ενα νέο app το currents και στις ρυθμίσεις το build number από JRO03C κάτι έγινε JRO03C σκέτο Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τελικά για drivers έψαχνα στο yakju βρέθηκα :p :D Με μια πρόχειρη ματιά παρατήρησα ενα νέο app το currents και στις ρυθμίσεις το build number από JRO03C κάτι έγινε JRO03C σκέτο Σου συστήνω να το κάνεις τώρα root πριν αρχίσεις να το στήνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τι κανουμε αν μετα το root βγει νεα official rom ? 1)Backup τα προγραμματα και τα settings με το Titanium Backup . 2)Flash με το odin μια official rom και update ΟΤΑ ή απ'ευθειας flash την νεα official rom με το odin 3) ξανα την διαδικασια του root .. 4)Restore με το Titanium Backup Ειναι αυτη η σωστη διαδικασια ? Ετσι θα μπορουμε να γλυτωσουμε τα προγραμμτα που εχουμε εγκαταστησει οσο το τηλεφωνο ηταν Root ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τι κανουμε αν μετα το root βγει νεα official rom ? 1)Backup τα προγραμματα και τα settings με το Titanium Backup . 2)Flash με το odin μια official rom και update ΟΤΑ ή απ'ευθειας flash την νεα official rom με το odin 3) ξανα την διαδικασια του root .. 4)Restore με το Titanium Backup Ειναι αυτη η σωστη διαδικασια ? Ετσι θα μπορουμε να γλυτωσουμε τα προγραμμτα που εχουμε εγκαταστησει οσο το τηλεφωνο ηταν Root ? Οπως τα λες, Backup τα προγραμματα και τα settings με το Titanium Backup αλλά μόνο αυτά που πέρασες εσύ (πρόσεξέ το αυτό) και ξανά root μετά το update γιατί χάνεται. Εννοείται ότι τον φάκελλο Titanium που περιέχει το Backup στην sd θα πρέπει να τον φυλάξεις στο pc ώστε να τον περάσεις ξανά στο κινητό για το restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 εχω αλλη αποψη, εχω δει πολλα κινητα μου οταν αρχισα να το φορτιζω συστηματικα οποτε να ναι(γιατι ειχε παλιωσει και δε μ' ενιοαζε) να πεφτει πολυ η αποδοση της. το ιδιο και αλλες συσκευες, οπως laptops. ναι αλλα εδω μιλαμε για ελαχιστα λεπτα μεχρι να μεταφερεις ενα αρχειο, ας μην υπερβαλλουμε.. η προηγουμενη android συσκευη μου παντως (στην οποια το εκανα αυτο συνεχεια) εχει ακομα μια χαρα αυτονομια και κοντευει τη διετια στο κατω κατω η μπαταρια κανει 20 ευρω, για να γλιτωσω χρονο αν χρειαστει θα τα δωσω καποια στιγμη Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Παιδιά, ο ενσωματωμένος music player δεν μπορεί να δείξει στίχους? Περνάω ένα τραγούδι που έχει στίχους στο tag του και δεν τους δείχνει. Αλλιώς καμία άλλη λύση? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλημερα παιδια. Ζω στη Γερμανια κ ειμαι αναμεσα στο Xperia P 305 euro κ στο Nexus 319 euro. Θελω απλα ενα καλο οσο το δυνατον πιο δυνατο κινητο σε αυτα τα λεφτα για να με βγαλει ικανοποιητικα 2-3 χρονακια.. Τι προτεινετε απο τα δυο? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Επίσης κατέβασα το GO sms για μηνύματα και παρ' όλο που βάζω στις ρυθμίσεις αποστολής Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις και από κάτω Λειτουργία Ελληνικών SMS, πάλι με 70 χαρακτήρες μου βγάζει. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Επίσης κατέβασα το GO sms για μηνύματα και παρ' όλο που βάζω στις ρυθμίσεις αποστολής Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις και από κάτω Λειτουργία Ελληνικών SMS, πάλι με 70 χαρακτήρες μου βγάζει. Κάνω κάτι λάθος? κανε μια επανεκκινηση στην εφαρμογη(ή force close) και θα στρωσει Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) κανε μια επανεκκινηση στην εφαρμογη(ή force close) και θα στρωσει όντως, έκανα επανεκκίνηση και δούλεψε.thanks Κανείς για τους στίχους? Edited October 8, 2012 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 και κάποια καλά (αναμενόμενα) νέα για τις συσκευές μας! http://www.goodbyte.gr/phones/android-4-2-being-tested-on-devices-2331/ θα πάρουμε την 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το 4.2 είναι μια φήμη που δεν έχει επιβεβαιωθεί: http://bit.ly/R639uU Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts