Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί ξανά..νομίζω στις 100+ σελίδες που έχω διάβασει δε βρήκα κάτι.

Συνδέω το κινητό με καλώδιο στα windows (s)vista από όλες τις θύρες usb του laptop και επιλέγω από το κινητό ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος/ρυθμίσεις/σύνδεση με υπολογιστή μέσω usb και δε βρίσκει τπτ..

σαν να μη το αναγνωρίζει καθόλου!να φανταστώ πως είναι θέμα λειτουργικού του laptop.

Κάποια ιδέα?έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει?

Τους drivers τους έχεις περάσει στο pc; Στο κινητό settings>developer options έχεις επιλέξει usb debugging;

Edited by leftis69

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το debugging που κολλάει για απλή μεταφορά αρχείων ?

Κανονικά τα vista πρέπει να αναγνωρίσουν μόνα τους τη συσκευή (και να βρουν drivers )

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Τους drivers τους έχεις περάσει στο pc; Στο κινητό settings>developer options έχεις επιλέξει usb debugging;

Ξεκινόντας από το δεύτερο ερώτημά σου,έχεις απόλυτο δίκιο..αυτό ήταν,το επέλεξα και τα windows βλέπουν πλέον τη συσκευή και εκτελείται αυτόματη εκτέλεση όπου μπορώ να διαχειριστώ τα αρχεία μου φυσιολογικά!

Στο πρώτο ερώτημα τώρα,αφου το συνδέω στο pc τα windows μου προτείνουν τον εντοπισμό και την εγκατάσταση λογισμικού του προγράμματος οδήγησης της συσκευής επιλέγω οκ και μετά μου εμφανίζουν 2 επιλογές α)να εισάγω τον δίσκο που συνοδεύει η συσκευή ή β)δεν έχω δίσκο,εμφάνισει άλλων επιλογών.

Επιλέγω το (β) όπου και η εγκατάσταση τελικώς αποτυγχάνει.

Οι drivers τελικά είναι περασμένοι ή όχι??

carpe diem

παιδια το airdroid ειναι καλυτερο και γρηγοροτερο

δε θα το λεγα, το καλωδιο ειναι σαφως γρηγοροτερο απο το wifi

για πιο μικρα αρχεια, ή αν εισαι εξω απο το σπιτι και δεν εχεις καλωδιο ειναι σιγουρα καλη λυση

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Αυτό μπαίνει και στην custom rom 4.1.1?

ναι την εχω δοκιμασει στην rasbeanjelly και δουλευε κανονικα.....system/app,change permissions rw-r-w και αντικατεστησε την στοκ... για καλο και για κακο κανε ενα backup της στοκ!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε θα το λεγα, το καλωδιο ειναι σαφως γρηγοροτερο απο το wifi

για πιο μικρα αρχεια, ή αν εισαι εξω απο το σπιτι και δεν εχεις καλωδιο ειναι σιγουρα καλη λυση

σιγουρα αλλα δινει μεγαλη ευκολια και δεν αναγκαζεσαι να φορτιζεις συνεχεια το κινητο οποτε το συνδεεις. δε χρησιμοποιω ποτε καλωδιο εδω και μηνες και δε σκεφτηκα ποτε οτι μου ελειψε!

Ξεκινόντας από το δεύτερο ερώτημά σου,έχεις απόλυτο δίκιο..αυτό ήταν,το επέλεξα και τα windows βλέπουν πλέον τη συσκευή και εκτελείται αυτόματη εκτέλεση όπου μπορώ να διαχειριστώ τα αρχεία μου φυσιολογικά!

Στο πρώτο ερώτημα τώρα,αφου το συνδέω στο pc τα windows μου προτείνουν τον εντοπισμό και την εγκατάσταση λογισμικού του προγράμματος οδήγησης της συσκευής επιλέγω οκ και μετά μου εμφανίζουν 2 επιλογές α)να εισάγω τον δίσκο που συνοδεύει η συσκευή ή β)δεν έχω δίσκο,εμφάνισει άλλων επιλογών.

Επιλέγω το (β) όπου και η εγκατάσταση τελικώς αποτυγχάνει.

Οι drivers τελικά είναι περασμένοι ή όχι??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

Σύνδεσε το κινητό με το pc και πήγαινε διαχείρηση συσκευών, εαν δεν δεις κίτρινο ερωτηματικό είναι περασμένοι, εαν δεν είναι πέρασέ τους με το toolkit με το οποίο κάνεις root φλασάρεις recovery ξεκλειδώνεις bootloader κ.α. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

Σύνδεσε το κινητό με το pc και πήγαινε διαχείρηση συσκευών, εαν δεν δεις κίτρινο ερωτηματικό είναι περασμένοι, εαν δεν είναι πέρασέ τους με το toolkit με το οποίο κάνεις root φλασάρεις recovery ξεκλειδώνεις bootloader κ.α. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

αυτό έκανα μόλις τώρα!

τώρα σκέφτομαι να το γυρίσω και σε yakju,θα έχω κάποιο πρόβλημα που έχω ήδη JB ή συνεχίζω κανονικά??

carpe diem

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

αυτό έκανα μόλις τώρα!

τώρα σκέφτομαι να το γυρίσω και σε yakju,θα έχω κάποιο πρόβλημα που έχω ήδη JB ή συνεχίζω κανονικά??

Εαν έχεις σκοπό να το αφήσεις στοκ επιβάλεται να το κάνεις yakju ώστε μόλις βγαίνει αναβάθμιση να την παίρνει κατευθείαν ΟΤΑ.

σιγουρα αλλα δινει μεγαλη ευκολια και δεν αναγκαζεσαι να φορτιζεις συνεχεια το κινητο οποτε το συνδεεις. δε χρησιμοποιω ποτε καλωδιο εδω και μηνες και δε σκεφτηκα ποτε οτι μου ελειψε!

Τι θα πάθει αν φορτίσει και λίγα λεπτά ? Σιγά..

Τι θα πάθει αν φορτίσει και λίγα λεπτά ? Σιγά..

με την μπαταρια πανω απο 20% τιποτα ειναι και υγεια...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εχω αλλη αποψη, εχω δει πολλα κινητα μου οταν αρχισα να το φορτιζω συστηματικα οποτε να ναι(γιατι ειχε παλιωσει και δε μ' ενιοαζε) να πεφτει πολυ η αποδοση της. το ιδιο και αλλες συσκευες, οπως laptops.

Εαν έχεις σκοπό να το αφήσεις στοκ επιβάλεται να το κάνεις yakju ώστε μόλις βγαίνει αναβάθμιση να την παίρνει κατευθείαν ΟΤΑ.

Τελικά για drivers έψαχνα στο yakju βρέθηκα :p :D

Με μια πρόχειρη ματιά παρατήρησα ενα νέο app το currents και στις ρυθμίσεις το build number από JRO03C κάτι έγινε JRO03C σκέτο

carpe diem

Τελικά για drivers έψαχνα στο yakju βρέθηκα :p :D

Με μια πρόχειρη ματιά παρατήρησα ενα νέο app το currents και στις ρυθμίσεις το build number από JRO03C κάτι έγινε JRO03C σκέτο

Σου συστήνω να το κάνεις τώρα root πριν αρχίσεις να το στήνεις.

Τι κανουμε αν μετα το root βγει νεα official rom ?

1)Backup τα προγραμματα και τα settings με το Titanium Backup .

2)Flash με το odin μια official rom και update ΟΤΑ ή απ'ευθειας flash την νεα official rom με το odin

3) ξανα την διαδικασια του root ..

4)Restore με το Titanium Backup

Ειναι αυτη η σωστη διαδικασια ?

Ετσι θα μπορουμε να γλυτωσουμε τα προγραμμτα που εχουμε εγκαταστησει οσο το τηλεφωνο ηταν Root ?

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Τι κανουμε αν μετα το root βγει νεα official rom ?

1)Backup τα προγραμματα και τα settings με το Titanium Backup .

2)Flash με το odin μια official rom και update ΟΤΑ ή απ'ευθειας flash την νεα official rom με το odin

3) ξανα την διαδικασια του root ..

4)Restore με το Titanium Backup

Ειναι αυτη η σωστη διαδικασια ?

Ετσι θα μπορουμε να γλυτωσουμε τα προγραμμτα που εχουμε εγκαταστησει οσο το τηλεφωνο ηταν Root ?

Οπως τα λες, Backup τα προγραμματα και τα settings με το Titanium Backup αλλά μόνο αυτά που πέρασες εσύ (πρόσεξέ το αυτό) και ξανά root μετά το update γιατί χάνεται. Εννοείται ότι τον φάκελλο Titanium που περιέχει το Backup στην sd θα πρέπει να τον φυλάξεις στο pc ώστε να τον περάσεις ξανά στο κινητό για το restore.

εχω αλλη αποψη, εχω δει πολλα κινητα μου οταν αρχισα να το φορτιζω συστηματικα οποτε να ναι(γιατι ειχε παλιωσει και δε μ' ενιοαζε) να πεφτει πολυ η αποδοση της. το ιδιο και αλλες συσκευες, οπως laptops.

ναι αλλα εδω μιλαμε για ελαχιστα λεπτα μεχρι να μεταφερεις ενα αρχειο, ας μην υπερβαλλουμε..

η προηγουμενη android συσκευη μου παντως (στην οποια το εκανα αυτο συνεχεια) εχει ακομα μια χαρα αυτονομια και κοντευει τη διετια

στο κατω κατω η μπαταρια κανει 20 ευρω, για να γλιτωσω χρονο αν χρειαστει θα τα δωσω καποια στιγμη

Παιδιά, ο ενσωματωμένος music player δεν μπορεί να δείξει στίχους? Περνάω ένα τραγούδι που έχει στίχους στο tag του και δεν τους δείχνει. Αλλιώς καμία άλλη λύση?
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Καλημερα παιδια. Ζω στη Γερμανια κ ειμαι αναμεσα στο Xperia P 305 euro κ στο Nexus 319 euro. Θελω απλα ενα καλο οσο το δυνατον πιο δυνατο κινητο σε αυτα τα λεφτα για να με βγαλει ικανοποιητικα 2-3 χρονακια.. Τι προτεινετε απο τα δυο? ευχαριστω πολυ

Επίσης κατέβασα το GO sms για μηνύματα και παρ' όλο που βάζω στις ρυθμίσεις αποστολής Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις και από κάτω Λειτουργία Ελληνικών SMS, πάλι με 70 χαρακτήρες μου βγάζει. Κάνω κάτι λάθος?
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Επίσης κατέβασα το GO sms για μηνύματα και παρ' όλο που βάζω στις ρυθμίσεις αποστολής Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις και από κάτω Λειτουργία Ελληνικών SMS, πάλι με 70 χαρακτήρες μου βγάζει. Κάνω κάτι λάθος?

κανε μια επανεκκινηση στην εφαρμογη(ή force close) και θα στρωσει

κανε μια επανεκκινηση στην εφαρμογη(ή force close) και θα στρωσει

όντως, έκανα επανεκκίνηση και δούλεψε.thanks

Κανείς για τους στίχους?

Edited by oykas2001

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το 4.2 είναι μια φήμη που δεν έχει επιβεβαιωθεί: http://bit.ly/R639uU

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)