Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το παράγγειλα και 'γω. Σε 2 μέρες θα το έχω. Πόσο απαραίτητο είναι το screen protector και οι θήκες? Γενικά θα ήθελα να το αποφύγω αν είναι δυνατόν. Η οθόνη γρατζουνιέται εύκολα? Γενικά το screen protector και οι θήκες που είναι μόνιμα πάνω δεν μου πολυαρέσουν. Νομίζω χαλάνε την αίσθηση του κινητού. Αν είναι απαραίτητο, ίσως να έπαιρνα μια θήκη που να το καλύπτει όλο και να το βγάζω έξω κατά την διάρκεια της χρήσης. Τι λέτε? 'Έχετε καμιά τέτοια θήκη να μου προτείνετε?

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις το παράγγειλα και 'γω. Σε 2 μέρες θα το έχω. Πόσο απαραίτητο είναι το screen protector και οι θήκες? Γενικά θα ήθελα να το αποφύγω αν είναι δυνατόν. Η οθόνη γρατζουνιέται εύκολα? Γενικά το screen protector και οι θήκες που είναι μόνιμα πάνω δεν μου πολυαρέσουν. Νομίζω χαλάνε την αίσθηση του κινητού. Αν είναι απαραίτητο, ίσως να έπαιρνα μια θήκη που να το καλύπτει όλο και να το βγάζω έξω κατά την διάρκεια της χρήσης. Τι λέτε? 'Έχετε καμιά τέτοια θήκη να μου προτείνετε?

Και αυτης της αποψης ειμαι. Γενικα δεν μου αρεσει να κρυβω το κινητο σε θηκες, προστασιες οθονης κτλ. Διαβασα καπου οτι το κινητο μας, εχει επικαλυψη που ειναι ανθεκτικη σε γρατζουνιες, και ετσι ξηλωσα το screen protector και να σου μια γρατζουνια μετα απο μερικες μερες, και να τονισω οτι δεν το πεταω οπου να'ναι. Προσεχω που το αφηνω και γενικα πως το βαζω στην τσεπη ή σε τσαντακια. Τωρα παρηγγειλα προστασια οθονη να την περασω για να μην χειροτερεψει.

Το ιδιο εκανα και με την θηκη. Ειχα μια SGP και αποφασισα να μην την χρησιομοιησω και την επομενη μερα μου επεσε το κινητο απο το τσαντακι, πανω στο πεζοδρομια...και εγινε...τελειο :(

Οποτε....αν δεν φορας καμια προστασια...παιρνεις και τα ρισκα σου :) Ετσι ειναι συνηθως με ολων των ειδων προστασιας ;) :lol:

Edited by sakissalonika

Οποτε....αν δεν φορας καμια προστασια...παιρνεις και τα ρισκα σου :) Ετσι ειναι συνηθως με ολων των ειδων προτασιας ;) :lol:
Τι ακριβως εννοεις? Ειναι κατι παραπανω απο την απλη προστασια του κινητου?

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Τι ακριβως εννοεις? Ειναι κατι παραπανω απο την απλη προστασια του κινητου?

Δεν καταλαβα την ερωτηση σου.

Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν φοραει Gorilla Glass που ειναι ανθεκτικοτατο αλλα ενα αλλο ειδος τζαμιου, που σε μενα προσωπικα εδειξε οτι δεν ειναι και τοσο ανθεκτικο

Link

Δεν καταλαβα την ερωτηση σου.

Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν φοραει Gorilla Glass που ειναι ανθεκτικοτατο αλλα ενα αλλο ειδος τζαμιου, που σε μενα προσωπικα εδειξε οτι δεν ειναι και τοσο ανθεκτικο

Link

Μαλλον δεν επιασε το λογοπαιγνιο για τα προφυλακτικα...

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Και αυτης της αποψης ειμαι. Γενικα δεν μου αρεσει να κρυβω το κινητο σε θηκες, προστασιες οθονης κτλ. Διαβασα καπου οτι το κινητο μας, εχει επικαλυψη που ειναι ανθεκτικη σε γρατζουνιες, και ετσι ξηλωσα το screen protector και να σου μια γρατζουνια μετα απο μερικες μερες, και να τονισω οτι δεν το πεταω οπου να'ναι. Προσεχω που το αφηνω και γενικα πως το βαζω στην τσεπη ή σε τσαντακια. Τωρα παρηγγειλα προστασια οθονη να την περασω για να μην χειροτερεψει.

Το ιδιο εκανα και με την θηκη. Ειχα μια SGP και αποφασισα να μην την χρησιομοιησω και την επομενη μερα μου επεσε το κινητο απο το τσαντακι, πανω στο πεζοδρομια...και εγινε...τελειο :(

Οποτε....αν δεν φορας καμια προστασια...παιρνεις και τα ρισκα σου :) Ετσι ειναι συνηθως με ολων των ειδων προστασιας ;) :lol:

επικαλυψη ανθεκτικη σε δαχτυλιες εχει (αν και αυτο ειναι υπο συζητηση, βεβαια καθε φορα που το βαζω στη τσεπη καθαριζει)

η οθονη δε μου φαινεται να εχει καποιο ειδος τζαμιου, για πλαστικη τη κοβω, παρολα αυτα δε χαρασσεται ευκολα, χαρασσεται ομως..

εμενα μου εχει μια ανεπαισθητη χαρακια (φαινεται στο φως του ηλιου υπο γωνια) που ευτυχως ειναι στο υψος του ακουστικου, οποτε δε βρισκεται πανω απο την amoled

παρολα αυτα ζελατινα δε βαζω γιατι χανω σε αισθηση

και με τις θηκες διαφωνουσα , ομως επειδη μεχρι προσφατα ημουν στρατο αποφασισα να παρω μια για να προστατευεται καλυτερα και να το αφηνω οπου να ναι αφοβα και να μη φοβαμαι μη χαραχτει καμια καμερα ή γδαρθει (γιατι και πανω μου συνεχεια δε γινοταν να το εχω, οταν ειχα δουλειες με νερα πχ.. ουτε ειχα παντου διαθεσιμα ανθρωπινα γραφεια και μαλακες επιφανειες)

τελικα μου αρεσε η θηκη και τη κρατησα γιατι δινει πιο ωραια αισθηση στο πιασιμο και ειναι αρκετα διακριτικη

προσφατα που κατα λαθος ακουμπησα το κινητο πανω σε βρεγμενη επιφανεια χαρηκα παρα πολυ που δεν εμπασε νερα (ηταν και στο υψος του ηχειου) , οποτε δε σκεφτομαι να την αποχωριστω

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Χθές μου ήρθε η SGP Ultra Oleophobic. Μετά τη τοποθέτηση της στο κινητό έχω να πώ τα εξής. Η εφαρμογή για dry προστασία οθόνης είναι τέλεια. Καμία απολύτως φουσκάλα και απόκριση και εμφάνιση οθόνης χωρίς καμία αλλαγή.

Ωστόσο όπως έχεις ειπωθεί και εδώ αλλά το λέει και η εταιρία η μεμβάνη δεν είναι full face. Εκεί με απογοήτευσε λίγο διότι δεν είναι μόνο ότι δεν φτάνει τέρμα κάτω αλλά γενικά δεν φτάνει καμία άκρη αλλά και τα πλάγια είναι λίγο εκτειθειμένα! Σε γενικές γραμμές όμως για όποιον δεν θέλει να μπλέξει με wet λύσεις(εγώ τις φοβάμαι λίγο), είναι ότι πρέπει. Και ειδικά αν τις συγκρίνεις με τις sentio που δίνει το πλαίσιο είναι μέρα με τη νύχτα! Αν και η sentio καλύπτουν όλο το κινητό...

επειδη εχω βαλει τη sentio απο το πλαισιο και δεν εχω παρατηρησει κατι,ειναι κατι που πρεπει να ξερω;θα δημιουργησει καποιο προβλημα;παντως εκατσε χωρις φουσκαλες και λιγο που την ξεκολλησα δεν αφησε καποιο σημαδι

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Τόσο το κινητό όσο και η οθόνη είναι αρκετά ανθεκτικά. Μπορείς να μην είναι Gorilla αλλά μια χαρά τα καταφέρνει με κλειδιά, κέρματα κλπ πάνω στο τζάμι, ή με το περιστασιακό πέσιμο.

Προσωπικά προτιμώ να το προσέχω λιγάκι παρά να του βάλω κουστούμια και ζελατίνες.

να ρωτησω κατι που θυμηθηκα..

στη notification bar παλιοτερα εγραφε συνεχεια το παροχο απο οσο θυμαμαι

πλεον αν εισαι στο internet (ειτε με 3g ειτε με wifi ) σου γραφει το παροχο, διαφορετικα σου γραφει no internet connection

τον παροχο εφοσον εχεις σημα συνεχιζει και στον εχει στη lockscreen σε καθε περιπτωση

ομως αυτο δεν ειναι λαθος? αν το ολο θεμα ειχε να κανει με το αν εχεις internet λογικα θα επρεπε να σου γραφει το router με το οποιο συνδεεσαι οταν παιρνεις internet απο κει, γιατι να σου εξαφανιζει το παροχο ?

υπαρχει καποια ρυθμιση σχετικα με το θεμα που μου εχει ξεφυγει?

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Η οθόνη του είναι όντως ανθεκτική αλλά κι εγώ πέρασα ένα InvisibleSHIELD της Zagg (μόνο το screen protector, wet installation) καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.

Μοναδικό μείον, η υφή "φλούδας πορτοκαλιού" κατά τα άλλα, σε συνδυασμό με ένα pouch της Belkin, η συσκευή παραμένει όμορφη και επαρκώς προστατευμένη. :happy:

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η οθόνη του είναι όντως ανθεκτική αλλά κι εγώ πέρασα ένα InvisibleSHIELD της Zagg (μόνο το screen protector, wet installation) καθαρά για ψυχολογικούς λόγους.

Μοναδικό μείον, η υφή "φλούδας πορτοκαλιού" κατά τα άλλα, σε συνδυασμό με ένα pouch της Belkin, η συσκευή παραμένει όμορφη και επαρκώς προστατευμένη. :happy:

Τελικά τα screen protector wet installation είναι καλά ή υπάρχει περίπτωση ζημιάς στην συσκευή?

Google Pixel 9 Pro XL

Αν κάνουμε μετατροπή το κινητό σε jakju και εχουμε κλειδωμένο bootloader έχουμε θέμα με την εγγύηση??το έχω 10 μέρες το κινητο και ψήνομαι να το κάνω google branded αλλά κάπου μασάω...

Αν κάνουμε μετατροπή το κινητό σε jakju και εχουμε κλειδωμένο bootloader έχουμε θέμα με την εγγύηση??το έχω 10 μέρες το κινητο και ψήνομαι να το κάνω google branded αλλά κάπου μασάω...

Όχι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όχι βέβαια...την εγγύηση την χάνεις αν κάνεις ροοτ,αλλά και πάλι όποτε θες το κάνεις unroot και είσαι μέσα στην εγγύηση...Ρε παιδιά εγκατέστησα το volume+ την free έκδοση,τα έβαλα όλα στο +4 αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά στην απόδοση του μεγαφώνου...Καμιά ιδέα;;;

Όχι βέβαια...την εγγύηση την χάνεις αν κάνεις ροοτ,αλλά και πάλι όποτε θες το κάνεις unroot και είσαι μέσα στην εγγύηση...Ρε παιδιά εγκατέστησα το volume+ την free έκδοση,τα έβαλα όλα στο +4 αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά στην απόδοση του μεγαφώνου...Καμιά ιδέα;;;

νομίζω δεν είναι ακόμα συμβατό με την jb

δεν κανεις root για yakju, ξεκλειδωνεις bootloader

δεν κανεις root για yakju, ξεκλειδωνεις bootloader

Δεν είπα κάτι τέτοιο...

Τελικά τα screen protector wet installation είναι καλά ή υπάρχει περίπτωση ζημιάς στην συσκευή?

Στο συγκεκριμένο που χρησιμοποίησα, το υγρό solution φαίνεται να εξατμίζεται σχεδόν αμέσως οπότε ψεκάζεις άμεσα στα δάχτυλα και στις 2 πλευρές της ζελατίνας και είσαι άρχοντας. Απλά αποφεύγεις να αδειάσεις όλο το μπουκάλι και επίσης όταν απομακρύνεις το παραπανίσιο, απλά αποφεύγεις να το κάνεις προς τις ανοιχτές οπές (πχ το ηχείο)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κάνουμε μετατροπή το κινητό σε jakju, οκ θα περνουμε τις αναβαθμισεις της google. εαν κατα διαστηματα κανει η sumsung αναβαθμισεις μονο για την συσκευη μας, θα τις παιρνουμε;

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τις φωτογραφίες που έχουμε αποθηκευμένες στο τηλέφωνο χωρίς να μας τρώνε χώρο τα 3 on screen buttons;;;

Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τις φωτογραφίες που έχουμε αποθηκευμένες στο τηλέφωνο χωρίς να μας τρώνε χώρο τα 3 on screen buttons;;;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497558

Αν κάνουμε μετατροπή το κινητό σε jakju, οκ θα περνουμε τις αναβαθμισεις της google. εαν κατα διαστηματα κανει η sumsung αναβαθμισεις μονο για την συσκευη μας, θα τις παιρνουμε;

τι εννοεις:confused:? αν γινεις google branded θα παιρνεις μονο αναβαθμισεις της google , οχι της samsung

μην κανεις περιπλοκες σκεψεις χωρις λογο

μα και η samsung τις ιδιες ουσιαστικα αναβαθμισεις δινει, απλα τις δινει πιο καθυστερημενα δεν κανει καποια δραματικη επεμβαση στο λειτουργικο (απολυτως καμια για την ακριβεια) , απλα υποτιθεται οτι ελεγχει καποια πραγματα και παρεμβαινει ωστε να λειτουργουν καποια πραγματα καλυτερα ανα περιοχη και παροχο, αλλα εμας εδω δε νομιζω οτι μας ενδιαφερει κατι τετοιο

δε πιστευω να θες αναβαθμισεις απο τη samsung!!! πηραμε nexus για να ξεφορτωθουμε τη samsung και καθε samsung, δε θελουμε αλλες παρτιδες μαζι της και με το καθυστερημενο support της..

και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα το γεγονος και μονο οτι υπαρχουν samsung branded συσκευες και αναγκαζομαστε να ασχολουμαστε με το θεμα ειναι αρκετα εκνευριστικο απο μονο του:mad:

στο nexus s απο οτι εχω καταλαβει δεν υπηρχε αυτο το χαλι.. αντε την επομενη φορα να βαλουν και touchwiz..

Edited by qsis

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση...τι γ@μ@το κινητό που έχουμε τελικά....χάχα

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)