left_ace Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Προφανώς και υπάρχει. Από το stock contacts: Settings -> Import/export -> Import from sim card. Νομίζω είχε ξαναναφερθεί και πρόσφατα. Πάντως ο συγχρονισμός με gmail είναι μεγάλη ευκολία και καλό backup... Ωραιος.Ευχαριστω.Τωρα θα φανω πολυ ασχετος αλλα ειμαι.Τον συνχρονισμος αδερφε πως τον κανεις;Μεσω κινητου η μεσα απο τον υπολογιστη;Μπορεις να μου πεις αν σου ειναι ευκολο τα βηματα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ωραιος.Ευχαριστω.Τωρα θα φανω πολυ ασχετος αλλα ειμαι.Τον συνχρονισμος αδερφε πως τον κανεις;Μεσω κινητου η μεσα απο τον υπολογιστη;Μπορεις να μου πεις αν σου ειναι ευκολο τα βηματα; Απο το κινητο, πηγαινεις ρυθμισεις-λογαριασμοι και συγχρονισμος-google. Κατα 99% ομως ηδη κανει τον συγχρονισμο αυτοματα. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Έχω ανεβάσει και αναλυτικό οδηγό στα ελληνικά μδ τη διαδικασία μετατροπής εδώ στο myphone.* http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4221974 δηλαδή για να καταλάβω εγώ που έχω την stock 4.0.4 και yakjuxw δεν θα πάρω την 4.1 η θα την πάρω αργότερα κάποια στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 δηλαδή για να καταλάβω εγώ που έχω την stock 4.0.4 και yakjuxw δεν θα πάρω την 4.1 η θα την πάρω αργότερα κάποια στιγμη? Θα την παρεις μετα απο μερικους μήνες. Εχω την εντυπωση οτι θα βγει σε ενα 2μηνο περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) δηλαδή για να καταλάβω εγώ που έχω την stock 4.0.4 και yakjuxw δεν θα πάρω την 4.1 η θα την πάρω αργότερα κάποια στιγμη? φίλε μου κάνε αυτό που λέει ο φίλος με τον οδηγό το έκανα πριν 2 μέρες είναι πραγματικά 3 λεπτά υπόθεση και είναι κρίμα να έχουμε το official κινητό της google και να περιμένουμε την samsung να μας δώσει τις αναβαθμίσεις...Κάνοντας jakju το κινητό απλά πλέον έχεις την επίσημη υποστήριξη της google... Edited August 5, 2012 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Παιδες να σας ρωτησω λιγο κατι? text wrapping ο browser σας εχει? και αν οχι ο οφισιαλ ο boat dolphin Κτλ εχουν? Θα ζουμαρεις στο μέγεθος που θέλεις και μετά θα κανείς διπλό χτύπημα στην οθόνη για να σου προσαρμόσει το κείμενο. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Θα ζουμαρεις στο μέγεθος που θέλεις και μετά θα κανείς διπλό χτύπημα στην οθόνη για να σου προσαρμόσει το κείμενο. O chrome από ότι έχω καταλάβει δεν έχει ε;;; κρίμα και το μόνο που λείπει αυτό είναι...κατά τα αλλά είναι τέλειος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 φίλε μου κάνε αυτό που λέει ο φίλος με τον οδηγό το έκανα πριν 2 μέρες είναι πραγματικά 3 λεπτά υπόθεση και είναι κρίμα να έχουμε το official κινητό της google και να περιμένουμε την samsung να μας δώσει τις αναβαθμίσεις...Κάνοντας jakju το κινητό απλά πλέον έχεις την επίσημη υποστήριξη της google... δεν αμφιβάλω για την διαδικασία έχω διαβάσει πολλές σελίδες για να καταλάβω κάποια πραματα απλά είμαι πολύ φρέσκος με ότι γίνεται εδώ μέσα και έλεγα να μην το πειραξω ακόμα το κινητό αλλά από ότι βλέπω σύντομα θα μπω στο κλαμπ και θα αρχίσω να μιλάω σε άλλη γλώσσα αυτή των χακερς αστειευομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Πως μπορω να εχω 160 χαρακτηρες στο μηνυμα;(Ειμαι με την 4.1.1). Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Πως μπορω να εχω 160 χαρακτηρες στο μηνυμα;(Ειμαι με την 4.1.1). Βάλε handcent , η στοκ εφαρμογή δε θα μας κάνει ποτέ το χατήρι Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 δεν αμφιβάλω για την διαδικασία έχω διαβάσει πολλές σελίδες για να καταλάβω κάποια πραματα απλά είμαι πολύ φρέσκος με ότι γίνεται εδώ μέσα και έλεγα να μην το πειραξω ακόμα το κινητό αλλά από ότι βλέπω σύντομα θα μπω στο κλαμπ και θα αρχίσω να μιλάω σε άλλη γλώσσα αυτή των χακερς αστειευομαι Κοίτα δεν το πειράζεις και τόσο... απλά το κάνεις στοκ ολοκληρωτικά(by google) για να είσαι πάντα ενημερωμένος!Και αξίζει. Η jb σε σχέση με το ics σε θέμα ταχύτητας είναι απίστευτη... Αργότερα κάνεις και άλλα πράγματα γιατί να έχεις το καλύτερο κινητό για πειράγματα και να μην το κάνεις είναι κάπως. Εγώ έλεγα θα το αφήσω στοκ αλλά δεν άντεξα και άρχισα τις αλλαγές σε άλλες ρομ! :D Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Βάλε handcent , η στοκ εφαρμογή δε θα μας κάνει ποτέ το χατήρι είναι καλύτερο απο το go sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 είναι καλύτερο απο το go sms ? Προσωπικά προτιμώ το handcent... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Προσωπικά προτιμώ το handcent... χρησιμοποιούσα πολύ καιρό το go και τώρα με ξενίζει κάπως το ui του handcent μου φαίνεται κάπως προχειροφτιαγμένο και με χειρότερα γραφικά.. anyway θα το δοκιμάσω ξανά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 δηλαδη, για να καταλάβω, εαν η συσκευή μου ειναι yakju, με που την ανοιξω πρωτη φορά θα βρει ενημέρωση για jelly bean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 δηλαδη, για να καταλάβω, εαν η συσκευή μου ειναι yakju, με που την ανοιξω πρωτη φορά θα βρει ενημέρωση για jelly bean? Κατα 90% ναι. Αν παλι δεν το κανει, υπαρχει ενα κολπακι που καθαριζεις την cache του framework και σου την εμφανιζει (καμια σχεση με φλασαρισματα κλπ, δυο κουμπακια πατας). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 για δωσε info πριν αρχισω να ψάχνω στο αχανές xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 φιλε μπορεις να βαλεις το android system info και να δεις την εκδοση που εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Μπορείς απλά να πας maps > settings > about > device και να δεις τι είναι η συσκευή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Κοίτα δεν το πειράζεις και τόσο... απλά το κάνεις στοκ ολοκληρωτικά(by google) για να είσαι πάντα ενημερωμένος!Και αξίζει. Η jb σε σχέση με το ics σε θέμα ταχύτητας είναι απίστευτη... Αργότερα κάνεις και άλλα πράγματα γιατί να έχεις το καλύτερο κινητό για πειράγματα και να μην το κάνεις είναι κάπως. Εγώ έλεγα θα το αφήσω στοκ αλλά δεν άντεξα και άρχισα τις αλλαγές σε άλλες ρομ! :D Ρε παιδιά, το ακούω συνέχεια αλλά να σας πω την πικρή αλήθεια, μια χαρά γρήγορο ήταν πριν, μια χαρά γρήγορο είναι και τώρα. Δε λέω, μπορεί να το αισθάνεσαι λίγο πιο σπιρτόζικο, αλλά μέρα με νύχτα δεν είναι από ICS σε JB. χρησιμοποιούσα πολύ καιρό το go και τώρα με ξενίζει κάπως το ui του handcent μου φαίνεται κάπως προχειροφτιαγμένο και με χειρότερα γραφικά.. anyway θα το δοκιμάσω ξανά :) Δεν έχω δοκιμάσει το go, μόνο handcent. Αυτό που με απέτρεψε είναι ότι φαινόταν να έχει πολλά φρου-φρου στα γραφικά :). Από λειτουργικότητα νομίζω λίγες διαφορές θα βρούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 δηλαδη, για να καταλάβω, εαν η συσκευή μου ειναι yakju, με που την ανοιξω πρωτη φορά θα βρει ενημέρωση για jelly bean? Αν η συσκευη σου ειναι αγορασμενη το τελευταιο καιρο απο την ελληνικη αγορα τοτε κατα πασα περιπτωση δε θα ειναι yakju. Να ειναι καλα η samsung hellas που μοιρασε τοσες πολλες συσκευες δικες της στην ελληνικη αγορα. Πλεον απο φιλο εμαθα οτι ουτε της wind ειναι google branded. Μικρο το κακο παντως. Εχουν ηδη παει για doa ατομα με μετατροπη σε jakju και αναρωτιεμαι αν οι τεχνικοι της σαμμυ εχουν καταλαβει τι γινεται. Εχουν πωληθει τοσα πολλα samsung branded, αλλα δεν παει ουτε ενα στο σερβις της smartec. Θα αναρωτιουνται αν τα εξαγουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ρε παιδιά, το ακούω συνέχεια αλλά να σας πω την πικρή αλήθεια, μια χαρά γρήγορο ήταν πριν, μια χαρά γρήγορο είναι και τώρα. Δε λέω, μπορεί να το αισθάνεσαι λίγο πιο σπιρτόζικο, αλλά μέρα με νύχτα δεν είναι από ICS σε JB. Δεν έχεις δίκιο. Κάποιες εφαρμογές εκκινούν πολύ γρηγορότερα σε jb , όπως ο dialer και το gmail, ενώ μεγάλη διαφορά στο smoothness υπάρχει και στον browser. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ρε παιδιά, το ακούω συνέχεια αλλά να σας πω την πικρή αλήθεια, μια χαρά γρήγορο ήταν πριν, μια χαρά γρήγορο είναι και τώρα. Δε λέω, μπορεί να το αισθάνεσαι λίγο πιο σπιρτόζικο, αλλά μέρα με νύχτα δεν είναι από ICS σε JB Σε nexus s ειναι χαοτικη η αλλαγη. Μονο customs επαιζε τετοια αποκριση. Παντως οτι λεει ο ddr ισχυει πολλα apps ανοιγουν πιο γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ρε παιδιά, το ακούω συνέχεια αλλά να σας πω την πικρή αλήθεια, μια χαρά γρήγορο ήταν πριν, μια χαρά γρήγορο είναι και τώρα. Δε λέω, μπορεί να το αισθάνεσαι λίγο πιο σπιρτόζικο, αλλά μέρα με νύχτα δεν είναι από ICS σε JB. Και όμως το smoothness της JB είναι μέρα με τη νύχτα!!! Είναι αισθητή η ταχύτητα που αποκτά το κινητό από την αλλαγή καρτέλας στον drawer ακόμα, ενώ και πολλές εφαρμογές και multitasking είναι πολύ πιο γρήγορα... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Και όμως το smoothness της JB είναι μέρα με τη νύχτα!!! Είναι αισθητή η ταχύτητα που αποκτά το κινητό από την αλλαγή καρτέλας στον drawer ακόμα, ενώ και πολλές εφαρμογές και multitasking είναι πολύ πιο γρήγορα... η διαφορά φαίνεται σε ένα συγκριτικό βίντεο που ήταν τραβηγμένο με πολλά πολλά καρέ και ουσιαστικά σε slowmotion φαινόταν ξεκάθαρα η διαφορά μεταξύ nexus 4.0.4 vs nexus 4.1.1 Νομίζω είναι αυτό (βασικά κομμάτι του original είναι αυτό)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=E9yxkgWoqmc]Galaxy Nexus : Android 4.1 Jelly Bean vs Android 4.0 ICS - YouTube[/ame] Edited August 6, 2012 by SaintPetrouil Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts