leftis69 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μια ερώτηση....με ποιον τρόπο μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο μέσω του nexus??και δεν εννοώ μέσω ίντερνετ... Υπάρχει κάποιο hands free bluetooth που να μπορώ να ακούω ραδιόφωνο μες αυτού??? Ευχαριστώ Δες το Sony Ericsson MW600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golfakis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 (edited) Μια ερώτηση....με ποιον τρόπο μπορούμε να ακούσουμε ραδιόφωνο μέσω του nexus??και δεν εννοώ μέσω ίντερνετ... Υπάρχει κάποιο hands free bluetooth που να μπορώ να ακούω ραδιόφωνο μες αυτού??? Ευχαριστώ Πολύ καλό το Sony ericsson MW600 αλλά δε θα το βρεις λόγο του ότι είναι παλιό και έχει καταργηθεί από εκεί και πέρα έχουν βγει καινούργια μοντέλα, είμαι κάτοχος του Sony ericsson MW600 και του Sony SBH50 και τα 2 έχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου αλλά το MW600 παίζει λίγο πιο δυνατά ένα +15% θα λεγα. Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου μη πας σε κάτι οικονομικότερο από αυτά. Οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διαφορά μεταξύ τους ρωτά με να σου πω. Edited June 18, 2014 by golfakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλημέρα παιδία θέλω βοήθεια είναι σοβαρό...το νεξους μου κανει επανεκκίνηση απο μονο του...οτάν το έχω ώρας ανοιχτό καο είναι σε αδράνεια το ξεκλειδωνω για να πάρω τηλ. Και με το που το ξεκλειδωνω καινει επανεκινιση.άλλα κ κλειδενο οτάν ειναι κάνει επανεκκίνηση παλι τι έχει πάθει?το τηλ ειναι απείραχτο.<br/> Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Καλημέρα παιδία θέλω βοήθεια είναι σοβαρό...το νεξους μου κανει επανεκκίνηση απο μονο του...οτάν το έχω ώρας ανοιχτό καο είναι σε αδράνεια το ξεκλειδωνω για να πάρω τηλ. Και με το που το ξεκλειδωνω καινει επανεκινιση.άλλα κ κλειδενο οτάν ειναι κάνει επανεκκίνηση παλι τι έχει πάθει?το τηλ ειναι απείραχτο.<br/> Δοκιμασε να κανεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και διαγραφη sd, προσοχη παρε backup γιατι θα χασεις ολα τα αρχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το εκανα μια φόρα και παλι τα ίδια... Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το εκανα μια φόρα και παλι τα ίδια... Δες και καθάρισε τη θύρα usb και με μια οδοντογλυφίδα σήκωσε λίγο το γλωσσάκι της μήπως βραχυκυκλώνει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπέρα παίδες, το τηλ μου μετά από δυο χρόνια χρησης στο θέμα της μπαταρίας δεν με ικανοποιεί καθόλου!Προτείνετε την αλλαγή της κι αν ναι, έχετε κάτι υπόψη σας; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Καλησπέρα παίδες, το τηλ μου μετά από δυο χρόνια χρησης στο θέμα της μπαταρίας δεν με ικανοποιεί καθόλου!Προτείνετε την αλλαγή της κι αν ναι, έχετε κάτι υπόψη σας; ευχαριστώ! Φυσικά. Όχι την ίδια την 1700ma αλλά την 2000. Πριν δύο χρόνια κι γω από ebay την πήρα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 έχεις κάποιο link διαθέσιμο ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.ebay.com/itm/2700mAh-High-Capacity-Battery-for-EB-L1F2HVU-Samsung-Galaxy-Nexus-i9250-/360977488614?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item540bef5ae6 αυτή μας κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 έχεις κάποιο link διαθέσιμο ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.ebay.com/itm/2700mAh-High-Capacity-Battery-for-EB-L1F2HVU-Samsung-Galaxy-Nexus-i9250-/360977488614?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item540bef5ae6 αυτή μας κάνει? Προσωπικά είχα πάρει την γνήσια. Δεν εμπιστεύομαι άλλες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Προσωπικά είχα πάρει την γνήσια. Δεν εμπιστεύομαι άλλες. Καλά κάνεις γιατί σε πολλές μαϊμού το NFC δεν πήγαινε καλά (η κεραία του NFC είναι στη μπαταρία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Έχει κάποιος κάποιο λινκ για την γνησια μπαταρια 2000 mAh ετσι ωστε να μπορέσω να την παραγγείλω? Οσο και αν έψαξα ολο την 1750 mAh μου βγαζει. ps. Οκ εντάξει βρήκα στο ebay την γνησια μπαταρια 2000 mAh μαζί με το πισω κάλυμμα στα 26 ευρώ (χωρις μεταφορικά). Δηλαδη να υπολογίσω γύρω στο 30 ευρώ ή παραπάνω? Edited August 5, 2014 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Έχει κάποιος κάποιο λινκ για την γνησια μπαταρια 2000 mAh ετσι ωστε να μπορέσω να την παραγγείλω? Οσο και αν έψαξα ολο την 1750 mAh μου βγαζει. ps. Οκ εντάξει βρήκα στο ebay την γνησια μπαταρια 2000 mAh μαζί με το πισω κάλυμμα στα 26 ευρώ (χωρις μεταφορικά). Δηλαδη να υπολογίσω γύρω στο 30 ευρώ ή παραπάνω? Δες κάτω από την τιμή πόσο γράφει το shiping. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Χτες καθως κοιτουσα το nexus ειδα διαθεσιμη αναβαθμιση(SlimRom). Του ειχα ηδη φορεσει την 4,4,2 SlimKat και το recovery της TWRP 2.7.1. Ευκολο μου φαανηκε την πρωτη φορα που το εκανα δεν παει στα κοματια λεω ας δοκιμασω να βαλω την καινουργια. Του κανω Format και wipe μεσω του recovery και απο χτες στης 6 το απογευμα δεν μπορω να κανω κανενα Pc να δει την συσκευη για να στειλω καινουρια custom Rom. Αλαξαμε με ενα γνωστο μου το recovery σε παλαιοτερες εκδοσεις αλλα τιποτε παντα δεν κανει mount usbcard. Συγνωμη για την περιγραφη δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος αλλα εχω απελπιστει. Να αρχισω να κοιτω για αλλη συσκευη??? Υ.Γ Μεσα στο FastBoot menu μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι rooted Edited August 7, 2014 by GreekNick7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskos54 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Λοιπον παιδια, μια βοηθεια. Εχω το γνωστο προβλημα που το καλωδιο usb ειναι λιγο διαφορετικο απο τα αλλα και αν παω να φορτισω το κινητο μου με αλλο καλωδιο εκτος απο το μανισιο, μου δημιουργει προβληματα. Απο που αγοραζουμε usb καλωδιο ή καλωδιο και φορτιστη μαζι που να κανει για το galaxy nexus χωρις να δημιουργει προβληματα??? ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παίδες, το τηλ μου μετά από δυο χρόνια χρησης στο θέμα της μπαταρίας δεν με ικανοποιεί καθόλου!Προτείνετε την αλλαγή της κι αν ναι, έχετε κάτι υπόψη σας; ευχαριστώ! Φιλε μολις αγορασα απο το ebay μια μεγαλη μπαταρια μαζι με μεγαλο καπακι... και ναι επιτελους σκιζει! Απλως το κινητο πλεον ειναι ποιο βαρυ και ποιο μεγαλο. Πηρα την ποιο φθηνη απο Κινα. Εκανε κανα μηνα να ερθει. Μπορεις να δοκιμασεις την μεγαλη μπαταρια και εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 χαιρεται...τελευταια οταν μπαινω wifi το εικονιδιο δεν γινεται γαλαζιο οπως παντα... για να ξερω αν οντως εχει συνδεθει... συμβαινει και σε εσας...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 χαιρεται...τελευταια οταν μπαινω wifi το εικονιδιο δεν γινεται γαλαζιο οπως παντα... για να ξερω αν οντως εχει συνδεθει... συμβαινει και σε εσας...? Καποιες φορες συμβαινει, ναι. Για παραδειγμα σημερα το μεσημερι δεν ηταν γαλαζιο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλησπέρα παίδες, εδω και 4-5 μέρες πέρασα στο τηλ μας την Slim Cat 4.4.4 Build 7 Official και το lag είναι τρελό! Αργει πάρα πολύ στις αποκρισεις, κολλάει συχνά και γενικώς έχει γίνει εντελώς δυσλειτουργικό. Δεν έχω φορτώσει πολλά προγραμματα και χρησιμοποιώ και το DU Speed booster αλλά εις μάτην.. Πιστευετε ότι πρεπει να υποβαθμίσω το λογισμικό σε κάτι πιο ελαφρύ η έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έκανες full wipe ακόμα και στα data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έκανες full wipe ακόμα και στα data? Nαι, κανονικά! Μάλιστα την πέρασα δυο φορες, σε περίπτωση που κάτι δεν πηγε καλά την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Περίεργο. Αυτό το φαινόμενο το είχα πάθει όταν δεν είχα κάνει full wipe data και πήγαινε πιο αργά απο το replay. Οταν εκανα full wipe μου έτρεχε καλά. Δοκίμασε να βάλεις το προηγούμενο build Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuiGeneris Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Ακολουθησα τις οδηγίες από την σελίδα Slim Kat και έκανα full wipe... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω πιο γρήγορα κάποιο αρχείο απο τον υπολογιστή στο κινητο? Προσπάθησα να μεταφέρω μια ταινία 1.8 Gb και ήθελε γυρω στη 1 ωρα για να την μεταφέρει. Το κακό είναι οτι στον υπολογιστή εχω usb 2.0 και οχι 3.0 Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ξέρει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω πιο γρήγορα κάποιο αρχείο απο τον υπολογιστή στο κινητο? Προσπάθησα να μεταφέρω μια ταινία 1.8 Gb και ήθελε γυρω στη 1 ωρα για να την μεταφέρει. Το κακό είναι οτι στον υπολογιστή εχω usb 2.0 και οχι 3.0 Για 1.8 gb είναι πάρα πολύ.δοκίμασες άλλη θύρα στο pc μπας και έχει φάει κάνα κόλλημα; Γιατί ο πιο γρήγορος τρόπος αυτός είναι και με usb otg αν είσαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Για 1.8 gb είναι πάρα πολύ.δοκίμασες άλλη θύρα στο pc μπας και έχει φάει κάνα κόλλημα; Γιατί ο πιο γρήγορος τρόπος αυτός είναι και με usb otg αν είσαι root Σωστός είσαι. Το είχα ξεχάσει εντελώς. Θα την περασω στο στικακι και μετα στι κινητο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts