Gialakias Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Βγήκε η αναβάθμιση για yakjuxw 4.1.1 σε 4.2.1 εδώ το zip http://android.clients.google.com/packages/ota/samsung_proxima_yakjuxw/c33246404b23.update_yakjuxw_JRO03C_I9250XWLH2_to_JOP40D_I9250XWMA2.zip Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Σημερα μου εκλεψαν το nexus μου και θελω να παρω παλι το ιδιο.Δεν με νοιαζει αν ειναι μεταχειρισμενο.Κοιταξα λιγο στο ebay και εχει καποια με κωδικο ομως SCH-I515 σε καλη τιμη αλλα ειναι σε δικτυο της Verizon.Αν το παρω γινεται να το μονταρω για GSM δικτυα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Σημερα μου εκλεψαν το nexus μου και θελω να παρω παλι το ιδιο.Δεν με νοιαζει αν ειναι μεταχειρισμενο.Κοιταξα λιγο στο ebay και εχει καποια με κωδικο ομως SCH-I515 σε καλη τιμη αλλα ειναι σε δικτυο της Verizon.Αν το παρω γινεται να το μονταρω για GSM δικτυα?? Όχι δε γίνεται φίλε μου.. εύχομαι να βρεις κάποιο φθηνό και καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Σημερα μου εκλεψαν το nexus μου και θελω να παρω παλι το ιδιο.Δεν με νοιαζει αν ειναι μεταχειρισμενο.Κοιταξα λιγο στο ebay και εχει καποια με κωδικο ομως SCH-I515 σε καλη τιμη αλλα ειναι σε δικτυο της Verizon.Αν το παρω γινεται να το μονταρω για GSM δικτυα?? Απο 348 € ξεκινάει καινούργιο στο skroutz. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Βγήκε η αναβάθμιση για yakjuxw 4.1.1 σε 4.2.1 εδώ το zip http://android.clients.google.com/packages/ota/samsung_proxima_yakjuxw/c33246404b23.update_yakjuxw_JRO03C_I9250XWLH2_to_JOP40D_I9250XWMA2.zip Λογικά δεν θα έρθει και με οτα? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilika_13de Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Λογικά δεν θα έρθει και με οτα? όχι λογικά, 100% :) . Αρκεί να ναι στοκ το δικό σου. Βέβαια κρίμα να περιμένεις την Samsung, μετέτρεψε το να τελειώνεις Παράθεση if you can't convince them, then confuse them :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 όχι λογικά, 100% :) . Αρκεί να ναι στοκ το δικό σου. Βέβαια κρίμα να περιμένεις την Samsung, μετέτρεψε το να τελειώνεις Το ξέρω φίλε μου και παρόλο που οι οδηγίες είναι μια χαρά και ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ που θα με βοηθήσουν αν χρειαστεί το μόνο κόλλημα μου είναι το bt οπου σαν οδηγός το χρειάζομαι σαν τρελός και για αυτό το θέμα διάβαζα διάφορα. Στην 4.2.2 το θέμα αυτό φτιάχτηκε? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Το ξέρω φίλε μου και παρόλο που οι οδηγίες είναι μια χαρά και ότι υπάρχουν άνθρωποι εδώ που θα με βοηθήσουν αν χρειαστεί το μόνο κόλλημα μου είναι το bt οπου σαν οδηγός το χρειάζομαι σαν τρελός και για αυτό το θέμα διάβαζα διάφορα. Στην 4.2.2 το θέμα αυτό φτιάχτηκε? Δεν μπορώ να πω για την 4.2.1 (δεν την είδα καν στο δικό μου), αλλά στην 4.2.2 το ΒΤ είναι ΟΚ 100%...κάποια μικροπροβλήματα υπάρχουν σε κάποιες custom ROMs, αλλά αυτό δεν σε νοιάζει... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Δεν μπορώ να πω για την 4.2.1 (δεν την είδα καν στο δικό μου), αλλά στην 4.2.2 το ΒΤ είναι ΟΚ 100%...κάποια μικροπροβλήματα υπάρχουν σε κάποιες custom ROMs, αλλά αυτό δεν σε νοιάζει... Οκ παιδιά με το που γυρνάω από ένα ταξιδάκι που έχω κανονίσει και φεύγω σε λίγο θα το φτιάξουμε :p Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως μπορω να κανω κατι σαν "format" την sd card? Θελω να το κανω εχει γεμισει ο αποθηκευτικος χωρος μου χωρις να ξερω γιατι. Ισως οφειλεται στο οτι εβαζα custom Roms και καθε φορα τα αρχεια που ειχα πριν γινοντουσαν back up? Ευχαριστω.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως μπορω να κανω κατι σαν "format" την sd card? Θελω να το κανω εχει γεμισει ο αποθηκευτικος χωρος μου χωρις να ξερω γιατι. Ισως οφειλεται στο οτι εβαζα custom Roms και καθε φορα τα αρχεια που ειχα πριν γινοντουσαν back up? Ευχαριστω.. :D +1 Κι εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει στο πως μπορω να κανω κατι σαν "format" την sd card? Θελω να το κανω εχει γεμισει ο αποθηκευτικος χωρος μου χωρις να ξερω γιατι. Ισως οφειλεται στο οτι εβαζα custom Roms και καθε φορα τα αρχεια που ειχα πριν γινοντουσαν back up? Ευχαριστω.. :D +1 Κι εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό. κάνατε back up της παλιάς ρομ μέσω recovery? αν ναι τότε να ξέρετε ότι το κάθε back up πιάνει περίπου 1 με 1,5 gb.. κατεβάστε και αυτό για να σας δείξει τι σας τρώει χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 +1 Κι εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό. Μέσα στην twrp έχει επιλογή wipe internal storage όπου διαγράφει τα πάντα εκτός της Rom και του data. Όλα τα user files δλδ στην εικονική sd card. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 +1 Κι εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό. Ή βάζετε τον ES Explorer (ακόμα και χωρίς root) και τρέχετε τον Αναλυτή Κάρτας SD :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Τελικα το βρηκα..Μπηκα σε Recovery Mode και πατησα "format sd card"..Εχασα τις φψτοφραφιες..Μηνυματα δεν εχασα,ουτε τις εφαρμογες και η Custom Rom κομπλε.. Σε οποιον αρεσει το Blinkfeed του Sense 5.0 μπορει να δοκιμασει εναν beta launcher.. https://play.google.com/store/apps/details?id=net.alamoapps.launcher&hl=el Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις! :p [ATTACH]30909[/ATTACH] [ATTACH]30910[/ATTACH] Edited March 15, 2013 by lostre21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TR909 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης... Εχετε αντιμετωπισει προβληματα με τον Proximity sensor -ειναι εκεινος που αντιλαμβανεται το προσωπο μας οταν βαζουμε το τηλ στο αυτι και σβηνει την οθονη.Σε εμενα οταν κανω κληση η οθονη μαυριζει και για να δω τι συμβαινει πρεπει να πατησω το power button ωστε να "ξεκολησει" και να μου εμφανισει την οθονη κλησης.Σε πιο ακραιες περιπτωσεις εχει κανει reboot. Το θεμα ειναι οτι αυτο συμβαινει περιοδικα και χωρις να φαινετει οτι κατι το προκαλει.Για παραδειγμα πριν λιγο καιρο που το αντιμετωπιζα εκανα εγκατασταση της vanilla 4.2.2 (unlock bootloader & root) και ενω αρχικα συνεχιζε, επειτα εστρωσε οπου μεχρι πριν δυο μερες το συγκεκριμενο φαινομενο επανηλθε. Σηκωνω τα χερια ψηλα, οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης... Εχετε αντιμετωπισει προβληματα με τον Proximity sensor -ειναι εκεινος που αντιλαμβανεται το προσωπο μας οταν βαζουμε το τηλ στο αυτι και σβηνει την οθονη.Σε εμενα οταν κανω κληση η οθονη μαυριζει και για να δω τι συμβαινει πρεπει να πατησω το power button ωστε να "ξεκολησει" και να μου εμφανισει την οθονη κλησης.Σε πιο ακραιες περιπτωσεις εχει κανει reboot. +1 κι εμένα έκανε σε τυχαία διαστήματα το ίδιο, πίστεψα προς στιγμή πως φταίει ο σενσορας είμαι στην 4.2.2 Υπάρχει άλλος με το εξής πρόβλημα.. η οθόνη δεν σβήνει ποτέ Δεν κάνει σχεδόν ποτέ time out (ενος να κλεινει μετά από 30" πχ) Ακόμα κι αν το κλείσω με το power button, ανάβει ξανα μόνο του. χωρίς να υπάρχει λόγος (πχ ειδοποίηση η κάτι αλλό) ειμαι την 4.2.2 από ΟΤΑ update και χωρίς εφαρμογες - καθαρό τηλέφωνο Πριν το update δεν είχα προσεξει τέτοιο θέμα φοβερά εκνευριστικό Επίσης, προφανώς θα τρώει την μπαταρία αλλά και δεν ξερω αν θα κανει και ζημιά στην οθονη Edited March 15, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Υπάρχει άλλος με το εξής πρόβλημα.. η οθόνη δεν σβήνει ποτέ Δεν κάνει σχεδόν ποτέ time out (ενος να κλεινει μετά από 30" πχ) Ακόμα κι αν το κλείσω με το power button, ανάβει ξανα μόνο του. χωρίς να υπάρχει λόγος (πχ ειδοποίηση η κάτι αλλό) ειμαι την 4.2.2 από ΟΤΑ update και χωρίς εφαρμογες - καθαρό τηλέφωνο Πριν το update δεν είχα προσεξει τέτοιο θέμα φοβερά εκνευριστικό Επίσης, προφανώς θα τρώει την μπαταρία αλλά και δεν ξερω αν θα κανει και ζημιά στην οθονη Κάνε ένα clean install και θα στρώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Αν ρωτήσω τι εννοείς θα ακουστεί άσχημα; factory reset πάντως δε κάνει τίποτα. Πρέπει να ήταν root παλιότερα και με custom rom. Υπάρχουν υπόλοιπα που θέλουν καθάρισμα μήπως;.. Edit.. Έκανα root, πήρα image της 4.2.2 από το λινκ που βρήκα στο φόρουμ, και ακολούθησα τις οδηγίες how to restore Galaxy Nsxus to stock V2. Ακομη ανοιγοκλεινει μόνη της η οθόνη.. Επέστρεψα στην 4.2.1... Ακομη το κάνει!!.. Το αφήνω γιατί θα το δαγκώσω.. Όποια βοήθεια εκτιμάται Ευχαριστώ Edited March 16, 2013 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Αν ρωτήσω τι εννοείς θα ακουστεί άσχημα; factory reset πάντως δε κάνει τίποτα. Πρέπει να ήταν root παλιότερα και με custom rom. Υπάρχουν υπόλοιπα που θέλουν καθάρισμα μήπως;.. Edit.. Έκανα root, πήρα image της 4.2.2 από το λινκ που βρήκα στο φόρουμ, και ακολούθησα τις οδηγίες how to restore Galaxy Nsxus to stock V2. Ακομη ανοιγοκλεινει μόνη της η οθόνη.. Επέστρεψα στην 4.2.1... Ακομη το κάνει!!.. Το αφήνω γιατί θα το δαγκώσω.. Όποια βοήθεια εκτιμάται Ευχαριστώ Εαν εχεις κανει επαναφορα εργοστασιακων η factory reser...γενικα αν το εχεις επαναφερει οπως το πηρες την πρωτη μερα, και το κανει ακομα τοτε θα πρεπει να μιλησεις με το σερβις. Το να γυρισεις στην 4.2.1 για μενα ειναι χειροτερη επιλογη. Εχεις δοκιμασει το save mode να δεις αν στο κανει; Το τηλεφωνο σου μηπως σου εχει πεσει καμια φορα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Αν ρωτήσω τι εννοείς θα ακουστεί άσχημα; factory reset πάντως δε κάνει τίποτα. Πρέπει να ήταν root παλιότερα και με custom rom. Υπάρχουν υπόλοιπα που θέλουν καθάρισμα μήπως;.. Edit.. Έκανα root, πήρα image της 4.2.2 από το λινκ που βρήκα στο φόρουμ, και ακολούθησα τις οδηγίες how to restore Galaxy Nsxus to stock V2. Ακομη ανοιγοκλεινει μόνη της η οθόνη.. Επέστρεψα στην 4.2.1... Ακομη το κάνει!!.. Το αφήνω γιατί θα το δαγκώσω.. Όποια βοήθεια εκτιμάται Ευχαριστώ Στο S/N εχει το C8 μέσα; Γιατι αυτα εχουν το συγκεκριμενο θεμα σιγουρα Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ακομη ανοιγοκλεινει μόνη της η οθόνη.. Ευχαριστώ το λαμακι του usb στο κινητο θα ακουμπαει κατω. παρε ενα μαχαιρακι και σηκωσε το μερικα χιλιοστα . θα εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Από προσωπική εμπειρία θα προσπαθήσω να ασχοληθώ με δύο ανοιχτά θέματα στην ίδια απάντηση :) Όταν εγώ είχα άλυτα προβλήματα με το bluetooth σε 4.2.1 και μετά 4.2.2, ακόμα και μετά από factory reset, έφυγαν όλα με reflash της stock rom... Λογικό? Όχι. Αποτελεσματικό? Σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 update.. Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πρόθυμος λοιπόν να δοκιμασω τα πάντα.. Flash ξανα τη rom έκανα. Και την 4.2.2 και την 4.1.2 (λάθος είχα γράψει) και ΟΤΑ. Δεν έγινε τίποτα. Στο serial number όντως περιέχεται το c8 ! Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.. Τέλος, δύσπιστος, ομολογώ, κοίταξα λίγο την θύρα usb. Πολυ προσεκτικά.. Θαύμα ! Απο τοτε όλα καλά. Ευχαριστώ λοιπόν δίπλα το φίλο cdcd_x! Αφού πονοκεφαλιαστηκα με διάφορα πιθανά, ηταν φαίνεται αυτό. (?) Ευγνώμων ! Καλη συνέχεια σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω το εξης... Εχετε αντιμετωπισει προβληματα με τον Proximity sensor -ειναι εκεινος που αντιλαμβανεται το προσωπο μας οταν βαζουμε το τηλ στο αυτι και σβηνει την οθονη.Σε εμενα οταν κανω κληση η οθονη μαυριζει και για να δω τι συμβαινει πρεπει να πατησω το power button ωστε να "ξεκολησει" και να μου εμφανισει την οθονη κλησης.Σε πιο ακραιες περιπτωσεις εχει κανει reboot. Το θεμα ειναι οτι αυτο συμβαινει περιοδικα και χωρις να φαινετει οτι κατι το προκαλει.Για παραδειγμα πριν λιγο καιρο που το αντιμετωπιζα εκανα εγκατασταση της vanilla 4.2.2 (unlock bootloader & root) και ενω αρχικα συνεχιζε, επειτα εστρωσε οπου μεχρι πριν δυο μερες το συγκεκριμενο φαινομενο επανηλθε. Σηκωνω τα χερια ψηλα, οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...:cool: +1... μου το κανε συνεχεια στην 4.2.1 και μια φορα εχει συμβει και με την 4.2.2.εχω κανει και clean install αλλα τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts