elrik428 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλημέρα και χρόνια πολλά!! Υγεία και ευτυχία σε όλους! Μόλις πήρα και ένα S3 για το έτερον ήμιση και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ μπορώ να μεταδώσω μια φωτογραφία εγώ με το NFC προς το S3, η ανάποδη διαδικασία δεν γίνεται. Ανοίγει συνέχεια το Play Store και αναφέρει Item not found Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει;;;;;; Ευχαρστώ παιδιά!!!!!:) Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους! Για τη διαδικασία με το NFC ίσως να φταίει η εφαρμογή που βλέπεις τη φωτογραφία. Δοκίμασες αντί με gallery να το κάνεις με κάτι άλλο (πχ ES image viewer?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους! Για τη διαδικασία με το NFC ίσως να φταίει η εφαρμογή που βλέπεις τη φωτογραφία. Δοκίμασες αντί με gallery να το κάνεις με κάτι άλλο (πχ ES image viewer?) Η αλήθεια είναι πως η εφαρμογή που ανοίγει το S3 για να μεταφέρει τις φώτο από το Gallery είναι το Picture Image. Μπορεί εκεί να σκαλώνει. Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Μόνο στο Google+.. ευχαριστω για την απαντηση, αλλα πως γινεται αυτο δηλαδη; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Χρόνια πολλά σε όλους! Για τη διαδικασία με το NFC ίσως να φταίει η εφαρμογή που βλέπεις τη φωτογραφία. Δοκίμασες αντί με gallery να το κάνεις με κάτι άλλο (πχ ES image viewer?) Λοιπον το δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή, και πάει να μεταφέρει την εφαρμογή και όχι την φώτο. ιδέες κανείς;;;;;;;;; Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιζει ρολο αν θα εχω το τηλ κλειστο η ανοιχτο στην πρωτη φορτιση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Λοιπον το δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή, και πάει να μεταφέρει την εφαρμογή και όχι την φώτο. ιδέες κανείς;;;;;;;;; Πρέπει να έχεις ανοιχτή τη φωτο με τη gallery.. Παιζει ρολο αν θα εχω το τηλ κλειστο η ανοιχτο στην πρωτη φορτιση??? Όχι φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παληκαρια σορυ για την ερωτηση ξανα αλλα προσπαθησα να παρω screenshot με τον τροπο που ειπατε πιο πριν δηλαδη (volume down + power button) αλλα τζιφος.Τιποτα δεν γινεται.Κανω κατι λαθος?Ειμαι με στοκ 4.2.1 και unlock bootloader.Για να διευκρινησω τι ακριβως κανω.Παταω και κραταω πατημενο το volume down και μετα ενω το κραταω πατημενο παταω και κραταω πατημενο το power button.Αυτη δεν ειναι η διαδικασια? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παληκαρια σορυ για την ερωτηση ξανα αλλα προσπαθησα να παρω screenshot με τον τροπο που ειπατε πιο πριν δηλαδη (volume down + power button) αλλα τζιφος.Τιποτα δεν γινεται.Κανω κατι λαθος?Ειμαι με στοκ 4.2.1 και unlock bootloader.Για να διευκρινησω τι ακριβως κανω.Παταω και κραταω πατημενο το volume down και μετα ενω το κραταω πατημενο παταω και κραταω πατημενο το power button.Αυτη δεν ειναι η διαδικασια? Όχι, τα πατας ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παληκαρια σορυ για την ερωτηση ξανα αλλα προσπαθησα να παρω screenshot με τον τροπο που ειπατε πιο πριν δηλαδη (volume down + power button) αλλα τζιφος.Τιποτα δεν γινεται.Κανω κατι λαθος?Ειμαι με στοκ 4.2.1 και unlock bootloader.Για να διευκρινησω τι ακριβως κανω.Παταω και κραταω πατημενο το volume down και μετα ενω το κραταω πατημενο παταω και κραταω πατημενο το power button.Αυτη δεν ειναι η διαδικασια? Ταυτόχρονα πατάς και κρατάς πατημένα το volume- και όχι το + και το power μέχρι να δεις στην οθόνη ότι βγήκε φωτογραφία. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 οκ ευχαριστω παιδες.θα κανω παλι μια προσπαθεια.Ειπαμε ταυτοχρονα volume - και power και τα κραταω πατημενα μεχρι να μου πει στην οθονη οτι εχει παρει την φωτο.Let's try Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Fancy Widgets για δωρεάν. Αν θες επί πληρωμή πες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Xρονια πολλα σε ολους. Εγω εχω παρει την συσκευη απο το πλαισιο μαζι με τους χαρτες τις Mireo....θα ηθελα αν ξερει καποιος(η αν το εχει κανει) αν κανω την μετατροπη σε yakju θα μπορω να ξαναπερασο τους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Xρειαζεται να περασω καποιο antivirus στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 έχετε υπόψιν σας κάνα καλό πρόγραμμα καιρού με ωραίο widget? και επί πληρωμή να είναι δεν έχω πρόβλημα..επίσης από ότι έχω καταλάβει στην 4.2.1 δεν λειτουργεί το volume+ για το θέμα της χαμηλής έντασης του ηχείου έχετε βρει κάποια άλλη λύση? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Xρονια πολλα σε ολους. Εγω εχω παρει την συσκευη απο το πλαισιο μαζι με τους χαρτες τις Mireo....θα ηθελα αν ξερει καποιος(η αν το εχει κανει) αν κανω την μετατροπη σε yakju θα μπορω να ξαναπερασο τους χαρτες? ναι μπορείς.. απλά μην χάσεις το κωδικό.. ξανακατεβάζεις το πρόγραμμα και είσαι οκ.. Xρειαζεται να περασω καποιο antivirus στο κινητο?? όχι είναι άχρηστο.. απλά προσέχεις απο που κατεβάζεις εφαρμογές και οι εφαρμογές που κατεβάζεις καλό θα ήταν να έχουν καλές αξιολογήσεις και επί πληρωμή να είναι δεν έχω πρόβλημα..επίσης από ότι έχω καταλάβει στην 4.2.1 δεν λειτουργεί το volume+ για το θέμα της χαμηλής έντασης του ηχείου έχετε βρει κάποια άλλη λύση? δοκίμασε τα hd widget.. υπάρχει αλλά πρέπει να είσαι ροοτ.. μην νομίζεις ότι κάνει τρελά πράγματα όμως εγώ προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 ναι μπορείς.. απλά μην χάσεις το κωδικό.. ξανακατεβάζεις το πρόγραμμα και είσαι οκ.. ok.ευχαριστω.....και κατι αλλο,πρεπει να κανω backup η το κανει ο συχρονισμος με το gmail μονος του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Θα ήθελα να ρωτησω εαν κάποιος εχει προβλημα με τη δονηση του κινητού.Στην 4.0.1 δεν υπηρχε κανενα προβλημα αλλά μετα την αναβαθμιση σε 4.2 το κινητο δε δονειται καθολου.Καμια ιδεα καποιος για το πως να το διορθωσω ή τουλαχιστον καποια εφαρμογη απο το play store; Μου ειναι παρα πολυ αναγκαιο λογω καταστάσεων και θα ηθελα οποιαδηποτε βοηθεια για αυτό.Ευχαριστω. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Σιγουρα το HD Widgets θελει να εισαι ρουτ?Εγω παντως που δεν ειμαι ρουτ το εγκατεστησα και δουλευει οκ.Κια μια ερωτηση βρε παιδια.Ο chrome δεν ειναι ο stock browser στην 4.2.1?Ρωταω για τι μετα την μετατροπη που εκανα απο yakjuxw σε yakju μου ηρθαν 2 ΟΤΑ.Πρωτα η 4.2 και στα καπακια η 4.2.1 αλλα δεν βρηκα πουθενα τον chrome.Οχι οτι με νοιαζει κιολας αφου πολλοι φιλοι λενε οτι ειναι πολυ αργος σε σχεση με τον στοκ στην 4.1.1.Απλα απο περιεργεια. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Σιγουρα το HD Widgets θελει να εισαι ρουτ?Εγω παντως που δεν ειμαι ρουτ το εγκατεστησα και δουλευει οκ.Κια μια ερωτηση βρε παιδια.Ο chrome δεν ειναι ο stock browser στην 4.2.1?Ρωταω για τι μετα την μετατροπη που εκανα απο yakjuxw σε yakju μου ηρθαν 2 ΟΤΑ.Πρωτα η 4.2 και στα καπακια η 4.2.1 αλλα δεν βρηκα πουθενα τον chrome.Οχι οτι με νοιαζει κιολας αφου πολλοι φιλοι λενε οτι ειναι πολυ αργος σε σχεση με τον στοκ στην 4.1.1.Απλα απο περιεργεια. Δεν θέλει ροοτ το hd widgets. Ο chrome δεν ειναι ο default στην 4.2 στο gnex, ειναι μονο στa nexus 4, 7 και 10. Μπορείς να τον κατεβασεις απο play store αλλα ειναι πιο βαρύς απο τον default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ακομα 2 ερωτησεις...:P Ποιον launcher μου προτεινεται να περασω στο κινητο?ο go ειναι καλος? Επισης,ψαχνοντας το κιν,ειδα οτι συνολικο χωρο μου εμφανιζε 13,3 gb και οχι 16,ή ενα πασει περιπτωσει ενα νουμερο εκει κοντα....Γιατι τετοια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Ακομα 2 ερωτησεις...:P Ποιον launcher μου προτεινεται να περασω στο κινητο?ο go ειναι καλος? Επισης,ψαχνοντας το κιν,ειδα οτι συνολικο χωρο μου εμφανιζε 13,3 gb και οχι 16,ή ενα πασει περιπτωσει ενα νουμερο εκει κοντα....Γιατι τετοια διαφορα? Για launcher δεν μπορω να σου πω φιλε μου γιατι δεν εχω περασει κανεναν και ετσι δεν εχω γνωμη.13.3GB μου βγαζει κι εμενα σαν ελευθερο χωρο.Λογικα τα υπολοιπα ειναι δεσμευμενα απο το συστημα.Τι να κανουμε θα πορευτουμε με αυτα αν και προσωπικα για μενα ειναι υπεραρκετα. @pappasi πως τα καταφερνεις φιλε μου και τις περισσοτερες φορες που ρωταω κατι εισαι ο πρωτος που θα απαντησει.ΩΡΑΙΟΣ..... Edited December 26, 2012 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Ποιον launcher μου προτεινεται να περασω στο κινητο? Χρησιμοποιώ τον Apex, ο οποίος είναι αρκετά παραμετροποιήσιμος στη δωρεάν έκδοσή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Ακομα 2 ερωτησεις...:P Ποιον launcher μου προτεινεται να περασω στο κινητο?ο go ειναι καλος? Επισης,ψαχνοντας το κιν,ειδα οτι συνολικο χωρο μου εμφανιζε 13,3 gb και οχι 16,ή ενα πασει περιπτωσει ενα νουμερο εκει κοντα....Γιατι τετοια διαφορα? Όχι ο go δεν ειναι καλός, ειναι βαρύς και δεν εχει ωραία εμφάνιση -που ειναι υποκειμενικο όμως- δοκίμασε nova, holo hd αν θες κατι κοντά σε pure android και next launcher που ειναι η βελτίωση του go και ειναι πιο γρήγορος τουλάχιστον. Υπάρχουν παρα παρα πολλοι ακόμη... Τόσα εχει το κινητο για χρήση. Και σε iPad 16Gb δεν τα βλέπεις όλα, βλέπεις τα 13,4 γιατι τα 16gb δεν σημαίνουν "πραγματικα" τόσα, ειναι πάντα λιγότερα όπως συμβαίνουν με τους δίσκους των υπολογιστών. Τουλάχιστον να λέτε παιδιά που τα βλέπει ΌΛΑ σαν ρομ, ειναι πολυ σημαντικό σε σχεση με άλλες android συσκευές. @pappasi πως τα καταφερνεις φιλε μου και τις περισσοτερες φορες που ρωταω κατι εισαι ο πρωτος που θα απαντησει.ΩΡΑΙΟΣ..... Πραγματικα δεν το κάνω επίτηδες, απλώς τυχαίνει :lol: Edited December 26, 2012 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Πρέπει να έχεις ανοιχτή τη φωτο με τη gallery.. Όχι φίλε μου. Την έχω ανοίξει με το gallery αλλα και πάλι δεν.. Τα νευρακια γίνονται κροσσια σιγά σιγα!!! Edited December 26, 2012 by elrik428 Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts