elrik428 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Πάντως το κινητό είναι μια απογοήτευση. Τα κουφά reboot έχουν αυξηθεί. Τα γενικότερα κολλήματα έχουν αυξηθεί. Και ειδικά με τις stock εφαρμογές περισσότερο. Τρανταχτό πράδειγμα ,για μένα, είναι ο αισθητήρας που ανοιγοκλείνει την οθόνη όταν παίρνεις τηλ. Στη μαμα εφαρμογή μέχρι να ανοίξει και πάλι η οθόνη μόλις τελειώσεις την κλήση περνάει πολύ μεγαλύτερο διάστημα συγκριτικά πριν το update (4.2). Επίσης το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και με τη φωτεινότητα. Πραγματικά μεγάλη απογοήτευση απο Google. Συγκριτικά με την τρομερή 4.1 που πραγματικά απογείωσε το scrolling σε super smooth επίεπεδα, ήρθε η μλκια 4.2 και τα διέλυσε ολα. Και το χειρότερο, προσωπικά πιστεύω πως δεν το βλέπω να τσιμπάει διόρθωση πριν την 5.0 Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 παρατηρει κανενας τιποτα ασυνήθιστο; και αν ναι μπορει να το εξηγησει....?? φοραω custom rom. αλλα οσο αφορα το easter egg ο developer δεν εχει επεμβει καθολου.. Δε βλέπω κάτι περίεργο.. Τι έχει; Πάντως το κινητό είναι μια απογοήτευση. Τα κουφά reboot έχουν αυξηθεί. Τα γενικότερα κολλήματα έχουν αυξηθεί. Και ειδικά με τις stock εφαρμογές περισσότερο. Τρανταχτό πράδειγμα ,για μένα, είναι ο αισθητήρας που ανοιγοκλείνει την οθόνη όταν παίρνεις τηλ. Στη μαμα εφαρμογή μέχρι να ανοίξει και πάλι η οθόνη μόλις τελειώσεις την κλήση περνάει πολύ μεγαλύτερο διάστημα συγκριτικά πριν το update (4.2). Επίσης το ίδιο πρόβλημα παρατήρησα και με τη φωτεινότητα. Πραγματικά μεγάλη απογοήτευση απο Google. Συγκριτικά με την τρομερή 4.1 που πραγματικά απογείωσε το scrolling σε super smooth επίεπεδα, ήρθε η μλκια 4.2 και τα διέλυσε ολα. Και το χειρότερο, προσωπικά πιστεύω πως δεν το βλέπω να τσιμπάει διόρθωση πριν την 5.0 Όποτε βάζεις την 4.1 και τελείωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ναι,οκ.. Αλλά σε κάθε fail update αυτό το πράγμα θα γίνεται; Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ναι,οκ.. Αλλά σε κάθε fail update αυτό το πράγμα θα γίνεται; Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Τόσο τραγικό update στο developer κινητό τους δεν το περίμενα. Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Τόσο τραγικό update στο developer κινητό τους δεν το περίμενα. πραγματικα ειναι να απορεί κανεις με την Google, προσπαθεις να βελτιωσεις το λογισμικο σου χρονια τωρα το φτανεις σχεδων στην κορυφή με την 4.1.2 και ξαφνικα με μια βιαστική κινησει για να παρουσιασουν το nexus 4 πετανε την 4.2 και ολα πανε σκ..τα:X Δηλαδη τη ειναι αυτο κονταροχτυπιετε να φτασει την apple και πετανε μια πατατα και τα κανουν μπαχαλο ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΑ. Δειχνει προχειροδουλεια βιασύνη για να μην πω κατι αλλο. Εχεις φτιαξει την 4.2 για το Ν4 ενταξει κυριος αλλα μην την δινεις και στους αλλους ετσι κανε μια δοκιμη την ρημαδα, ελειπε ο Δεκεμβρης δεν ανηγουν τα bluetooth κρασαρουν οι browser ενταξει καθηστε μετα να βγαζετε 8πυρηνους και 2 γιγα και 12 μεγα καμερα για να φτασετε την apple απο τα πλαγια:down::down::down::down: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvl21 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ και ζητω συγγνωμη αν ειμαι στη λαθος θεματικη ενοτητα αλλα προκειται να αγορασω κινητο αμεσα και ειμαι αναμεσα στο s2 και το νεξους. Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως και αν θα εχω καποιο απο τα προβληματα που αναφερατε αν κρατησω τη 4.0 που ΄φοραει΄(οσον αφορα το νεξους) ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Καλησπερα ειμαι καινουργιος στο φορουμ και ζητω συγγνωμη αν ειμαι στη λαθος θεματικη ενοτητα αλλα προκειται να αγορασω κινητο αμεσα και ειμαι αναμεσα στο s2 και το νεξους. Θα ηθελα τη γνωμη σας καθως και αν θα εχω καποιο απο τα προβληματα που αναφερατε αν κρατησω τη 4.0 που ΄φοραει΄(οσον αφορα το νεξους) ευχαριστω . Kατ αρχην καλoς oρισες στo myphone.Για την επιλoγη της συσκευης υπαρχει ιδικη ενoτητα.Τωρα για την 4.0 πoυ ρωτας για τo νεξoυς εχω την εντυπωση και ας με διoρθωσoυν oι φιλoι oτι και η 4.1 Jelly Bean ηταν σoυπερ και χωρις πρoβληματα και bugs.Μεταξι μας κι εγω oρoς τo νεξoυς παω. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Το θεμα με τον browser τελικα υπαρχει και σε αλλες συσκευες και σε αλλες εκδοσεις android,μαλλον κατι εκανε η google... Παντως,εγω δεν εχω τα θεματα που αναφερουν πολλοι εδω μεσα. Ουτε προβλημα με το led,ουτε restarts. Εχω ρομ σχεδον στοκ,rooted και deodexed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Με το led ούτε εγώ έχω θέμα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Δε βλέπω κάτι περίεργο.. Τι έχει; το γλειφιτζουρι το βλεπεις....που ειναι σε γραμμα J? Δεν το εχω δει ποτε πουθενα...και μονο μια φορα καταφερα να το δω... Edited December 5, 2012 by Superuser Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 γυρισα σε στοκ 4.1.2 με franco r300 384 και ρουταρισμενος και ησυχασα, η 4.2 δεν ειναι για το κινητο μας., Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Και εμένα για προς τα εκεί με κόβω. Η 4.1.2 είναι μακράν σταθεροτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Και εμένα για προς τα εκεί με κόβω. Η 4.1.2 είναι μακράν σταθεροτερη. η 4.2 σε εμενα μια χαρα σταθερη ηταν , απλα φωναζε οτι η ρομ αυτη μπηκε σε λαθος τηλεφωνο. Νομιζω οτι το βουτυρο παγωσε κυριολεκτικα στην 4.2 για το νεξους, η διαφορα αναμεσα σε 4.1 και 4.2 ειναι οφθαλμοφανεις. Κλοκαρα και τον επεξεργαστη στα 1.4 και θα μεινω εδω μεχρι να βγαλουν ρομ που θα τρεχει σαν αυτη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constadinos Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 το ginius driver σας δουλεύει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Δώστε κάποιον ασφαλή οδηγό για αρχάριους για να γυρίσουμε στην 4.1.2 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Ούτε εγω αντιμετωπίζω τα προβληματα που λένε αρκετοι για την 4.2. Τώρα καθυστέρηση στην ταχύτητα δεν διακρίνω απο την 4.1.2. Αλλα δεν έχω δοκιμάσει custom, το είχα με εργοστασιακή πάντα για τις αναβαθμισεις. Παιδιά μήπως μερικοι είχατε custom πριν και απλώς με αλλαγη σε επίσημη πεσατε πάλι στις εργοστασιακες αποκρισεις?? Πραγματικα μου κάνει εντύπωση αυτο. Οι μισοί είμαστε καλα και οι άλλοι μισοί όχι. Εντωμεταξυ τρέχω και δοκιμάζω οτι λέτε οτι εχει πρόβλημα για να δω αν όντως ισχύει. Μέχρι και τσιπικο Bluetooth hands free (πηρα ενα Sony vh110) έβαλα για να δω αν παιζει πρόβλημα. Κανένα. Και τα αρχεία μέσω bt (και NFC κανονικα) τα στέλνει. Ακόμα αυτα που εχουν αναφερθεί δεν τα πέτυχα και δεν νομίζω να κάνω κατι λάθος, σκέφτομαι μήπως μου έκανε εμένα special αναβάθμιση VIP στο 4.2.1. Πως γίνεται και τόσες διάφορες καθε φορα δεν καταλαβαίνω. Οι χάρτες παίζουν κανονικότατα στην 4.2.1, τους δοκίμασα σήμερα. Αναφέρω οτι πλέον παίζουν και στο play store στα 15ευρω και σε σχεση με τα αρχικα 30 που ζηταγαν, φαίνεται καλη τιμη. Ήδη αυτοί του play store ειναι του 12 και θα παίρνουν αναβαθμισεις. Τους εχουν και για 7 μέρες δοκιμή free πάντως μέσω του play store, την έκδοση που σας λέω, μετα αν θες με 15ευρω ξεκλειδώνεις κανονικα το προγραμμα. Edited December 4, 2012 by pappasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ούτε εγω αντιμετωπίζω τα προβληματα που λένε αρκετοι για την 4.2. Τώρα καθυστέρηση στην ταχύτητα δεν διακρίνω απο την 4.1.2. Αλλα δεν έχω δοκιμάσει custom, το είχα με εργοστασιακή πάντα για τις αναβαθμισεις. Παιδιά μήπως μερικοι είχατε custom πριν και απλώς με αλλαγη σε επίσημη πεσατε πάλι στις εργοστασιακες αποκρισεις?? Πραγματικα μου κάνει εντύπωση αυτο. Οι μισοί είμαστε καλα και οι άλλοι μισοί όχι. Εντωμεταξυ τρέχω και δοκιμάζω οτι λέτε οτι εχει πρόβλημα για να δω αν όντως ισχύει. Μέχρι και τσιπικο Bluetooth hands free (πηρα ενα Sony vh110) έβαλα για να δω αν παιζει πρόβλημα. Κανένα. Και τα αρχεία μέσω bt (και NFC κανονικα) τα στέλνει. Ακόμα αυτα που εχουν αναφερθεί δεν τα πέτυχα και δεν νομίζω να κάνω κατι λάθος, σκέφτομαι μήπως μου έκανε εμένα special αναβάθμιση VIP στο 4.2.1. Πως γίνεται και τόσες διάφορες καθε φορα δεν καταλαβαίνω. Οι χάρτες παίζουν κανονικότατα στην 4.2.1, τους δοκίμασα σήμερα. Αναφέρω οτι πλέον παίζουν και στο play store στα 15ευρω και σε σχεση με τα αρχικα 30 που ζηταγαν, φαίνεται καλη τιμη. Ήδη αυτοί του play store ειναι του 12 και θα παίρνουν αναβαθμισεις. Τους εχουν και για 7 μέρες δοκιμή free πάντως μέσω του play store, την έκδοση που σας λέω, μετα αν θες με 15ευρω ξεκλειδώνεις κανονικα το προγραμμα. Pappasi και γω στοκ ειμαι απο πανω μεχρι κατω αλλα κ ανρουτ αλλα σε συγκεκριμενα θεματα εχει διαφορα το κινητο απο την 4.1.2. Η εναλλαγη απο πλαγια στο κατακορυφο αλλα κ αντιστροφα για παραδειγμα (οχι μονο στο μενου της καμερας), γενικα αυτη η σμουθ αισθηση που υπηρχε εχει μειωθει, η μπαταρια κατα την γνωμη μου εχει μεγαλυτερες απαιτησεις κ δυστηχως η φωτεινοτητα της οθονης μειωθηκε και αυτο κανει μπαμ. Κατα τα αλλα ουτε το κοκκινο λεντ μου εμφανιστηκε αλλα ουτε με το bluetouth ειχα προβλημα.(το κρασαρισμα δε το αναφερω γιατι εμφανιστηκε σε πολλα κινητα ακουσα). Την 4.2.1 την περασα καθαροτατα με επαναφορα εργοστασιακων πριν κ μετα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Είχα κι εγώ προβλήματα με την 4.2.1 όσον αφορά το bluetooth και αναγκάστηκα και έκανα clean install από το toolkit. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι σήμερα το πρωί όπου το bluetooth κράσαρε (αποσυνδέθηκε) πάλι. Τί γίνεται ρε παιδιά; Μια χαρά ήμασταν. Με βλέπω να γυρνάω πάλι στην 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Είχα κι εγώ προβλήματα με την 4.2.1 όσον αφορά το bluetooth και αναγκάστηκα και έκανα clean install από το toolkit. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι σήμερα το πρωί όπου το bluetooth κράσαρε (αποσυνδέθηκε) πάλι. Τί γίνεται ρε παιδιά; Μια χαρά ήμασταν. Με βλέπω να γυρνάω πάλι στην 4.1 Πως γυρναμε ειναι το θεμα;;; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Πως γυρναμε ειναι το θεμα;;; clean install από το toolkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 clean install από το toolkit Μπορεις να γινεις πιο σαφεις σε παρακαλω γιατι δεν κατεχουμε ολοι εδω μεσα; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Μπορεις να γινεις πιο σαφεις σε παρακαλω γιατι δεν κατεχουμε ολοι εδω μεσα; Εγκαθιστάς αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310 στο pc σου και ακολουθείς τις οδηγίες της πρώτης σελίδας για μετατροπή σε yakju. Ουσιαστικά εγκαθιστάς το factory image από τη google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 παιδες ψαχνω ενα weather widget το οποιο να μου δειχνει λεπτομεριες για θερμοκρασια καθε φορα για το μερος που βρισκομαι, ειτε Αθηνα,ειτε Πειραια, ειτε σε αλλη πολη ακομα και εξωτερικο, αλλα να μην χρειαζεται να δουλευει με gps, να δουλευει ειτε με wifi ειτε data enabled + 3g ... μπορει να γινει κατι τετοιο και να κανει και εντοπισμο τοποθεσιας κατα προσεγγιση και να μην χρειαζεται το gps ? αν ναι ποιο widget υπαρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 το ενσωματομενο news and weather δουλευει αρκετα καλα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Fancy Widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts