nikoskat Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Δοκιμαστε xylon 008 4.2.1 πολύ καλη !! τα gestures στα Ελληνικα δουλευουν out of the box..; γιατι μεχρι την 006 που εχω δε δουλευουν και βαζω αρχεια απο αλλου για να δουλεψουν. Πόσο εκτεταμένη παραμετρικοποίηαη έχει? συγκρίνεται με codename ή με Blackbean? Μπαταρία? εχει πολλη παραμετροποιηση, δεδομενου και του 4.2.1 και μπαταρια μια χαρα, τα screenshots που εχω ανεβασει με 0 καταναλωση σε 8 ωρες idle ειναι απο αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Υπάρχει περιπτωση το default news & weather widget να μην δουλεύει λόγο μετατροπής σε yakju? Ο αυτόματος εντοπισμός τοποθεσίας δεν λειτουργει ποτε ασχέτως των ρυθμίσεων τοποθεσίας.Χειροκίνητα παλι χεν βρίσκει τίποτα και κει πανω στην απελπισία άρχισα να βάζω τυχαίους τ.κ και έπιασε κάτι brooklyn κάτι ontario..Γιαυτό σκεφτόμουν μήπως ψταιει η μετατροπή. Βάλε καρφωτά το location. Στη μορφή αυτή: Καλλιθέα, GRC. Σε μένα έτσι παίζει. Το αυτόματο δεν λειτουργεί. Δυστυχώς. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) Καλησπέρα, όπως έγραψα και χθες το βράδυ (είχα νυχτερινή βάρδια) είχα το πρόβλημα με το play. Δεν μου έκανε καμία αναβάθμιση και ήμουν έτοιμος να κάνω factory restore (yakju 4.1.2 όλα stock) Πριν προλάβω έσκασε το update της 4.2. Όλα καλά εκτός από τα γνωστά bluetooth, κάμερα. Μετά την αναβάθμιση εξακολουθούσε το πρόβλημα με το Google play. Έκανα εργοστασιακή επαναφορά και δεν θα το πιστέψετε, το Bluetooth δουλεύει κανονικά. Ο default weather μου δουλεύει κανονικά και δείχνει πληροφορίες για Πάτρα όπου και είμαι. Edit. το don’t panic δεν δουλεύει, το έκανα απεγκατάσταση για να το εγκαταστήσω πάλι με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω χρόνο. Edited November 28, 2012 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Εργοστασιακη επαναφορα εκανες απο το μενου του κινητου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Εργοστασιακη επαναφορα εκανες απο το μενου του κινητου ? Ναι κανονικά, πήγα ρυθμίσεις>αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά>επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Χωρίς την χρήση του toolkit ή κάποιου άλλου βοηθήματος. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 τα gestures στα Ελληνικα δουλευουν out of the box..; γιατι μεχρι την 006 που εχω δε δουλευουν και βαζω αρχεια απο αλλου για να δουλεψουν. εχει πολλη παραμετροποιηση, δεδομενου και του 4.2.1 και μπαταρια μια χαρα, τα screenshots που εχω ανεβασει με 0 καταναλωση σε 8 ωρες idle ειναι απο αυτη. τελεια η Xylon 0081. πολυ καλη. χρησιμοποιησα ωστοσο αυτα τα gapps. http://www.mediafire.com/?8wqx88c6a2993ef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ναι κανονικά, πήγα ρυθμίσεις>αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά>επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Χωρίς την χρήση του toolkit ή κάποιου άλλου βοηθήματος. Επειδή και εγω εγω εχω προβλημε με το bluetooth, αν κανω επαναφορα, θα χασω οτι εχω περασμενο στο κινητο σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Εργοστασιακη επαναφορα εκανες απο το μενου του κινητου ? Και εγώ τα έχασα όλα προσωρινά, αλλά επειδή τα έχω όλα στο Gmail (επαφές, έγγραφα στο Google drive,φωτογραφίες στο Picasa)με το που έβαλα πάλι το λογαριασμό επανήλθαν όλα. Εννοείται ότι έχεις τσεκάρει στο αντίγραφα ασφαλείας δημιουργία αντιγράφων και αυτόματη επαναφορά. Μόνο τα μηνύματα έχασα, αλλά δεν με ενδιέφεραν. Τέλος δεν ξέρω ‘’μη σε πάρω στο λαιμό μου’’ και κάνοντας factory reset δεν λυθεί το πρόβλημα σου με το Bluetooth. Θέλω να πω μήπως ήταν τυχαίο γεγονός σε μένα η λειτουργία του μετά την επαναφορά, αλλά σε κάποιον άλλο δεν φέρει αποτέλεσμα το factory reset. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Και εγώ τα έχασα όλα προσωρινά, αλλά επειδή τα έχω όλα στο Gmail (επαφές, έγγραφα στο Google drive,φωτογραφίες στο Picasa)με το που έβαλα πάλι το λογαριασμό επανήλθαν όλα. Εννοείται ότι έχεις τσεκάρει στο αντίγραφα ασφαλείας δημιουργία αντιγράφων και αυτόματη επαναφορά. Μόνο τα μηνύματα έχασα, αλλά δεν με ενδιέφεραν. Τέλος δεν ξέρω ‘’μη σε πάρω στο λαιμό μου’’ και κάνοντας factory reset δεν λυθεί το πρόβλημα σου με το Bluetooth. Θέλω να πω μήπως ήταν τυχαίο γεγονός σε μένα η λειτουργία του μετά την επαναφορά, αλλά σε κάποιον άλλο δεν φέρει αποτέλεσμα το factory reset. Θα χασω ομως τις εγκατεστημενες εφαρμογες, ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Θα χασω ομως τις εγκατεστημενες εφαρμογες, ετσι δεν ειναι; Όχι, οι ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές με το που βάζεις πάλι το λογαριασμό Gmail και εφόσον είναι τσεκαρισμένο η αυτόματη επαναφορά αρχίζουν να εγκαθίστανται μία-μία. Έχει βέβαια λίγο φασαρία η αναμονή για την επανεγκατάσταση όλων. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Υπάρχει περιπτωση το default news & weather widget να μην δουλεύει λόγο μετατροπής σε yakju? Ο αυτόματος εντοπισμός τοποθεσίας δεν λειτουργει ποτε ασχέτως των ρυθμίσεων τοποθεσίας.Χειροκίνητα παλι χεν βρίσκει τίποτα και κει πανω στην απελπισία άρχισα να βάζω τυχαίους τ.κ και έπιασε κάτι brooklyn κάτι ontario..Γιαυτό σκεφτόμουν μήπως ψταιει η μετατροπή. Σε τη γλωσσα το εχεις? Εαν Ειναι Ελληνικα γυρνα μια σε Αγγλικα δοκιμασε το news weather και εαν δουλεψει ξαναγυρνα σε Ελληνικα;);) Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Μόλις έλαβα ενημέρωση για update στο ndrive ... και όλα λειτουργούν κανονικά πλέον στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Όχι, οι ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές με το που βάζεις πάλι το λογαριασμό Gmail και εφόσον είναι τσεκαρισμένο η αυτόματη επαναφορά αρχίζουν να εγκαθίστανται μία-μία. Έχει βέβαια λίγο φασαρία η αναμονή για την επανεγκατάσταση όλων. υπάρχει το smsbackup+ κρατάει μηνύματα και κλήσεις μέσω του λογαριασμού Google... δεν χάνεις τίποτα Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Υπάρχει περιπτωση το default news & weather widget να μην δουλεύει λόγο μετατροπής σε yakju? Ο αυτόματος εντοπισμός τοποθεσίας δεν λειτουργει ποτε ασχέτως των ρυθμίσεων τοποθεσίας.Χειροκίνητα παλι χεν βρίσκει τίποτα και κει πανω στην απελπισία άρχισα να βάζω τυχαίους τ.κ και έπιασε κάτι brooklyn κάτι ontario..Γιαυτό σκεφτόμουν μήπως ψταιει η μετατροπή. η μετατροπη σιγουρα δε φταιει , ειναι μαλλον θεμα ρυθμισεων Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ερώτημα. Βγήκε update για το toolkit και μου λέει όταν πήγα να το τρέξω πως το win32 toolkit update is not a valid windows exe program. Το έκανε και σε άλλους? Μιλάω για το update για donated στις 27/11 που βγήκε Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) τα ΣΠΑΕΙ σε αυτονομια η 4.2.1 :cool: πλεον το κινητο δεν ειναι ποτε awake :lol: και με σχεδον 3 ωρες ανοικτη οθονη (με φωτεινοτητα περιπου στο 1/3 ) ειμαι ακομα στο 40% :D http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-11-28-20-25-09.png http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-11-28-20-26-24.png Edited November 28, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) ρε παιδες εχω παρατηρησει ενα περιεργο φαινομενο, ομολογω παντως πως δεν κανω και την καλυτερη φορτιση/αποφορτιση στη μπαταρια καθως παρα πολλες φορες κανω μισες και μικρες φορτωσεις καθοτι ειμαι βιαστικος. πχ εστω οτι η μπαταρια ειναι στο 20% και βαζω το κινητο στο ρευμα να φορτισει. το αφηνω και φτανει ας πουμε μεχρι το 67%. παρατηρω οτι μετα απο λιγο η ενδειξη της μπαταριας ειναι στο 70% . πως γινεται αυτο το πραγμα ? οταν βγαζω το usb να δειχνει 67% και μετα απο κανενα 10λεπτο να βλεπω οτι ειναι στο 70% (τα νουμερα ειναι ενδεικτικα) ... τι παιζει ? Edited November 28, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους!Ερώτηση με ποιο τρόπο παίρνουμε printshot της οθόνης;Πρέπει να είμαστε Root για να το επιτύχουμε; Μόλις έσκασε η αναβαθμιση για 4.2.1 πάω για εγκατάσταση! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους!Ερώτηση με ποιο τρόπο παίρνουμε printshot της οθόνης;Πρέπει να είμαστε Root για να το επιτύχουμε; Μόλις έσκασε η αναβαθμιση για 4.2.1 πάω για εγκατάσταση! vol down+power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) εσκασε και εμενα η 4.2.1 ... μου χαθηκε ομως το root . κανω update το toolkit στην εκδοση 10 και ξαναδοκιμαζω edit: επιασε και το root της 4.2.0 στην 4.2.1 ;) Edited November 28, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Μόλις την πήρα και εγώ και η διάρκεια ήταν στο λεπτό τσακ μπακ πότε έγινε ούτε πού το κατάλαβα. Εντυπώσεις αύριο:-) Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 και εμένα Μωλις έσκασε το ΟΤΑ ολα καλά αναβάθμιση και κρατησε και το ροοτ... Βέβαια είχα βάλει το. rootkeeper δεν ξέρω αν το εσωσε αυτό. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Εμενα ακόμα τίποτα για 421 ..... Επισης πως κάνω root ; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 vol down+power Καλησπέρα φίλε σ'ευχαριστω πολύ για την απάντηση, αλλα πρέπει να είμαι Root? Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 ηρθε και σε εμενα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts