Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμαστε xylon 008 4.2.1 πολύ καλη !!

τα gestures στα Ελληνικα δουλευουν out of the box..; γιατι μεχρι την 006 που εχω δε δουλευουν και βαζω αρχεια απο αλλου για να δουλεψουν.

Πόσο εκτεταμένη παραμετρικοποίηαη έχει? συγκρίνεται με codename ή με Blackbean? Μπαταρία?

εχει πολλη παραμετροποιηση, δεδομενου και του 4.2.1 και μπαταρια μια χαρα, τα screenshots που εχω ανεβασει με 0 καταναλωση σε 8 ωρες idle ειναι απο αυτη.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει περιπτωση το default news & weather widget να μην δουλεύει λόγο μετατροπής σε yakju? Ο αυτόματος εντοπισμός τοποθεσίας δεν λειτουργει ποτε ασχέτως των ρυθμίσεων τοποθεσίας.Χειροκίνητα παλι χεν βρίσκει τίποτα και κει πανω στην απελπισία άρχισα να βάζω τυχαίους τ.κ και έπιασε κάτι brooklyn κάτι ontario..Γιαυτό σκεφτόμουν μήπως ψταιει η μετατροπή.

Βάλε καρφωτά το location. Στη μορφή αυτή: Καλλιθέα, GRC.

Σε μένα έτσι παίζει. Το αυτόματο δεν λειτουργεί. Δυστυχώς.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Καλησπέρα, όπως έγραψα και χθες το βράδυ (είχα νυχτερινή βάρδια) είχα το πρόβλημα με το play. Δεν μου έκανε καμία αναβάθμιση και ήμουν έτοιμος να κάνω factory restore (yakju 4.1.2 όλα stock) Πριν προλάβω έσκασε το update της 4.2. Όλα καλά εκτός από τα γνωστά bluetooth, κάμερα. Μετά την αναβάθμιση εξακολουθούσε το πρόβλημα με το Google play. Έκανα εργοστασιακή επαναφορά και δεν θα το πιστέψετε, το Bluetooth δουλεύει κανονικά. Ο default weather μου δουλεύει κανονικά και δείχνει πληροφορίες για Πάτρα όπου και είμαι.

Edit. το don’t panic δεν δουλεύει, το έκανα απεγκατάσταση για να το εγκαταστήσω πάλι με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω χρόνο.

Edited by giachtas

Εργοστασιακη επαναφορα εκανες απο το μενου του κινητου ?

Ναι κανονικά, πήγα ρυθμίσεις>αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά>επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Χωρίς την χρήση του toolkit ή κάποιου άλλου βοηθήματος.

τα gestures στα Ελληνικα δουλευουν out of the box..; γιατι μεχρι την 006 που εχω δε δουλευουν και βαζω αρχεια απο αλλου για να δουλεψουν.

εχει πολλη παραμετροποιηση, δεδομενου και του 4.2.1 και μπαταρια μια χαρα, τα screenshots που εχω ανεβασει με 0 καταναλωση σε 8 ωρες idle ειναι απο αυτη.

τελεια η Xylon 0081. πολυ καλη. χρησιμοποιησα ωστοσο αυτα τα gapps. http://www.mediafire.com/?8wqx88c6a2993ef

Ναι κανονικά, πήγα ρυθμίσεις>αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά>επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Χωρίς την χρήση του toolkit ή κάποιου άλλου βοηθήματος.

Επειδή και εγω εγω εχω προβλημε με το bluetooth, αν κανω επαναφορα, θα χασω οτι εχω περασμενο στο κινητο σωστα;

Εργοστασιακη επαναφορα εκανες απο το μενου του κινητου ?

Και εγώ τα έχασα όλα προσωρινά, αλλά επειδή τα έχω όλα στο Gmail (επαφές, έγγραφα στο Google drive,φωτογραφίες στο Picasa)με το που έβαλα πάλι το λογαριασμό επανήλθαν όλα. Εννοείται ότι έχεις τσεκάρει στο αντίγραφα ασφαλείας δημιουργία αντιγράφων και αυτόματη επαναφορά. Μόνο τα μηνύματα έχασα, αλλά δεν με ενδιέφεραν. Τέλος δεν ξέρω ‘’μη σε πάρω στο λαιμό μου’’ και κάνοντας factory reset δεν λυθεί το πρόβλημα σου με το Bluetooth. Θέλω να πω μήπως ήταν τυχαίο γεγονός σε μένα η λειτουργία του μετά την επαναφορά, αλλά σε κάποιον άλλο δεν φέρει αποτέλεσμα το factory reset.

Και εγώ τα έχασα όλα προσωρινά, αλλά επειδή τα έχω όλα στο Gmail (επαφές, έγγραφα στο Google drive,φωτογραφίες στο Picasa)με το που έβαλα πάλι το λογαριασμό επανήλθαν όλα. Εννοείται ότι έχεις τσεκάρει στο αντίγραφα ασφαλείας δημιουργία αντιγράφων και αυτόματη επαναφορά. Μόνο τα μηνύματα έχασα, αλλά δεν με ενδιέφεραν. Τέλος δεν ξέρω ‘’μη σε πάρω στο λαιμό μου’’ και κάνοντας factory reset δεν λυθεί το πρόβλημα σου με το Bluetooth. Θέλω να πω μήπως ήταν τυχαίο γεγονός σε μένα η λειτουργία του μετά την επαναφορά, αλλά σε κάποιον άλλο δεν φέρει αποτέλεσμα το factory reset.

Θα χασω ομως τις εγκατεστημενες εφαρμογες, ετσι δεν ειναι;

Θα χασω ομως τις εγκατεστημενες εφαρμογες, ετσι δεν ειναι;

Όχι, οι ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές με το που βάζεις πάλι το λογαριασμό Gmail και εφόσον είναι τσεκαρισμένο η αυτόματη επαναφορά αρχίζουν να εγκαθίστανται μία-μία. Έχει βέβαια λίγο φασαρία η αναμονή για την επανεγκατάσταση όλων.

Υπάρχει περιπτωση το default news & weather widget να μην δουλεύει λόγο μετατροπής σε yakju? Ο αυτόματος εντοπισμός τοποθεσίας δεν λειτουργει ποτε ασχέτως των ρυθμίσεων τοποθεσίας.Χειροκίνητα παλι χεν βρίσκει τίποτα και κει πανω στην απελπισία άρχισα να βάζω τυχαίους τ.κ και έπιασε κάτι brooklyn κάτι ontario..Γιαυτό σκεφτόμουν μήπως ψταιει η μετατροπή.

Σε τη γλωσσα το εχεις? Εαν Ειναι Ελληνικα γυρνα μια σε Αγγλικα δοκιμασε το news weather και εαν δουλεψει ξαναγυρνα σε Ελληνικα;);)

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Μόλις έλαβα ενημέρωση για update στο ndrive ... και όλα λειτουργούν κανονικά πλέον στην εφαρμογή.

Όχι, οι ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές με το που βάζεις πάλι το λογαριασμό Gmail και εφόσον είναι τσεκαρισμένο η αυτόματη επαναφορά αρχίζουν να εγκαθίστανται μία-μία. Έχει βέβαια λίγο φασαρία η αναμονή για την επανεγκατάσταση όλων.

υπάρχει το smsbackup+ κρατάει μηνύματα και κλήσεις μέσω του λογαριασμού Google... δεν χάνεις τίποτα

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

η μετατροπη σιγουρα δε φταιει , ειναι μαλλον θεμα ρυθμισεων

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Ερώτημα. Βγήκε update για το toolkit και μου λέει όταν πήγα να το τρέξω πως το win32 toolkit update is not a valid windows exe program. Το έκανε και σε άλλους? Μιλάω για το update για donated στις 27/11 που βγήκε

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

τα ΣΠΑΕΙ σε αυτονομια η 4.2.1 :cool:

πλεον το κινητο δεν ειναι ποτε awake :lol:

και με σχεδον 3 ωρες ανοικτη οθονη (με φωτεινοτητα περιπου στο 1/3 ) ειμαι ακομα στο 40% :D

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-11-28-20-25-09.png

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-11-28-20-26-24.png

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ρε παιδες εχω παρατηρησει ενα περιεργο φαινομενο, ομολογω παντως πως δεν κανω και την καλυτερη φορτιση/αποφορτιση στη μπαταρια καθως παρα πολλες φορες κανω μισες και μικρες φορτωσεις καθοτι ειμαι βιαστικος.

πχ εστω οτι η μπαταρια ειναι στο 20% και βαζω το κινητο στο ρευμα να φορτισει. το αφηνω και φτανει ας πουμε μεχρι το 67%. παρατηρω οτι μετα απο λιγο η ενδειξη της μπαταριας ειναι στο 70% .

πως γινεται αυτο το πραγμα ? οταν βγαζω το usb να δειχνει 67% και μετα απο κανενα 10λεπτο να βλεπω οτι ειναι στο 70% (τα νουμερα ειναι ενδεικτικα) ...

τι παιζει ?

Edited by ikskarda

Καλησπέρα σε όλους!Ερώτηση με ποιο τρόπο παίρνουμε printshot της οθόνης;Πρέπει να είμαστε Root για να το επιτύχουμε;

Μόλις έσκασε η αναβαθμιση για 4.2.1 πάω για εγκατάσταση!

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Καλησπέρα σε όλους!Ερώτηση με ποιο τρόπο παίρνουμε printshot της οθόνης;Πρέπει να είμαστε Root για να το επιτύχουμε;

Μόλις έσκασε η αναβαθμιση για 4.2.1 πάω για εγκατάσταση!

vol down+power

εσκασε και εμενα η 4.2.1 ... μου χαθηκε ομως το root .

κανω update το toolkit στην εκδοση 10 και ξαναδοκιμαζω

edit: επιασε και το root της 4.2.0 στην 4.2.1 ;)

Edited by ikskarda

Μόλις την πήρα και εγώ και η διάρκεια ήταν στο λεπτό τσακ μπακ πότε έγινε ούτε πού το κατάλαβα. Εντυπώσεις αύριο:-)
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

και εμένα Μωλις έσκασε το ΟΤΑ ολα καλά αναβάθμιση και κρατησε και το ροοτ... Βέβαια είχα βάλει το. rootkeeper δεν ξέρω αν το εσωσε αυτό.
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Εμενα ακόμα τίποτα για 421 ..... Επισης πως κάνω root ;

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

vol down+power

Καλησπέρα φίλε σ'ευχαριστω πολύ για την απάντηση, αλλα πρέπει να είμαι Root?

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)