Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η απάντηση που πήρα είναι:

Αγαπητέ κύριε,

Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα με το Ginius – Don’t Panic και την έκδοση android 4.2. Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσετε από τα γραφεία μας να το δούμε και αν πράγματι διαπιστώσουμε κάτι, να επικοινωνήσουμε με τη Mireo ώστε να μας δώσει κάποια λύση..

Επειδή εγώ δεν μένω Αθήνα ώστε να περάσω από τα γραφεία τους δεν αρχίζετε να τους στέλνετε mail όσοι έχουν πρόβλημα μπας και φιλοτιμηθούν και το φτιάξουν.

Παιδιά, εμένα πάντως το Ginius του Πλαισίου τρέχει μια χαρά μετά την αναβάθμιση. Χωρίς να κάνω κάτι.

Αποστόλης

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει δοκιμασει κανεις με 4.2 το wifi direct (miracast; ) που λενε οτι υποστηριζει η νεα εκδοση; Αφορα κυριως τη δυνατοτητα απεικονισης της οθονης του κινητου σε νεες τηλεορασεις που υποστηριζουν wifi direct.

Εχει δοκιμασει κανεις με 4.2 το wifi direct (miracast; ) που λενε οτι υποστηριζει η νεα εκδοση; Αφορα κυριως τη δυνατοτητα απεικονισης της οθονης του κινητου σε νεες τηλεορασεις που υποστηριζουν wifi direct.

Απο το Play ; πως ακριβώς να το ψαξω γιατί δεν το βρήκα

Εκανα restore την 4.1.2. Ομως συνεχεια μου βγαζει μηνυμα να κανω εγκαρασταση την 4.2. Πως το απενεργοποιω? Μηπως την εχει σωσει καπου μεσα και τη διαβαζει συνεχεια?

εγω απο περιεργεια περασα μια custom 4.2 αλλα δε μου γεμισε το ματι..ωραια η lockscreen αλλα θελει φτιαξιμο.γυρισα σε 4.1.2 κ περιμενω κατι καλυτερο για 4.2
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλ αμα κανω επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα, αφοτου μπει η 4.2 δεν θα υπαρχει προβλημα;

δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται με το factory defaults του GN. Στο Note πχ δεν διαγράφει τα πάντα και πρέπει χειροκίνητα να κάνω delete . Πάντως εγώ πέρασα την 4.2 στο GN της δικιάς μου με full format και είδα και εγώ και αυτή διαφορά. Προς το καλύτερο πάντα. Ίσως να φταίει το OTA.

Πάντως απορώ πως αργεί ΤΟΣΟ η google να βγάλει την 4.2.1 που θα διορθώνει το bug του ημερολογίου και ότι άλλο παρατηρήσουν.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Εκανα restore την 4.1.2. Ομως συνεχεια μου βγαζει μηνυμα να κανω εγκαρασταση την 4.2. Πως το απενεργοποιω? Μηπως την εχει σωσει καπου μεσα και τη διαβαζει συνεχεια?

Κάπου γράφει ότι έχει κατεβάσει ενημέρωση και θέλει να την εγκαταστήσει. Το θυμάμαι όταν του είχα σβήσει χειροκίνητα το .zip από το /cache, και παρ' όλα αυτά μου έλεγε: "Κατέβασα ενημέρωση, θέλεις να την εγκαταστήσω?" Αν δεν το βρεις θα το googlάρω κάποια στιγμή.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1579154

θελει root

All it takes is a swipe...

Απο το Play ; πως ακριβώς να το ψαξω γιατί δεν το βρήκα

http://androidandme.com/2012/10/news/android-4-2-adds-official-support-for-miracast-wireless-display/

Ένα σχετικό link που βρήκα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για αυτό και ρωτάω. Είναι ίσως το μοναδικό feature που θα με έκανε να αναβαθμίσω σε 4.2

Το miracast πρεπει να εχει σχεση και με το hardware της συσκευης. Το android 4.2 απλα το υποστηριζει. Το nexus 4 το εχει ,συμφωνα με το anandtech: http://images.anandtech.com/doci/6440/2012-11-13%2005.08.30.png ,ενω τα δικα μας και μαλλον και οι nexus ταμπλετες οχι,καθως δε φαινεται να εχουμε την τελευταια επιλογη.

Ενω ας πουμε συμφωνα με αυτο το site: http://certifications.wi-fi.org/search_products.php?lang=en&advanced=1 , το optimus G θα το εχει,μαλλον και το galaxy s3.

Εκανα ξανά clean install την 4.2. Σαφως καλυτερα τα πραγματα, δουλεύει και το bluetooth επιτέλους...

εμ, τα λέω :p .. Θέλει clean install

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

λεω το σαββατοκυριακο που θα εχω χρονο να κατσε να του κανω clean install ( σαν τους υπολογιστες φορματ + Install windows :p )

ποια βηματα να ακολουθησω μεσω του toolkit ? εχω την εκδοση 9.4 donated ;)

Κατέβασε την 4.2 απο το λινκ που έβαλα πιο πριν βάλε τη στο φάκελο του τουλκιτ εκεί που λέει put image to flash και φλασαρισε την.

Μετα κάνε και root-busybox ,και ρεκοβερυ και είσαι κομπλε.

Εγώ έβαλα cwm για να παρω nandroid.

Προχωρά άφοβα άψογη η 4.2.

Και στο θέμα bluetooth κανένα disconect με mw600,που είχα με 4.1.2.

κάτι με το Bluetooth έχουμε; γιατί το δοκίμασα με το ανοιχτής ακρόασης στο αυτοκίνητο και δεν ανοίγει καν...
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

εχω ενα προβληματακι....οταν καλω καποιον και δεν απαντα παω να τερματισω την κληση π.χ. πριν βγει ο τηλεφωνητης η οθονη παραμενει μαυρη και δεν μπορω να κανω τιποτα.ειμαι με στοκ 4.1.2.

Κανένα θεμα εμένα ,δουλεύει άψογα χωρίς κανένα disconect.

Ναι, ξέρω ότι σε κάποιους δουλεύει και σε κάποιους όχι, απλά δοκίμασα κι εγώ και δεν δουλεύει,η ερώτηση ήταν αν υπάρχει καμιά λύση

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

το google now οταν το πατας υποτίθεται οτι βγαζει καποιες καρτες π.χ καιρος τοποθεσια ειδησεις κλπ, σε εμας εντο στο Ελλαντα πατας και ανοιγει μια ασπρη οθονη για να γραψεις τη θα ψαξεις, το εχει δει καποιος???:worry::worry:
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

το google now οταν το πατας υποτίθεται οτι βγαζει καποιες καρτες π.χ καιρος τοποθεσια ειδησεις κλπ, σε εμας εντο στο Ελλαντα πατας και ανοιγει μια ασπρη οθονη για να γραψεις τη θα ψαξεις, το εχει δει καποιος???:worry::worry:

Βάλε αγγλικά στη γλώσσα του τηλεφώνου και θα είναι εντάξει.

Βάλε αγγλικά στη γλώσσα του τηλεφώνου και θα είναι εντάξει.

Ευχαριστώ φίλος, γύρισα την γλώσσα στα αγγλικα και εμφανίστηκαν οι κάρτες, μετα γύρισα σε Ελληνικα και οι κάρτες παρέμειναν και μάλιστα στα Ελληνικα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Προσπάθησα να κάνω root το κινητό μου, χωρίς τύχη. Χρησιμοποίησα το toolkit του Mark Skippen http://www.skipsoft.net/ Ενώ δείχνουν ότι όλα πηγαίνουν μια χαρά, εφαρμογές που χρειάζονται root access όπως π.χ. Titanium BackUp βγάζουν μήνυμα λάθους ότι η συσκευή δεν είναι rooted! Και να φανταστείτε ότι είχα το Voodoo OTA Rootkeeper και ξέχασα να το χρησιμοποιήσω... :X

Έτρεξα και μια εφαρμογή του play (Root Checker Basic) η οποία αναφέρει ότι το κινητό δεν έχει root access... Καμιά ιδέα;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)