Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή όμως είναι και εμπορική συσκευή (αυτό με το developer's phone καταντάει υπερβολή.. εγώ απλά το θεωρώ το "iPhone" της google , με την έννοια που το αντιλαμβάνεται φυσικά η google ) θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον και εκδόσεις με παραπάνω μνήμη.

Αυτό είναι bonus. Είναι το iphone της Google μόνο ως προς τη παραμετροποίηση του λειτουργικού γύρω από το hardware, κάτι που τυχαίνει να συμβαίνει λόγω του "dev phone" που λέγαμε. Δεν είναι developer phone μόνο επειδή απευθύνεται σε devs αλλά γιατί είναι και το κινητό του ίδιου του dev, δηλαδή της Google, πάνω στο οποίο χτίζει το Android.

Άνετα θα μπορούσαν να βάλουν και δέκτη ραδιοφώνου και να πουν πχ. στη Samsung για το Galaxy Nexus να βάλει καλύτερα lenses και ότι άλλο θέλουμε. Αλλά όλα αυτά ανεβάζουν το κόστος σε ένα κινητό που έχει ακόμα σαν βάση τo development, και είναι το στάνταρ της τεχνολογίας του Android για τον επόμενο χρόνο, μέχρι το επόμενο Nexus.

Η όλη ιστορία είχε αρχίσει με το Nexus One που δεν υπήρχε καν σε καταστήματα, πέρα από κάποια αποκλειστικά συμβόλαια. Είχε πέσει όμως πολύ γκρίνια ότι ήταν δυσεύρετο οπότε και έκτοτε τα διαθέτουν από τα επίσημα κανάλια.

Όχι.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω φιλε αλλα μου φαινεται απιστευτο ενα τοσο καλο κινητο να μην εχει ραδιοφωνο...τελειως χαζοι ειναι;;;; χανουν τοσους πελατες....

Η λύση είναι εξαιρετικά απλή, και συνδυάζει ΒΤ με radio (και σε καλή τιμή)

Turbo-X Bluetooth Clip with FM function

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

καλησπερα σε ολους,

φιλε kapapa, παρακολοθο απο το μεσημερη , την κουβεντα, τεσπα δεν θελο να επεκταθο.

και εγω νεως ειμαι , σημερα εκανα γεια 1 φορα ροοτ , και μαλιστα στιν ωερσιον 4.1.2 με το τοολκιτ.

απλα ψαξε να βρεις το το καινοθργειο βερσιον 1.5.4 το οποιο εχει να επιλεξης την 4.1.2 .

Σε ευχαριστω βρε φιλε τελικα τα καταφερα με τη βοηθεια σου.Θελω να ρωτησω εαν καταφερε καποιος το rotation στην home screen.Κανω ολα τα βηματα "system/ build prop/:γραφω launcher.force_enable_rotation=true με το ES FILE EXPLORER αλλα δεν μου αποθεικευει το αρχειο.Τι κανω λαθος?Μπορει να μου πει καποιος που τα καταφερε τον τροπο?

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Δεν έχεις επιλέξει μέσα στα Root Settings του ES το Mount system as writable...
Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ εχω 2 μερες που παιδευομαι αλλα εχω την εντυπωση οτι το ειχα κανει και αυτο αλλα δε το λεω με σιγουρια γιατι ειχα το κινητο στα ελληνικα.Τελος παντων σε ευχαριστω παντως.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ εχω 2 μερες που παιδευομαι αλλα εχω την εντυπωση οτι το ειχα κανει και αυτο αλλα δε το λεω με σιγουρια γιατι ειχα το κινητο στα ελληνικα.Τελος παντων σε ευχαριστω παντως.

O βασικός λόγος να μην αποθηκεύεται το αρχείο είναι να μην είναι mount ως writable εκτός από αυτό το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι το πρόγραμμα με τον οποίο ανοίγεις το buil.prop εγώ χρησιμοποιώ αυτό που έχει ο ES το ES Note editor...

Σημερα ειδα οτι το led στο μπροστινο μερος τις συσκευης ειχε αναψει με κοκινο χρωμα και μετα απο 1 λεπτο αναγκαστικα εκανα επανεκινηση γιατι δεν εσβηνε...τι δηλωνη το κοκινο led ξερει καποιος παιδια?

Το πήρα χθες... Δεν μπορώ να κρίνω με την πρώτη ματιά. Αλλά με τύφλωσε αυτή η ανάλυση, δε το χω ξαναδεί αυτό το πράμα :D
:cool:

Σημερα ειδα οτι το led στο μπροστινο μερος τις συσκευης ειχε αναψει με κοκινο χρωμα και μετα απο 1 λεπτο αναγκαστικα εκανα επανεκινηση γιατι δεν εσβηνε...τι δηλωνη το κοκινο led ξερει καποιος παιδια?

Ειναι η ειδοποιηση οτι εχεις αναπαντητη κληση. Οταν ειναι μπλε σημαινει οτι εχεις sms

Ειναι η ειδοποιηση οτι εχεις αναπαντητη κληση. Οταν ειναι μπλε σημαινει οτι εχεις sms

Σε στοκ δε βγαζει ειδοποιηση για την αναπαντητη.

Κάτι άκυρο που είδα κατά τύχη

Notices for file(s):

/system/lib/libsqlite.so

2001 September 15

The author disclaims copyright to this source code. In place of

a legal notice, here is a blessing:

May you do good and not evil.

May you find forgiveness for yourself and forgive others.

May you share freely, never taking more than you give.

Να ρωτήσω είναι κάτι στιγμές που η οθόνη αναβοσβήνει μόνη της μετά την αναβάθμιση.. Γίνεται και σε εσάς;

Κάτι άκυρο που είδα κατά τύχη

Notices for file(s):

/system/lib/libsqlite.so

2001 September 15

The author disclaims copyright to this source code. In place of

a legal notice, here is a blessing:

May you do good and not evil.

May you find forgiveness for yourself and forgive others.

May you share freely, never taking more than you give.

Να ρωτήσω είναι κάτι στιγμές που η οθόνη αναβοσβήνει μόνη της μετά την αναβάθμιση.. Γίνεται και σε εσάς;

Το είδα σήμερα, 2 φορές από 2 πολύ γρήγορα σβησίματα.

Δεν ήμουν σίγουρος αλλά τώρα είδα την ερώτηση σου.

Χρησιμοποιει καποιος usb οtg; Εχετε να προτεινετε καποιο που δε θα κανω και 30 μερες να το παραλαβω;

Έχει κανείς να προτείνει advanced settings για το Faster GPS μπας και καταφέρει να lockάρει πιο γρήγορα? Παρόλο που έχω βάλει το σωστό NTP Server (gr.pool.ntp.org) αργεί να κλειδώσει αν δεν έχω ανοιχτό το 3G (είμαι root και έχει κάνει save κανονικά το gps.conf)

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

Χρησιμοποιει καποιος usb οtg; Εχετε να προτεινετε καποιο που δε θα κανω και 30 μερες να το παραλαβω;

φιλε μου εγω παρηγειλα αυτο πριν 2 μερες http://www.ebay.com.au/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310422121130&ssPageName=ADME:L:OC:US:3160.Σε περιπου 1 ευδομαδα ισως και λιγοτερο θα το παραλαβω

Έχει κανείς να προτείνει advanced settings για το Faster GPS μπας και καταφέρει να lockάρει πιο γρήγορα? Παρόλο που έχω βάλει το σωστό NTP Server (gr.pool.ntp.org) αργεί να κλειδώσει αν δεν έχω ανοιχτό το 3G (είμαι root και έχει κάνει save κανονικά το gps.conf)

και εμενα αργει να κλειδωσει οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος σε wifi η με data on.ψαχνοντας πριν λιγο βρηκα αυτο το patch και θα το δοκιμασω πιο μετα η αυριο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1563226 ριξτου μια ματια αν θες αλλα παρε ενα nandroid backup πριν το δοκιμασεις για καλο και για κακο... παντως διαβαζω οτι κλειδωνει σε 10¨ χωρις google location on... εγω παντως θα το δοκιμασω...

ρε παιδια πως ινεται να εχουμ την ιδια οθονη με το Σ3 και στο δικο μας να ειναι τοσο θαμπα τα χρωματα και ειδικα το ασπρο ? υπαρχει καποιος τροπος να ανεβασω την ελαχιστη τιμη του brightness?
All it takes is a swipe...

και εμενα αργει να κλειδωσει οταν δεν ειμαι συνδεδεμενος σε wifi η με data on.ψαχνοντας πριν λιγο βρηκα αυτο το patch και θα το δοκιμασω πιο μετα η αυριο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1563226 ριξτου μια ματια αν θες αλλα παρε ενα nandroid backup πριν το δοκιμασεις για καλο και για κακο... παντως διαβαζω οτι κλειδωνει σε 10¨ χωρις google location on... εγω παντως θα το δοκιμασω...

Το είχα ξαναδεί αυτό αλλά ήλπιζα ότι θα είμαι ok με το Faster GPS... δε βαριέσαι όμως, θα το δοκιμάσω αύριο. Ευχαριστώ!

Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher

Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net

ρε παιδια πως ινεται να εχουμ την ιδια οθονη με το Σ3 και στο δικο μας να ειναι τοσο θαμπα τα χρωματα και ειδικα το ασπρο ? υπαρχει καποιος τροπος να ανεβασω την ελαχιστη τιμη του brightness?

δεν ειναι ακριβως οι ιδιες

αν θες να γελασεις παντως με το "ασπρο" του κινητου μας βαλτο διπλα σε κανα κινητο με ips (iphone , onex )

(και μετα βαλε κι ενα μαυρο να νιωσεις καλυτερα :p )

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Ξαφνικα δεν λειτουργει ο exchange λογαριασμος μου. Και δεν εκανε sync αλλα και αφου τον διεγραψα δεν μπορω να τον σεταρω παλι. Δεχεται ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν συγχρονιζει ουτε emails, ουτε ημερολογιο....τιποτα....δεν νιωθει :)

Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα μετα την αναβαθμιση 4.1.2;

Ξαφνικα δεν λειτουργει ο exchange λογαριασμος μου. Και δεν εκανε sync αλλα και αφου τον διεγραψα δεν μπορω να τον σεταρω παλι. Δεχεται ολες τις ρυθμισεις αλλα δεν συγχρονιζει ουτε emails, ουτε ημερολογιο....τιποτα....δεν νιωθει :)

Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα μετα την αναβαθμιση 4.1.2;

4.1.2 με το exvhange mail της δουλειας μου δεν εχω κανενα προβλημα .Πηγες settings-accounts και ξετικαρες-τικαρες τα calendar-contacts-email μπας και ξεκολλησει?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

4.1.2 με το exvhange mail της δουλειας μου δεν εχω κανενα προβλημα .Πηγες settings-accounts και ξετικαρες-τικαρες τα calendar-contacts-email μπας και ξεκολλησει?

Ναι το έκανα και αυτό αλλά τίποτα δεν έγινε

Νεός στα χωράφια σας,προσοχή!Μόλις έκανα ρουτ,έχετε καμιά καλή rom να προτείνετε?:O

Για δοκίμασε εδω καλύτερα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324831

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)