sakissalonika Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ναι μονο ροοτ και να εχεις μια απο τις εφαρμογες που σου ειπα. ειχα προβλημα στο play με το προηγουμενο μου κινητο. απεγκατεστησα το play εντελως με titanium backup,εγκατεστησα την τελευταια εκδοση και μετα παλι με το τιτανιουμ πας backup/restore βρισκεις το play,πατας πανω του για λιγο και στο μενου που σου βγαζει επιλεγεις convert to system apps.μετα πρεπει να σου δουλεψει κανονικα.πρεπει να κανεις αυτο που σου λεω γιατι αν δεν περασει στο συστημα η εφαρμογη δεν δουλευει ο λογαριασμος σου στο play. Δεν ειμαι root και θα ηθελα να αποφυγω την διαδικασια. Υπαρχει αλλος τροπος να απεγκαταστησω το Play και οχι μονο τα updates και μετα να το ξαναπερασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 καποιος??? το τηλ. το πηρα τωρα μεταχειρισμενο και θα ηθελα να ξερω αν ειναι ενταξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 καποιος??? το τηλ. το πηρα τωρα μεταχειρισμενο και θα ηθελα να ξερω αν ειναι ενταξει... Γίνε ποιο σαφής εάν θες βοήθεια, και πιο περιγραφικός. Βάλε και κανένα screenshot. (κράτα πατημένα το Volume Down και το Power Button) Τι εννοείς ένα έγχρωμο Χ? κάτι τέτοιο: http://inforains.com/wp-content/uploads/2012/07/android-4.1-jelly-bean-boot-logo-300x300.png Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ναι ακριβως αλλα το κανει συνεχεια σορρυ αλλα τωρα αρχισα να ψαχνομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ναι ακριβως αλλα το κανει συνεχεια σορρυ αλλα τωρα αρχισα να ψαχνομαι.. κανε επαναφορα ρυθμισεων μεσα απο τις ρυθμισεις, κανει restart συνεχεια το οποιο δε θα επρεπε να συμβαινει. ειναι με στοκ ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titusfish Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ναι τωρα αρχισε να κανει και restart επαναφορα δεν προλαβα να κανω γιατι τωρα με εβγαλε σε odin mode (downloading... do not turn off target) αλλα σαν κολλημενο μου φενεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ξέρει κανείς αν το chip για το nfc βρίσκετε στη μπαταρία? έχω παραγγείλει μια μεγαλύτερη απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ξέρει κανείς αν το chip για το nfc βρίσκετε στη μπαταρία? έχω παραγγείλει μια μεγαλύτερη απο ebay το chip βρίσκεται στο κινητό στην μπαταρία βρίσκεται η κεραία αν δεν κάνω λάθος του nfc. για αυτό πρέπει να γράφει η μπαταρία που αγόρασες αν υποστηρίζει το nfc ή όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 ναι ακριβως αλλα το κανει συνεχεια σορρυ αλλα τωρα αρχισα να ψαχνομαι.. Μήπως σου κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις? Αυτό μου έχει συμβεί μόνο με ένα συγκεκριμένο router (όχι πάντα , αλλά 2 φορές το έκανε ) Δες αν στο κάνει όταν προσπαθεί να συνδεθεί κάπου Ενδεχομένως σου προκαλεί πρόβλημα κάποιο router Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 το chip βρίσκεται στο κινητό στην μπαταρία βρίσκεται η κεραία αν δεν κάνω λάθος του nfc. για αυτό πρέπει να γράφει η μπαταρία που αγόρασες αν υποστηρίζει το nfc ή όχι.. ευχαριστώ,δεν γράφει καπου τι το έχει οπότε δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Μήπως σου κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις? Αυτό μου έχει συμβεί μόνο με ένα συγκεκριμένο router (όχι πάντα , αλλά 2 φορές το έκανε ) Δες αν στο κάνει όταν προσπαθεί να συνδεθεί κάπου Ενδεχομένως σου προκαλεί πρόβλημα κάποιο router Υπάρχει λύση πέρα από το να αλλάξει κανείς router αν έχει αυτό το πρόβλημα? Το έχει ένας φίλος και δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Υπάρχει λύση πέρα από το να αλλάξει κανείς router αν έχει αυτό το πρόβλημα? Το έχει ένας φίλος και δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει Εμένα όταν μου το είχε κάνει αυτό ήταν τη πρώτη μέρα που είχα πάρει το κινητό και δε σκέφτηκα και πολύ να κάνω hard reset(μιας και ηταν καινουργιο)και έφτιαξε..μετά όμως από λίγο καιρό μου το ξαναέκανε με το συγκεκριμένο ρουτερ και δοκίμασα την επανεκίνηση του ρουτερ και έστρωσε με τη μία! Επίσης,υποθετικά πάντα,μια αλλαγή στο channel του ρουτερ ίσως βοηθήσει. Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLarenThomas Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Γεια σας παιδια,εχω το Nexus μου εδω και 2 μηνες,και σημερα το μετετρεψα απο yakjuxw σε yakju με το toolkit σε εκδοση 4.0.4 και απο κει και περα εκανε OTA σε 4.1.1 και μετα σε 4.1.2 κανονικα και μετα κλειδωσα τον bootloader.Το εβαλα για φορτιση με 2% να εχει απομεινει στην μπαταρια και εκανε σχεδον 3 ωρες να φορτισει,ενω προς το τελος της φορτισης γυρω στο 96% αργουσε πολυ να παει στο 97%,98% κλπ.Μαλιστα οταν το τσεκαρα ειδα πως στο 99% ελεγε no charging,ενω το εικονιδιο της φορτισης το εδειχνε κανονικα και η θερμοκρασια της μπαταριας ηταν στους 29 κελσιου.Ετσι αποσυνδεσα το φορτιστη και τον ξαναεβαλα κ φορτισε στο 100% σε 5 λεπτα κ κατι.Κατα τη διαρκεια της φορτισης δεν ειχα ουτε wi-fi ουτε gps ουτε συγχρονισμο ανοιχτο... Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να εχει γινει κατι λαθος με την αναβαθμιση ή αν πιθανώς ειναι κατι προσωρινο?Δεν ειχε ξαναγινει κατι τετοιο πριν κ εκανε λιγο παραπανω απο 2 ωρες να φορτισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδες απο προχθες που εκανα ανβαθμιση στην 4.1.2 δεν μπορω να κανω update τις εφαρμογες μεσω του Play. Με ενημερωνει οτι υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις αλλα οταν παει να τις κατεβασει, βγαζει error. Το εχω δοκιμασει και με 3G και μεσω αλλων συνδεσεων εκτος απο αυτην που εχω στο σπιτι μου. Το εχεις κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Η λυση βρεθηκε. Νομιζω οτι ειπωθηκε απο φιλο εδω μεσα, αλλα μου ξεφυγε και δεν το προσεξα. Διαγραφη του google account και αφου ξαναπεραστει, τοτε επιτρεπει να κανεις αναβαθμιση ή να κατεβασεις εφαρμογες. Τελος καλα ολα καλα. Ευχαριστω ολους οσους μου προτειναν διαφορες λυσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδιά καλημέρα, είμαι κι εγώ από τους καινούριους κατόχους Nexus με την προσφορά του Πλαισίου. Ξεκινώντας από 4.0.4 πήρε απευθείας την 4.1.1 και μετά την μετατροπή σε yakju την 4.1.2. Απόλυτα κατατοπιστικοί οι οδηγοί, σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχοντας κατεβάσει και εγκαταστήσει το Dialer One ή το exDialer μπορούμε να καταργήσουμε εντελώς το stock dialer ? Γιατί ενώ χρησιμοποιώ ένα από τα δύο μόλις ξεκινάει η κλήση γυρνάει στον stock. Μπορεί να παρακαμφθεί ; Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Γεια σας παιδια,εχω το Nexus μου εδω και 2 μηνες,και σημερα το μετετρεψα απο yakjuxw σε yakju με το toolkit σε εκδοση 4.0.4 και απο κει και περα εκανε OTA σε 4.1.1 και μετα σε 4.1.2 κανονικα και μετα κλειδωσα τον bootloader.Το εβαλα για φορτιση με 2% να εχει απομεινει στην μπαταρια και εκανε σχεδον 3 ωρες να φορτισει,ενω προς το τελος της φορτισης γυρω στο 96% αργουσε πολυ να παει στο 97%,98% κλπ.Μαλιστα οταν το τσεκαρα ειδα πως στο 99% ελεγε no charging,ενω το εικονιδιο της φορτισης το εδειχνε κανονικα και η θερμοκρασια της μπαταριας ηταν στους 29 κελσιου.Ετσι αποσυνδεσα το φορτιστη και τον ξαναεβαλα κ φορτισε στο 100% σε 5 λεπτα κ κατι.Κατα τη διαρκεια της φορτισης δεν ειχα ουτε wi-fi ουτε gps ουτε συγχρονισμο ανοιχτο... Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να εχει γινει κατι λαθος με την αναβαθμιση ή αν πιθανώς ειναι κατι προσωρινο?Δεν ειχε ξαναγινει κατι τετοιο πριν κ εκανε λιγο παραπανω απο 2 ωρες να φορτισει... Φυσιολογικό είναι από το 2% να θέλει 3 ώρες όπως και ότι προς το τέλος της φόρτισης να αργεί να φτάσει στο 100% (το κάνει για προστασία). Ποτέ μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από το 20% αλλιώς την ξεζουμίζεις. Παιδιά καλημέρα, είμαι κι εγώ από τους καινούριους κατόχους Nexus με την προσφορά του Πλαισίου. Ξεκινώντας από 4.0.4 πήρε απευθείας την 4.1.1 και μετά την μετατροπή σε yakju την 4.1.2. Απόλυτα κατατοπιστικοί οι οδηγοί, σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχοντας κατεβάσει και εγκαταστήσει το Dialer One ή το exDialer μπορούμε να καταργήσουμε εντελώς το stock dialer ? Γιατί ενώ χρησιμοποιώ ένα από τα δύο μόλις ξεκινάει η κλήση γυρνάει στον stock. Μπορεί να παρακαμφθεί ; Πήγαινε settings>apps>all βρες τον dialer και κάνε clear όλα και disable. Όποτε θέλεις μπορείς να τον επαναφέρεις. Edited October 21, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα, είμαι κι εγώ από τους καινούριους κατόχους Nexus με την προσφορά του Πλαισίου. Ξεκινώντας από 4.0.4 πήρε απευθείας την 4.1.1 και μετά την μετατροπή σε yakju την 4.1.2. Απόλυτα κατατοπιστικοί οι οδηγοί, σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχοντας κατεβάσει και εγκαταστήσει το Dialer One ή το exDialer μπορούμε να καταργήσουμε εντελώς το stock dialer ? Γιατί ενώ χρησιμοποιώ ένα από τα δύο μόλις ξεκινάει η κλήση γυρνάει στον stock. Μπορεί να παρακαμφθεί ; Καλημερα.Εκτος απο τον τροπο που προανεφερε ο φιλος "leftis69" μπορεις και μεσω καποιων apps απο το Google play οπως π.χ το "MyBackup Pro" που χρησιμοποιω εγω να πας και μεσα απο την εφαρμογη εκει που λεει "MyToolbox"να κανεις "freeze"(παγωμα)και οχι μονο οποια εφαρμογη θες. Βεβαια αυτο γινεται μονο στην πληρωμενη εκδοση του "MyBackup"αλλοιως δεν σου εμφανιζει την επιλογη "ΜyToolbox". Edited October 21, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πήγαινε settings>apps>all βρες τον dialer και κάνε clear όλα και disable. Όποτε θέλεις μπορείς να τον επαναφέρεις. Προφανώς πρέπει να είμαι root για να με αφήσει να κάνω disable ? Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πάνω από 1, 5 μέρα και συνεχίζει.... Σαν όντως να βελτιώθηκε η μπαταρία του μετην 4.1.2 Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδιά καλημέρα, είμαι κι εγώ από τους καινούριους κατόχους Nexus με την προσφορά του Πλαισίου. Ξεκινώντας από 4.0.4 πήρε απευθείας την 4.1.1 και μετά την μετατροπή σε yakju την 4.1.2. Απόλυτα κατατοπιστικοί οι οδηγοί, σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχοντας κατεβάσει και εγκαταστήσει το Dialer One ή το exDialer μπορούμε να καταργήσουμε εντελώς το stock dialer ? Γιατί ενώ χρησιμοποιώ ένα από τα δύο μόλις ξεκινάει η κλήση γυρνάει στον stock. Μπορεί να παρακαμφθεί ; Φιλε η προσφορα του πλαισιου με τα 299?πεσ μου εληξε?γιατι την πατησα νομιζα οτι ηταν παλια δημοσιευση. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Προφανώς πρέπει να είμαι root για να με αφήσει να κάνω disable ? Οχι δεν χρειαζεται να εισαι root. Δοκιμασε αυτο που προτεινει ο φιλος και θα δεις οτι γινεται εται απλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλημερα.Εκτος απο τον τροπο που προανεφερε ο φιλος "leftis69" μπορεις και μεσω καποιων apps απο το Google play οπως π.χ το "MyBackup Pro" που χρησιμοποιω εγω να πας και μεσα απο την εφαρμογη εκει που λεει "MyToolbox"να κανεις "freeze"(παγωμα)και οχι μονο οποια εφαρμογη θες. Βεβαια αυτο γινεται μονο στην πληρωμενη εκδοση του "MyBackup"αλλοιως δεν σου εμφανιζει την επιλογη "ΜyToolbox". Καλημέρα.! Παιδιά ουσιαστικά δεν μπορεί να κάνει disable στο stock πρόγραμμα γιατί όταν πατήσει να προσθέσει μια επαφή πιο πρόγραμμα θα του ανοίξει;;;-) το είχα πάθει και εγω. Χρειάζεται το stock για τροποποίηση επιφών! Και κάτι άλλο το light flow δεν δουλεύει καλά με τέτοιες third-party apps δηλαδή αν έχεις αναπάντητη πρέπει να ανοίξεις το στοκ για να σταματήσει το led ακόμα και αν την "είδες" από το xdialer!! Φυσιολογικό είναι από το 2% να θέλει 3 ώρες όπως και ότι προς το τέλος της φόρτισης να αργεί να φτάσει στο 100% (το κάνει για προστασία). Ποτέ μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από το 20% αλλιώς την ξεζουμίζεις. Πήγαινε settings>apps>all βρες τον dialer και κάνε clear όλα και disable. Όποτε θέλεις μπορείς να τον επαναφέρεις. Παιδιά καλημέρα, είμαι κι εγώ από τους καινούριους κατόχους Nexus με την προσφορά του Πλαισίου. Ξεκινώντας από 4.0.4 πήρε απευθείας την 4.1.1 και μετά την μετατροπή σε yakju την 4.1.2. Απόλυτα κατατοπιστικοί οι οδηγοί, σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Έχοντας κατεβάσει και εγκαταστήσει το Dialer One ή το exDialer μπορούμε να καταργήσουμε εντελώς το stock dialer ? Γιατί ενώ χρησιμοποιώ ένα από τα δύο μόλις ξεκινάει η κλήση γυρνάει στον stock. Μπορεί να παρακαμφθεί ; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλημέρα.! Παιδιά ουσιαστικά δεν μπορεί να κάνει disable στο stock πρόγραμμα γιατί όταν πατήσει να προσθέσει μια επαφή πιο πρόγραμμα θα του ανοίξει;;;-) το είχα πάθει και εγω. Χρειάζεται το stock για τροποποίηση επιφών! Λογικό αυτό που λες, δεν το σκέφτηκα να του το πω του φίλου γιατί πάντα χρησιμοποιώ τις stock εφαρμογές για μηνύματα και κλήσεις, έτσι δεν έχω θέματα και με το lightflow :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Φιλε η προσφορα του πλαισιου με τα 299?πεσ μου εληξε?γιατι την πατησα νομιζα οτι ηταν παλια δημοσιευση. Ναι, ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Καλημέρα.! Παιδιά ουσιαστικά δεν μπορεί να κάνει disable στο stock πρόγραμμα γιατί όταν πατήσει να προσθέσει μια επαφή πιο πρόγραμμα θα του ανοίξει;;;-) το είχα πάθει και εγω. Χρειάζεται το stock για τροποποίηση επιφών! Και κάτι άλλο το light flow δεν δουλεύει καλά με τέτοιες third-party apps δηλαδή αν έχεις αναπάντητη πρέπει να ανοίξεις το στοκ για να σταματήσει το led ακόμα και αν την "είδες" από το xdialer!! Λογικό αυτό που λες, δεν το σκέφτηκα να του το πω του φίλου γιατί πάντα χρησιμοποιώ τις stock εφαρμογές για μηνύματα και κλήσεις, έτσι δεν έχω θέματα και με το lightflow :happy: ΟΚ, θα το δω γιατί έχω βάλει και το lightflow ! Ευχαριστώ και πάλι ! Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
McLarenThomas Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Πάνω από 1, 5 μέρα και συνεχίζει.... Σαν όντως να βελτιώθηκε η μπαταρία του μετην 4.1.2 Εγω παλι δεν ξερω τι γινεται με την μπαταρια.Εχω παρατηρησει οτι εχει βελτιωθει οταν η οθονη ειναι ανοιχτη. Πχ οταν ειμαι ιντερνετ (με wi-fi παντα) απο κει που εχανε 1% καθε 2-3 λεπτα τωρα χανει καθε 3-4 πολλες φορες κ 5 λεπτα. Αλλα κατι εχει κρατησει το κινητο awake περιπου 35 λεπτα μεσα στις 9 ωρες.Εχασε 3% μεσα σε 5,5 ωρες που πηγα για υπνο και αφου το χρησιμοποιησα μετα για λιγο,το αφησα κ μετα εχασε αλλα 3% σε λιγοτερο απο 2 ωρες. Οποτε οτι κερδισε απο την οθονη το εχασε απο αυτο.Εκανα μια ρυθμιση στους χαρτες γιατι βλεπω οτι καταναλωνουν αρκετο ποσοστο χωρις να τους εχω χρησιμοποιησει,οποτε περιμενω...Ας μας πουνε κ αλλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts