qsis Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 το fix μας το εστειλε η google χωρις να κανουμε τιποτα ή πρεπει να κανουμε κατι? το τελευταιο καιρο παντως μου κλειδωνει σχεδον αμεσα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Αν δεν έχεις πρόβλημα δε χρειάζεται, απο το Google βρήκα αυτό http://www.google.com/m?q=galaxy+nexus+jelly+bean+gps+fix&client=ms-opera-mobile&channel=new Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 παιδες εχει παρει το ματι σας καμμια καλη θηκη σε φαση πορτοφολακι υφασματινη ομως στο ebay? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 παιδες εχει παρει το ματι σας καμμια καλη θηκη σε φαση πορτοφολακι υφασματινη ομως στο ebay? Επισης αν εχει προτεινει καποιος καμια καλη θηκη τυπου "καλτσας" για μενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 παιδες εχει παρει το ματι σας καμμια καλη θηκη σε φαση πορτοφολακι υφασματινη ομως στο ebay? κατι τετοιο εννοεις? http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=40007 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/Golla-AMAZON-army-green-MOBILE-WALLET-Cell-Phone-Zipper-Pouch-Large-g1230-/370617986610?pt=PDA_Accessories&hash=item564a8dae32 , τα σπαει η συγκεκριμενη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 και εγω ειχα θεμα με το gps με τη ρομ aokp...δεν κλειδωνε...πηγα στις ρυθμισεις<επιλογες τοποθεσιας και εκει ειδα οτι απο τη ρομ εχει μπει μια επιλογη GPS source...εκει διαλεγεις εαν θα χρησιμοποιειται η εσωτερικη κεραια gps η καποια εξωτερικη bluetooth κερεαια...η επιλογη της εσωτερικης κεραιας δεν ηταν τσεκαρισμενη...την τσεκαρα και τωρα ολα οκ...για δειτε λιγο μηπως παιζει τιποτα με τη ρομ που φορατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 και εγω ειχα θεμα με το gps με τη ρομ aokp...δεν κλειδωνε...πηγα στις ρυθμισεις<επιλογες τοποθεσιας και εκει ειδα οτι απο τη ρομ εχει μπει μια επιλογη GPS source...εκει διαλεγεις εαν θα χρησιμοποιειται η εσωτερικη κεραια gps η καποια εξωτερικη bluetooth κερεαια...η επιλογη της εσωτερικης κεραιας δεν ηταν τσεκαρισμενη...την τσεκαρα και τωρα ολα οκ...για δειτε λιγο μηπως παιζει τιποτα με τη ρομ που φορατε... Αυτό αν δεν κάνω λάθος το είχε και η stock 4.1.1 σαν επιλογή... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Αυτό αν δεν κάνω λάθος το είχε και η stock 4.1.1 σαν επιλογή... Δεν το ειχα προσεξει...απλα επειδη η επιλογη ηταν στα αγγλικα ενω εχω ελληνικο μενου υπεθεσα οτι ειναι απο τη ρομ που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Αυτό αν δεν κάνω λάθος το είχε και η stock 4.1.1 σαν επιλογή... Δεν υπαρχει τετοια επιλογη, απο οσο εψαξα παντως, στην 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 οντως δεν υπαρχει... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Η εφαρμογη του Nexus στο 4.1.1 για δημιουργια sms επιτρεπει 160 ελληνικους χαρακτηρες ? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Η εφαρμογη του Nexus στο 4.1.1 για δημιουργια sms επιτρεπει 160 ελληνικους χαρακτηρες ? Νομίζω πως οχι. Οι περισσοτεροι εχουν βαλει Handcent ή GoSMS απο το Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/Golla-AMAZON-army-green-MOBILE-WALLET-Cell-Phone-Zipper-Pouch-Large-g1230-/370617986610?pt=PDA_Accessories&hash=item564a8dae32 , τα σπαει η συγκεκριμενη Φερνει το πλαισιο κανα δυο τυπους της GOLLA και ειχα παρει μια μαυρη και μια κοκκινη οταν ειχα το LG P990 2x και εμπαινε ακριβος, δοκιμασα το NEXUS αλλα δεν μπαινει το πιεζει πολυ, ηθελε 2,3 χιλιοστα ακομα. Δεν ξερω εαν αυτες οι θηκες εχουν size η ειναι φιξ ενα νουμερο:happy::happy: Εκανα μια γρηγορη ερευνα στον τσιγκουνη και φερνουν πολλοι τετοιες θηκες της GOLLA και απο οτι ειδα ειναι 85Χ145 οσο ειναι και η δικια μου, εξωτερικα δειχνει μεγαλυτερη απο τον κινητο ομως μεσα ειναι πιο στενη και δεν μπαινει ευκολα!!! Εαν το ζωρισω θα μπει αλλα ειδα τις ενώσεις που ανοιξαν οποτε οι θα ανοιξει μετο μεσα εξω η ξηλωθεί η θα φθαρεί το κινητο!!! Αυτα!! Edited October 7, 2012 by whitemen Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Νομίζω πως οχι. Οι περισσοτεροι εχουν βαλει Handcent ή GoSMS απο το Play Γνωρίζει κανείς αν και το swift επιτρέπει τους 160 χαρακτήρες? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Φερνει το πλαισιο κανα δυο τυπους της GOLLA και ειχα παρει μια μαυρη και μια κοκκινη οταν ειχα το LG P990 2x και εμπαινε ακριβος, δοκιμασα το NEXUS αλλα δεν μπαινει το πιεζει πολυ, ηθελε 2,3 χιλιοστα ακομα. Δεν ξερω εαν αυτες οι θηκες εχουν size η ειναι φιξ ενα νουμερο:happy::happy: Εκανα μια γρηγορη ερευνα στον τσιγκουνη και φερνουν πολλοι τετοιες θηκες της GOLLA και απο οτι ειδα ειναι 85Χ145 οσο ειναι και η δικια μου, εξωτερικα δειχνει μεγαλυτερη απο τον κινητο ομως μεσα ειναι πιο στενη και δεν μπαινει ευκολα!!! Εαν το ζωρισω θα μπει αλλα ειδα τις ενώσεις που ανοιξαν οποτε οι θα ανοιξει μετο μεσα εξω η ξηλωθεί η θα φθαρεί το κινητο!!! Αυτα!! http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=2159 http://www.golla.fi/products/#/mobile Edited October 7, 2012 by whitemen Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Γνωρίζει κανείς αν και το swift επιτρέπει τους 160 χαρακτήρες? Το swift ειναι πληκτρολογιο. Οι 160 χαρακτηρες εξαρτονται απο την εφαρμογη sms και οχι απο το πληκτρολογιο. (υποθέτοντας πως εννοεις το swiftkey ετσι ;) ) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Νομίζω πως οχι. Οι περισσοτεροι εχουν βαλει Handcent ή GoSMS απο το Play Απαιτειται root ; Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Απαιτειται root ; οχι βεβαια απλα πρεπει λιγο να ψαχτεις με ρυθμισεις να κλεισεις δηλαδη το notification της στοκ εφαρμογης και να βαλεις το handcent για παραδειγμα (γιατι αυτο εχω αυτο ξερω) να στελνει τα μηνυματα που γραφεις με πεζα ως κεφαλαια αυτο και για να πανε οι 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα, αλλα και για να μπορουν να το διαβασουν ολα τα κινητα, γιατι δε διαβαζουν ολα τα κινητα πεζα ελληνικα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 οσοι λενε για εφαμρμογη σχετικα με τα sms ας ριξουν μια ματια εδω...! (160 characters capacity) την εχει φτιαξει ελληνας developer..το μονο που με χαλαει ειναι πως ειναι light themed....εψαξα για μια black-holo version αλλα δεν βρηκα τιποτα που να σου επιτρεπει να στελνεις κιολας 160 χαρακτηρες....! εχει θετικο ομως στην εισερχομενη κληση σου βγαζει επιλογη να απαντησεις με μηνυμα..κατι που το handsent πχ δεν στο δινει..οπως εμενα που εχω απενεργοποιηση την στοκ εφαρμογη....! μια ερωτηση παιδες...εφαρμογη για το led του nexus...? ξερω,ξερω light flow....αλλα εγω χρησιμοποιω 3rd party apps (exdialer-handsent sms) και οπως καταλαβαινετε γινεται μπερδεμα... δηλαδη για να σβησει η αναπαντητη πρεπει να το κανω απο την stock εφαρμογη...μιας και αν το κανω απο το exdialer παλι θα αναβοσβηνει...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 στα sms εγω εχω κλεισει να αναβει το led απο τις ρυθμισεις του handcent και εβαλα να αναβει για το hancent απο τις ρυθμισεις του lightflow λογικα κατι αντιστοιχο θα μπορεις να κανεις και για τον dialer σου (να ρυθμισεις να αναβει το led απο το lightflow και ενδεχομενως να κλεισεις τελειως τα Notification του στοκ dialer) Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 οσοι λενε για εφαμρμογη σχετικα με τα sms ας ριξουν μια ματια εδω...! (160 characters capacity) την εχει φτιαξει ελληνας developer..το μονο που με χαλαει ειναι πως ειναι light themed....εψαξα για μια black-holo version αλλα δεν βρηκα τιποτα που να σου επιτρεπει να στελνεις κιολας 160 χαρακτηρες....! εχει θετικο ομως στην εισερχομενη κληση σου βγαζει επιλογη να απαντησεις με μηνυμα..κατι που το handsent πχ δεν στο δινει..οπως εμενα που εχω απενεργοποιηση την στοκ εφαρμογη....! Αυτό μπαίνει και στην custom rom 4.1.1? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παιδιά συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί ξανά..νομίζω στις 100+ σελίδες που έχω διάβασει δε βρήκα κάτι. Συνδέω το κινητό με καλώδιο στα windows (s)vista από όλες τις θύρες usb του laptop και επιλέγω από το κινητό ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος/ρυθμίσεις/σύνδεση με υπολογιστή μέσω usb και δε βρίσκει τπτ.. σαν να μη το αναγνωρίζει καθόλου!να φανταστώ πως είναι θέμα λειτουργικού του laptop. Κάποια ιδέα?έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει? Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Το swift ειναι πληκτρολογιο. Οι 160 χαρακτηρες εξαρτονται απο την εφαρμογη sms και οχι απο το πληκτρολογιο. (υποθέτοντας πως εννοεις το swiftkey ετσι ;) ) Οοοοπ σόρυ, πατάτα έγραψα... :X Τα έκανα σαλάτα στο μυαλό μου. Gosms χρησιμοποιώ και εγώ και μου βγάζει 160 χαρακτήρες όταν ξεκινάω να γράψω μηνυμα. Υποθέτω φεύγουν ανα 160 ή χρεώνομαι περισσότερα σμσ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι μήνες τώρα? :worry: Παιδιά συγχωρέστε με αν έχει αναφερθεί ξανά..νομίζω στις 100+ σελίδες που έχω διάβασει δε βρήκα κάτι. Συνδέω το κινητό με καλώδιο στα windows (s)vista από όλες τις θύρες usb του laptop και επιλέγω από το κινητό ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος/ρυθμίσεις/σύνδεση με υπολογιστή μέσω usb και δε βρίσκει τπτ.. σαν να μη το αναγνωρίζει καθόλου!να φανταστώ πως είναι θέμα λειτουργικού του laptop. Κάποια ιδέα?έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει? Δοκίμασε να κάνεις την επιλογή στο μενού και ΜΕΤΑ να συνδέσεις το καλώδιο στο πισι. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 οσοι λενε για εφαμρμογη σχετικα με τα sms ας ριξουν μια ματια εδω...! (160 characters capacity) την εχει φτιαξει ελληνας developer..το μονο που με χαλαει ειναι πως ειναι light themed....εψαξα για μια black-holo version αλλα δεν βρηκα τιποτα που να σου επιτρεπει να στελνεις κιολας 160 χαρακτηρες....! εχει θετικο ομως στην εισερχομενη κληση σου βγαζει επιλογη να απαντησεις με μηνυμα..κατι που το handsent πχ δεν στο δινει..οπως εμενα που εχω απενεργοποιηση την στοκ εφαρμογη....! μια ερωτηση παιδες...εφαρμογη για το led του nexus...? ξερω,ξερω light flow....αλλα εγω χρησιμοποιω 3rd party apps (exdialer-handsent sms) και οπως καταλαβαινετε γινεται μπερδεμα... δηλαδη για να σβησει η αναπαντητη πρεπει να το κανω απο την stock εφαρμογη...μιας και αν το κανω απο το exdialer παλι θα αναβοσβηνει...! Έχει αναφερθεί πολλές φορές αυτό το thread. Καταρχήν είναι mod οπότε αν συνεχιστεί το θέμα ας γίνει στο αντίστοιχο θέμα εδώ στο myphone. Δεύτερον το έχω ξαναγράψει! Το συγκεκριμένο mod δεν παίζει σε στοκ JB, ICS. Και αυτό γιατί οι στοκ ρομ είναι ODEXED ενώ για να παίξει αυτό σου λέει κιόλας ότι απαιτεί DEODEXED rom. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts