qsis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 να κανω μια ασχετη ερωτηση? τη καμερα στο κινητο μας ποιος τη κατασκευαζει? ειναι samsung ή καποιου εξωτερικου κατασκευαστη? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ρε παιδες μεχρι να μου ερθει το κινητο κοιταω στο google να βρω wallpapers για το κινητο και δε μπορω να βρω τιποτα . ολα οσα βρισκω ειναι 1280x720p και οχι 720x1080p ? εχει καμια διαφορα ? δηλαδη μπορω πχ απο το http://wallbase.cc/ να κατεβασω οποιοδηποτε wallpaper αναλυσης 1280x720p και να ταιριαζει ακριβως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 θες πολυ μεγαλυτερες εικονες απο 720p ειδικα αν ειναι κινουμενο το φοντο , σιγουρα 5 MP μπορεις να βαλεις καμια εφαρμογη τυπου zedge που κανει ικανοποιητικη δουλεια ή να τραβηξεις φωτο εγω παντως με το jb , αποφασισα για πρωτη φορα να βαλω live wallpaper και εχω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXhlbHVzLnNoYWRvd2dhbGF4eWxpdmV3YWxscGFwZXIiXQ.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 να βαλω δηλαδη το Zedge.apk δηλαδη και μεσα απο αυτο να κατεβασω wallpapers ? μπορει καποιος να ορισει διαφορετικα wallpapers στις 5 διαφορετικες οθονες του κινητου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) ρε παιδες μεχρι να μου ερθει το κινητο κοιταω στο google να βρω wallpapers για το κινητο και δε μπορω να βρω τιποτα . ολα οσα βρισκω ειναι 1280x720p και οχι 720x1080p ? εχει καμια διαφορα ? δηλαδη μπορω πχ απο το http://wallbase.cc/ να κατεβασω οποιοδηποτε wallpaper αναλυσης 1280x720p και να ταιριαζει ακριβως ? Οι σωστές διαστάσεις για το κινητό μας είναι 1440 x 1280 googlare galaxy nexus πήγαινε εικόνες, όρισε τη διάσταση που σου έγραψα και θα βρεις πάρα πολλές. Στις οθονες του κινητου μπορείς να έχεις μόνο ένα, κινούμενο αν θες. Edited September 12, 2012 by leftis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ναι ειναι αρκετα ευχρηστη εφαρμογη και γενικα εχει πολυ πραμα τωρα για τις διαφορετικες οθονες.. καπου το ειχα δει (σε αλλη συσκευη) , αλλα να σου πω την αληθεια δεν εψαξα ποτε πώς γινεται Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ευχαριστω για την πληροφορια. οσο για την ερωτηση που εκανα για τα wallpapers σε καθε οθονη, απλα καθαρη απορια μεχρι να ερθει το κινητο (που επρεπε απο το πρωι να το ειχα :cry:) καθως περιμενω να πειραματιστω και ειμαι σε αναμενα καρβουνα by the way μιας και το θυμηθηκα διαβασα λεπτομερως τον οδηγο επιβιωσης για νεους χρηστες και καπου λεει για να αποφυγεις τις χρεωσεις κανεις το εξης Για την Έκδοση 4.0: Ρυθμίσεις --> Ασύρματο και Δίκτυα -->Χρήση δεδομένων-->Περισσότερα...-->Δίκτυα κινητής τηλεφ. και απενεργοποιούμε τα "Δεδομένα Ενεργά" στο Nokia N95 8gb που ειμαι εχω παντα ενεργο το 3g δικτυο, ωστε να μπορω να κανω βιντεοκλησεις με καποια συγκεκριμενα ατομα, και οταν ειμαι καπου που εχει καλυψη 3g και εχω καποια Megabytes (What's Up καρτα εχω) ανοιγω το Nimbuzz και το Opera Mobile για να περασει η ωρα. κανοντας στο android την παραπανω ρυθμιση αυτο που κανουμε ειναι στην ουσια καποιες εφαρμογες που θελουν/απαιτουν προσβαση στο ιντερνετ να μην εχουν προσβαση ωστε να μην μας χρεωνουν ? κατι σαν firewall δηλαδη ? Αντιστοιχα, θα μπορω κανονικα να καλεσω καποιον με βιντεοκληση ? και οταν θελω σε καποια εφαρμογη και μονο αυτην να κανω/δω κατι που θελει προσβαση στο ιντερνετ (πχ Skype, Internet Browser, Widget καιρου) σου βγαζει την επιλογη να επιλεξεις πως θες να γινει η προσβαση πχ 3g η wifi οπως εχω συνηθισει απο το Nokia σε περιπτωσεις σαν το Nimbuzz η το Opera Mobile η μια και κατω σε χρεωνει με 3g? ελπιζω να με καταλαβαινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) οχι ετσι το κλεινεις γενικα , αν θες να μην εχεις παραπανω χρεωσεις την ωρα που εισαι στο 3g αρχικα κλεινεις το συγχρονισμο. επισης μπορεις να επιλεξεις το restrict backround data ωστε να μη συνδεονται οι εφαρμογες αυτοβουλα στο internet , παρα μονο καποια που θα χρησιμοποιεις εσυ (ετσι ομως ισως δε μπορεις να δεχτεις κλησεις) επισης -το πιο σημαντικο για μενα- δε βαζεις να γινονται αυτοματες αναβαθμισεις απο το μαρκετ εκει μπορει να γινει βασικα η ζημια , οι υπολοιπες εφαρμογες τρωνε μικροπραγματα οταν απλα συνδεονται στο ιντερνετ http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/Screenshot_2012-09-12-18-55-04.png ομως το συνηθες ειναι να κλεινεις το data και να βαζεις use only 2g networks οταν δε θες το mobile internet ωστε να σου εξοικονομει μπαταρια με το 2g αλλωστε σε παρα πολλα σημεια ενδεχεται να εχεις καλυτερο σημα (περισσοτερες μπαρες), αρα ακομα περισσοτερη εξοικονομηση μπαταριας για αυτα μπορεις να βαλεις καποιο widget/shortcut που θα σε πηγαινει απευθειας σε αυτα τα 2 επισης ακομα και αν εχεις ανοικτο το 3g οταν συνδεθεις με καποιο wifi , κατεβαζει απο αυτο και οχι το wifi Edited September 12, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ποια θηκη εχετε να προτεινετε ως πιο διακριτικη και λεπτη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) επισης μπορεις να επιλεξεις το restrict backround data ωστε να μη συνδεονται οι εφαρμογες αυτοβουλα στο internet , παρα μονο καποια που θα χρησιμοποιεις εσυ (ετσι ομως ισως δε μπορεις να δεχτεις κλησεις) αυτο ακριβως θελω. οποια εφαρμογη θελησω εγω να εχει προσβαση στο ιντερνετ και δεν ειμαι σε καλυψη δικτυου wifi, μονο οταν θελω εγω να συνδεθει με το ιντερνετ τοτε και μονο να αποκτησει προσβαση μεσω 3g , ειτε αυτη ειναι ο Browser για παραδειγμα ειτε καποιο widget σαν του καιρου για ενημερωση ποση θερμοκρασια εχει τωρα ας πουμε, η για ελεγχο αν βγηκε νεα εκδοση της εκαστωτε εφαρμογης πχ αν βγηκε νεο skype επισης -το πιο σημαντικο για μενα- δε βαζεις να γινονται αυτοματες αναβαθμισεις απο το μαρκετ αυτο που λες αφορα μονο την εφαρμογη Google Play για προσβαση στο market , η αφορα και ολες τις εφαρμογες που εχεις κατεβασει απο αυτο ? δηλαδη να ελεγχει αν εχει βγει νεωτερη εκδοση ολων των κατεβασμενων-εγκατεστημενων εφαρμογων, το οποιο ειναι αυτο που γραφω απο πανω. επισης ακομα και αν εχεις ανοικτο το 3g οταν συνδεθεις με καποιο wifi , κατεβαζει απο αυτο και οχι το wifi κατσε γιατι κατι δε καταλαβα καλα σε αυτο που εκανα bold. εστω οτι αφηνω συνεχως το 3g ανοιχτο παροτι τρωει μπαταρια. οταν συνδεθω απο το σπιτι μου η σε μια καφετερια με wifi ειμαι οκ δεν εχω καποιο προβλημα. απλα η απορια ειναι αν θελω οποιαδηποτε εφαρμογη να την συνδεσω στο ιντερνετ αν θα με ρωταει με καποιο pop-up παραθυρακι να το πω ετσι με ποιο τροπο θελω να συνδεθω μεσω 3g η μεσω wifi (εστω οτι υπαρχουν και τα 2 διαθεσιμα η ενα απο τα δυο καθε φορα) 3g βιντεοκληση κανω μονο οταν μου δινει ας πουμε το whats up reload καποια λεπτα ομιλιας που σε χρεωνει το ιδιο αν τα "φας" με βιντεοκληση.σπανια βεβαια αλλα που και που κανεις με κανενα γνωστο. οπως και καποιο πακετακι που εχει με δωρεαν Megabyte η 60mb καθε μηνα που μπαινω απο το κινητο κανενα βραδυ και χαζευω. το ιδιο θελω να κανω και τωρα Edited September 12, 2012 by ikskarda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 απο το wifi κατεβαζει εννοω ,οχι το 3g, χαζεψα:rolleyes: κοιτα στο μαρκετ αν θες βαζεις να γινονται αυτοματα ενημερωσεις , ομως για να μην τη παθεις με το 3g βαλτες χειροκινητα και απλα το μαρκετ/play να σε ενημερωνει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ωραια καταλαβα μενει να το κανω και να το δω στην πραξη εχω σκασει που δεν το εχουν φερει ακομα επρεπε απο το πρωι να ηταν εδω το κινητο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 κάπου το είχα διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες αλλά τώρα δεν το βρίσκω :( πως βγάζω την μπάρα της google? YΓ παρόλο την αναβάθμιση σε 4.1.1 είμαι απογοητευμένος που κάθε λίγο το κινητό χάνεις την επαφή με το δίκτυο κινητής και wifi και πρέπει να πατήσω το αεροπλανάκι για να επανέλθει...δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο τους ήταν να το διορθώσουν; συγνώμη τα ''χέρια'' μου δεν πιάνουν να το πειράξω το κινητό...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε εμάς που δεν έχουμε πειράξει τίποτα γιατί τόσο καιρό δεν πήραμε μια αναβάθμιση που να το διορθώνει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 κάπου το είχα διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες αλλά τώρα δεν το βρίσκω :( πως βγάζω την μπάρα της google? YΓ παρόλο την αναβάθμιση σε 4.1.1 είμαι απογοητευμένος που κάθε λίγο το κινητό χάνεις την επαφή με το δίκτυο κινητής και wifi και πρέπει να πατήσω το αεροπλανάκι για να επανέλθει...δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο τους ήταν να το διορθώσουν; συγνώμη τα ''χέρια'' μου δεν πιάνουν να το πειράξω το κινητό...αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε εμάς που δεν έχουμε πειράξει τίποτα γιατί τόσο καιρό δεν πήραμε μια αναβάθμιση που να το διορθώνει :mad: ή βάζεις custom launcher ή πας ρυθμίσεις-εφαρμογές-ολα-βρίσκεις το αναζήτηση google και πατας πάνω του και μετά "αναγκαστική διακοπή".:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ποια θηκη εχετε να προτεινετε ως πιο διακριτικη και λεπτη ? σε συνεχεια με το παραπάνω, πειτε μου τη γνωμη σας για αυτη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0061N9754/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A214YZ773APOUQ http://www.youtube.com/watch?v=djTzkaRlfrs thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ποια θηκη εχετε να προτεινετε ως πιο διακριτικη και λεπτη ? Μακράν η πιο καλή διακριτική που έχω δει είναι αυτή: Μην σε μπερδέψει ότι έχει αυτός άσπρο το Nexus, δες το όλο να δεις πως είναι η θήκη... Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ωραια καταλαβα μενει να το κανω και να το δω στην πραξη εχω σκασει που δεν το εχουν φερει ακομα επρεπε απο το πρωι να ηταν εδω το κινητο:wacko: προσεξε! δε μπορεις να κανεις κλασικες βιντεοκλησεις με το nexus..μονο μεσω internet, τυπου skype κλπ. (ωχ ξενερωσε τωρα :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notakias Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Πώς προσπαθείς να κάνεις τον συγχρονισμό; Χειροκίνητα; Αν ναι τότε πρεπει να ορίσεις να γίνεται άμεσα ο συγχρονισμός. Δηλ πρεπει να το κάνει μόνο του για την πρώτη φορά και μετά μπορείς να αλλάξεις την συχνότητα του συγχρονισμού σε χειροκίνητη. συγχρονίζω τον υπολογιστή του σπιτιού και εμφανίστηκαν κανονικά όλα τα ραντεβού που είχα και στην δουλειά αλλά το ημερολόγιο είναι κενό. το μενού "εμφάνιση ημερολογίων" είναι κενό... τί κάνουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μακράν η πιο καλή διακριτική που έχω δει είναι αυτή: Μην σε μπερδέψει ότι έχει αυτός άσπρο το Nexus, δες το όλο να δεις πως είναι η θήκη... πολυ ωραια φαινεται. Υπαρχει καποιοι link για να την αγορασω? (amazon,ebay, skroutz ?) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_ar Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μακράν η πιο καλή διακριτική που έχω δει είναι αυτή: Μην σε μπερδέψει ότι έχει αυτός άσπρο το Nexus, δες το όλο να δεις πως είναι η θήκη... Ωραια η θηκη αλλα δυστυχως δεν βλεπω να μπορει να την βγαλει ευκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 σε συνεχεια με το παραπάνω, πειτε μου τη γνωμη σας για αυτη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0061N9754/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A214YZ773APOUQ http://www.youtube.com/watch?v=djTzkaRlfrs thanks! την έχω τώρα στο κινητό μου.. είναι πολύ καλή και λεπτή αλλά κάνε μου μια χάρη μην την πάρεις απο αμαζον.. η ίδια στο ebay έχει 1.28 δολλάρια! το ένα τρίτο της τιμής δηλαδή! http://www.ebay.com/itm/S-Line-TPU-Gel-Skin-Case-Cover-For-Samsung-Google-Galaxy-Nexus-3-i9250-Prime-4G-/280790425398?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item416069df36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 την έχω τώρα στο κινητό μου.. είναι πολύ καλή και λεπτή αλλά κάνε μου μια χάρη μην την πάρεις απο αμαζον.. η ίδια στο ebay έχει 1.28 δολλάρια! το ένα τρίτο της τιμής δηλαδή! http://www.ebay.com/itm/S-Line-TPU-Gel-Skin-Case-Cover-For-Samsung-Google-Galaxy-Nexus-3-i9250-Prime-4G-/280790425398?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item416069df36 thanks την εχω παραγγειλει ηδη σε μαυρο και λευκο, αλλα θα ηθελα και την αλλη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 συγχρονίζω τον υπολογιστή του σπιτιού και εμφανίστηκαν κανονικά όλα τα ραντεβού που είχα και στην δουλειά αλλά το ημερολόγιο είναι κενό. το μενού "εμφάνιση ημερολογίων" είναι κενό... τί κάνουμε?? Το εκανες ετσι οπως σου προτεινα? Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και το ελυσα με τον τροπο που ανεφερα πιο πανω. Αυτη την λυση την ειχα βρει σε ξενο φορουμ οπου πολλοι αντιμετωπιζαν το ιδιο. Εδω είναι η λύση. Ξερω οτι αφορα exchange account αλλα ελεγα μηπως εχει το ιδιο αποτελεσμα και στο δικο σου προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 χάθηκε η ερώτηση μου μέσα στις θήκες !! Έχει κάποιος να προτείνει κάποιες προσιτές λύσεις για NFC BT ηχεία για το nexus μας? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notakias Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το εκανες ετσι οπως σου προτεινα? Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και το ελυσα με τον τροπο που ανεφερα πιο πανω. Αυτη την λυση την ειχα βρει σε ξενο φορουμ οπου πολλοι αντιμετωπιζαν το ιδιο. Εδω είναι η λύση. Ξερω οτι αφορα exchange account αλλα ελεγα μηπως εχει το ιδιο αποτελεσμα και στο δικο σου προβλημα Γίνε σε παρακαλώ αηδιαστικά αναλυτικός...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts