Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά. Σκέπτομαι να κτύπησω και εγω την κινητάρα και θέλω να ρωτήσω αν ο ήχος εγραφης του βίντεο σε δυνατό θόρυβο είναι καλός και αν κάνει βιντεοκλησεις με αλλά κινητά μέσω δικτύου παροχου. . .

μεσω δικτυου παροχου δεν υποστηριζεται απο android (περα καποια galaxy s) αποσο ξερω, με το μικροφωνακι που γραφει δεν ειχα προβλημα

οταν χρειαστηκε να καταγραψω τα sos που ελεγε ο καθηγητης στο πανεπιστημιο. ημουν 4η σειρα και ειχα αρκετο κοσμο.

Coolpad F1 (8297W)

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το Widgetsoid δίνει περισσότερη ένταση στο ηχείο;

Όχι, δεν δίνει περισσότερη απ' όση σου επιτρέπει το σύστημα. Απλά έχει σε ένα κουμπάκι sliders για:

Ringer, Notifications, Media, Alarm, Voice call, System (από 0/7 έως 7/7)

Όχι, δεν δίνει περισσότερη απ' όση σου επιτρέπει το σύστημα. Απλά έχει σε ένα κουμπάκι sliders για:

Ringer, Notifications, Media, Alarm, Voice call, System (από 0/7 έως 7/7)

Υπάρχουν kernels που δίνουν περισσότερη ένταση στο headset αλλά και εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να δυναμώσεις και το ηχείο.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Υπάρχουν kernels που δίνουν περισσότερη ένταση στο headset αλλά και εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να δυναμώσεις και το ηχείο.

δοκιμασε το VolumePlus

καλησπέρα παιδιά. Σκέπτομαι να κτύπησω και εγω την κινητάρα και θέλω να ρωτήσω αν ο ήχος εγραφης του βίντεο σε δυνατό θόρυβο είναι καλός και αν κάνει βιντεοκλησεις με αλλά κινητά μέσω δικτύου παροχου. . .

προχτες τραβηξα μια εκδηλωση του αδερφου μου και ο ηχος δεν ηταν τρομερος αλλα ικανοποιητικος για κινητο.

Αξιοσημείωτο ειναι οτι σε αντίθεση με τα προγνωστικά... η τιμη του νεξους ανεβηκε ενω του μοτορολα ραζρ επεσε περισσοτέρο.
Coolpad F1 (8297W)

δοκιμασε το VolumePlus

το volume plus δεν αυξάνει τον ήχο σε stock, σωστά;

γιατί το εγκατέστησα αλλά πρέπει να έχει root για να λειτουργήσει

Αξιοσημείωτο ειναι οτι σε αντίθεση με τα προγνωστικά... η τιμη του νεξους ανεβηκε ενω του μοτορολα ραζρ επεσε περισσοτέρο.

ενταξει..ειχα πει ραδιο αρβυλα οτι παιζει

και πιστευω οτι κατι καταφεραν με αυτο να πεσει αρκετα η τιμη του και στα μεταχειρισμενα.

of

αν μπορεις πες μου για τη συγκριση οθονωνε "razr vs nexus"σε μενα βλεπω αρκετη διαφορα σε hd video

δε θυμαμαι αλλα λογικα πρεπει να εισαι ροοτ αφου δε σαφηνει.

τι καθεσε και με κοιτας.

ροοταρε το,το ργαλειο:p

Edited by agligoros

Μόνο η paid δούλεψε σε μένα. Σε stock 4.0.4 με root αν και το root δεν είναι απαραίτητο.

Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Κατέβασε αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614827 Αν χρειαστείς να το ακυρώσεις απλά περνάς μια stock rom και κλειδώνεις πάλι bootloader. Είναι όλα μαζεμένα με αναλυτικές οδηγίες σε αυτο το tool.
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Μέσα στο skype, από το κουμπάκι της κάμερας επιλέγεις Front Camera/Back Camera/Video Off.

Εάν δε σου έχει τις επιλογές (παράξενο, στο Nexus πρέπει να είναι ενεργοποιημένο από την αρχή) πάτα:

Μενού -> Settings -> Enable video calling

Εάν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα κοίτα κι εδώ:

https://support.skype.com/en-us/faq/FA11019/How-do-I-make-video-calls-with-Skype-for-Android

απλα ρωταω γιατι θελω να κανω βιντεο κληση με το ipad του αδελφου μου αλλα δε ξερω πως να τον προσθεσω σαν επαφη

sent from my huawei p9

απλα ρωταω γιατι θελω να κανω βιντεο κληση με το ipad του αδελφου μου αλλα δε ξερω πως να τον προσθεσω σαν επαφη

Μεσω του skype πρεπει να βρεις το προφιλ του και να τον προσθεσεις

παρόλο που έχει βγει η 4.0.4 είμαι ακόμα σε 4.0.2 και όταν κάνω ενημέρωση λέει ότι το σύστημα είναι ενημερωμένο

προφανως η συσκευη σου δεν ειναι yakju (οπως δεν ηταν και η δικη μου)

κατεβασε το galaxy nexus toolkit και περνα την IMM76I

διαβασε και σε προηγουμενες σελιδες σχετικα με το ζητημα

αν φοβασαι για εγγυηση κτλ αστο , αν και ειναι πληρως αναστρεψιμη η διαδικασια

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Παιδες καλη σας μερα!!

Εχω προβλημα, προβλημα σοβαρο...χτες το βραδυ το κινητο ξεμεινε απο μπαταρια, εσβησε. Το συνδεσα μεσω usb στον υπολογιστη μου κ μετα απο λιγο προσπαθησα να το ανοιξω(ενω ηταν συνδεδεμενο εννοειται αφου μπαταρια γιοκ) αμ δε!!! μου βγαζει την μαυρη οθονη με το λογοτυπο της google κ την κλειδαρια κατω κ μεταφερεται στο κλασικο ''θεματακι'' της ics με τα πολλα χρωματα που παιζουν στην οθονη...μεχρι εκει.......!! το ξαναεσβησα,εβγαλα μπαταριες, τιποτα...κολλαει εκει, στο ιδιο σημειο, το αφησα να φορτισει ολο το βραδυ, το ανοιγω μολις....ξανα το ιδιο!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????????

Επισης δεν μπορω να μπω σε recovery mode ωστε να κανω boot, clean cache κλπ...τουλαχιστον δεν εχω καταφερει να μπω... :(

Edited by theognr21
Rock n' Roll will never die...

προφανως η συσκευη σου δεν ειναι yakju (οπως δεν ηταν και η δικη μου)

κατεβασε το galaxy nexus toolkit και περνα την IMM76I

διαβασε και σε προηγουμενες σελιδες σχετικα με το ζητημα

αν φοβασαι για εγγυηση κτλ αστο , αν και ειναι πληρως αναστρεψιμη η διαδικασια

η αυτόματη θα γίνει σύντομα;

Παιδες καλη σας μερα!!

Εχω προβλημα, προβλημα σοβαρο...χτες το βραδυ το κινητο ξεμεινε απο μπαταρια, εσβησε. Το συνδεσα μεσω usb στον υπολογιστη μου κ μετα απο λιγο προσπαθησα να το ανοιξω(ενω ηταν συνδεδεμενο εννοειται αφου μπαταρια γιοκ) αμ δε!!! μου βγαζει την μαυρη οθονη με το λογοτυπο της google κ την κλειδαρια κατω κ μεταφερεται στο κλασικο ''θεματακι'' της ics με τα πολλα χρωματα που παιζουν στην οθονη...μεχρι εκει.......!! το ξαναεσβησα,εβγαλα μπαταριες, τιποτα...κολλαει εκει, στο ιδιο σημειο, το αφησα να φορτισει ολο το βραδυ, το ανοιγω μολις....ξανα το ιδιο!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????????

Επισης δεν μπορω να μπω σε recovery mode ωστε να κανω boot, clean cache κλπ...τουλαχιστον δεν εχω καταφερει να μπω... :(

Δοκιμασες να το βαλεις στον κανονικο του φορτιστη και να το αφησεις για αρκετη ωρα συνδεδεμενο να φορτιζει?

Εχω και εγω μια ερωτηση: Ειναι φυσιολογικο το γεγονος οτι μολις τερματισω μια κληση, αντι να παει στην κεντρικη οθονη, μου ανοιγει την οθονη με το ιστορικο κλησεων?

Edited by sakissalonika

Εχωκαι εγω μια ερωτηση: Ειναι φυσιολογικο το γεγονος οτι μολις τερματισω μια κληση, αντι να παει στην κεντρικη οθονη, μου ανοιγει την οθονη με το ιστορικο κλησεων?

Και εμένα κανει το ίδιο. Άρα ολα καλά.

Αν μπορεί ας μου απαντήσει και εμένα κανείς ρε παιδιά. Τo touch-click sound χωρίς κάποιο application τυπου volume+, σας ακούγεται "ζωηρά"; Εμένα ίσα που ακούγεται και μόνο αν έχει απόλυτη ησυχία (το system volume το έχω 7/7). Είναι normal;

Αν μπορεί ας μου απαντήσει και εμένα κανείς ρε παιδιά. Τo touch-click sound χωρίς κάποιο application τυπου volume+, σας ακούγεται "ζωηρά"; Εμένα ίσα που ακούγεται και μόνο αν έχει απόλυτη ησυχία (το system volume το έχω 7/7). Είναι normal;

Ποικίλει από rom σε rom. Το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Σε ορισμένες ακούγεται δυνατά και σε άλλες δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Νομίζω στη rascream δεν ακουγόταν.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ευχαριστώ. Είμαι σε stock 4.0.4 με root.

καλησπερα παιδες ...μια ερωτηση..ειμαι με aokp milestone 4 εχει τον κερνελ faux ο οποιος εχει καποιες ρυθμισεις στο rom control-performance...λεγονται color multipliers tuning το οποιο ειναι για να μπλεδιζει η να αλλαξω χρωματα και αλλη μια το colour gamma tuning...αυτο τι ειναι?

και μια υποερωτηση αν αλλαξω τα χρωματα και τα μπλεδισω λιγο υπαρχει περιπτωση να χαλασει η οθονη η να εχω τιποτα καμμενα πιξελ?

sent from my huawei p9

καλησπερα παιδες ...μια ερωτηση..ειμαι με aokp milestone 4 εχει τον κερνελ faux ο οποιος εχει καποιες ρυθμισεις στο rom control-performance...λεγονται color multipliers tuning το οποιο ειναι για να μπλεδιζει η να αλλαξω χρωματα και αλλη μια το colour gamma tuning...αυτο τι ειναι?

και μια υποερωτηση αν αλλαξω τα χρωματα και τα μπλεδισω λιγο υπαρχει περιπτωση να χαλασει η οθονη η να εχω τιποτα καμμενα πιξελ?

Σε ακραίες περιπτώσεις υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά στην οθόνη από λάθος Χρώματα. Ορισμένοι kernel έχουν ενσωματωμένη επιλογή προστασίας από τιμές που θα προξένησαν ζημιά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Περί τα μεσα Ιουλίου οι κάτοχοι των Nexus θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν πρώτοι το Jelly Bean.

Επιπλέον έχουμε και price drop :)

Galaxy Nexus Drops To $349 On Google Play Store Ahead Of I/O Keynote

http://www.slashgear.com/galaxy-nexus-hspa-price-cut-to-349-27235860/

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)