sakissalonika Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδες, χρειαζομαι βοηθεια.... Εχω σεταρει τον εταιρικο exchange λογαριασμο μου, και ενω λειτουργουν ολα κανονικα, δεν συγχρονιζει το ημερολογιο, και αν παω στο calendars ωστε να επιλεξω απο κει ποιο ημερολογιο να συγχρονιζει, δεν το εμφανιζει. Υπαρχει καποιο με exhange που να συγχρονισζει και το ημερολογιο του κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδες, χρειαζομαι βοηθεια.... Εχω σεταρει τον εταιρικο exchange λογαριασμο μου, και ενω λειτουργουν ολα κανονικα, δεν συγχρονιζει το ημερολογιο, και αν παω στο calendars ωστε να επιλεξω απο κει ποιο ημερολογιο να συγχρονιζει, δεν το εμφανιζει. Υπαρχει καποιο με exhange που να συγχρονισζει και το ημερολογιο του κανονικα? απο οτι θυμαμαι εχει επιλογη μεσα στο mail για να συγχρονιζει ή οχι το ημερολογιο..το εχεις κοιταξει μηπως ειναι off; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 απο οτι θυμαμαι εχει επιλογη μεσα στο mail για να συγχρονιζει ή οχι το ημερολογιο..το εχεις κοιταξει μηπως ειναι off; Ναι το κοιταξα, και ειναι ΟΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ναι το κοιταξα, και ειναι ΟΝ τι εκδοση ημερολογιο εχεις; μπας και φταιει αυτο. αν εισαι ρουτ, φλασαρε τελευταια εκδοση ics για να ειναι ολα ενημερωμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 τι εκδοση ημερολογιο εχεις; μπας και φταιει αυτο. αν εισαι ρουτ, φλασαρε τελευταια εκδοση ics για να ειναι ολα ενημερωμενα. Η εκδοση ειναι 404-330937. Δεν ειμαι root, αλλα πως μπορω να το κανω αυτο που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ποιος κυκλοφόρησε αυτή τη φήμη??? Δεν έχει s-lcd σαν το nexus s το οποίο λόγω αυτού του χαρακτηριστικού ήταν φθηνό στην Ελλάδα :lol::lol: Aσε τους να ελπίζουν.... Σε κανα χρόνο μπορεί!!! Εξάλλου τι 299 τι 359 που μπορείς να το βρείς σήμερα...σιγά τη διαφορά. Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) μολις το πηρα!! Πιο τροπο ροοτ να κανω? χανω την εγγυηση αν κανω unlock τον bootloader? ποια ρομ να βαλω που να βγαζει και την μπαρα απο κατω με τα soft keys!! και να ειναι και σταθερη!! Edited June 6, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Χάνεις εγγύηση , άλλα ξανακλειδώνει Δοκίμασε αυτό , εγώ το βρήκα καλό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1614827 Edited June 6, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 αφου ξανακλειδωνει δεν υπαρχει προβλημα ρε συ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Γεια χαρα απο Αγγλια, ειχα το SGS2 αλλα πριν φυγω απο Ελλαδα το πουλησα γιατι περιμενα το SGS3 το οποιο τελικα δεν μου αρεσει εμφανισιακα. Χρειαζομαι κινητο και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα του Galaxy Nexus. Εκτος απο 5mp camera, pinch to zoom, FM radio και SD slot για εξτρα χωρο ειναι κατι αλλο που του λειπει? Root γινεται? Τρεχει ολες τις εφαρμογες? Επειδη θα το αγορασω απο Αγγλια μπορει να μην εχει ελληνικα, μπορω να περασω ROM αλλης χωρας? Μελλοντικη αναβαθμιση android μπορει να παρει? Αν μπορειτε ριξτε καμμια συμβουλη γιατι το εχω βρει πολυ φτηνα εδω (σχετικο ειναι αυτο) Cheers!! Παρότι ήδη έχει απαντηθεί, το Nexus είναι εξαιρετική επιλογή, παρά τις μικρές ελλείψεις του. Την κάμερα δεν την λες κακή, εξάλλου είναι πολύ γρήγορη σε συνεχόμενες λήψεις. FM radio και SD δεν έχει, αλλά μια χαρά κάνει pinch to zoom (και οτιδήποτε άλλο εξαρτάται από το λογισμικό). Ενώ πράγματι δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο, σχεδόν σίγουρα θα έχει Ελληνικό μενού, ακόμα και από Αγγλία. Η αίσθηση του stock android είναι μοναδική, αλλά ακόμη κι εάν δε σου αρέσει, πρέπει να είναι το πιο customizable smartphone αυτή τη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Εκανα disable την εφαρμογη calendar που ειχε, και τωρα δεν υπαρχει το εικονιδιο στο μενου. Πως μπορω να την επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 παρακολουθώ διάφορα βιντεάκια που δείχνουν ότι η οθόνη δεν γρατσουνιέται κτλ. είναι αλήθεια; ποια είναι η εμπειρία σας; κυρίως με ενδιαφέρει να μην γρατζουνιέται όταν το έχω στην τσέπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 παρακολουθώ διάφορα βιντεάκια που δείχνουν ότι η οθόνη δεν γρατσουνιέται κτλ. είναι αλήθεια; ποια είναι η εμπειρία σας; κυρίως με ενδιαφέρει να μην γρατζουνιέται όταν το έχω στην τσέπη πραγματι η οθονη του ειναι αρκετα ανθεκτικη οπως αλλωστε ολων των high end κινητων αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θελει προστασια!!!καλο ειναι στην τσεπη να μπαινει μαζι με μια θηκη που να το προστατευει ολοκληρο για παν ενδεχομενο!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Δεν έχει επώνυμο Corning Gorilla Glass, αλλά κάτι παρεμφερές. Ενώ είναι αρκετά ανθεκτικό σε καθημερινή χρήση, καλό είναι να αποφεύγεις να το βάζεις μαζί με κλειδιά, κέρματα κλπ. Προσωπικά δεν συμπαθώ τις θήκες / screen protectors οπότε το έχω συνέχεια γυμνό και δεν έχει πάθει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Παιδες, χρειαζομαι βοηθεια.... Εχω σεταρει τον εταιρικο exchange λογαριασμο μου, και ενω λειτουργουν ολα κανονικα, δεν συγχρονιζει το ημερολογιο, και αν παω στο calendars ωστε να επιλεξω απο κει ποιο ημερολογιο να συγχρονιζει, δεν το εμφανιζει. Υπαρχει καποιο με exhange που να συγχρονισζει και το ημερολογιο του κανονικα? Μπορει καποιος να μου πεις αν εχει exchange account και αν βλεπει το ημερολογιο του κανονικα? Ουτε το Bussines Calendar απο το Market δεν βλεπει τον λογαριασμο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιώσουμε τη σύνδεση του WiFi σε stock rom; Είναι το μόνο πράγμα με το οποίο έχω απογοητευτεί. Σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού μου σερφάρω άνετα με το laptop μου, με το HTC Desire, ενώ με το GN δυσκολεύομαι. Στα δύο πρώτα έχω 2-3 γραμμές σήματος, ενώ με το GN 1-καμία!!! Edited June 7, 2012 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Το πηρα και γω απο amazon uk που βρισκομαι, πιο ομορφη συσκευη απο το SGS2 που ειχα. Εκανε update σε 4.0.4 (I9250XXLA2, IMM76I BUILD NUMBER). Πριν αρχισω το διαβασμα 2 ερωτησεις, -υπαρχει εφαρμογη αντιστοιχη του kies?Θελω να περασω και να κανω edit επαφες, με ποιο τροπο? -ελληνικα για SMS δεν εχω, flashαρω καποια rom που εχει ελληνικα? Κατι ασχετο, δε ξερω αν ηρθε Ελλαδα το Galaxy III αλλα το επιασα σημερα στα χερια μου εδω.Πιο ασχημο και αβολο κινητο δεν υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 -μεσω Google contacts θα το κανεις... δεν εχει KIES -οχι απλως κατεβαζεις απο το market πληκτρολογια ελληνικα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Μπορει καποιος να μου πεις αν εχει exchange account και αν βλεπει το ημερολογιο του κανονικα? Ουτε το Bussines Calendar απο το Market δεν βλεπει τον λογαριασμο :( Τελικα η λύση βρέθηκε. Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα κάντε το παρακάτω: go into the settings of your exchange account and set sync options to push; wait for it to sync automatically; after the first autosync your calendar will become available in calendar options. Εγω προσπαθούσα τόσο καιρό, κάνοντας sync χειροκίνητα. Πρέπει να το κάνει μια απο μόνο του και μετά, μπορεί να απενεργοποιηθεί το push χωρίς κανένα πρόβλημα συγχρονισμού. πηγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 στον ήχο κλήσης, υπάρχει κάπου η επιλογή ''επαναλαμβανόμενα''; έχω βάλει ένα ringtone αλλά χτυπάει μόνο μία φόρα...και όχι επαναλαμβανόμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Με stock ICS δεν έχω βρει τέτοια επιλογή, αλλά σίγουρα εμένα επαναλαμβάνει τον ήχο όταν τελειώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Με stock ICS δεν έχω βρει τέτοια επιλογή, αλλά σίγουρα εμένα επαναλαμβάνει τον ήχο όταν τελειώσει. Και σε μένα επαναλαμβάνει τον ήχο όταν τελειώσει, άρα μαλον κατι άλλο μπορεί να συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 μπαταριες τυπου...high capacity gold battery 2450mah, τι λενε? αξιζει? Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 μπαταριες τυπου...high capacity gold battery 2450mah, τι λενε? αξιζει? Μπα, ή την genuine 2000mah της Samsung ή καποιο θηριο της Mugen (που εχουν 100 ευρω...). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 οκ, ευχαριστω φιλε! κ κατι ακομα, τελευταιο..ειναι product jakju, 4.0.4, με kernel franco 3.0.8. 1)σε μελλοντικη official αναβαθμιση την δεχομαι κανονικα? 2) υπαρχει καποια αλλη προταση σε kernel? οχι οτι μ αυτον εχω προβλημα... απλα ρωταω... :) Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts