Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ το έχω και φορτίζει ταυτόχρονα. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το built. Είναι βασική και απλή η χρήση στο ξυπνητήρι.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια, ποιο πληκτρολογια χρησιμοποιειτε? Εδω μεσα ειχα διαβασει για το Multiling και το εγκατεστησα, αλλα σημερα, μετα απο ενα μηνα περιπου προσεξα οτι μετα τους 60 χαρακτηρες παει σε δευτερο μηνυμα. Μηπως θελει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει?

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Ρε παιδια, ποιο πληκτρολογια χρησιμοποιειτε? Εδω μεσα ειχα διαβασει για το Multiling και το εγκατεστησα, αλλα σημερα, μετα απο ενα μηνα περιπου προσεξα οτι μετα τους 60 χαρακτηρες παει σε δευτερο μηνυμα. Μηπως θελει καποια ρυθμιση που δεν εχω κανει?

Γι αυτο φταιει η εφαρμογη για τα μηνυματα. Δοκιμασε το go sms το οποιο εχει επιλογη για Ελληνικη υποστηριξη και γραφεις κανονικα 160 χαρακτηρες. Για πληκτρολογιο παντως εγω χρησιμοποιω το perfect keyboard.

βάλε το go sms κατέβασε την ελληνική γλώσσα και πάνε

-->ρυθμίσεις αποστολής-->Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις

και είσαι έτοιμος

εγώ έχω το swype για πληκτρολόγιο

Γι αυτο φταιει η εφαρμογη για τα μηνυματα. Δοκιμασε το go sms το οποιο εχει επιλογη για Ελληνικη υποστηριξη και γραφεις κανονικα 160 χαρακτηρες. Για πληκτρολογιο παντως εγω χρησιμοποιω το perfect keyboard.

βάλε το go sms κατέβασε την ελληνική γλώσσα και πάνε

-->ρυθμίσεις αποστολής-->Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις

και είσαι έτοιμος

εγώ έχω το swype για πληκτρολόγιο

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Εβαλα το GO Sms και δουλευει μια χαρα. Πολυ καλη εφαρμογη.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

ρε παιδια χθες εκει.που μιλουσα στο τηλ ξαφνικα επεσε.η γραμμη και δε μπορουσα.να.παρω ουτε.μυνημα να στειλω για κανενα πενταλεπτο εκανα κληση και δεν επαιρνε και μου εβγαλε το δικτυο κινητης δεν ειναι διαθεσιμο..μετα ξαφνικα προσπαθησω να παρω και πηρε κανονικα..λετε να φταιει η σιμ μου; μικροσιμ με ανταπτορακι χρησιμοποιω γιατι ειχα iphone 4s
sent from my huawei p9

Λογικά όχι. Κάνε λίγο υπομονή μέχρι η Google να βγάλει την αναβάθμιση που περιμένουμε απο τα Χριστούγεννα. Εγώ με 4.0.3 δεν έχω τέτοια προβλήματα και χρησιμοποιώ micros sim με adaptor.

Μόνο του γίνεται απλά αν το ανοιγοκλείνεις 2-3 φορές μπορεί ξαφνικά να σου έρθει.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

εσεις και ενα αλλο κινητο, εχετε αυτη τη στιγμη επισημα την ICS. τοσο πολυ σας πειραζει που δεν πειρατε την 4.0.4/5; για να μην τη βγαζουν παει να πει οτι υπαρχει λογος, καλυτερα να αργησει παρα να εχει προβληματα.

για τις επανεκκινησεις, οκ..εχετε δικιο φυσικα, αν και ποτε δε μου εκανε σε στοκ καταστασεις.

ναι αλλα το nexus εχει απο τον Νοεμβριο την ICS και εχουμε φτασει αισιως στις 09/03 :p

θεωρω οτι τα nexus δεν ειναι για πολυ στοκ καταστασεις. :D

θα προτεινα να μπειτε στη διαδικασια της μοντας γενικα, να βαλετε καμια ρομ, αλλον κερνελ..να κανετε δοκιμες, αυτη ειναι η χαρα του.

στην custom 4.0.3 που εχω τωρα, δεν εχω καποιο προβλημα. καθυστερηση υπαρχει νομιζω απο τα εφε οταν ανοιγει ενα μενου, δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος. οπως εχω ξαναγραψει, το ταπεινο desire που εχω με CM7.1 ανοιγει καποια αντιστοιχα μενου του nexus αστραπιαια, κανοντας το να φαινεται πολυ γρηγορο, αλλα δεν ειναι..οταν του βαζει κατι βαρυ καταλαβαινεις οτι δεν παει.(ενα hd βιντεο πχ)

τα καλα που παρουσιασε στο nexus ηταν διαφορετικα απο τα γενικα καλα του gs2, νομιζω οτι ειναι ατοπο να τα συγκρινουμε, αν και ειναι οι ναυαρχιδες, εξαλλου παρουσιαστηκε μολις 6 μηνες μετα, δε θα μπορουσε να διαφερει και τοσο πολυ. μονο η αισθηση του λειτουργικου και η οθονη ειναι αρκετα κατ' εμε.

εννοειται οτι παω πολυ το s2, ειναι πυροβολο απο ταχυτητα κακα τα ψεμματα :)

Εχεις δικιο σε γενικες γραμμες.για τις μοντες ,γμωτο μου χρειαζομαι ιδιαιτερα μαθηματα κθοσον ειμαι μπουφος με αυτα:lol::lol::lol::lol:

λιιιιγο διαβασμα θελει. ευκολο ειναι :)

αντε ξεκινα :p

συμφωνώ με nikoskat.

το συγκεκριμένο κινητό είναι για πείραγμα.

αν είναι να το έχεις μαμά καλύτερα να πάρεις το s2,γιατί μέχρι στιγμής to GN με την 4.0.2 δεν λέει και πολλά..

πολύ λαγκ,σε σημείο που να εκνευρίζει όπως και συμβαίνει:p

ενώ με μια καλή costum rom και ενα-μια kernel το πράμα αλλάζει:D

παιδια εγω ειχα και.4s κι ς2..δε ξερω γιατι αλλα με εχει βολεψει παρα πικυ το κινητο ..δε το εχω πειραξει.ακομα.και.οκ.ενταξει οι επαννεκινησεις ενταξει καποια ψιλοκολληματακια αλλα το νιωθω πιο γρηγορο απο.ολα τα υπολοιπα και για χαρη τετοιας οθοναρας θυσιαζω λιγο.σε ταχυτητα και μερικα bugs
sent from my huawei p9

Το κινητό περιέχει ελληνικό πληκτρολόγιο εαν αγοραστεί από Ελλάδα;

οχι αλλα μπορεις να κατεβασεις πολλα πληκτρολογια απο το play store(:p) τα οποια θα ελεγα ειναι και καλυτερα απο το στοκ.

παιδια εγω ειχα και.4s κι ς2..δε ξερω γιατι αλλα με εχει βολεψει παρα πικυ το κινητο ..δε το εχω πειραξει.ακομα.και.οκ.ενταξει οι επαννεκινησεις ενταξει καποια ψιλοκολληματακια αλλα το νιωθω πιο γρηγορο απο.ολα τα υπολοιπα και για χαρη τετοιας οθοναρας θυσιαζω λιγο.σε ταχυτητα και μερικα bugs

βαλε custom φιλε.προσωπικα προτεινω του kang με κερνελ franco.καθολου restart και καθολου bugs.το κινητο ητα γρηγορο αλλα με αυτη την ρομ εχει βελτιωθει εντυπωσιακα

οχι αλλα μπορεις να κατεβασεις πολλα πληκτρολογια απο το play store(:p) τα οποια θα ελεγα ειναι και καλυτερα απο το στοκ.

Τα οποία μπαίνουν αυτόματα και έχουν λεξικό ή ακόμα swype?

Samsung S21 Ultra

Το nexus το έχω εδώ και 2 μήνες περίπου. Δεν είμαι ο χρήστης που θα το φτάσει στα όρια του (διαβάζω κάτι kernel κατι root που αναφέρετε συχνά και μου φαίνονται πυρηνική φυσική) αλλά του έχω βάλει πολλές εφαρμογές.

Η έκδοση του ICS είναι η 4.0.2 (Μπορώ να την αναβαθμίσω μόνος μου ή θα πρέπει να κάνω δεήσεις μπας και αναβαθμιστεί μόνο του; )

Σαν πληκτρολόγιο έχω το SwiftKey X και δεν μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά. Εχω δοκιμάσει όλα τα γιατροσόφια αλλά πάλι μόνο 60 χαρακτήρες μπορώ να γράψω. Δεν το συνιστώ διαλέξτε άλλο πληκτρολόγιο!

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το τηλέφωνο, ούτε κολλήματα ούτε restart ούτε τίποτα.

Μόνο 2 παράπονα έχω..

1.Σε δίκτυο 802.1χΕAP δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.

2.Δεν υπάρχει ποικιλία στην θήκες. Ψάχνω μία θήκη καλή επώνυμη (πχ Boss, Gucci, Louis Vitton, Mont Blanc, Ferrari) που να καλύπτει όλο το κινητό δεν υπάρχει ούτε δείγμα. Αν ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω θα ήμουν βαθιά υπόχρεος.. Στο ιντερνετ δεν υπάρχει τίποτα.

πχ.

http://www.overhours.com/wp-content/uploads/2010/11/mont-blanc-meisterstuck-iphone-case-0.jpg

Αυτά.

Το κινητο πως παει με τους ήχους; Χτυπάει δυνατά; Ακούς τον συνομιλητή σου καλα;

Εάν έχει κάποιος εμπειρία με iPhone Μπορεί να συγκρίνει;

Samsung S21 Ultra

Το κινητο πως παει με τους ήχους; Χτυπάει δυνατά; Ακούς τον συνομιλητή σου καλα;

Εάν έχει κάποιος εμπειρία με iPhone Μπορεί να συγκρίνει;

Είχα όλα τα iPhone και πολλά Android... Το κινητό όπως και γενικά το Android αποπνέει μια αίσθηση ελευθερίας... Όλα ξεκλείδωτα και πολύ εύκολο να του αλαζεις ρομ και εμφάνιση κατά βούληση. Από την άλλη θα συναντάς lags που δε βλέπεις στο iPhone... Και γενικά το ios αποπνέει μια στιβαροτητα... Επίσης το χάλια κατά τη γνώμη μου ηχείο του iPhone είναι σκάλες καλύτερο από του Galaxy nexus... Αλλά η οθόνη του iPhone φαντάζει λίγη μπροστά στο μέγεθος και την ανάλυση του nexus... Εγώ δε κράτησαν iPhone πάνω από μήνα, ενώ αυτό το έχω αισίως τρεις...

Σαν πληκτρολόγιο έχω το SwiftKey X και δεν μπορώ να γράψω 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά. Εχω δοκιμάσει όλα τα γιατροσόφια αλλά πάλι μόνο 60 χαρακτήρες μπορώ να γράψω. Δεν το συνιστώ διαλέξτε άλλο πληκτρολόγιο!

Το ότι δεν μπορείς να γράψεις 160 χαρακτήρες στα SMS δεν έχει να κάνει με το SwiftKey, αλλά με την εφαρμογή από την οποία στέλνεις SMS. Δοκίμασε το GoSMS ή το Handcent κάνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις σε όποια από τις εφαρμογές επιλέξεις.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)