stargreek Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 και εννοειται οτι θα ειμαι και εντος εγγυησης σωστα????.ευχαριστω Βεβαια ειναι stock ROM της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 αυτη ειναι η τελευταια N7000XXLA1 απο εδω κοιτα [η κατω κατω] χτες ανεβηκε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 η τελευταια δεν ειναι η kl8 η κανω λαθος; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 πλησιαζει η ωρα που θα το εχω και εγω..!! θα το εχω μαλιστα μαζι με τον γαλαξια μου τον δευτερο για λιγο καιρο για να αποφασισω ποιο απο τα 2 θα κρατησω τελικα!:p:lol: το μονο που με "τρομαζει" ειναι το μεγεθος(αν και οι περισσοτεροι λετε οτι θα παθω ζημια απο την οθονη κτλ και σε λιγο καιρο θα μου φαινεται νορμαλ) και οτι το SG2 εχει φτασει σε ενα απίστευτο επιπεδο με τις custom roms(στρατος ομεγκα κτλ) και με τα deluxe settings(πραγματικα η τελευταια εκδοση κανει "παπαδες" μιλαμε αλλαζει ολο το κινητο) τα μοντς και ολα τα σχετικα. φοβαμαι μηπως δεν τα δουμε ολα αυτα στο Note....λεω εγω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπερα:) Εχω το τηλεφωνο μια εβδομαδα τωρα και ειμαι κατενθουσιασμενος.θελω να κανω μια ερωτηση. Το τηλεφωνο ειναι γερμανικο και ηρθε μετην εκδοση XKK9(DBT).Στο xda βρηκα την XKL7(DBT),οπως επισης και την XKL8(OPEN EUROPE).Θα εχω προβλημα αν περασω την τελευταια,η πρεπει οπωσδηποτε να περασω τη γερμανική(XKL7);:worry: Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπερα:) Εχω το τηλεφωνο μια εβδομαδα τωρα και ειμαι κατενθουσιασμενος.θελω να κανω μια ερωτηση. Το τηλεφωνο ειναι γερμανικο και ηρθε μετην εκδοση XKK9(DBT).Στο xda βρηκα την XKL7(DBT),οπως επισης και την XKL8(OPEN EUROPE).Θα εχω προβλημα αν περασω την τελευταια,η πρεπει οπωσδηποτε να περασω τη γερμανική(XKL7);:worry: Δε θα εχεις κανενα προβλημα φιλε μου...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 τελικα η νεα LA1 εχει ελληνικο πληκτρολογιο ή οχι? Την περασε κανεις? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Αφού είναι γερμανικό,λογικά, αν πας στην ενημέρωση θα σου βγάλει αμέσως την KL7 over air. Πιστεύω ότι αυτή θα σε καλύψει!!! Δε νομίζω η KL8 να προσφέρει κάτι παραπάνω! Δεν ειχα σκοπο να κανω manual την ενημερωση,αλλα εδω και μια εβδομαδα δε μου εχει βγαλει για ενημερωση ουτε σε ΟΤΑ ουτε μεσω KIES, οσο και να προσπαθω.Να σημειωσω οτι εχω στο sales code: DBT:confused: Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 αυτη ειναι η τελευταια N7000XXLA1 απο εδω κοιτα [η κατω κατω] χτες ανεβηκε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 παιδια μια βοηθεια.κατεβασα την παραπανω εκδοση παω να την αποσυμπιεσω και μου ζηταει κωδικο.περναω αυτον που δινει δηλ. το samfirmware.com και μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο ειναιι κατεστραμενο γιατι ?που εχω κανει λαθος?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Μια χαρά είναι το τελευταίο firmware. Και φυσικά έχει κανονικά ελληνικα. Απλά κάνει reset το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Μια χαρά είναι το τελευταίο firmware. Και φυσικά έχει κανονικά ελληνικα. Απλά κάνει reset το κινητό. την περασες;εχει καμια διαφορα απο την kl8; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 παιδια μια βοηθεια.κατεβασα την παραπανω εκδοση παω να την αποσυμπιεσω και μου ζηταει κωδικο.περναω αυτον που δινει δηλ. το samfirmware.com και μου βγαζει μηνυμα οτι το αρχειο ειναιι κατεστραμενο γιατι ?που εχω κανει λαθος?? Κατέβασε τη και δοκίμασε πάλι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Γειά σας παιδιά και απο εμένα, άφου μου κλέψανε το Samsung wave και έπειτα μου δώσανε μια καλή επιδότηση είπα να κάνω το συγκεκριμένο τηλέφωνο δώρο στον ευατό μου πριν 15 μέρες!Έτσι το HTC HD2 που το είχα για τη συνδεσή μου το έχω για δεύτερο κινητό what's up, άρε πως καταντάνε τα τηλέφωνα! Λοιπόν το τηλέφωνο είναι κορυφή , απλά κορυφή και συμφωνώ σε όλα όσα αναγράφονται εδώ μέσα.Το μόνο μείον προς το παρόν είναι ότι ορισμένες φορές lagαρει , δηλαδή οταν πχ είμαι στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου και πατάω να δω τις επαφές μου δίπλα , το βλέπω και κολάει (192 επαφές περασμένες).Γενικά το βλέπω και σε άλλες παρόμοιες μεταβάσεις αλλά όχι πάντα.Επίσης τη φωτεινότητα την έχω στην αυτόματη και παρακολουθώ κάποιες φορές τρεμοσβήνει το φως του πολύ πολύ ελαφρώς , απο σήμερα το έβαλα στο χειροκίνητο και πιστεύω ότι δε θα έχω πρόβλημα!Αυτά προς το παρόν , αφου διάβασα όλες τις σελίδες του παρόντος θέματος έχω να θέσω κάποιες ερωτήσεις 1.Στο HTC HD2 είχα συνηθίσει στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου να γράφω στα Ελληνικά τα αρχικά των επαφών μου και μου έβγαζε τις αντίσοιχες γρήγορα ώστε να μπορώ να πάρω τηλέφωνο.Αυτό συμβαίνει στο note αλλά μόνο στα Αγγλικά.Δε γίνεται αυτό να δουλεύει στα Ελληνικά?Με είχε βολέψει αφάνταστα στο HD2.Υπόψιν το τηλέφωνό μου είναι Ελληνικό και με τη γνήσια rom, πήγα και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου αλλά τίποτα! 2.Εσάς τρεμοσβήνει λίγο το φως της οθόνης η να αρχίσω να ανησυχώ?Αν ναι πως το αντιμετωπίσατε? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 1.Στο HTC HD2 είχα συνηθίσει στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου να γράφω στα Ελληνικά τα αρχικά των επαφών μου και μου έβγαζε τις αντίσοιχες γρήγορα ώστε να μπορώ να πάρω τηλέφωνο.Αυτό συμβαίνει στο note αλλά μόνο στα Αγγλικά.Δε γίνεται αυτό να δουλεύει στα Ελληνικά?Με είχε βολέψει αφάνταστα στο HD2.Υπόψιν το τηλέφωνό μου είναι Ελληνικό και με τη γνήσια rom, πήγα και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου αλλά τίποτα! Όταν πας phone/contacts και πληκτρολογήσεις τα πρώτα γράμματα στα ελληνικά, γίνεται ακριβώς αυτό που θέλεις. Φαντάζομαι έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο ενεργοποιημένο. Κάνεις slide στο spacebar και αλλάζει η γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ναι το γνωρίζω αυτό που λες αλλά αν πας στο πληκτρολόγιο και πατήσεις τα αντίστοιχα γράμματα της επαφής το κάνει μόνο στα Αγγλικά.Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό το πληκτρόλογιο θέλω να γυρίσω στα Ελληνικά αλλα δε μπορώ!Μου ήτανε πιο εύκολο και πιο γρήγορο έτσι! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ναι το γνωρίζω αυτό που λες αλλά αν πας στο πληκτρολόγιο και πατήσεις τα αντίστοιχα γράμματα της επαφής το κάνει μόνο στα Αγγλικά.Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό το πληκτρόλογιο θέλω να γυρίσω στα Ελληνικά αλλα δε μπορώ!Μου ήτανε πιο εύκολο και πιο γρήγορο έτσι!Settings/Language and Keyboard/Samsung Keypad/Input Language και ενεργοποιείς ελληνικά και αγγλικά. Μετά με slide στο spacebar αλλάζεις γλώσσα εισαγωγής κειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Γειά σας παιδιά και απο εμένα, άφου μου κλέψανε το Samsung wave και έπειτα μου δώσανε μια καλή επιδότηση είπα να κάνω το συγκεκριμένο τηλέφωνο δώρο στον ευατό μου πριν 15 μέρες!Έτσι το HTC HD2 που το είχα για τη συνδεσή μου το έχω για δεύτερο κινητό what's up, άρε πως καταντάνε τα τηλέφωνα! Λοιπόν το τηλέφωνο είναι κορυφή , απλά κορυφή και συμφωνώ σε όλα όσα αναγράφονται εδώ μέσα.Το μόνο μείον προς το παρόν είναι ότι ορισμένες φορές lagαρει , δηλαδή οταν πχ είμαι στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου και πατάω να δω τις επαφές μου δίπλα , το βλέπω και κολάει (192 επαφές περασμένες).Γενικά το βλέπω και σε άλλες παρόμοιες μεταβάσεις αλλά όχι πάντα.Επίσης τη φωτεινότητα την έχω στην αυτόματη και παρακολουθώ κάποιες φορές τρεμοσβήνει το φως του πολύ πολύ ελαφρώς , απο σήμερα το έβαλα στο χειροκίνητο και πιστεύω ότι δε θα έχω πρόβλημα!Αυτά προς το παρόν , αφου διάβασα όλες τις σελίδες του παρόντος θέματος έχω να θέσω κάποιες ερωτήσεις 1.Στο HTC HD2 είχα συνηθίσει στο πληκτρολόγιο του τηλεφώνου να γράφω στα Ελληνικά τα αρχικά των επαφών μου και μου έβγαζε τις αντίσοιχες γρήγορα ώστε να μπορώ να πάρω τηλέφωνο.Αυτό συμβαίνει στο note αλλά μόνο στα Αγγλικά.Δε γίνεται αυτό να δουλεύει στα Ελληνικά?Με είχε βολέψει αφάνταστα στο HD2.Υπόψιν το τηλέφωνό μου είναι Ελληνικό και με τη γνήσια rom, πήγα και στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου αλλά τίποτα! 2.Εσάς τρεμοσβήνει λίγο το φως της οθόνης η να αρχίσω να ανησυχώ?Αν ναι πως το αντιμετωπίσατε? Πάντως για να καλυψώ και το άλλο θέμα που εθεσες, όταν με το καλό πάρεις τις νεότερες εκδόσεις, τα lugαρισματα που βλέπεις θα εξαφανιστούν..Είμαι με custom XXLA1 και δεν έχει σχέση η συσκευή με όταν την πρωτοπηρα στα χέρια μου.;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) Κατέβασε τη και δοκίμασε πάλι. την ξανακατεβασα αλλα παλι το ιδιο σφαλμα μου βγαζει τα νευρα μου καμμια ιδεα την μπορει να φταιει γιατι θα το σπασω.και για να το παρω απο την αρχη με ποιο προγραμμα αποσυμπιεζω το αρχειο που κατεβασα??γιατι χρησιμοποιησα το winrar? Edited January 12, 2012 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παιδια το δικο μου ειναι σε Android Version 2.3.6 Baseband N7000xxkk5 kernel Version 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566 root@DELL87 #2 build number GINGERBREAD.XXKKA Δοκιμαζω καθημερινα να δω μηπως εχω update και δεν μου βγαζει τιποτα.Πρεπει να τα κατεβασω μονος μου απο το ιντερνετ? Ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα το κινητο. Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Ναι το γνωρίζω αυτό που λες αλλά αν πας στο πληκτρολόγιο και πατήσεις τα αντίστοιχα γράμματα της επαφής το κάνει μόνο στα Αγγλικά.Δηλαδή με λίγα λόγια αυτό το πληκτρόλογιο θέλω να γυρίσω στα Ελληνικά αλλα δε μπορώ!Μου ήτανε πιο εύκολο και πιο γρήγορο έτσι! Βάλε τον EX Dialer αντί για τον default και θα κάνει αυτό που θέλεις.:happy: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 Παιδια το δικο μου ειναι σε Android Version 2.3.6 Baseband N7000xxkk5 kernel Version 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566 root@DELL87 #2 build number GINGERBREAD.XXKKA Δοκιμαζω καθημερινα να δω μηπως εχω update και δεν μου βγαζει τιποτα.Πρεπει να τα κατεβασω μονος μου απο το ιντερνετ? Ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα το κινητο. και γω τα ιδια εχω και το εκανα χειροκινητα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 και γω τα ιδια εχω και το εκανα χειροκινητα ... χειροκινητα??πως?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 χειροκινητα??πως?? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t= Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t= το λινκ δεν δουλευει:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 το λινκ δεν δουλευει:!: Τώρα;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 και ο keyboard του dialer one κάνει έξυπνη αναζήτηση. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts