Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία, όχι τόσο έντονο όμως, ήθελα να σε ρωτήσω στο battery usage πόσο τις εκατό σου δείχνει συνήθως το Android OS;

Δυστυχως δεν ειχα κρατησει στοιχεια οσο ειχα θεμα με την μπαταρια, τωρα που απεγκατεστησα τις "υποπτες" εφαρμογες κ η μπαταρια επανηλθε στην φυσικη της κατασταση (δλδ με πληρη φορτιση εχτες στις 21:00 και με μετρια χρηση τωρα 4:25 ειναι στο 87% ) το Android OS ειναι 41%...

Xiaomi Mi Max3 4/64

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα,αυτό το είδε κάνεις?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20397226&posted=1#post20397226

giphy.gif

καλησπερα και απο μενα...

οταν βαζω μια φωτο στην επαφη, οταν με καλει, στην οθονη , φαινεται χαλια η εικονα...

πως διορθωνω την αναλυση της εικονας ωστε να φαινεται σωστα οταν με καλει??

οταν βαζω μια φωτο στην επαφη, οταν με καλει, στην οθονη , φαινεται χαλια η εικονα...

Photoshop εγω ετσι τις εκανα.

TCe

Αυτό είναι "πρόβλημα" του gmail και υπάρχει σε όλες τις συσκευές Android, μιας και το gmail αποθηκεύει τις φωτο σε χαμηλή ανάλυση.

Ένας τρόπος είναι να δημιουργήσεις μια νέα επαφή αποθηκεύοντας την στη μνήμη τηλ, βάζοντας τη φώτο από το άλμπουμ σου και συνδέοντας τη με την επαφή από το gmail.εν συνεχεία επιλέγεις ως φωτο επαφής αυτή από το άλμπουμ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Kαλησπέρα παιδιά.Εκανα τα παρακάτω για να ροοταρω το κινητο και μαλιστα 2 φορες..Αλλα ροοτ δεν ειδα..

Ξερετε γιατι?

Ουτε superuser βλεπω ,ουτε cwm

Το τηλ φοραει 2.3.6 ΧΧΚΚΑ... :(

Kαποιος που εχει ροοταρει να με βοηθησει?

Κατεβαζεις αυτο το αρχειο.

Καταρχην πρεπει να εχεις εγκατεστημενο το kiss (βασικα τους drivers θελουμε)

Κατεβαζεις τον stock kernel της εκδοσης σου.Αυτος πχ ειναι ο ΧΧΚΚΑ που ειναι ο πιο συνηθισμενος.

Τον τοποθετεις στο 1ο αρχειο που κατεβασες,εκει που λεει ''zImage''.

Συνδεεις το Note και επιλεγεις ''already rooted'' η ''not rooted yet'' αναλογα με τη κατασταση που εισαι.

Edited by Marios_Gian

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

Έχει βάλει κανένας antivirus? Χρειάζεται?

Οχι φιλε μου...δε χρειαζεται...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος SGSII τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και παράγγειλα τη Χριστουγεννιάτικη παντόφλα!:yahoo: Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο ακούγεται και να καταφέρω να κάτσω με ένα κινητό πάνω απο έξι μήνες!:p

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος SGSII τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και παράγγειλα τη Χριστουγεννιάτικη παντόφλα!:yahoo: Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο ακούγεται και να καταφέρω να κάτσω με ένα κινητό πάνω απο έξι μήνες!:p

Μπα χλωμό το βλεπω. . . :D

Όταν θα βγείτε το Note s ή Note II πάλι τα ίδια θα λες :D

Καλοριζικο!!!! :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

:lol::lol::lol::lol::lol:

χαχχαχ γμτ και γω το ιδιο πα8αινω

Παιδες καλημέρα,για δείτε ποιοι πιάσανε δουλειά για το NOTE :D

Έρχονται σιγα σιγα τα καλά.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398359

giphy.gif

Παιδες καλημέρα,για δείτε ποιοι πιάσανε δουλειά για το NOTE :D

Έρχονται σιγα σιγα τα καλά.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398359

Επιτελους...

Χαρη δοκιμασες abyss 2.2

Αν ναι για δωσε τιποτα τιμες...τον εχω απο το πρωι στοκ και θελω να τον πειραξω λιγο...

Ειμαι σιγουρος οτι εχεις βρει καλες τιμες για τον κερνελ εσυ...

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δυστυχως δεν ειχα κρατησει στοιχεια οσο ειχα θεμα με την μπαταρια, τωρα που απεγκατεστησα τις "υποπτες" εφαρμογες κ η μπαταρια επανηλθε στην φυσικη της κατασταση (δλδ με πληρη φορτιση εχτες στις 21:00 και με μετρια χρηση τωρα 4:25 ειναι στο 87% ) το Android OS ειναι 41%...

..σου είναι εύκολο να αναφέρεις ποιες εφαρμογές απεγκατέστησες?

Thanks

παιδια καλημερα

γιατι δεν κραταει το ξυπνητηρι τις ρυθμισεις που βαζω δηλαδη τις μερες που πρεπει να χτυπαει (δευτ-παρασ) και καθε μερα πρεπει να το βαζω??

και δευτερον υπαρχει τροπος οταν το συνδεω το κινητο με το pc να μη σβηνει η οθονη??

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Επιτελους...

Χαρη δοκιμασες abyss 2.2

Αν ναι για δωσε τιποτα τιμες...τον εχω απο το πρωι στοκ και θελω να τον πειραξω λιγο...

Ειμαι σιγουρος οτι εχεις βρει καλες τιμες για τον κερνελ εσυ...

Νίκο καλημέρα,εχθές πέρασα τον 2.2 μαζι με την Cassie's XtraLiteRom V4 .

Οπότε θα σας πω αύριο με ασφάλεια τα συμπεράσματά μου:)

Πάντως η rom είναι απίστευτα stable,τεστάρω και μπαταρία τώρα.

giphy.gif

Μπορει καποιος να μας πει συγκεκριμενα ποια ειναι τα οφελη και ποια τα μειονεκτηματα βαζοντας custom rom( η οπως αλλιως λεγεται); Θελω να το δω λιγο πιο ζεστα το θεμα αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που κανουμε παρα τις διαφορες συζητησεις που εχω διαβασει.

Μπορει καποιος να μας πει συγκεκριμενα ποια ειναι τα οφελη και ποια τα μειονεκτηματα βαζοντας custom rom( η οπως αλλιως λεγεται); Θελω να το δω λιγο πιο ζεστα το θεμα αλλα δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που κανουμε παρα τις διαφορες συζητησεις που εχω διαβασει.

Τα οφέλη είναι τελείως υποκειμενικά για τον καθένα. Κανένας δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά για το αν θα καλυτερεύσει η λειτουργία του τηλεφώνου σου η όχι. Το μειονέκτημα είναι πως αν γίνει κάτι και μείνεις με ένα τούβλο στο χέρι...θα πληρώνεις σαν τρελός για να το φτιάξεις!

Προσωπική συμβουλή, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το τηλ. και κυρίως αν δεν έχεις καταλάβει "τι και πως "το κάνεις...μην το πειράξεις καθόλου!

και απομενα καλοριζικο.εγω πλεον μονο note2 .τιποτα αλλο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιό plugin χρειάζομαι για να ακούω τους ραδιοφωνικούς σταθμούς από το ιντερνετ??

π.χ. δια μέσου του e-radio.gr???

Edited by dikemon

και απομενα καλοριζικο.εγω πλεον μονο note2 .τιποτα αλλο

Και εγω που αλλαζα καθε 2 εβδομαδες κινητο μονο note 2 λεω τωρα!! :lol:

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Και εγω που αλλαζα καθε 2 εβδομαδες κινητο μονο note 2 λεω τωρα!! :lol:

Και εγω που το ειχα δωσει το ξαναπηρα χθες να του δωσω 1 ακομα ευκαιρια πιο ηρεμα τωρα!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

..σου είναι εύκολο να αναφέρεις ποιες εφαρμογές απεγκατέστησες?

Thanks

Not at all;)

Δεν ειχα βαλει και τιποτε μη δοκιμασμενο.

Εχουμε κ λεμε-> dropbox, Skype,Τabooo,Go Launcher Ex with the ABLACK theme, Angry Birds Season, Blood + Glory, Widgetsoid for Clock and Toggles, Battery solo widget , Cam Scanner-Phone pdf creator και ισως κανα-δυο ακομα που τωρα μου διαφευγουν. Παντως οι πιο πολλες ειναι και ιδιαιτερα δημοφιλεις και αρκουντως δοκιμασμενες και αρα υπεθεσα αξιοπιστες (ετσι και αλλιως δεν περναω στη τυχη αππς εαν πρωτα δεν τσεκαρω περι της αξιοπιστιας τους), και ομως καποια απο αυτες μου εκανε τη ζημια. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Εαν βρω λιγο χρονο θα τις επαναεγκαταστησω μια-μια πλεον μηπως εντοπισω την "ζημιαρα" εφαρμογη.

Σου υπενθυμιζω πως ειμαι με στοκ ρομ 2.3.6 και unroot.

Παντως μετα την αποκατασταση του προβληματος η ζωη της μπαταριας ειναι ακρως ικανοποιητικη.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Not at all;)

Δεν ειχα βαλει και τιποτε μη δοκιμασμενο.

Εχουμε κ λεμε-> dropbox, Skype,Τabooo,Go Launcher Ex with the ABLACK theme, Angry Birds Season, Blood + Glory, Widgetsoid for Clock and Toggles, Battery solo widget , Cam Scanner-Phone pdf creator και ισως κανα-δυο ακομα που τωρα μου διαφευγουν. Παντως οι πιο πολλες ειναι και ιδιαιτερα δημοφιλεις και αρκουντως δοκιμασμενες και αρα υπεθεσα αξιοπιστες (ετσι και αλλιως δεν περναω στη τυχη αππς εαν πρωτα δεν τσεκαρω περι της αξιοπιστιας τους), και ομως καποια απο αυτες μου εκανε τη ζημια. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Εαν βρω λιγο χρονο θα τις επαναεγκαταστησω μια-μια πλεον μηπως εντοπισω την "ζημιαρα" εφαρμογη.

Σου υπενθυμιζω πως ειμαι με στοκ ρομ 2.3.6 και unroot.

Παντως μετα την αποκατασταση του προβληματος η ζωη της μπαταριας ειναι ακρως ικανοποιητικη.

Σ'ευχαριστώ,

Είχα την εντύπωση ότι ήσουν root και απεγκατέστησες κάποια/κάποιες από τις stock εφαρμογές και είδες βελτίωση στη κατανάλωση.

Εάν εντοπίσεις τη "ζημιάρα" εφαρμογή, πες το μας να το έχομε υπόψη.

Αν κάποιος άλλος με root συσκευή έχει απεγκαταστήσει (ή έχει κάνει "freeze") κάποια/ες από τις stock εφαρμογές/processes και διαπίστωσε ιδιαίτερη βελτίωση στη κατανάλωση (χωρίς να εμφανιστεί πρόβλημα αλλού), θα παρακαλούσα να κάνει μια αναφορά.

Thanks