1628 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα σε όλους, έχω το note 1και από χθες ξαφνικά αφού το έκλεισα, μετά δεν ανοίγει με τίποτα.... Δοκίμασα με άλλη μπαταρία, χωρίς μπαταρία μόνο με φορτιστή αλλά τίποτα... Έχει κανείς καμμιά ιδέα να μου πει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Δοκιμασε κλασικα να το ανοιξεις σε recovery/download mode. Αν δεν, τοτε σερβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 πως γίνεται αυτό, γιατί δεν είμαι και σχετικός..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Recovery mode: Με κλειστο το κινητο πατας ταυτοχρονα power+home+volume up. Download mode: Με κλειστο το κινητο πατας ταυτοχρονα power+home+volume down. Και στις δυο περιπτωσεις πατας τα πληκτρα ταυτοχρονα για 5-10 δευτερα μεχρι να εμφανιστει το logo της σαμσουνγκ, και μετα τα αφηνεις. Αν ανοιξει πες μου, για να σου πω τι να κανεις μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Tα δοκίμασα και τα δύο και δεν έγινε τίποτα.... Το πάω για service? Λες να έχει παθει ζημιά η πλακέτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Αφου δεν αντιδρα σε κανενα απο τα δυο, κατι συμβαινει. Συνδεσε το και με το pc, ειναι το τελευταιο που μπορω να σκεφτω. Αν δεν, τοτε καλυτερα να το πας για σερβις, να σου πουν ακριβως τι συμβαινει. Κι εγω δεν ειμαι ειδικος και μονο εικασιες μπορω να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ok ευχαριστώ για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts