Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα βαλε το odin μπες download mode και φλασαρε οποια 4.1.2 rom θελεις.Πιστευω θα φτιαξει

Έβαλα την N7000XXLT5_N7000OXXLT2_EUR και root με PhilZ-cwm6-XXLT5-OXX-5.03.0-signed, όλα καλά!

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

χαχα

10 χαρακτηρες. θεός πολύ γελασα.

Χαχαχα!! Πρεπει να σταματησει αυτος ο περιορισμος καποια στιγμη.:p

Για πες αγαπητε, ποια ρομ εχεις τωρα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα!! Πρεπει να σταματησει αυτος ο περιορισμος καποια στιγμη.:p

Για πες αγαπητε, ποια ρομ εχεις τωρα;

την γερμανική τειμγιουνιον ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι πολύ καλή μαζί με σπειντμοντει κερνελ παει ρολόι.

το ντρέπομαι παει στο οτι είχα μαλώσει στο xda μαζί τους και με είχαν αποκλείσει για 4 μέρες. καλό θα ήταν να μείνει μεταξή μας το οτι την έχω στο κινητό μου χαχαχα

το πηρα και εγω λοιπον! :happy:

δεν εχω προλαβει να ασχοληθω αρκετα αλλα ειναι πολυ ωραιο

θελω να του περασω την τελευταια official rom

απο εδω λεω να κατεβασω την ρουμανικη. η πρεπει να κατεβασω αλλη;

διαβασα οτι χανεται το imei καμια φορα. γιατι ; τι σημαινει αυτο και πως διορθωνεται αν γινει;

γενικα τι πρεπει να προσεξω, μολις το πηρα μη το χαλασω

Έβαλα την N7000XXLT5_N7000OXXLT2_EUR και root με PhilZ-cwm6-XXLT5-OXX-5.03.0-signed, όλα καλά!

Πάντως μετά από μικρή συμβίωση με το κινητό μετά από τη νέα ρομ, οφείλω να ομολογήσω ότι βρίζω τον εαυτό μου που δεν είχα κάνει επαναφορά τόσο καιρό, ήμουν στο τσακ να το πετάξω στον τοίχο και τώρα δουλεύουν όλα ρολόι...:thumbup: Μέχρι και τα πολλαπλά παράθυρα πάνε σφαίρα!:eek:

το πηρα και εγω λοιπον! :happy:

δεν εχω προλαβει να ασχοληθω αρκετα αλλα ειναι πολυ ωραιο

θελω να του περασω την τελευταια official rom

απο εδω λεω να κατεβασω την ρουμανικη. η πρεπει να κατεβασω αλλη;

διαβασα οτι χανεται το imei καμια φορα. γιατι ; τι σημαινει αυτο και πως διορθωνεται αν γινει;

γενικα τι πρεπει να προσεξω, μολις το πηρα μη το χαλασω

Καλώς ήρθες Ds. Μια χαρά θα είσαι με την ρουμανική. Το κινητό το έχεις με ics αυτή τη στιγμή;

Καλώς ήρθες Ds. Μια χαρά θα είσαι με την ρουμανική. Το κινητό το έχεις με ics αυτή τη στιγμή;

καλως σε βρηκα ! :D

οχι ειναι με την 4.1.2 ! δοκιμασα το εβαλα στο kies αλλα λεει πως το κινητο σας δεν υποστηριζεται για αναβαθμιση μεσω του kies.

το εψαξα λιγο και απο οτι ειδα πρεπει να περασω μια official, για αυτο θελω να περασω την ρουμανικη και για να βλεπει σωστα το κινητο το kies(ψυχολογια απλα :p) αλλα και για να το φρεσκαρω να του κανω και ενα root μετα και να το στησω κανονικα..!

παντως με μπερδευει λιγο προς το παρων... πολλες λειτουργιες και πολλες κινησεις αλλα πιστευω αμα τις μαθεις πεταει μετα η συσκευη, κανεις παπαδες!

Edited by Dark_ds

καλως σε βρηκα ! :D

οχι ειναι με την 4.1.2 ! δοκιμασα το εβαλα στο kies αλλα λεει πως το κινητο σας δεν υποστηριζεται για αναβαθμιση μεσω του kies.

το εψαξα λιγο και απο οτι ειδα πρεπει να περασω μια official, για αυτο θελω να περασω την ρουμανικη και για να βλεπει σωστα το κινητο το kies(ψυχολογια απλα :p) αλλα και για να το φρεσκαρω να του κανω και ενα root μετα και να το στησω κανονικα..!

παντως με μπερδευει λιγο προς το παρων... πολλες λειτουργιες και πολλες κινησεις αλλα πιστευω αμα τις μαθεις πεταει μετα η συσκευη, κανεις παπαδες!

Επειδή δεν έχω παίξει πολύ με official, πιστεύω πως για να το δει σωστά πρέπει να έχεις αλλαγμένο και το csc ώστε να ταιριάζει με την ρομ που έχεις.

Για τις κινήσεις, 3 χρόνια τώρα με Samsung πότε δεν με βόλεψαν, και τρώνε και τσάμπα μπαταρία. :)

Αν σε τρώει το χέρι σου και σου αρέσει το original Android, δοκίμασε το τελευταίο build της asylum. Όλη η σαβούρα έχει πεταχτεί και το κινητό είναι αερατο. Βέβαια Samsung apps και τα λοιπά δεν υπάρχουν. Υποκαταστατα για το spen μπορείς να βρεις.

Μια ερώτηση καθαρά από περιέργεια. Συγχρονιζεις μουσική κλπ μέσω Kies? Ο λόγος που στο λέω είναι ότι πάντα αυτό πετάμε πρώτο από τις ρομ οι περισσότεροι καθώς τα updates τα περνάμε μόνοι μας όταν χρειαστεί. Και δεν σε κόβω για official guy:). Γενικότερα το kies είναι δύσχρηστο και ως προς το συγχρονισμό και ως προς όλα. Με full stock το κινητό χαροπαλευει. Η κατάσταση θέλει root και ξεκαθάρισμα ώστε να το χαρείς όπως πρέπει. Οπότε με το που rootareis ξεχνάς και το kies αυτοματα;).

Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε εννοείται.

Γεια σας είμαι νέο μέλος παρότι παρακολουθώ το forum καιρό τώρα.Πριν κανένα μήνα flashara μέσω odin το jelly 4.1.2.Το κινιτό πηγαινε μια χαρά για κανένα 20ημερο και ήμουν ευχαριστημένος μέχρι που μια μέρα ξαφνικά η οθόνη τρεμουλιάζει με κύματα όταν έχω ανοικτό το wi-fi και το κινιτό σβήνει ξαφνικά!!!!

Το ίδιο μου έκανε και στα βίντεο και τις φωτογραφίες αλλά όχι όταν μιλούσα στο τηλέφωνο...έκανα downgrade σε 4.0.4 και απλά σταμάτησε να μου το κάνει στα βίντεο και τις φώτο...με ανοικτό wifi όμως και 3g συνεχίζει το τρεμούλιασμα και το πέσιμο της μπαταρίας...

καμιά ιδέα παιδιά?

Γεια σας είμαι νέο μέλος παρότι παρακολουθώ το forum καιρό τώρα.Πριν κανένα μήνα flashara μέσω odin το jelly 4.1.2.Το κινιτό πηγαινε μια χαρά για κανένα 20ημερο και ήμουν ευχαριστημένος μέχρι που μια μέρα ξαφνικά η οθόνη τρεμουλιάζει με κύματα όταν έχω ανοικτό το wi-fi και το κινιτό σβήνει ξαφνικά!!!!

Το ίδιο μου έκανε και στα βίντεο και τις φωτογραφίες αλλά όχι όταν μιλούσα στο τηλέφωνο...έκανα downgrade σε 4.0.4 και απλά σταμάτησε να μου το κάνει στα βίντεο και τις φώτο...με ανοικτό wifi όμως και 3g συνεχίζει το τρεμούλιασμα και το πέσιμο της μπαταρίας...

καμιά ιδέα παιδιά?

λογικά τα έχει παίξει η μπαταρία σου και θέλει αλλαγή.

Επειδή δεν έχω παίξει πολύ με official, πιστεύω πως για να το δει σωστά πρέπει να έχεις αλλαγμένο και το csc ώστε να ταιριάζει με την ρομ που έχεις.

Για τις κινήσεις, 3 χρόνια τώρα με Samsung πότε δεν με βόλεψαν, και τρώνε και τσάμπα μπαταρία. :)

Αν σε τρώει το χέρι σου και σου αρέσει το original Android, δοκίμασε το τελευταίο build της asylum. Όλη η σαβούρα έχει πεταχτεί και το κινητό είναι αερατο. Βέβαια Samsung apps και τα λοιπά δεν υπάρχουν. Υποκαταστατα για το spen μπορείς να βρεις.

Μια ερώτηση καθαρά από περιέργεια. Συγχρονιζεις μουσική κλπ μέσω Kies? Ο λόγος που στο λέω είναι ότι πάντα αυτό πετάμε πρώτο από τις ρομ οι περισσότεροι καθώς τα updates τα περνάμε μόνοι μας όταν χρειαστεί. Και δεν σε κόβω για official guy:). Γενικότερα το kies είναι δύσχρηστο και ως προς το συγχρονισμό και ως προς όλα. Με full stock το κινητό χαροπαλευει. Η κατάσταση θέλει root και ξεκαθάρισμα ώστε να το χαρείς όπως πρέπει. Οπότε με το που rootareis ξεχνάς και το kies αυτοματα;).

Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε εννοείται.

τι ειναι το csc ; :p

οχι δεν συγχρονιζω μεσω προγραμματων μουσικη. εχω ενα μεγαλο φακελο και το μεταφερω σε καθε κινητο! το kies δεν με πειραζει να μην λειτουργει απλα στην αρχη μου φανηκε παραξενο που δε το εβλεπε και ειπα να το φτιαξω. ασχετα που δεν αλλαξε κατι :p

θα μεινω αρχικα με την official να το μαθω, να δω τι εχει και τι δεν εχει η samsung και αργοτερα θα πειραματιστω και εγω μιας και σιγουρα αρκετη σαβουρα θα θελει πεταμα. εξαλλου δεν εχω και "καλη" επαφη με το android και μιας και το κινητο μαρεσει πολυ και θελω να το κρατησω θα τα μαθω ολα! :cool: μαλλον....!

οταν λες υποκαταστατα για το s-pen ; δεν μπορουμε να βαλουμε τα official προγραματα; θα μου πεις λογικα ειναι αναλογως την rom. τελος παντων τα βλεπουμε αργοτερα αυτα!

η μπαταρια με προβληματιζει λιγο αλλα ισως παρω και μια δευτερη αργοτερα..

ποιο ειναι το service της samsung ; που θα απευθυνθω αν χρειαστει;

εχει καποιες φθορες περιμετρικα και θα ηθελα να αλλαξω πλαισιο. αν το κανω χανω την εγγυηση η πρεπει να το τους δωσω αναγκαστηκα να το κανουν εκεινοι;

Csc είναι ένα letter code παρόμοιο με αυτά που έχει κάθε FIRMWARE προς το τέλος, που υποδηλώνει για ποια αγορά προορίζεται η συσκευή. Αν δεν συμφωνεί ο κωδικός της συσκευής με τον letter code του firmware, αν θυμάμαι καλά δεν αναγνωρίζεται από το kies για αναβαθμίσεις.

Πχ ελληνικό note με ρουμανικο firmware.

Το csc αλλάζει αλλά κάνει και factory reset στην αλλαγή.

Πληκτρολογωντας στον dialer *#1234# βλέπεις το letter code.

Προσωπικά πότε δεν ασχολήθηκα να το αλλάξω. Απλά περνούσα το firmware που ήθελα. Απλώς δεν είμαι σίγουρος αν στο service τσεκάρουν αν είναι ίδιο το csc με το περασμένο firmware. Κατά τα άλλα δεν αλλάζει και κάτι. Παλιότερα στο s2 το κάναμε για να έχουμε πρόσβαση πχ σε κάποιες εφαρμογές που ήταν προορισμένες για άλλες αγορές.

Όσο για το service υπάρχουν παιδιά που έχουν πάει και είναι πιο κατάλληλοι στο να απαντήσουν. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να έχω πάρε δώσε μαζί τους οπότε καμιά εμπειρία.

Για τις εφαρμογές που ρώτησες, όταν περάσει κάποιος σκέτο Android σαν ρομ, οι εφαρμογές της Samsung δεν υποστηριζονται. Υπάρχουν παραπλήσιες αλλά για εμένα προσωπικά χειρότερες από τις αυθεντικές. Πχ η συσκευή δεν ακούει το ίδιο στο πενάκι. Το καταλαβαίνεις αυτό αν κάνεις το παραμικρό σχέδιο ή γράμμα, ότι υστερεί. Αν τα χρησιμοποιεις τότε προτείνω να παραμείνεις σε Samsung firmware. ;)

• 2 weeks later...

παιδια να ρωτησω τα εξης :

το s planner ειναι το κανονικο ημερολογιο του κινητου ε;

το μινι ημερολογιο τι ειναι ; :p

επισης ακουστικα κανονικα οχι απο αυτα τα "ζουλιχτα" με κουμπια κτλ υπαρχουν ;

η αυθεντικη μπαταρια πια ειναι; εχω βρει διαφορες στο internet και εχω μπερδευτει!

τελικα εβαλα custom rom γιατι η stock κολλουσε συχνα και συγκεκριμενα αυτη. παρα πολυ καλη, σταθερη γρηγορη με ολα τα καλουδια της samsung..

πολυ καλα λογια ακουω και για αυτη, ισως την δοκιμασω καποια στιγμη..

κριμα ομως τοσο καλο κινητο και στην μπαταρια να χωλαινει τοσο πολυ..

Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω

Ένας φίλος πήρε το note και δεν παίζει βίντεο.

(4.1.2 έχει) χρειάζεται flashplayer ?

Άσχετο αλλά πήρε και ενα s3 το οποίο παίζει κανονικά τα βίντεο :s

Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω

Ένας φίλος πήρε το note και δεν παίζει βίντεο.

(4.1.2 έχει) χρειάζεται flashplayer ?

Άσχετο αλλά πήρε και ενα s3 το οποίο παίζει κανονικά τα βίντεο :s

Ναι πρεπει να κατεβασει το flash player και να χρησιμοποιει brοwser με δυνατοτητα υποστηριξης flash οπως ο dolphin

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγγελε, η καινουρια μπαταρια ποσο σου κραταει με την ιδια χρηση; Να παρω και γω μια γιατι νομιζω εχει πεσει αισθητα η αποδοση αυτης που εχω τωρα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

που πήγαν τα ποστ για το πρόβλημα με τη μπαταρία του agellos_22?

τα σχετικά με το φούσκωμα και τις λοιπές αντενδείξεις.

Φίλε NaGR τα μετέφεραν εδώ.

Αγγελε, η καινουρια μπαταρια ποσο σου κραταει με την ιδια χρηση; Να παρω και γω μια γιατι νομιζω εχει πεσει αισθητα η αποδοση αυτης που εχω τωρα.

Σήμερα την πήρα φίλε μου για τον αδερφό μου. Δεν έχει προλάβει ακόμα να το λειτουργήσει για να δει διαφορά.

Στα 299 ειναι προκληση.

Παιδια επειδη το θεμα αναβαθμιση λειτουργικου δεν το κατεχω και φοβαμαι, ποια ειναι η καλύτερη λύση για να περάσω την πιο προσφατη εκδοση τoυ android πριν καν περασω αρχεια , επαφες κλπ.

Να το παώ σε καποιο κεντρο της samsung, σε κάποιον γερμανο; Τι χρεωση θα εχω;

Και κατι ασχετο η αποκριση του s-pen είναι τοσο κατώτερη από αυτή στο note 2 όσο ακούγεται;

Στα 299 ειναι προκληση.

Παιδια επειδη το θεμα αναβαθμιση λειτουργικου δεν το κατεχω και φοβαμαι, ποια ειναι η καλύτερη λύση για να περάσω την πιο προσφατη εκδοση τoυ android πριν καν περασω αρχεια , επαφες κλπ.

Να το παώ σε καποιο κεντρο της samsung, σε κάποιον γερμανο; Τι χρεωση θα εχω;

Και κατι ασχετο η αποκριση του s-pen είναι τοσο κατώτερη από αυτή στο note 2 όσο ακούγεται;

Ειναι 50% μικρότερη μιας και το Note 2 έχει διπλάσια σημεία αναγνώρισης του S-Pen

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Mαλιστα αλλα αυτό από μονο του αξίζει άραγε τα 170 EYRO παραπάνω αφου το 2 στα public έχει 459. Mε παραεισαγωγης δεν θα ηθελα να μπλεξω.

Στο αλλο μου ερωτημα εχεις απάντηση;

Ευχαριστω

Mαλιστα αλλα αυτό από μονο του αξίζει άραγε τα 170 EYRO παραπάνω αφου το 2 στα public έχει 459. Mε παραεισαγωγης δεν θα ηθελα να μπλεξω.

Στο αλλο μου ερωτημα εχεις απάντηση;

Ευχαριστω

Δεν καταλαβαίνω γτιατί δεν θέλεις να μπλέξεις με παρα-εισαγωγής. Η διαφορά τους δεν είναι ΚΑΜΙΑ. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ! ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο. Απλά κρατάς την απόδειξη για να έχεις τα 2 χρόνια εγγύησης.

Εύκολα μέσω KIES περνάς την αναβάθμιση.

Αν αξίζει το 2? Θεωρώ πως το 2 είναι μια αισθητή αναβάθμιση του 1, πέραν της οθόνης έχουμε 2GB RAM που είναι το Α και το Ω στην απόδοση της συγκεκρίμενης υλοποίησης του android. Άσε που το Note 1 θα μείνει μάλλον στην 4.1.2, και στην καλύτερη θα πάρει και την 4.2.2 . Το Note 2 απο την άλλη θα πάει 100% και στην 5.Χ .

Συνεπώς ανάμεσα στα 299 και στα 385(Note 2 μέσω σκρουτζ) δεν υπάρχει αντίπαλος. Note 2 και βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Στο τονίζω και πάλι, αυτά τα περί παρά-εισαγωγής δεν ξέρω ποιός σου τα είπε, αλλά είναι ένας παπάς που πωλείται εδώ και χρόνια απο τα μεγάλα καταστήματα για να πάμε σε αυτά και όχι στα μικρότερα που μας προσφέρουν πολύ καλύτερες τιμές.

Oneplus 5 - 128GB

Αν βγεί το 3 το 2 θα έχει την τύχη του 1.
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

βασικά έχω την εντύπωση πως το Note 2 έχει τετραπλάσια σημεία ευαισθησίας για το Spen απο ότι το Note 1.

Oneplus 5 - 128GB