Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν χρειάστηκε καν να βάλω αγγελία.Το θέμα ειναι ότι το κινητό με ξενέρωσε και όταν κάτι με ξενερώνει απλά θέλω να το σπρώξω.Δε θεώρησα λοιπόν ότι αυτό το κινητό αξίζει παραπάνω από 150€.Αν άξιζε και δούλευε όπως ήθελα για τα δικά μου δεδομένα,δε θα το έδινα.Βέβαια το είχα πάρει μτχ 280€ οπότε δεν έχασα πολλά χρήματα.Το hd2 δουλεύει σαφώς χειρότερα απο το note με jb αλλά μου πρόσφερε "αυτό το κάτι" που το note δε μου έδωσε γιαυτο και δεν πρόκειται να το δώσω

Συμφωνούμε σε αυτό.Αν δεν το φορτώσεις και το έχεις για 5-6 προγράμματα βασικά το κινητό ειναι μια χαρα.Εβαλα και ex-dialer και λειτουργεί άψογα και στο κομμάτι του dialer που χωλαίνουν πολλές συσκευές από ics και μετά.

Εγώ δεν θα το σπρώξω γιατί είναι εκτός εγγύησης πλέον οπότε δεν αξίζει και πολλά. Θα περιμένω για άλλη συσκευή και θα σας συναντήσω στα γύρω forum.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol:

2 μερες πριν να το ηξερα φιλε μου θα στο έστελνα...

καινουργιο το εχω(ειχα) με εξωτερικό φορτιστή και 2 μπαταριες...:)

και 4 θηκες....(καλες θηκες ομως...)

κριμα....

Πω ρε συ... Στενοχωρηθηκα τωρα γιατι το ψαχνω καιρο.. Και προτιμω 1000 φορες να το παρω απο ενα παιδι απο δω μεσα.. Αν το μετανοιωσει ο φιλος σου πες το μου..:p

Αλλα ρε παιδια με αγχωνετε με αυτα που κετε για 3 βασικες εφαρμογες για να μην λαγκαρει. Τι σκατα υλοποιηση εχει κανει η σαμυ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω ρε συ... Στενοχωρηθηκα τωρα γιατι το ψαχνω καιρο.. Και προτιμω 1000 φορες να το παρω απο ενα παιδι απο δω μεσα.. Αν το μετανοιωσει ο φιλος σου πες το μου..:p

Αλλα ρε παιδια με αγχωνετε με αυτα που κετε για 3 βασικες εφαρμογες για να μην λαγκαρει. Τι σκατα υλοποιηση εχει κανει η σαμυ??

φιλε ειναι οπως το βλεπει ο καθενας....

εγω δεν ειχα προβλήματα..

το κινητο παντα πετούσε..!

παντα ομως (και τωρα στο note2 που δεν εχει αναγκη απο τετοια) ΠΕΤΟΥΣΑ ΣΑΒΟΥΡΑ....

στοκ σαβουρα...!

εγω πιστευω οτι θα το χαρεις το κινητο....:)

Φίλε η samsung έχει κάνει απίστευτες τσαπα******ές στα κινητά της.Κατάφερε στα s2/note να καταστρέψει τα κινητά αρκετών με μια λάθος εντολή που πέρασε στον kernel για wipe στην ics έκδοση.Γιαυτό θα δεις ότι αναφέρουμε αρκετά τον όρο safe kernel.

Το note με gingerbread πάει σφαίρα στις καθημερινές λειτουργίες,γιατι για gingerbread έχει πολυ καλά χαρακτηριστικά.Αρχίζει και βαραίνει όμως σε λειτουργίες που έχουν να κάνουν με την gpu οπως π.χ. παιχνίδια και browsing και λογικό ειναι μιας και η ginger ουσιαστικά δεν χρησιμοποιεί τη gpu και έχει μια hd οθόνη να λειτουργήσει.Με ics αρχίζει και παίρνει τα πάνω του λογω του full hwa σε αυτά τα πράγματα αλλα κάνει 10 ώρες να ανοίξει τον dialer και τις ρυθμίσεις.Και τα animations σε απλά πράγματα όπως παρουσίαση φωτογραφιών πάνε σπαστά.Με jb και την τελευταία βάση ειναι κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο.Το κινητό έχει γίνει πιο smooth αλλά αν το φορτώσεις,αρχίζει και λαγκάρει.Και αυτή η απίστευτη υπερθέρμανση στο σημείο της κάμερας όταν ζορίζεται,ειναι ότι χειρότερο.Καλύτερα να ζεσταινόταν κάτω στα κουμπιά παρά στο σημείο που πιάνεις το κινητό όταν το δουλεύεις ή το βάζεις στο αυτί για να μιλήσεις.Θα μου πεις υπάρχει και η cm rom.Και εκει όμως τα πράγματα δεν είναι 100% ρόδινα γιατι η samsung δεν έχει δώσει πλήρως στην κοινότητα τα sources του exynos.

Το note 1 ειναι ένα πείραμα της samsung για μια νέα κατηγορία κινητού που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των smartphones και των 7" tablet που το έκανε και πέτυχε.Ειδανε που υστερεί και τελειοποιήσανε το note 2.Εγώ μέχρι την έλευση του note 3 θα μείνω με το thl w7 που ναι μεν δεν έχει πενάκι κτλ αλλά λαγκάρει λιγότερο.Ελπίζω επίσης μέχρι τότε να ξυπνήσει καμμία htc ή sony και να δώσουν και αυτοί κανένα καλό phablet για να έχουμε επιλογές.

Edited by bbbb

Φίλε η samsung έχει κάνει απίστευτες τσαπα******ές στα κινητά της.Κατάφερε στα s2/note να καταστρέψει τα κινητά αρκετών με μια λάθος εντολή που πέρασε στον kernel για wipe στην ics έκδοση.Γιαυτό θα δεις ότι αναφέρουμε αρκετά τον όρο safe kernel.

Το note με gingerbread πάει σφαίρα στις καθημερινές λειτουργίες,γιατι για gingerbread έχει πολυ καλά χαρακτηριστικά.Αρχίζει και βαραίνει όμως σε λειτουργίες που έχουν να κάνουν με την gpu οπως π.χ. παιχνίδια και browsing και λογικό ειναι μιας και η ginger ουσιαστικά δεν χρησιμοποιεί τη gpu και έχει μια hd οθόνη να λειτουργήσει.Με ics αρχίζει και παίρνει τα πάνω του λογω του full hwa σε αυτά τα πράγματα αλλα κάνει 10 ώρες να ανοίξει τον dialer και τις ρυθμίσεις.Και τα animations σε απλά πράγματα όπως παρουσίαση φωτογραφιών πάνε σπαστά.Με jb και την τελευταία βάση ειναι κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο.Το κινητό έχει γίνει πιο smooth αλλά αν το φορτώσεις,αρχίζει και λαγκάρει.Και αυτή η απίστευτη υπερθέρμανση στο σημείο της κάμερας όταν ζορίζεται,ειναι ότι χειρότερο.Καλύτερα να ζεσταινόταν κάτω στα κουμπιά παρά στο σημείο που πιάνεις το κινητό όταν το δουλεύεις ή το βάζεις στο αυτί για να μιλήσεις.

Το note 1 ειναι ένα πείραμα της samsung για μια νέα κατηγορία κινητού που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των smartphones και των 7" tablet που το έκανε και πέτυχε.Ειδανε που υστερεί και τελειοποιήσανε το note 2.

να ρωτησω λιγο κατι ?

αυτη την υπερθέρμανση που λες πότε την ένιωθες?

οταν επαιζες παιχνίδια?

Tο σημείο εκείνο που υπερθερμαίνεται είναι το σημείο του επεξεργαστή. Για αυτό και πάντα αυτό καίει. Συμφωνώ πως το note1 ήταν ένα πείραμα, αλλά θα κρατηθώ μέχρι το Note 3 :) με το 1.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Αλλα ρε παιδια με αγχωνετε με αυτα που κετε για 3 βασικες εφαρμογες για να μΚωνσταντίνος π Τι σκατα υλοποιηση εχει κανει η σαμυ??

Δλδ με πόσα λεφτά ψάχνεις να αρχίσω να το σκέφτομαι;;

Σε καλή κατάσταση με όλα τα τζιτζιμπλικια και 2 θηκουλες την γνήσια και μια ζενους αξίας 60 ευρώ.2 μπαταρίες. Και πολύ αγάπη...

Σε απάντηση για το αν το κινητό είναι καλό απλά είναι πως το βλέπεις εγώ το έχω για πάρα πολύ καλό όπως λέει και ο φίλος φρενταρας...Και αν το πουλήσω θα περιμένω το 3άρι να βγει.

bbbb μην τα ισοπεδώνει όλα χαχαχα και δεν κανει πάνω από 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει τις επαφές και είναι το μόνο που καθυστερεί εμένα με Νόβα δεν λαγκάρει πουθενά όλα πάνε σφαίρα και θερμοκρασίες έχω μόνο όταν παίζω παιχνίδι για πάνω από 20 λεπτά... Αυτό το λέω γιατί ο Κωνσταντίνος που ρωτάει για να το αγοράσει θα νομίζει ότι είναι το χειρότερο κινητό όλων τον εποχών..

Edited by araditsas

να ρωτησω λιγο κατι ?

αυτη την υπερθέρμανση που λες πότε την ένιωθες?

οταν επαιζες παιχνίδια?

Tο σημείο εκείνο που υπερθερμαίνεται είναι το σημείο του επεξεργαστή. Για αυτό και πάντα αυτό καίει. Συμφωνώ πως το note1 ήταν ένα πείραμα, αλλά θα κρατηθώ μέχρι το Note 3 :) με το 1.

Σωστά εκει ειναι η cpu.Οχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και μετά από κάποια ώρα παρακολούθησης flash video

Δλδ με πόσα λεφτά ψάχνεις να αρχίσω να το σκέφτομαι;;

Σε καλή κατάσταση με όλα τα τζιτζιμπλικια και 2 θηκουλες την γνήσια και μια ζενους αξίας 60 ευρώ.2 μπαταρίες. Και πολύ αγάπη...

Σε απάντηση για το αν το κινητό είναι καλό απλά είναι πως το βλέπεις εγώ το έχω για πάρα πολύ καλό όπως λέει και ο φίλος φρενταρας...Και αν το πουλήσω θα περιμένω το 3άρι να βγει.

bbbb μην τα ισοπεδώνει όλα χαχαχα και δεν κανει πάνω από 2 δευτερόλεπτα να ανοίξει τις επαφές και είναι το μόνο που καθυστερεί εμένα με Νόβα δεν λαγκάρει πουθενά όλα πάνε σφαίρα και θερμοκρασίες έχω μόνο όταν παίζω παιχνίδι για πάνω από 20 λεπτά... Αυτό το λέω γιατί ο Κωνσταντίνος που ρωτάει για να το αγοράσει θα νομίζει ότι είναι το χειρότερο κινητό όλων τον εποχών..

:)

Σωστά εκει ειναι η cpu.Οχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και μετά από κάποια ώρα παρακολούθησης flash video

εγω ρε μαμοτι μου τετοια θέματα δεν ειχα ποτε...(για υπερθέρμανση ...)

ειχα στο SGII στο νοτελι ποτε..:blink:

μαλλον επειδη δεν παιζω παιχνίδια ...

και ταινίες παντως που εβλεπα σε μια φαση(και εβλεπα πολλες στον "καναπε" )δεν το θυμαμαι να ζεσταίνεται ουτε εκει....

Αφου το δινεις με πολυ αγαπη araditsas, δες τα pm σου. :)

Παντως ειναι αποριας αξιον που ο ενας το βγαζει με τρανταχτα προβληματα και ο αλλος λεει ολα κομπλε. Η αληθεια φανταζομαι ειναι καπου στη μεση. Εκτος και αν υπαρχουν ελλατωματικες συσκευες (εχει παραδοση η σαμυ σαυτα)

Μου φαινετα παρα πολυ περιεργο που το S μου με τα ιδια χαρακτηριστικα δεν μασαει τιποτα με 200 εφαρμογες και ξηλωμενο bloat..:/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε όχι και έτσι :p Απλά εγώ επισήμανα τι με χάλασε στο κινητό και το έδωσα.

Αφου το δινεις με πολυ αγαπη araditsas, δες τα pm σου. :)

Παντως ειναι αποριας αξιον που ο ενας το βγαζει με τρανταχτα προβληματα και ο αλλος λεει ολα κομπλε. Η αληθεια φανταζομαι ειναι καπου στη μεση. Εκτος και αν υπαρχουν ελλατωματικες συσκευες (εχει παραδοση η σαμυ σαυτα)

Μου φαινετα παρα πολυ περιεργο που το S μου με τα ιδια χαρακτηριστικα δεν μασαει τιποτα με 200 εφαρμογες και ξηλωμενο bloat..:/

φιλε μου οπως σου ειπα ειναι τι ανάγκες εχει ο καθένας απο την συσκευή του...

εγω ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Ε Γ Ω ομως ειχα μια συσκευη που λάτρεψα οσο τιποτα 1.5 χρονο...τωρα!

στο ξαναλεω θα το χαρείς οσο τιποτα....

Ε όχι και έτσι :p Απλά εγώ επισήμανα τι με χάλασε στο κινητό και το έδωσα.

++

φιλε μου οπως σου ειπα ειναι τι ανάγκες εχει ο καθένας απο την συσκευή του...

εγω ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ Ε Γ Ω ομως ειχα μια συσκευη που λάτρεψα οσο τιποτα 1.5 χρονο...τωρα!

στο ξαναλεω θα το χαρείς οσο τιποτα....

+++

Παιδια μπορειτε να μη σας πιάνει μαζικη ταση να δωσετε το note? Μετα ποιος θα μείνει στο theard και δεν εχω σκοπο να το δωσω ακομα.λεω να το κρατησω μεχρι το φθινόπωρο.παντως και γω δεν ειχα παρατηρησει τρελες θερμοκρασιες μεχρι που έτρεξα καποια gps προγραμματα για κανα 20λεπτο και το κινητο χτυπησε 60βαθμους. Ελπιζω να μην ζεστενοταν στην ics ετσι γιατι προηγουμενος ιδιοκτητης του δουλευε gps καθε μερα για ωρες

Κωνσταντίνε, ανετρεξε σελίδες πίσω, προς ics μεριά, να δεις και άλλες απόψεις, περισσότερων, και θα καταλάβεις την αξία της συσκευής. Από τις 500 πχ σελίδες του forum, πήγαινε στη μέση. Διάβασε και θα βρεις απαντήσεις σε όλα. Απλά είναι αυτονόητο ότι όσο περνάει ο καιρός, θα δείχνει και περισσότερο την ηλικία του.

Παιδια μπορειτε να μη σας πιάνει μαζικη ταση να δωσετε το note? Μετα ποιος θα μείνει στο theard και δεν εχω σκοπο να το δωσω ακομα.λεω να το κρατησω μεχρι το φθινόπωρο.παντως και γω δεν ειχα παρατηρησει τρελες θερμοκρασιες μεχρι που έτρεξα καποια gps προγραμματα για κανα 20λεπτο και το κινητο χτυπησε 60βαθμους. Ελπιζω να μην ζεστενοταν στην ics ετσι γιατι προηγουμενος ιδιοκτητης του δουλευε gps καθε μερα για ωρες

παραμενω εδω ασχετα αν το εδωσα.....

λατρεμένο νοτελι....:)

σορυ δεν ειδα υψηλές θερμοκρασίες ουτε με gps ανοιχτό...μαλλον ειμαι τρελος....:)

Πάντως με GPS όλες οι συσκευές νομίζω ζεσταίνονται. Και αυτή που έχω στο αυτοκίνητο, αν το μετραγα, σίγουρα θα έπιανε αυτούς τους βαθμούς. Οπότε το θεωρώ φυσιολογικό. Τώρα για την καταπόνηση της μπαταρίας, σίγουρα υπάρχει. Αλλά από την στιγμή που αλλάζει, μικρό το κακό.

Το GPS του πάντως θα μου λείψει. Είναι πραγματικά φοβερό. Αν άνοιγα το πρόγραμμα σε εξωτερικό χώρο είχε κλειδώσει πριν φορτώσει τελείως το πρόγραμμα.

Το GPS του πάντως θα μου λείψει. Είναι πραγματικά φοβερό. Αν άνοιγα το πρόγραμμα σε εξωτερικό χώρο είχε κλειδώσει πριν φορτώσει τελείως το πρόγραμμα.

Ε ναι. Καμια σχεση με το turboX i50 που κανει ενα τεταρτο να κλειδωσει δορυφορο( τη τελευταια φορα με εκνευρισε τοσο πολυ που του δωσα μια στην οθονη και τωρα εχει κατι μαυρες σταμπες). Οποτε αν ειχε και κανα καλο προγραμμα οπως το ginius driver θα ειχα αυτο για gps. Το φοβηθηκα παντως με την υψηλη θερμοκρασια. Ειχα βεβαια και cm10.1+thor. Μια λυση ειναι οταν το εχω αρκετη ωρα για gps να κατεβαζω τη συχνοτητα στα 800 η τα 600 αν και ο thor ακομα και εκει εχει υψηλα ρευματα. Βεβαια το εχω και πανω στο φορτιστη και γι αυτο υπερθερμενεται τοσο

Αν σας ζεσταινεται τοσο, κατεβαστε τα ρευματα. -50 mv ειναι stable οι περισσοτερες συσκευες. Μετα μια μια συχνοτητα κατεβαζετε.

Εγω ειμαι με -50 εως και -100 mv και δεν κολλαει ουτε ζεσταινεται.

Ο thor στα 800mhz δινει 1100mV που πιστευω οτι αυτο του δινει την ταχυτητα που εχει. Στα 800 θα έτρεχε ανετα 100-125mV κατω. Αυτο το κανω στη φόρτιση που κατεβαζω στα 100mhz και 150mV κατω.

Αν σας ζεσταινεται τοσο, κατεβαστε τα ρευματα. -50 mv ειναι stable οι περισσοτερες συσκευες. Μετα μια μια συχνοτητα κατεβαζετε.

Εγω ειμαι με -50 εως και -100 mv και δεν κολλαει ουτε ζεσταινεται.

Αν και έχω δοκιμάσει να τα πειράξω τα ρεύματα ποτέ δεν έχω δει καμία διαφορά ακόμα και τον επεξεργαστή να κατεβάσεις στα 1000 την ίδια μπαταρία καίει ακόμα και τα ρεύματα να μειώσεις τα ίδια

Αν και έχω δοκιμάσει να τα πειράξω τα ρεύματα ποτέ δεν έχω δει καμία διαφορά ακόμα και τον επεξεργαστή να κατεβάσεις στα 1000 την ίδια μπαταρία καίει ακόμα και τα ρεύματα να μειώσεις τα ίδια

Μπαταρια ναι, δεν εχω δει διαφορα. Αλλα σε θερμοκρασιες ειδα. Παιζω subway surfers και ζεσταινεται ελαχιστα, ή αν ειμαι στο ιντερνετ δεν ζεσταινεται καθολου. Τωρα και ο neo ετοιμαζει στους kernel (cm + tw) να βαλει gpu control, θα το πειραξω και εκει βεβαιως βεβαιως ;)

παιδια παντως μου κανει τρομερη εντύπωση που μιλατε για θερμοκρασίες στο νοτελι..

στο SGII ειχα θεματα με την θερμοκρασία...

μου ανέβαζε τρελα νουμερα και μονο που σερφαρα...!

στο νοτελι δεν ειχα θέμα ποτέ....

Ο thor στα 800mhz δινει 1100mV που πιστευω οτι αυτο του δινει την ταχυτητα που εχει. Στα 800 θα έτρεχε ανετα 100-125mV κατω. Αυτο το κανω στη φόρτιση που κατεβαζω στα 100mhz και 150mV κατω.

Γιατί το κάνεις αυτό στην φόρτιση ποιός ο λόγος;

Μπαταρια ναι, δεν εχω δει διαφορα. Αλλα σε θερμοκρασιες ειδα. Παιζω subway surfers και ζεσταινεται ελαχιστα, ή αν ειμαι στο ιντερνετ δεν ζεσταινεται καθολου. Τωρα και ο neo ετοιμαζει στους kernel (cm + tw) να βαλει gpu control, θα το πειραξω και εκει βεβαιως βεβαιως ;)

Επιμένω στο ότι και αν έχω πειράξει σε ρεύματα και ταχύτητες διάφορες δεν έχω δει ποτέ ούτε σε θερμοκρασίες ούτε σε μπαταρία να δούμε και αυτόν τον κερνελ πως θα τα πάει.

Edited by araditsas