freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Δυστυχώς Q2 λέει. Δηλαδή Απρίλιος με Ιούνιος η 4.1.2 δεν διαβασα κατι τετοιο που το ειδες? τεσπα εναλλακτικές λυσεις υπαρχουν :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2051904 εδω και μια βδομαδα ειμαι λες και εχω αγορασει αλλο κινητο! και με το αυριανο της update λενε οτι ανεβαινει και αλλο level η συγκεκριμένη ρομ(ποσο πιο πολύ θα τρελαθουμε στο τελος:lol::lol: ) εγω ανετα μενω με CM10.1 μεχρι να βγει επισημη Jelly! δοκιμασε το αν το αποφασισεις επιτελους να φυγεις απο στοκ παγωτο και πες μου!:):p και για τα καλουδια της sammy υπαρχουν υποκατάστατα σχεδον για ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά Σκέφτομαι να αλλάξω την κάρτα μνήμης που έχω τώρα στο Note μου με κάποια μεγαλύτερης χωρητικότητας. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση για αγορά από Ελληνικό κατάστημα όμως ; Επίσης, τα προγράμματα-παιχνίδια κτλ που έχω περασμένα στην τωρινή κάρτα μνήμης απλά θα τα κάνω copy-paste και θα είμαι ok ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 δεν διαβασα κατι τετοιο που το ειδες? τεσπα εναλλακτικές λυσεις υπαρχουν :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2051904 εδω και μια βδομαδα ειμαι λες και εχω αγορασει αλλο κινητο! και με το αυριανο της update λενε οτι ανεβαινει και αλλο level η συγκεκριμένη ρομ(ποσο πιο πολύ θα τρελαθουμε στο τελος:lol::lol: ) εγω ανετα μενω με CM10.1 μεχρι να βγει επισημη Jelly! δοκιμασε το αν το αποφασισεις επιτελους να φυγεις απο στοκ παγωτο και πες μου!:):p και για τα καλουδια της sammy υπαρχουν υποκατάστατα σχεδον για ολα! http://www.samsung.com/global/microsite/galaxynote/note/index.html?type=find πιο επίσημο δεν γίνεται... αν όχι σήμερα, αύριο θα γίνει το φλασάρισμα φίλε μου. Αρκετά. Περίμενα γιατί έλεγαν Q4 του 12, άντε αρχές Ιανουαρίου. Να σε ρωτήσω, αυτή η ρομ είναι καθαρό android, συνεπώς έχει και το Sphere η κάμερα? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μετά από το one x to s3 ξαναγύρισα στo γερόλυκος πραγματικά αυτό το τηλ είναι ότι καλύτερο money for value υπάρχει όταν το έπιασα ξανά στα χέρια μου μετά από τόσο καιρό κόντεψα νν κλάψω..μια χάρη υπάρχει κάποιο link για να κατεβασω το flash player γιατιβεχω μπερδευτεί;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) http://www.samsung.com/global/microsite/galaxynote/note/index.html?type=find πιο επίσημο δεν γίνεται... καλημερα το ειδα... βρομούσε το πραγμα με ολες αυτες τις beta κτλ απο την αρχη..:lol::lol: τεσπα αν θελεις να παρεις μια γευση απο το τι θα γινει το κινητο σου τον απριλιο:p δοκιμασε λιγο την λυση που σου προτεινω πιο πανω!:) πιστεψε με θα ξετρελαθεις..! ακομη με ice εισαι ετσι δεν ειναι? (το μονο κακο ειναι οτι δεν δουλευει ο flash player αλλα γενικα ο flash δεν θα δουλευει σωστα σε Jelly...) Μετά από το one x to s3 ξαναγύρισα στo γερόλυκος πραγματικά αυτό το τηλ είναι ότι καλύτερο money for value υπάρχει όταν το έπιασα ξανά στα χέρια μου μετά από τόσο καιρό κόντεψα νν κλάψω..μια χάρη υπάρχει κάποιο link για να κατεβασω το flash player γιατιβεχω μπερδευτεί;ευχαριστώ https://www.dropbox.com/s/vy6glaa8k9a6vl6/install_flash_player_ics.apk Edited December 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημερα,μολις διαβασα κι εγω τα νεα και ψιλοξενερωσα,δε μπορω να περιμενω την επισημη,αν μπορειτε να με βοηθησετε,θελω να του περασω την jb ρομ,ειμαι σε στοκ ics (δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα) μπορειτε να μου πειτε ποια ρομ θεωρειται η πιο stable και οσο πιο κοντα στην επισημη (spen λειτουργιες,airview,multitask κτλπ)?Επισης καποιο λινκ που να σου λεει βημα βημα τη πρεπει να κανεις.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 καλημερα το ειδα... βρομούσε το πραγμα με ολες αυτες τις beta κτλ απο την αρχη..:lol::lol: τεσπα αν θελεις να παρεις μια γευση απο το τι θα γινει το κινητο σου τον απριλιο:p δοκιμασε λιγο την λυση που σου προτεινω πιο πανω!:) πιστεψε με θα ξετρελαθεις..! ακομη με ice εισαι ετσι δεν ειναι? (το μονο κακο ειναι οτι δεν δουλευει ο flash player αλλα γενικα ο flash δεν θα δουλευει σωστα σε Jelly...) https://www.dropbox.com/s/vy6glaa8k9a6vl6/install_flash_player_ics.apk ναι, με 4.0.4 official. Θα την βάλω σήμερα η αύριο. Ξεκίησα το backup τώρα.. Πες μου όμως, SPhere έχει η κάμερα του? Έχω κόλλημα με αυτή την εφαρμογή απο το nexus της δικιάς μου :lol: Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 ναι, με 4.0.4 official. Θα την βάλω σήμερα η αύριο. Ξεκίησα το backup τώρα.. Πες μου όμως, SPhere έχει η κάμερα του? Έχω κόλλημα με αυτή την εφαρμογή απο το nexus της δικιάς μου :lol: επειδη χρησιμοποιω lg camera βοηθα με λιγο το sphere τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 επειδη χρησιμοποιω lg camera βοηθα με λιγο το sphere τι ειναι? . Είναι του Pure Android. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 http://www.samsung.com/global/microsite/galaxynote/note/index.html?type=find πιο επίσημο δεν γίνεται... αν όχι σήμερα, αύριο θα γίνει το φλασάρισμα φίλε μου. Αρκετά. Περίμενα γιατί έλεγαν Q4 του 12, άντε αρχές Ιανουαρίου. Να σε ρωτήσω, αυτή η ρομ είναι καθαρό android, συνεπώς έχει και το Sphere η κάμερα? Το βίντεο ειναι παλιό παιδιά.Ανέβηκε 15-4-2012 και άμα δείτε προς το τέλος,λέει ics και όχι jellybean Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 . Είναι του Pure Android. οχι δεν εχει! μονο πανοραμα εχει! βασικα δεν ηξερα καν οτι υπηρχε τετοιο πραγμα! ισως το βαλουν στο μελλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αν θυμάμαι καλά το είχε η slim 3.1 μέσω των add on. Αλλά στις CM 10.1 δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι. Πέτρο δοκίμασε αυτήν που σου έστειλε ο freddaras και άσε την Samsung να τραβάει τα..... της. Να ήταν εύκολο να βρω nexus και θα σου λεγα εγώ αν θα περίμενα. Τέλος πάντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημερα,μολις διαβασα κι εγω τα νεα και ψιλοξενερωσα,δε μπορω να περιμενω την επισημη,αν μπορειτε να με βοηθησετε,θελω να του περασω την jb ρομ,ειμαι σε στοκ ics (δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα) μπορειτε να μου πειτε ποια ρομ θεωρειται η πιο stable και οσο πιο κοντα στην επισημη (spen λειτουργιες,airview,multitask κτλπ)?Επισης καποιο λινκ που να σου λεει βημα βημα τη πρεπει να κανεις.Ευχαριστω Μπορει καποιος να με βοηθησει στο ερωτημα μου αν ειναι ευκολο?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την angry v3 που βασίζεται στην leaked 4.1.2 και άνετα την κρατώ μέχρι την έλευση της επίσημης 4.1.2.Σίγουρα δεν είναι τέλεια αλλά οκ.Προσωπικά από το hd2 ήρθα στο note και κάνω στο 1/3 του χρόνου τα ίδια πράγματα που έκανα στο hd2 ακόμη και με αυτή την μη επίσημη-beta rom Αν θυμάμαι καλά το είχε η slim 3.1 μέσω των add on. Αλλά στις CM 10.1 δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι. Πέτρο δοκίμασε αυτήν που σου έστειλε ο freddaras και άσε την Samsung να τραβάει τα..... της. Να ήταν εύκολο να βρω nexus και θα σου λεγα εγώ αν θα περίμενα. Τέλος πάντων. Προσωπικά και να μου χαρίζαν το n4 θα το αντάλλαζα ακόμη και με το note 1,πόσο μάλλον με το 2.Το note γίνεται nexus,το nexus δεν γίνεται note.Hδη η cm10.1 τρέχει απίθανα και κατά 95% σωστά.Το άλλο 5% το βάζω λόγω του γνωστού προβλήματος με τον flash player και ίσως κάποιων bug που ίσως συμβαίνουν κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Edited December 28, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Bbbb η μπαταρία όμως παραμένει τραγική έτσι; επίσης φοβάμαι και αυτό το μπαγκ με τις demo που πολλές φορές κολλάει το κινητό στην αρχική οθόνη και δεν ξεκινάει. Το έπαθα αρκετές φορές για αυτό σε κάποιο παιδί που δεν γνωρίζει αρκετά δεν τις προτείνω. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Ναι η μπαταρία δεν ειναι στα καλύτερα της.Από την άλλη όμως για δοκιμή έβαλα απο το μεσημέρι μια custom ics (rocket v12 δε ξέρω αν ειναι απο τις "καλές") και βλέπω ότι η μπαταρία δεν είναι πολύ καλύτερη.Πάλι κοντά στο 4ωρο οθόνη μου βγάζει με χρήση browsing,βιντεο,κλήσεις κτλ. Για το bug που λες,πράγματι ειναι σοβαρό και το είχα ξεχάσει τελείως.Και όντως δε κάνει για αρχάριους χρήστες.Ξεκολλάει άμα πάρεις nandroid backup και μετά το επαναφέρεις.Oπότε ναι έχεις δίκιο,καλύτερα να μην την βάλει κάποιος αρχάριος και ψάχνεται.Από τότε όμως που κάνω power off,αντί για reboot δε μου ξανακόλλησε αλλά σαφώς πάντα υπάρχει η υποψία ότι μπορεί να κολλήσει Edited December 28, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά Σκέφτομαι να αλλάξω την κάρτα μνήμης που έχω τώρα στο Note μου με κάποια μεγαλύτερης χωρητικότητας. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση για αγορά από Ελληνικό κατάστημα όμως ; Επίσης, τα προγράμματα-παιχνίδια κτλ που έχω περασμένα στην τωρινή κάρτα μνήμης απλά θα τα κάνω copy-paste και θα είμαι ok ή χρειάζεται κάποια άλλη διαδικασία ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Εγώ του έχω βάλει μια SANDISK ULTRA MICROSDXC UHS-I 64GB (http://goo.gl/g8Tgu) και δουλεύει μια χαρά προς το παρόν. Για την μεταφορά υποθέτω πως ναι (η προηγούμενη δικιά μου - Lexar - μας άφησε χρόνους οπότε δεν είχα τέτοιους προβληματισμούς! :D), αλλά ας απαντήσει και κανένας άλλος για πιο σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Το βίντεο ειναι παλιό παιδιά.Ανέβηκε 15-4-2012 και άμα δείτε προς το τέλος,λέει ics και όχι jellybean Σωστό. Το video προς το τέλος μιλάει καθαρά για Q2 2012. Που είδατε ότι αναφέρεται το 2013; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μην ποστάρετε ανακρίβειες ρε παιδιά,μπερδεύετε τον κόσμο! Εγώ προσωπικά γύρισα σε ICS και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Νορμάλ μπαταρία και όλα τα άλλα στην πένα. Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pbirdas Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Το είδα στα γρήγορα και δεν θυμάμαι ακριβως..:lol: Θα ζητήσω από το παιδί ένα screenshot να στείλω για σίγουρα:cool: σίγουρα είναι 4.1.1 και έγραφε CM. Απλά δεν ξέρω αν γίνεται απλά μέω το tool της Samsung να κάνω απλά reflash την official rom. Ένα επιπλέον hint είναι η ROM αυτή που δεν γράφει video (κάπου το διαβασα στο forum:p). Για σίγουρα θα ζητήσω το screenshot που δείχνει ακριβώς τι έχει. Ευχαριστώ Τελικά έχει 4.1.2 version. ;) Βάζω και το screenshot για να βλέπετε όλα τα στοιχεία. Όπως θα καταλάβετε δεν το έχω και πολύ καλά με τις ROM γενικά.. 1) Το ότι έχει Kernel του CM σημαίνει ότι έχει κάνει unlock και τον bootloader ή απλά έτσι μπάινει μόλις κάνεις εγκατάσταση την ROM? Από όσο έχω δει το κομμάτι του kernel είναι άλλο πράγμα από την version που έχεις εγκαταστήσει απλά πρέπει να έχεις την κατάληλη έκδοση κάθε φορα.. (μπορεί να λέω και χαζά...) 2) Αν το συνδέσω απλά με το tool της samsung μπορώ έτσι όπως είναι να κάνω reflash και να βάλω το αυθεντικό software; Πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά χρόνια πολλά σε όλους!!!!! Παράθεση PANOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αγόρασα το νότε κ μάλλον έχει custom Roμ βάλει, για να γυρίσω σε στοκ χρειάζεται να κάνω κάτι η απλά την περνάω από πάνω;είμαι κ ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εγώ του έχω βάλει μια SANDISK ULTRA MICROSDXC UHS-I 64GB (http://goo.gl/g8Tgu) και δουλεύει μια χαρά προς το παρόν. Για την μεταφορά υποθέτω πως ναι (η προηγούμενη δικιά μου - Lexar - μας άφησε χρόνους οπότε δεν είχα τέτοιους προβληματισμούς! :D), αλλά ας απαντήσει και κανένας άλλος για πιο σίγουρα. Thanks θα την δώ. Άν και είχα την εντύπωση ότι έπαιρνε μέχρι 32GB, αλλά αφού λες ότι δουλεύει έτσι θα 'ναι. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Τελικά έχει 4.1.2 version. ;) Βάζω και το screenshot για να βλέπετε όλα τα στοιχεία. Όπως θα καταλάβετε δεν το έχω και πολύ καλά με τις ROM γενικά.. 1) Το ότι έχει Kernel του CM σημαίνει ότι έχει κάνει unlock και τον bootloader ή απλά έτσι μπάινει μόλις κάνεις εγκατάσταση την ROM? Από όσο έχω δει το κομμάτι του kernel είναι άλλο πράγμα από την version που έχεις εγκαταστήσει απλά πρέπει να έχεις την κατάληλη έκδοση κάθε φορα.. (μπορεί να λέω και χαζά...) 2) Αν το συνδέσω απλά με το tool της samsung μπορώ έτσι όπως είναι να κάνω reflash και να βάλω το αυθεντικό software; Πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά χρόνια πολλά σε όλους!!!!! εχεις cm10... παιδια σορυ αλλα θα σκασω μιλαμε! βλεπω εδω πολλα παιδια να τα αγοραζουν μεταχειρισμένα note (κανενα προβλημα εδω) με cm10,beta jelly κτλ κτλ κτλ κτλ... καλα ρε παιδι μου ο αλλος που πουλάει το κινητο δεν εχει καν την στοιχειώδη ευγένεια να βαλει μια ΟΦΙΣΙΑΛ στοκ ρομ...!:rolleyes::rolleyes: δεν το λεω για σενα φιλε μου γενικα μιλαω..! απειρες οι περιπτωσεις πραγματικα...! εχω παθει πλακα με το θεμα! τεσπα πες μας τι ακριβως θελεις να κανεις? θελεις οφισιαλ ρομ? με οφισιαλ θα εισαι σε ice για πολυ καιρο ομως...:) Edited December 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Τελικά έχει 4.1.2 version. ;) Βάζω και το screenshot για να βλέπετε όλα τα στοιχεία. Όπως θα καταλάβετε δεν το έχω και πολύ καλά με τις ROM γενικά.. 1) Το ότι έχει Kernel του CM σημαίνει ότι έχει κάνει unlock και τον bootloader ή απλά έτσι μπάινει μόλις κάνεις εγκατάσταση την ROM? Από όσο έχω δει το κομμάτι του kernel είναι άλλο πράγμα από την version που έχεις εγκαταστήσει απλά πρέπει να έχεις την κατάληλη έκδοση κάθε φορα.. (μπορεί να λέω και χαζά...) 2) Αν το συνδέσω απλά με το tool της samsung μπορώ έτσι όπως είναι να κάνω reflash και να βάλω το αυθεντικό software; Πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά χρόνια πολλά σε όλους!!!!! 1) Δεν είχε ποτέ κλειδωμένο bootloader. Όταν περνάς οποιαδήποτε ρομ έχει και τον κερνελ της. Μέχρι να μάθεις πως δουλεύει το όλο σύστημα, αν περάσεις κάποια ρομ μείνε με τον κερνελ που έχει. Όσο για το boot animation που φαντάζομαι εννοείς, αυτό είναι επιλογή του εκάστοτε developer. Αλλάζει μεν αλλά προτείνω να μην το σκαλίζει. Ο cm kernel είναι επειδή φοράει και cm rom. 2) Μπορείς ανά πάσα στιγμή να περάσεις official rom της Samsung αφού πρώτα κάνεις μια μικρή διαδικασία. Δηλαδή flash safe kernel, κανείς τα wipes και μετά πας odin για φλασαρισμα. Αυτά γενικά γενικά. Αλλά επειδή υποψιάζομαι ότι τώρα μαθαίνεις όπως ήμασταν και εμείς πριν κάποιο καιρό, καλύτερα περίμενε να postarei αν έχει κάποιος φίλος κάποιον οδηγό για να δεις την γενικότερη διαδικασία. Στο γράψιμο περισσότερο θα σε μπερδέψω πάρα θα σε βοηθήσω. Απλά πρώτα ψάξε και μετά σκαλισε αν είναι απαραίτητο. Και πρώτα ρωτώντας εδώ πριν κάνεις κάποια κίνηση. Επιφυλασομαι για τις απαντήσεις, κυρίως στο 1 γιατί μπορεί να μην έχω καταλάβει σωστά το ερώτημα σου. Edit : Δεν άντεξα θα το πω. Απορώ γιατί στο έδωσε με paranandroid ρομ πάνω ενώ τώρα αρχίζεις να το σκαλιζεις. Ήταν τόσο δύσκολο να έχει περασμένη μια official ώστε να αρχίσεις μέσω οδηγών να μαθαίνεις από το πρώτο βήμα, δηλαδή από μια official; Τέλος πάντων... Δεν πάει σε εσένα φίλε μου, για τυχόν παραξηγησεις απλώς θεωρώ ότι δίνεις συσκευή μόνο με official λογισμικό πάνω. Με custom, και μάλιστα 4.1.2 το δίνεις μόνον αν ο άλλος ξέρει πως να κινηθεί. Edit 2 : Επειδή είδα ότι αναφέρεις ότι δεν το έχεις πάρει στα χέρια σου, ζητά να σου περάσει official λογισμικό πριν το πάρεις. Ας με διορθώσει κάποιος αν είμαι λάθος. Edited December 28, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) μπορει να υπαρξει καποιο οδηγος για παιδια που θελουνε να γυρίσουν σε οφισιαλ ρομ?? ειναι ευκολο κατι τετοιο? το ρωταω γιατι πολλα παιδια τα παιρνουν μεταχειρισμένα με betes κτλ οπως ειπα και αν κανουν καμια "βλακεία" υπαρχει το προβλημα να τους γινει το κινητο τουβλο... :( Ναι η μπαταρία δεν ειναι στα καλύτερα της.Από την άλλη όμως για δοκιμή έβαλα απο το μεσημέρι μια custom ics (rocket v12 δε ξέρω αν ειναι απο τις "καλές") και βλέπω ότι η μπαταρία δεν είναι πολύ καλύτερη.Πάλι κοντά στο 4ωρο οθόνη μου βγάζει με χρήση browsing,βιντεο,κλήσεις κτλ. Για το bug που λες,πράγματι ειναι σοβαρό και το είχα ξεχάσει τελείως.Και όντως δε κάνει για αρχάριους χρήστες.Ξεκολλάει άμα πάρεις nandroid backup και μετά το επαναφέρεις.Oπότε ναι έχεις δίκιο,καλύτερα να μην την βάλει κάποιος αρχάριος και ψάχνεται.Από τότε όμως που κάνω power off,αντί για reboot δε μου ξανακόλλησε αλλά σαφώς πάντα υπάρχει η υποψία ότι μπορεί να κολλήσει αυτο ειναι και το πιο σοβαρο απο ολα για μενα! αν δεν εχεις παρει back up παθαινεις πανικο! και αν χρειάζεσαι το κινητο αστο! εμενα μου ετυχε στο δρομο με το αμαξι επειδη εμεινα απο μπαταρια!(τοτε εψαχνα για σπιτι και περιμενα τηλ απο μεσιτη εκει να δεις τι εγινε αστο....) αλλαξα μπαταρια και μετα δεν ανοιγε! και δεν ειχα μπακ απ την πρωτη φορα...αστο! φρικη! για αυτο καποιος που δεν ξερει απο τις "μπετα" μακρια.... Edited December 28, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts