giorgosgeo4 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημερα!θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το τηλεφωνο επειδη σκεφτομαι να ανταλλαξω το 4ς μου με ενα νοτε γιατι το βαρεθηκα το iPhone...θα παρει 4.1;και ποτε;εχει λαγκ το κινητο;και γενικα αν αξιζει να κανω την ανταλλαγη...συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις... 4.1 περιμένουμε μέσα στον Δεκέμβρη επίσημα. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημερα!θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το τηλεφωνο επειδη σκεφτομαι να ανταλλαξω το 4ς μου με ενα νοτε γιατι το βαρεθηκα το iPhone...θα παρει 4.1;και ποτε;εχει λαγκ το κινητο;και γενικα αν αξιζει να κανω την ανταλλαγη...συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις... ανεπισημα εχει παρει 4.1 επισημα λογικα τον επομενο μηνα ;) το κινητο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ηταν ενα χρονο πριν! η samsung παει να το κανει ενα level κατω απο το note2.. απιστευτες διορθώσεις στα παντα! ενα που το ειχε με GB και το ξαναπιασει τωρα στα χερια του με JELLY (Beta version για την ωρα) θα παθει σοκ! αλλο κινητο πλεον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...μαλλον θα την κανω την ανταλλαγη.οταν το παρω στα χερια μου θα σας για τυχων αποριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...μαλλον θα την κανω την ανταλλαγη.οταν το παρω στα χερια μου θα σας για τυχων αποριες... οταν με το καλο το παρεις στα χερια σου(ΑΝ το παρεις τελικα) θα ειναι με GB η με ICE... πιστεψε με αυτο που ερχεται δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα δεις εκεινη την ωρα μπροστα σου! η sammy αν και εβγαλε το note 2 πηρε την αποφαση να κανει το note 1 ενα απο τα καλυτερα κινητα στην αγορα πλεον ασχετα αν μας το εδωσε ενα χρονο πριν! προσωπικά τετοια εξελιξη σε συσκευη που ειναι ενα χρονο στην αγορα και βαλε ειχα να δω χρόνια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Γεια σας βρε παιδια.Εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω το πολυπόθητο Note σε μεταχειρισμένο.Το προβλημα ειναι οτι ειμαι ασχετος με android (και ολα αυτα που γράφονται περι rom,root κ.τ.λ. μου φαίνονται εξωγήινα).Επισης θελω κατι που να ειναι γρήγορο χωρις κολλήματα.Να το τολμήσω?Ειναι ευκολη η διαδικασια να του περασεις άλλη rom ή λογισμικο? Σας ευχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Γεια σας βρε παιδια.Εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω το πολυπόθητο Note σε μεταχειρισμένο.Το προβλημα ειναι οτι ειμαι ασχετος με android (και ολα αυτα που γράφονται περι rom,root κ.τ.λ. μου φαίνονται εξωγήινα).Επισης θελω κατι που να ειναι γρήγορο χωρις κολλήματα.Να το τολμήσω?Ειναι ευκολη η διαδικασια να του περασεις άλλη rom ή λογισμικο? Σας ευχαριστω προκαταβολικά. καλημερα φιλε, θα σου προτεινα να το χτυπησεις σιγουρα, ψαχνοντας λιγο στις αγγελιες για καποιο σε καλη τιμή και κατασταση. τα περί roms root κτλ ειναι πανευκολα και ρωτωντας εδω σιγουρα θα σε βοηθουν τα παιδια. και εγω το εχω κανα μηνα, ασχετος ξεκινησα από android αλλα εχω μαθει και κανει καποια βασικα πραγματα, ευκολα. (αναλυτικες οδηγιες για τα παντα στην πρωτη σελιδα του topic αυτου). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Τα νέα παιδιά του forum, ας αρχίσουν απο τον παρακάτω οδηγό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350176 Ευχαριστούμε τον @voltaire για το κείμενο αλλά και για την ιδέα που είχε. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 μια γρηγορη βοηθεια πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και διαγραφη των κωδικων μου; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) μια γρηγορη βοηθεια πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και διαγραφη των κωδικων μου; ευχαριστω Ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. @προς mods: Παρακολουθώ ακόμα το thread για συναισθηματικούς λόγους μιας και περάσαμε μαζί σχεδόν ένα χρόνο με τα παιδιά εδώ. Η απάντηση μου ήταν αυθόρμητη και παρακαλώ πολύ αν θεωρηθεί επικίνδυνη έστω και στο ελάχιστο να Διαγραφεί για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως κανένα μέλος ή αναγνώστης του φόρουμ μας. Ευχαριστώ. Edited November 26, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Οχι προσεχε μην μπρικαρεις το τηλ τη ρομ εχεις ? Φιλε μου θα σε παρακαλουσα να απαντας σε οτι ξερεις και εισαι σιγουρος. Με την απαντηση σου υπάρχει κίνδυνος ο φίλος που ρώτησε με αυτο που του απαντησες να πεταξει το τηλεφωνο τουστα σκουπιδια.. Το ΝΟΤΕ στην ice εχει ενα προβληα με την επαναφορα και γενηκα με φακτορι ρεισετ . ΠΡΟΣΟΧΗ Edited November 26, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Οχι προσεχε μην μπρικαρεις το τηλ τη ρομ εχεις ? Φιλε μου θα σε παρακαλουσα να απαντας σε οτι ξερεις και εισαι σιγουρος. Με την απαντηση σου υπάρχει κίνδυνος ο φίλος που ρώτησε με αυτο που του απαντησες να πεταξει το τηλεφωνο τουστα σκουπιδια.. Το ΝΟΤΕ στην ice εχει ενα προβληα με την επαναφορα και γενηκα με φακτορι ρεισετ . ΠΡΟΣΟΧΗ Νομίζω πως η ερώτηση του φίλου ήταν σαφής...«γρήγορη επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων» και εάν κρίνω από το άβαταρ ενδεχομένως να μην έχει ο ίδιος το Note. Σε αυτό που ρώτησε αυτό απάντησα, δεν ανέφερε ούτε για ρουταρισμένο τηλέφωνο ούτε για custom roms. Είχα δέκα μήνες το Note και ξέρω πολύ καλά τους κινδύνους του μπρικαρίσματος και να σου θυμίσω πως σε τηλέφωνα με official roms με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι ελάχιστα έως μηδαμινά τα μπρικαρίσματα. Αυτά προερχοντουσαν από Full Wipe σε recovery mode πράγμα που σημαίνει ρουταρισμένο τηλέφωνο. Edited November 26, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 με official rom τι πρεπει να κανω. γιατι μολις πηρα το κινητο απο το παιδι που το ρωτησε και θα ηθελα να τα σβησω οτι εχει ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Βρηκα ενα βιντεακι στο οποιο δειχνει απο τι τεστ περνανε τα κινητα της σαμσουνγκ μεσα σε αυτα και το note και θελησα να το σας το δειξω!! http://www.techgear.gr/samsung-smartphone-stress-test-video-57896/?utm_source=ContraWidget&utm_medium=ContraFooter&utm_campaign=24mediaWidget&utm_content=Homepage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopMasterMind Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του κινητου εδω και πολυ καιρο, αλλα δεν ειχε χρειαστει μεχρι τωρα να το συνδεσω με pc δουλευα kies air, χθες που χρειαστηκα να περασω καποια μεγαλα αρχεια προσπαθησα να το συνδεσω μεσω USB αλλα δεν γινοταν με τιποτα. Προσπαθησα συνολικα σε τρεις διαφορετικους υπολογιστες, αλλους με xp και αλλους με windows 7, επισης δοκιμασα και διαφορετικα καλωδια συνδεσης μεταξυ των οποιων και το γνησιο, αλλα και παλι δεν εγινε η δουλεια. Ο υπολογιστης το βλεπει αλλα μου το βγαζει σαν αγνωστη συσκευη. Προσπαθησα ακομα να το συνδεσω σαν χρηση μαζικης αποθηκευσης πατωντας πρωτα την επιλογη απο τις ρυθμισεις και μετα συνδεοντας το καλωδιο αλλα τιποτα, απενεργοποιησα firewall, σε pc και συσκευη αλλα και παλι τιποτα. Με το kies air που δοκιμασα να τα περασω αργει πολυ και συνηθως οταν ξεπερνα τα 600mb το αρχειο μου βγαζει σφαλμα. Εψαξα στο google βρηκα αρκετους με παρομοιο προβλημα, αλλα λυση δεν βρηκα, μηπως εχει αντιμετωπισει καποιος απο εσας επιτυχως κατι παρομοιο? Edited November 27, 2012 by TopMasterMind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Νομίζω πως η ερώτηση του φίλου ήταν σαφής...«γρήγορη επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων» και εάν κρίνω από το άβαταρ ενδεχομένως να μην έχει ο ίδιος το Note. Σε αυτό που ρώτησε αυτό απάντησα, δεν ανέφερε ούτε για ρουταρισμένο τηλέφωνο ούτε για custom roms. Είχα δέκα μήνες το Note και ξέρω πολύ καλά τους κινδύνους του μπρικαρίσματος και να σου θυμίσω πως σε τηλέφωνα με official roms με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι ελάχιστα έως μηδαμινά τα μπρικαρίσματα. Αυτά προερχοντουσαν από Full Wipe σε recovery mode πράγμα που σημαίνει ρουταρισμένο τηλέφωνο. Θέλω να κάνω reset to factory settings ένα Galaxy Note 1 με official ICS 4.0.4 χωρις root. Απείραχτο εντελώς. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Υπάρχει περίπτωση brick; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Θέλω να κάνω reset to factory settings ένα Galaxy Note 1 με official ICS 4.0.4 χωρις root. Απείραχτο εντελώς. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Υπάρχει περίπτωση brick; με official rom τι πρεπει να κανω. γιατι μολις πηρα το κινητο απο το παιδι που το ρωτησε και θα ηθελα να τα σβησω οτι εχει ευχαριστω. Παιδιά επειδή κανένας μας δεν θα πάρει την ευθύνη να σας απαντήσει με σιγουριά διαβάστε παρακαλώ σελίδα 52 λίγο πριν και λίγο μετά...την βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση. Ο καθένας σας αποφασίζει με ευθύνη δική του. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4215655&highlight=%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC+%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD+%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD#post4215655 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Θέλω να κάνω reset to factory settings ένα Galaxy Note 1 με official ICS 4.0.4 χωρις root. Απείραχτο εντελώς. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Υπάρχει περίπτωση brick; Ναι υπάρχει πολύ μικρή αλλά υπάρχει. Γιαυτό τον λόγο περνάμε πρώτα έναν safe kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ναι υπάρχει πολύ μικρή αλλά υπάρχει. Γιαυτό τον λόγο περνάμε πρώτα έναν safe kernel. Παντα σαφε για να κοιμόμαστε τα βραδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 παιδια ποια η τελευταια επισημη rom απο ελλαδα ειναι το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 παιδια ποια η τελευταια επισημη rom απο ελλαδα ειναι το κινητο. http://www.hotfile.com/dl/164307134/2754ce9/N7000XXLRI_N7000OXXLP8_EUR.zip.html Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλημέρα παιδιά.Για όσους ενδιαφέρονται αναφέρω μια είδηση όπως αυτή που είχαμε εμείς οι κάτοχοι του S2 πρίν από 2 εβδομάδες περίπου.Στο επίσημο site sammobile υπάρχει το επίσημο leak(όχι ακομά 100% ολοκληρωμένο αλλά ένα τέστ μέχρι να κυκλοφορήσει κανονικά) λογισμικό Android Jelly Bean 4.1.2. για το Galaxy Note I N7000. Όποιος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει εδώ http://www.sammobile.com/2012/11/28/n7000xxlsa-%E2%80%93-galaxy-note-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/ όπου μπορεί και να κατεβάσει το λογισμικό 4.1.2 και να διαβάσει τον τρόπο με τον οποίο το εγκαθιστά στο Note του.Προς το παρόν που το τρέχω και στο S2 μου λειτουργεί άγοψα ακόμα και leak.Γράφει και κάποιες από τις βελτιώσεις οι οποίες είναι οι εξής: Some of the Enhancements in the new Jelly Bean Update: - Android 4.1.2 – Build JZO54K - Buttery Smooth Performance & Great Stability (Thanks to Project Butter) - Multi-View (Multi Windows Multitasking, same as in Note II) - Multi-View can also be disabled - Page Buddy - Notification Panel can now be customized - New Additions in Notification Panel - Smart Rotation (Screen Display adjusts to your angle of sightings) - Continues Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard) - Samsung’s Cloud services - Direct Call, Smart Stay and Pop-up Play Features - New Widgets From the Galaxy S III - 2 Home screen modes - New Notifications bar - Google Now Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλημέρα παιδιά.Για όσους ενδιαφέρονται αναφέρω μια είδηση όπως αυτή που είχαμε εμείς οι κάτοχοι του S2 πρίν από 2 εβδομάδες περίπου.Στο επίσημο site sammobile υπάρχει το επίσημο leak(όχι ακομά 100% ολοκληρωμένο αλλά ένα τέστ μέχρι να κυκλοφορήσει κανονικά) λογισμικό Android Jelly Bean 4.1.2. για το Galaxy Note I N7000. Όποιος ενδιαφέρεται ας τσεκάρει εδώ http://www.sammobile.com/2012/11/28/n7000xxlsa-%E2%80%93-galaxy-note-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/ όπου μπορεί και να κατεβάσει το λογισμικό 4.1.2 και να διαβάσει τον τρόπο με τον οποίο το εγκαθιστά στο Note του.Προς το παρόν που το τρέχω και στο S2 μου λειτουργεί άγοψα ακόμα και leak.Γράφει και κάποιες από τις βελτιώσεις οι οποίες είναι οι εξής: Some of the Enhancements in the new Jelly Bean Update: - Android 4.1.2 – Build JZO54K - Buttery Smooth Performance & Great Stability (Thanks to Project Butter) - Multi-View (Multi Windows Multitasking, same as in Note II) - Multi-View can also be disabled - Page Buddy - Notification Panel can now be customized - New Additions in Notification Panel - Smart Rotation (Screen Display adjusts to your angle of sightings) - Continues Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard) - Samsung’s Cloud services - Direct Call, Smart Stay and Pop-up Play Features - New Widgets From the Galaxy S III - 2 Home screen modes - New Notifications bar - Google Now Καλημέρα. Αυτή δεν είναι η τελευταία βαση που βγήκε στο xda πριν μια βδομάδα η κάνω λάθος? Continues Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard) Επίσης αυτό πως δουλεύει ρε παίδες? Δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση. Το έχει καταφέρει κανείς? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Καλημέρα. Αυτή δεν είναι η τελευταία βαση που βγήκε στο xda πριν μια βδομάδα η κάνω λάθος? Continues Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard) Επίσης αυτό πως δουλεύει ρε παίδες? Δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση. Το έχει καταφέρει κανείς? Sent from my note Ναι αυτη ειναι η βαση και ακούγετε ότι σύντομα θα βγει και άλλη. ... να δούμε. Θα πατήσεις να γράψεις μετά ρυθμίσεις Πληκτρολόγιο θα τηκαρεις την συνεχή είσοδο και μετά θα μπορεις να γράψεις και κανονικά αλλά και να περνάς το δαχτυλο σου πάνω από τα γράμματακαιΆσε τα αλλά στο ένέξυπνο κινητό σου. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ναι αυτη ειναι η βαση και ακούγετε ότι σύντομα θα βγει και άλλη. ... να δούμε. Θα πατήσεις να γράψεις μετά ρυθμίσεις Πληκτρολόγιο θα τηκαρεις την συνεχή είσοδο και μετά θα μπορεις να γράψεις και κανονικά αλλά και να περνάς το δαχτυλο σου πάνω από τα γράμματακαιΆσε τα αλλά στο ένέξυπνο κινητό σου. . Ρε συ φίλε έτσι το έχω και δεν δουλεύει. :confused: Τι κάνω λάθος ρε μαμοτι μου. Κάνω ότι λες αλλά τίποτα. Εννοείς θα γίνει το πληκτρολόγιο σαν το swype.. Έχω την τελευταία team union. Σε σένα δηλαδή δουλεύει σωστά; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ρε συ φίλε έτσι το έχω και δεν δουλεύει. :confused: Τι κάνω λάθος ρε μαμοτι μου. Κάνω ότι λες αλλά τίποτα. Εννοείς θα γίνει το πληκτρολόγιο σαν το swype.. Έχω την τελευταία team union. Σε σένα δηλαδή δουλεύει σωστά; Sent from my note Ναι για να καταλάβεις είναι το κανονικό Πληκτρολόγιο αλλά κάνει και τις δύο λειτουργείς Ασε δεν ΣΕ θέλει από την αρχή η ρομ. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts