Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε freddaras μιας κ έχουμε τις ίδιες απόψεις στο θέμα αντικατάστασης του Note με το note 2.Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου για την jelly bean στο κινητό μας?

Δεν ξέρω ποιά είναι η άποψη σας παιδιά, η δικιά μου είναι πως θα περιμένω το Note 3..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε freddaras μιας κ έχουμε τις ίδιες απόψεις στο θέμα αντικατάστασης του Note με το note 2.Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου για την jelly bean στο κινητό μας?

φαντασία όνειρο ζω μην με ξυπνάτε. ...... υπομονή παιδιά αξίζει πολύ. Αν και δεν βρίσκω λίγο το να μην είσαι ρουτ και να βάζεις ότι θες. ..

Εγώ νιώθω ότι έχω αγοράσει άλλο κινητό.

Υπομονή και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό.

Ειδικά ο Nova είναι το κάτι άλλο πλέον.

Σε Jelly είναι κυριολεκτικά ότι καλύτερο έχω δει από launcher.

Sent from my note

Πολύ χαίρομαι με αυτά που γράφετε.Νομίζω πως μας δικαιώνει όσους δεν το αλλάξαμε με την μία.Εχω ακούσει πως το spen θα έχει όλα τα κολπάκια του Note 2.Ισχύει?
http://postimage.org/image/drcngbz27/

Πολύ χαίρομαι με αυτά που γράφετε.Νομίζω πως μας δικαιώνει όσους δεν το αλλάξαμε με την μία.Εχω ακούσει πως το spen θα έχει όλα τα κολπάκια του Note 2.Ισχύει?

Απο όσο γνωρίζω τουλάχιστον το 90% θα το έχει.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλημερα!θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το τηλεφωνο επειδη σκεφτομαι να ανταλλαξω το 4ς μου με ενα νοτε γιατι το βαρεθηκα το iPhone...θα παρει 4.1;και ποτε;εχει λαγκ το κινητο;και γενικα αν αξιζει να κανω την ανταλλαγη...συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις...

Καλημερα!θα ηθελα να σας κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το τηλεφωνο επειδη σκεφτομαι να ανταλλαξω το 4ς μου με ενα νοτε γιατι το βαρεθηκα το iPhone...θα παρει 4.1;και ποτε;εχει λαγκ το κινητο;και γενικα αν αξιζει να κανω την ανταλλαγη...συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις...

Να την κανεις και με το παραπανω αξιζει σιγουρα φιλε μου τα ειχα και τα 2 και ειμαι με το note τωρα και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου αρκει να μην σε χαλασει το μεγεθος;)

4.1 περιμένουμε μέσα στον Δεκέμβρη επίσημα.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

ανεπισημα εχει παρει 4.1

επισημα λογικα τον επομενο μηνα ;)

το κινητο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ηταν ενα χρονο πριν!

η samsung παει να το κανει ενα level κατω απο το note2..

απιστευτες διορθώσεις στα παντα!

ενα που το ειχε με GB και το ξαναπιασει τωρα στα χερια του με JELLY (Beta version για την ωρα) θα παθει σοκ!

αλλο κινητο πλεον!

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...μαλλον θα την κανω την ανταλλαγη.οταν το παρω στα χερια μου θα σας για τυχων αποριες...

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...μαλλον θα την κανω την ανταλλαγη.οταν το παρω στα χερια μου θα σας για τυχων αποριες...

οταν με το καλο το παρεις στα χερια σου(ΑΝ το παρεις τελικα) θα ειναι με GB η με ICE...

πιστεψε με αυτο που ερχεται δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα δεις εκεινη την ωρα μπροστα σου!

η sammy αν και εβγαλε το note 2 πηρε την αποφαση να κανει το note 1 ενα απο τα καλυτερα κινητα στην αγορα πλεον ασχετα αν μας το εδωσε ενα χρονο πριν!

προσωπικά τετοια εξελιξη σε συσκευη που ειναι ενα χρονο στην αγορα και βαλε ειχα να δω χρόνια...:)

Γεια σας βρε παιδια.Εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω το πολυπόθητο Note σε μεταχειρισμένο.Το προβλημα ειναι οτι ειμαι ασχετος με android (και ολα αυτα που γράφονται περι rom,root κ.τ.λ. μου φαίνονται εξωγήινα).Επισης θελω κατι που να ειναι γρήγορο χωρις κολλήματα.Να το τολμήσω?Ειναι ευκολη η διαδικασια να του περασεις άλλη rom ή λογισμικο?

Σας ευχαριστω προκαταβολικά.

Γεια σας βρε παιδια.Εδω και καιρο σκεφτομαι να παρω το πολυπόθητο Note σε μεταχειρισμένο.Το προβλημα ειναι οτι ειμαι ασχετος με android (και ολα αυτα που γράφονται περι rom,root κ.τ.λ. μου φαίνονται εξωγήινα).Επισης θελω κατι που να ειναι γρήγορο χωρις κολλήματα.Να το τολμήσω?Ειναι ευκολη η διαδικασια να του περασεις άλλη rom ή λογισμικο?

Σας ευχαριστω προκαταβολικά.

καλημερα φιλε,

θα σου προτεινα να το χτυπησεις σιγουρα, ψαχνοντας λιγο στις αγγελιες για καποιο σε καλη τιμή και κατασταση.

τα περί roms root κτλ ειναι πανευκολα και ρωτωντας εδω σιγουρα θα σε βοηθουν τα παιδια.

και εγω το εχω κανα μηνα, ασχετος ξεκινησα από android αλλα εχω μαθει και κανει καποια βασικα πραγματα, ευκολα. (αναλυτικες οδηγιες για τα παντα στην πρωτη σελιδα του topic αυτου).

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Τα νέα παιδιά του forum, ας αρχίσουν απο τον παρακάτω οδηγό.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350176

Ευχαριστούμε τον @voltaire για το κείμενο αλλά και για την ιδέα που είχε.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

μια γρηγορη βοηθεια πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και διαγραφη των κωδικων μου; ευχαριστω

μια γρηγορη βοηθεια πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και διαγραφη των κωδικων μου; ευχαριστω

Ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

@προς mods: Παρακολουθώ ακόμα το thread για συναισθηματικούς λόγους μιας και περάσαμε μαζί σχεδόν ένα χρόνο με τα παιδιά εδώ. Η απάντηση μου ήταν αυθόρμητη και παρακαλώ πολύ αν θεωρηθεί επικίνδυνη έστω και στο ελάχιστο να Διαγραφεί για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως κανένα μέλος ή αναγνώστης του φόρουμ μας.

Ευχαριστώ.

Edited by pandrits

Ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Οχι προσεχε μην μπρικαρεις το τηλ τη ρομ εχεις ?

Φιλε μου θα σε παρακαλουσα να απαντας σε οτι ξερεις και εισαι σιγουρος.

Με την απαντηση σου υπάρχει κίνδυνος ο φίλος που ρώτησε με αυτο που του απαντησες να πεταξει το τηλεφωνο τουστα σκουπιδια..

Το ΝΟΤΕ στην ice εχει ενα προβληα με την επαναφορα και γενηκα με φακτορι ρεισετ . ΠΡΟΣΟΧΗ

Edited by araditsas

Οχι προσεχε μην μπρικαρεις το τηλ τη ρομ εχεις ?

Φιλε μου θα σε παρακαλουσα να απαντας σε οτι ξερεις και εισαι σιγουρος.

Με την απαντηση σου υπάρχει κίνδυνος ο φίλος που ρώτησε με αυτο που του απαντησες να πεταξει το τηλεφωνο τουστα σκουπιδια..

Το ΝΟΤΕ στην ice εχει ενα προβληα με την επαναφορα και γενηκα με φακτορι ρεισετ . ΠΡΟΣΟΧΗ

Νομίζω πως η ερώτηση του φίλου ήταν σαφής...«γρήγορη επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων» και εάν κρίνω από το άβαταρ ενδεχομένως να μην έχει ο ίδιος το Note. Σε αυτό που ρώτησε αυτό απάντησα, δεν ανέφερε ούτε για ρουταρισμένο τηλέφωνο ούτε για custom roms. Είχα δέκα μήνες το Note και ξέρω πολύ καλά τους κινδύνους του μπρικαρίσματος και να σου θυμίσω πως σε τηλέφωνα με official roms με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι ελάχιστα έως μηδαμινά τα μπρικαρίσματα. Αυτά προερχοντουσαν από Full Wipe σε recovery mode πράγμα που σημαίνει ρουταρισμένο τηλέφωνο.

Edited by pandrits

με official rom τι πρεπει να κανω. γιατι μολις πηρα το κινητο απο το παιδι που το ρωτησε και θα ηθελα να τα σβησω οτι εχει ευχαριστω.

Βρηκα ενα βιντεακι στο οποιο δειχνει απο τι τεστ περνανε τα κινητα της σαμσουνγκ μεσα σε αυτα και το note και θελησα να το σας το δειξω!!

http://www.techgear.gr/samsung-smartphone-stress-test-video-57896/?utm_source=ContraWidget&utm_medium=ContraFooter&utm_campaign=24mediaWidget&utm_content=Homepage

Καλησπερα παιδια, ειμαι κατοχος του κινητου εδω και πολυ καιρο, αλλα δεν ειχε χρειαστει μεχρι τωρα να το συνδεσω με pc δουλευα kies air, χθες που χρειαστηκα να περασω καποια μεγαλα αρχεια προσπαθησα να το συνδεσω μεσω USB αλλα δεν γινοταν με τιποτα. Προσπαθησα συνολικα σε τρεις διαφορετικους υπολογιστες, αλλους με xp και αλλους με windows 7, επισης δοκιμασα και διαφορετικα καλωδια συνδεσης μεταξυ των οποιων και το γνησιο, αλλα και παλι δεν εγινε η δουλεια. Ο υπολογιστης το βλεπει αλλα μου το βγαζει σαν αγνωστη συσκευη.

Προσπαθησα ακομα να το συνδεσω σαν χρηση μαζικης αποθηκευσης πατωντας πρωτα την επιλογη απο τις ρυθμισεις και μετα συνδεοντας το καλωδιο αλλα τιποτα, απενεργοποιησα firewall, σε pc και συσκευη αλλα και παλι τιποτα. Με το kies air που δοκιμασα να τα περασω αργει πολυ και συνηθως οταν ξεπερνα τα 600mb το αρχειο μου βγαζει σφαλμα.

Εψαξα στο google βρηκα αρκετους με παρομοιο προβλημα, αλλα λυση δεν βρηκα, μηπως εχει αντιμετωπισει καποιος απο εσας επιτυχως κατι παρομοιο?

Edited by TopMasterMind

Νομίζω πως η ερώτηση του φίλου ήταν σαφής...«γρήγορη επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων» και εάν κρίνω από το άβαταρ ενδεχομένως να μην έχει ο ίδιος το Note. Σε αυτό που ρώτησε αυτό απάντησα, δεν ανέφερε ούτε για ρουταρισμένο τηλέφωνο ούτε για custom roms. Είχα δέκα μήνες το Note και ξέρω πολύ καλά τους κινδύνους του μπρικαρίσματος και να σου θυμίσω πως σε τηλέφωνα με official roms με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι ελάχιστα έως μηδαμινά τα μπρικαρίσματα. Αυτά προερχοντουσαν από Full Wipe σε recovery mode πράγμα που σημαίνει ρουταρισμένο τηλέφωνο.

Θέλω να κάνω reset to factory settings ένα Galaxy Note 1 με official ICS 4.0.4 χωρις root. Απείραχτο εντελώς. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Υπάρχει περίπτωση brick;

Θέλω να κάνω reset to factory settings ένα Galaxy Note 1 με official ICS 4.0.4 χωρις root. Απείραχτο εντελώς. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Υπάρχει περίπτωση brick;

με official rom τι πρεπει να κανω. γιατι μολις πηρα το κινητο απο το παιδι που το ρωτησε και θα ηθελα να τα σβησω οτι εχει ευχαριστω.

Παιδιά επειδή κανένας μας δεν θα πάρει την ευθύνη να σας απαντήσει με σιγουριά διαβάστε παρακαλώ σελίδα 52 λίγο πριν και λίγο μετά...την βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση. Ο καθένας σας αποφασίζει με ευθύνη δική του.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4215655&highlight=%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC+%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%BD+%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD#post4215655

Ναι υπάρχει πολύ μικρή αλλά υπάρχει. Γιαυτό τον λόγο περνάμε πρώτα έναν safe kernel.

Ναι υπάρχει πολύ μικρή αλλά υπάρχει. Γιαυτό τον λόγο περνάμε πρώτα έναν safe kernel.

Παντα σαφε για να κοιμόμαστε τα βραδια