BestMan Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Έχεις καθόλου Dropbox ή Google+? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) To google+ ειναι ανενεργο και δεν εχω account κιολα,dropbox εχω να το χρησιμοποιησω 2 χρονια!το εχω 3 μερες το Νote και ειναι οι πρωτες 3 φωτο που βγαζω! To βρηκα ηταν το 4shared,ευχαριστω Ειμαι στην 4.0.4 N7000XXLRK Kernel 16Jul 3.0.15 και μολις τβρα το συνδεσα με kies και μου κατεβασε νεα αναβαμιση!!επισης και στην συσκευη ota ως χωρα Deutchland μου κατεβει 192 mb αρχεια!! Ξερεις κανεις τιποτα για νεοτερη αναβθμιση? Edited October 9, 2012 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δοκίμασα να δω τηλεόραση ζωντανά από τη δεσκτοπ σελίδα του σκαι, και μου το ανοιγει σε youtube. Ωστόσο, ενώ ο ήχος παίζει κανονικά, η εικόνα είτε χάνει αρκετά καρέ, είτε μένει εντελώς στάσιμη μετά από λίγο...ειναι φυσιολογικό αυτό; Θα πρέπει να ξεχάσω το σκαι από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δοκίμασα να δω τηλεόραση ζωντανά από τη δεσκτοπ σελίδα του σκαι, και μου το ανοιγει σε youtube. Ωστόσο, ενώ ο ήχος παίζει κανονικά, η εικόνα είτε χάνει αρκετά καρέ, είτε μένει εντελώς στάσιμη μετά από λίγο...ειναι φυσιολογικό αυτό; Θα πρέπει να ξεχάσω το σκαι από το κινητό; τωρα το εχω μπροστα μου και βλεπω σκαι tv κανονικα μεσα απο την σελιδα! οντως ανοιγει μεσα απο το youtube αλλα εχω κανονικα ηχο και η εικονα ειναι τζαμι! εισαι σιγουρος οτι τα κανεις ολα σωστα?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παντως το νεο update δεν με ενθουσιασε,το μενου δε μαρεσει καθολου που πρεπει να πατας downloaded apps για να δεις ολες της εφαρμογες σου,επισης η μπαταρια νομιζω αδειαζει πιο γρηγορα αποτι με την πρηγουμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παντως το νεο update δεν με ενθουσιασε,το μενου δε μαρεσει καθολου που πρεπει να πατας downloaded apps για να δεις ολες της εφαρμογες σου,επισης η μπαταρια νομιζω αδειαζει πιο γρηγορα αποτι με την πρηγουμενη... σε ποια ακριβως εκδοση εισαι τωρα και με ποιον kernell? Κανε ενα screenshot απο τις ρυθμισεις του κινητου. :) Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 για οσους θελουν μια mail εφαρμογη ελαφρια βούτυρο για το note(εχω παθει πλακα) με αυτοματες ρυθμισεις(μπαινουν ολα με την μια) και push ειδοποιησεις ΚΑΙ ΓΙΑ YAHOO(σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ουτε στην στοκ εφαρμογη!!!!!) ας δοκιμασουν το maildroid απο το market! με το σημερινο του update πραγματικα απογειώθηκε!:blink: εχει και επιλογη να σβηνεις τα μαιλ απο το κινητο η απο τον server γενικα η εφαρμογη στο note ειναι λουκούμι! και ειναι και δωρεαν!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 o opera με την τελευταία αναβαθμίσει μου κολαει ;; την έχει κανείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 o opera με την τελευταία αναβαθμίσει μου κολαει ;; την έχει κανείς;; Sto note2 απλά με το τελευταίο update νομίζω είναι οτι καλύτερο εχω δεί μεχρι στιγμής... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 o opera με την τελευταία αναβαθμίσει μου κολαει ;; την έχει κανείς;; Sto note απλά με το τελευταίο update νομίζω είναι οτι καλύτερο εχω δεί μεχρι στιγμής... :lol::lol: σοβαρα τωρα εχει απογειωθεί ο οπερα και στο note 1 μετα το τελευταιο update! που σου κολλαει? εγω τον εχω κανει τον βασικο μου browser!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Sto note απλά με το τελευταίο update νομίζω είναι οτι καλύτερο εχω δεί μεχρι στιγμής... :lol::lol: σοβαρα τωρα εχει απογειωθεί ο οπερα και στο note 1 μετα το τελευταιο update! που σου κολλαει? εγω τον εχω κανει τον βασικο μου browser!:) μου έχει κολλήσει 3 4 φορές;; δεν καντο τίποτα απλά πρέπει να τον κλείσω και ξανά απτή αρχή τι να πω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 μου έχει κολλήσει 3 4 φορές;; δεν καντο τίποτα απλά πρέπει να τον κλείσω και ξανά απτή αρχή τι να πω;; sweet rom φορας? δεν μου κολλησε εμενα ουτε μια φορα!δεν ξερω! ισα ισα οπως εγραψα και πιο πανω παει σφαιρα! μεγαλη βελτιωση! πες μου ενα σαιτ να δοκιμασω λιγο να δω αν θα κολλήσει! η γενικα μιλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 sweet rom φορας? δεν μου κολλησε εμενα ουτε μια φορα!δεν ξερω! ισα ισα οπως εγραψα και πιο πανω παει σφαιρα! μεγαλη βελτιωση! πες μου ενα σαιτ να δοκιμασω λιγο να δω αν θα κολλήσει! η γενικα μιλας? sweet εχω και δεν το κάνει κάπου συγκεκριμένα τον εχω βάλει βασικό browser και σε ανύποπτες στιγμές δεν ανταποκρίνεται τι να πω τον σβινω και του δίνω δεύτερη ευκαρία μπας και.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 sweet εχω και δεν το κάνει κάπου συγκεκριμένα τον εχω βάλει βασικό browser και σε ανύποπτες στιγμές δεν ανταποκρίνεται τι να πω τον σβινω και του δίνω δεύτερη ευκαρία μπας και.... OK δεν σερφαρα και πολυ αυτες τις μερες θα σου πω αν δω κατι περιεργο! κρατησε τον παντως! σιγουρα ειναι λιγο πιο αργος απο τον στοκ αλλα και μονο για την αναδίπλωση κειμενου αξιζει! αν θελεις να διαβασεις ενα μεγαλο κειμενο ειναι παράδεισος! παντως σιγουρα στο NOTE2 θα παιζει καλυτερα αλλα μην ξεχνας οτι περιμενουμε και εμεις JB:) Παιδες δοκιμαστε το ξαναλεω το maildroid! push στο yahoo mail αυτόματα! απλα respect! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Φίλε freddaras είναι καλύτερος απ το όπερα που σου είχα στείλει κάποτε?Πάει καιρός δεν ξέρω αν θυμάσαι Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Φίλε freddaras είναι καλύτερος απ το όπερα που σου είχα στείλει κάποτε?Πάει καιρός δεν ξέρω αν θυμάσαι Θυμάμαι φίλε μου. Ήταν ο Opera Labs εκείνος. :) Τον έχω ακόμη για τα καλούδια που έχει να κατεβάζεις βίντεο από YouTube κτλ. Σαφώς ο νέος όπερα με το τελευταίο του update είναι κατά πολύ βελτιωμένος. Κάθεται καλύτερα στο κινητό μας. Έδωσαν βάση εδώ. Και πιστεύω με jb θα ανταποκρινεται ακόμα καλύτερα. Δοκιμασε τον δεν χάνεις τίποτα :) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Θυμάμαι φίλε μου. Ήταν ο Opera Labs εκείνος. :) Τον έχω ακόμη για τα καλούδια που έχει να κατεβάζεις βίντεο από YouTube κτλ. Σαφώς ο νέος όπερα με το τελευταίο του update είναι κατά πολύ βελτιωμένος. Κάθεται καλύτερα στο κινητό μας. Έδωσαν βάση εδώ. Και πιστεύω με jb θα ανταποκρινεται ακόμα καλύτερα. Δοκιμασε τον δεν χάνεις τίποτα :) Sent from my note Αλήθεια freed ο τελευταίος οπερα μπορεί να κανει το ιδιο με τον Labs??? Στο θεμα του youyube??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αλήθεια freed ο τελευταίος οπερα μπορεί να κανει το ιδιο με τον Labs??? Στο θεμα του youyube??? Όχι όχι φυσικά.. Θα γίνει και αυτό αλλά όχι ακόμη. Απλά είπα ότι κρατάω και τον όπερα που μου έστειλε ο φίλος πιο πάνω για τα καλούδια που δίνει. (extensions). Έχω δηλαδή τον τελευταίο επίσημο οπερα(που τα σπάει πλέον) τον Labs για τα καλούδια του και τον Mini όταν σερφαρω με 3g:p Παιδιά Android power, άπειρες επιλογές για όλα ;) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Σε καποια φαση καποιος αναφερθηκε σε μια μεγαλυτερη μπαταρια και συγκεκριμενα σε αυτην http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=160742439228 Ειναι αξιοπιστη η συγκεκριμενη? Γιατι ακουμε κατα καιρους για τις μαιμουδομπαταριες διαφορα ανησυχητικα...να μην μας τιναξει καμια οδοντοστοιχια στον αερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Σε καποια φαση καποιος αναφερθηκε σε μια μεγαλυτερη μπαταρια και συγκεκριμενα σε αυτην http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=160742439228 Ειναι αξιοπιστη η συγκεκριμενη? Γιατι ακουμε κατα καιρους για τις μαιμουδομπαταριες διαφορα ανησυχητικα...να μην μας τιναξει καμια οδοντοστοιχια στον αερα!! 5000 ;;; :blink::blink::blink::blink: αν σκάσει ουτε κοκαλάκι δεν θα μας βρουν, περα απο την πλακα αν ξερει καποιος κατι θα με ενδιεφεραι πολυ και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 σε ποια ακριβως εκδοση εισαι τωρα και με ποιον kernell? Κανε ενα screenshot απο τις ρυθμισεις του κινητου. :) http://i46.tinypic.com/2ebd43l.png Η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα,καθε 21-22 ωρες φορτωση με μεση χρηση 4-5 ωρες τη μερα ταινιες,browsing,mails κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Όχι όχι φυσικά.. Θα γίνει και αυτό αλλά όχι ακόμη. Απλά είπα ότι κρατάω και τον όπερα που μου έστειλε ο φίλος πιο πάνω για τα καλούδια που δίνει. (extensions). Έχω δηλαδή τον τελευταίο επίσημο οπερα(που τα σπάει πλέον) τον Labs για τα καλούδια του και τον Mini όταν σερφαρω με 3g:p Παιδιά Android power, άπειρες επιλογές για όλα ;) Sent from my note από που θα τα βρω αυτα 1)Labs 2) Android power ;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 http://i46.tinypic.com/2ebd43l.png Η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα,καθε 21-22 ωρες φορτωση με μεση χρηση 4-5 ωρες τη μερα ταινιες,browsing,mails κτλπ 1) Tρέχεις task manager ; 2) Έχεις τικαρισμένη την αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας ; 3) Η οθόνη σου πόσες ώρες είναι ενεργή ; 4) Βλέπεις ταινίες ; 5) Πόσες ώρες κάνεις browsing ; Βγάλε screenshot τις πληροφορίες της μπαταρίας από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 1) Tρέχεις task manager ; 2) Έχεις τικαρισμένη την αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας ; 3) Η οθόνη σου πόσες ώρες είναι ενεργή ; 4) Βλέπεις ταινίες ; 5) Πόσες ώρες κάνεις browsing ; Βγάλε screenshot τις πληροφορίες της μπαταρίας από τις ρυθμίσεις. 1 To advanced task killer μονο οταν κολλανε καπιες εφαρμογες η καποια παιχνιδια που δεν εχουν exit button 2 Ειχα ενεργοποιημενο μονο το custom στο 10% και κατω να ενεργοποιειται και τωρα εβαλα και το System power saving 3 Πανω κατω κανα 4ωρο την ημερα το πολυ 4 Χθες ηταν η πρωτη ταινια που εβαλα και μολις τελειωσε απο 97% πηγε 49% (1 ωρα και 30 λεπτα διαρκειας) 5 Το πολυ 1 ωρα Το κινητο αυριο Παρασκευη κανει μια εβδομαδα απο τοτε που το πηρα το εχω πληρως φορτισει 3 φορες (μηπως δεν εχει ολοκληρωσει το κυκλο της)? Τωρα που ειδα στης ρυθμισεις μπαταριας επεσε στο 97% μεσα σε 2 ωρες και 40 λεπτα σε stand by mode χωρις να το πειραξω καθολου και wifi bluetooth κλειστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Όχι όχι φυσικά.. Θα γίνει και αυτό αλλά όχι ακόμη. Απλά είπα ότι κρατάω και τον όπερα που μου έστειλε ο φίλος πιο πάνω για τα καλούδια που δίνει. (extensions). Έχω δηλαδή τον τελευταίο επίσημο οπερα(που τα σπάει πλέον) τον Labs για τα καλούδια του και τον Mini όταν σερφαρω με 3g:p Παιδιά Android power, άπειρες επιλογές για όλα ;) Sent from my note +1 φίλε. Opera για βασικό browser και τον Mini για 3g. Με έχει βολέψει απίστευτα! Πραγματικά Android rulez!!! :) Σε καποια φαση καποιος αναφερθηκε σε μια μεγαλυτερη μπαταρια και συγκεκριμενα σε αυτην http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=160742439228 Ειναι αξιοπιστη η συγκεκριμενη? Γιατι ακουμε κατα καιρους για τις μαιμουδομπαταριες διαφορα ανησυχητικα...να μην μας τιναξει καμια οδοντοστοιχια στον αερα!! Για να σου είμαι ειλικρινής την συγκεκριμένη δεν την γνωρίζω. Μπορεί να είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Προσωπικά για αγορά μπαταρίας θα επέλεγα την mugen. Την θεωρώ πολύ αξιόπιστη εταιρία και ισχύει αυτό που λένε: ότι πληρώνεις, παίρνεις! από που θα τα βρω αυτα 1)Labs 2) Android power ;;;;;; Με το "Android power" ο φίλος απλά εκθειάζει το λειτουργικό του Android λόγω της πληθώρας των επιλογών που μας δίνει, κάνοντας έτσι την εμπειρία με τον κινητό μας ακόμα καλύτερη. Μην ψάχνεις για εφαρμογή με αυτό το όνομα γιατί δεν πρόκειται να βρεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts