freddaras Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Υπαρχει καποια.εφαρμογη που να μπορω να τραβηξω το βιντεακι στην αρχικη οθονη ενω σινεχιζει να παιζει οπως κανει το galaxy s3 την ειχαν αναφερει καποια παιδια.σε καποιο φορουμ αλλα.δεν μπορω να το βρω με τιποτα. https://play.google.com/store/apps/details?id=gpc.myweb.hinet.net.PopupVideo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdwYy5teXdlYi5oaW5ldC5uZXQuUG9wdXBWaWRlbyJd απιστευτη εφαρμογη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=gpc.myweb.hinet.net.PopupVideo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdwYy5teXdlYi5oaW5ldC5uZXQuUG9wdXBWaWRlbyJd απιστευτη εφαρμογη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκεί καταλαβαίνεις τι γομαρ κινητό έχεις, να τρέχει ταυτόχρονα 2 παραθυρα με 720p βιντεακια με γρήγορες σκηνές, να κάνεις από πίσω swipe στο desktop η να ανοίγεις εφαρμογές και να μη κολλάει μία!!! Αφού δε το χορταίνω και το κάνω συνέχεια...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 μια και αναφέρθηκε θέμα εφαρμογών..ζήλεψα πολύ που το s3 έχει επιλογή HDR στη φωτογραφική μηχανή:O έχει κάποιος υπ'όψιν αν μπορούμε να βάλουμε και εμείς στο δικό μας τέτοια επιλογή??? υπάρχουν εφαρμογές στο μαρκετ αλλα δεν βλέπω και τίποτα σημαντικό...(υπάρχει μια που λέγετε hdr camera ...την ψάχνω απο τα γνωστά μαγαζιά αλλα δεν...αν εχει κάποιος κάτι ας μου στείλει ενα πμ please...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Βλέπω (αναπόφευκτα) οτι μιλατε και για το s3, αρα μπορώ και εγω να κανω μια σχετική ερώτηση, πέρα απο το μέγεθος της οθόνης που ειναι άκρως υποκειμενικό και άσχετα με το κόστος αγοράς. Ποιο απο τα δυο θα προτιμούσατε σήμερα αν αγοράζατε τηλέφωνο το s3 ή το Note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ποιο απο τα δυο θα προτιμούσατε σήμερα αν αγοράζατε τηλέφωνο το s3 ή το Note? Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Οι off topic συζητήσεις αφαιρούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω αν όλοι φοράνε screen protector και αν κάποιοι δεν φορούν έχουν κάποιο θέμα με γρατζουνιες κτλ. Ρωτώ γιατί το note είναι η πρώτη συσκευή ever που έχω βάλει screen protector και γενικά κάπως μου φαίνεται σε αίσθηση.. Και μάλιστα φοράω και από mobile extreme που είναι από τις καλύτερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αν δεν βάλεις screen protector, οι μικρο-γρατσουνιές είναι αναπόφευκτες όσο και να προσέχεις τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αν δεν βάλεις screen protector, οι μικρο-γρατσουνιές είναι αναπόφευκτες όσο και να προσέχεις τη συσκευή. να διαφωνήσω λιγο εδω? δεν εβαλα screen protector ποτε ουτε στον πρωτο γαλαξια ουτε στο δευτερο ουτε στο note... το κινητο το βαζω μεσα στην τζεπη μου στο τσαντακι μου κτλ κτλ κτλ.. και δεν επαθε ποτε τιποτα....βασικα κανενας απο τους τρεις γαλαξιες που ειχα δεν επαθαν ποτε τιποτα... βεβαια παντα ειχα μια καλη θηκη να το βαλω αλλα screen protector ποτε... δεν ειχα γρατζουνιά σε κανενα απο τα 3....ουτε για δείγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Γι αυτό ρωτώ γιατί ακόμα και στο iphone 3g/3gs (δεν είχαν gorilla type glass) δεν είχα μεμβράνη αλλά ήμουν προσεκτικός.. Μετά σε iPhone 4/S2 πάλι δεν είχα αλλά αυτά έχουν και gorilla οπότε έρχομαι στο note μας το οποίο πάλι το προσέχω ως κόρη οφθαλμού αλλά εδώ υπάρχει και το spen.. Από την άλλη μου λειπει και η αίσθηση της γυμνής οθόνης :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Γι αυτό ρωτώ γιατί ακόμα και στο iphone 3g/3gs (δεν είχαν gorilla type glass) δεν είχα μεμβράνη αλλά ήμουν προσεκτικός.. Μετά σε iPhone 4/S2 πάλι δεν είχα αλλά αυτά έχουν και gorilla οπότε έρχομαι στο note μας το οποίο πάλι το προσέχω ως κόρη οφθαλμού αλλά εδώ υπάρχει και το spen.. Από την άλλη μου λειπει και η αίσθηση της γυμνής οθόνης :rolleyes: Gorilla εχει και το δικο μας.... να διαφωνήσω λιγο εδω? δεν εβαλα screen protector ποτε ουτε στον πρωτο γαλαξια ουτε στο δευτερο ουτε στο note... το κινητο το βαζω μεσα στην τζεπη μου στο τσαντακι μου κτλ κτλ κτλ.. και δεν επαθε ποτε τιποτα....βασικα κανενας απο τους τρεις γαλαξιες που ειχα δεν επαθαν ποτε τιποτα... βεβαια παντα ειχα μια καλη θηκη να το βαλω αλλα screen protector ποτε... δεν ειχα γρατζουνιά σε κανενα απο τα 3....ουτε για δείγμα... Εγω θα συμφωνησω με τον athanasso77... Αν εχεις θηκη που καλυπτει προς-πισω τη συσκευη, ενταξει. Αλλα αν εχεις θηκη που απλα καλυπτει το πισω μερος, οσο και να το προσεχεις, οσο gorilla glass και να ειναι η οθονη, μικρογρατζουνιες θα υπαρξουν. Εχω ενα αγχος συνεχεια με τις συσκευες μου να μη πεσουν κατω.Να εχω και αγχος να μην ακουμπησει καποιο κλειδι πχ επανω στην οθονη και να παιζω με τις πιθανοτητες?? Αντε τωρα που ειναι καλοκαιρακι και εμεις σαν αγορακια που συνηθως εχουμε τη τη τσαντα της γυναικας μας σαν αποθηκευτικο χωρο (external...LoL), να το πεταξουμε μεσα εκει!!!βουτσες, χτενες, τσιμπιδακια, ξυραφακι, πιστολακι, κλειδια, κραγιον και παει λεγοντας.... Edited June 3, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Gorilla εχει και το δικο μας.... Εγω θα συμφωνησω με τον athanasso77... Αν εχεις θηκη που καλυπτει προς-πισω τη συσκευη, ενταξει. Αλλα αν εχεις θηκη που απλα καλυπτει το πισω μερος, οσο και να το προσεχεις, οσο gorilla glass και να ειναι η οθονη, μικρογρατζουνιες θα υπαρξουν. Εχω ενα αγχος συνεχεια με τις συσκευες μου να μη πεσουν κατω.Να εχω και αγχος να μην ακουμπησει καποιο κλειδι πχ επανω στην οθονη και να παιζω με τις πιθανοτητες?? Αντε τωρα που ειναι καλοκαιρακι και εμεις σαν αγορακια που συνηθως εχουμε τη τη τσαντα της γυναικας μας σαν αποθηκευτικο χωρο (external...LoL), να το πεταξουμε μεσα εκει!!!βουτσες, χτενες, τσιμπιδακια, ξυραφακι, πιστολακι, κλειδια, κραγιον και παει λεγοντας.... :lol::lol::lol::lol: xaxaxaxaxa για το τελευταιο...χχαχαχαχαχα elthis εγω παντα ειχα θηκη για το πισω μερος! αυτο μονο τιποτα αλλο... και για τους 3 γαλαξιες...! ποτε δεν παθανε τιποτα...τιποτα ΟΜΩΣ.... ειναι σαν να τους εβγαλα απο το κουτι τωρα! το δε note μου επεσε και μια φορα κατω(μαζι με την θήκη μαλιστα) και παλι βραχος... το δευτερο γαλαξια τον εχει τωρα το αδερφακι μου σαλονικα... εχει δυο καφετέριες τρεχει ολη την μερα το "πεταει" οπου να ναι το κανει χρήση συνεχεια κτλ κτλ κτλ.. περιμενα τωρα που τον ειδα το πασχα το κινητο να ειναι μεσα στην γρατζουνιά κτλ... δεν ειχε ουτε μια για πλακα...ηταν καινουργιο....:) εξακολουθω να πιστευω(παντα με την χρηση που το κανω εγω) οτι ακομη και αν το βαζεις σε τζιν κτλ κτλ κτλ αν λιγο (λιγο ομως) προσέξεις δεν θα παθει το note τιποτα... τωρα αν το βαλεις στην τζεπη σου μαζι με τα κλειδια σου αυτο ειναι αλλο θεμα... χαιρομαι και θα συνεχίσω να χαιρομαι τον καθε γαλαξια χωρις screen protector.... μεταξυ μας...πιο πολυ κινδυνευω απο τα απανωτά φλασαρισματα παρα απο την έλλειψη του screen protector...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αν θες να βάλεις κάποια επίσημη, βάλε αυτή και στην συνέχεια κάνε το root όπως γράφει κάτω από την εικόνα του PC Odin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1659308 Τώρα σχετικά με το nandroid θα πας στην εφαρμογή CWM και από εκεί θα σβήσεις το παλιό nandroid και θα πάρεις καινούριο... καλύτερα πάρε ένα καινούριο και στην συνέχεια σβήσε το παλιό να έχεις ένα backup όταν θα παίρνεις το καινούριο καλησπερα efthimis31 απευθύνομαι σε εσενα και υστερα σε ολου μπορουν να βοηθεισουν.κατεβασα την συγκεκριμενη ρομ την εγκατέστησα ειδα μια αρκετη διαφορα στο σμουθ αλλα... 2 πραγματα δεν μου καθησαν καλα!!! 1ον το οτι δεν εχει ελληνικα πως το λυνουμε το προβλημα αυτο? και 2ον η ραμ βρισκοταν στα 500/799 και μολις κανε εκκαθ.μνημης φτανει χαμηλα περιπου 300 αλλα....κλεινει περιπου 17-22 εφαρμογες ...που τις βρισκεισ ρε χαμενοοοοοοο>????? το ρωταω αλλα δεν απανταει!(το λεω γιατι δεν κατεβασα ούτε μια εφαρμογη απο μαρκετ ουτε απο επανεφερα καμια αποθηκευμενη.ηταν απλη και λυτή οπωσ την περασα).τι κανουμε τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερα efthimis31 απευθύνομαι σε εσενα και υστερα σε ολου μπορουν να βοηθεισουν.κατεβασα την συγκεκριμενη ρομ την εγκατέστησα ειδα μια αρκετη διαφορα στο σμουθ αλλα... 2 πραγματα δεν μου καθησαν καλα!!! 1ον το οτι δεν εχει ελληνικα πως το λυνουμε το προβλημα αυτο? και 2ον η ραμ βρισκοταν στα 500/799 και μολις κανε εκκαθ.μνημης φτανει χαμηλα περιπου 300 αλλα....κλεινει περιπου 17-22 εφαρμογες ...που τις βρισκεισ ρε χαμενοοοοοοο>????? το ρωταω αλλα δεν απανταει!(το λεω γιατι δεν κατεβασα ούτε μια εφαρμογη απο μαρκετ ουτε απο επανεφερα καμια αποθηκευμενη.ηταν απλη και λυτή οπωσ την περασα).τι κανουμε τωρα?? Καλησπερα. Ελληνικα εχει σιγουρα μεσα...Πηγαινε ρυθμισεις-γλωσσα και εισαγωγη-γλωσσα και θα τα βρεις. Το android λειτουργει με αυτο το τροπο.Ανοιγει μονο του εφαρμογες, και τις κραταει ανοιχτες, που πιστευει αλλα και που πρεπει να μενουν ανοιχτες, οπως ο dialer, οι επαφες κτλ...Υπαρχει τροπος να το κανεις να μην ανοιγει καποιες απο τις εφαρμογες (που συνηθως το κανει μετα απο reboot) αλλα πρεπει να εισαι root (startup manager). Και επισης μη σε νοιαζει με τη ram.Μια χαρα ειναι υπεραρκετη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) καλησπερα efthimis31 απευθύνομαι σε εσενα και υστερα σε ολου μπορουν να βοηθεισουν.κατεβασα την συγκεκριμενη ρομ την εγκατέστησα ειδα μια αρκετη διαφορα στο σμουθ αλλα... 2 πραγματα δεν μου καθησαν καλα!!! 1ον το οτι δεν εχει ελληνικα πως το λυνουμε το προβλημα αυτο? και 2ον η ραμ βρισκοταν στα 500/799 και μολις κανε εκκαθ.μνημης φτανει χαμηλα περιπου 300 αλλα....κλεινει περιπου 17-22 εφαρμογες ...που τις βρισκεισ ρε χαμενοοοοοοο>????? το ρωταω αλλα δεν απανταει!(το λεω γιατι δεν κατεβασα ούτε μια εφαρμογη απο μαρκετ ουτε απο επανεφερα καμια αποθηκευμενη.ηταν απλη και λυτή οπωσ την περασα).τι κανουμε τωρα?? Για τα ελληνικά από ότι άκουσα από άλλα παιδιά όντως δεν έχει γι αυτό και έγραψα ότι δεν την ειδα/χρησιμοποίησα καν αφού ήταν απλά "εργαλείο μεταβασης" για να περάσω κάποια άλλη custom.. Οπότε μπορείς κι εσύ να περάσεις κάποια (όπως η goatrip που φοράμε πολλοί εδώ ή κάποια από τις τελευταίες όπως alba, criskelo, κτλ) Για την μνήμη τώρα τι να σου πω όσο δουλεύει απρόσκοπτα και απροβληματιστα η συσκευη δεν υπάρχει κανένα θέμα και θα σου πρότεινα να μην σε απασχολεί καθόλου.. Μα καθόλου όμως! Εγώ έχω να το το κοιτάξω το θέμα μνήμης ούτε κι εγώ ξέρω πόσο καιρό.. :) Δες εδώ για τις άλλες roms.. Κάποιες βασίζονται στην τελευταία επίσημη και πιθανο να σε ικανοποίησουν απολυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321524 Με πρόλαβε ο Ηλίας! Δεν νομίζω να έχει αυτή ελληνικά.. Μόνο αγγλικά!! ;) Για το θέμα του screen protector να πω ότι είμαι πολύ προσεκτικός και μάλιστα στην γυναίκα έχω απαιτήσει ειδικό χώρο και μάλιστα ανάμεσα σε σερβιετακια (είμαι Θεός το ξερω:D) κι όχι σε ξυράφια και πιστόλια (ρε Ηλία ποιοι είστε Μπονυ και Κλαιντ Lololol) σε εξωτερική θήκη αλλά είμαι κι εγώ πολύ πολύ προσεκτικός! Πότε με άλλα αντικείμενα σε τσέπη κτλ.. Ασε που το καλοκαίρι έχω πάντα μικρό τσαντάκι για πορτοφόλια, Κινητό, κλειδί αυτοκινήτου κτλ. Τεσπα μάλλον θα μείνει έτσι, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Edited June 3, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Με πρόλαβε ο Ηλίας! Δεν νομίζω να έχει αυτή ελληνικά.. Μόνο αγγλικά!! ;) Μα γιατι θυμαμαι οτι ειχε??? Anyway, morelocale2 απο google play...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Μα γιατι θυμαμαι οτι ειχε??? Anyway, morelocale2 απο google play...;) Καλύτερα δεν είναι να περάσει σε κάποια prerooted με την τελευταία base αφού έκανε τον κόπο? Το θυμάμαι κάποιο από τα παιδιά μου το έλεγε για ελληνικά καθώς την είχε περάσει, νομίζω ήταν Ταϊβανέζικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 παιδια καλησπερα σκεφτομαι να παρω την συσκευη αλλα εχω ενδιασμο οσον αφορα να το παραγγειλω απο εντος η εκτος χωρας εχεται να προτεινεται καποιο καταστημα απο το εξωτερικο οπου να συμφερει η αγορα του σε σχεσει με αυτα της ελλαδας ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Για το θέμα του screen protector να πω ότι είμαι πολύ προσεκτικός και μάλιστα στην γυναίκα έχω απαιτήσει ειδικό χώρο και μάλιστα ανάμεσα σε σερβιετακια (είμαι Θεός το ξερω:D) κι όχι σε ξυράφια και πιστόλια (ρε Ηλία ποιοι είστε Μπονυ και Κλαιντ Lololol) σε εξωτερική θήκη αλλά είμαι κι εγώ πολύ πολύ προσεκτικός! Πότε με άλλα αντικείμενα σε τσέπη κτλ.. Ασε που το καλοκαίρι έχω πάντα μικρό τσαντάκι για πορτοφόλια, Κινητό, κλειδί αυτοκινήτου κτλ. Τεσπα μάλλον θα μείνει έτσι, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! ...:p Καλύτερα δεν είναι να περάσει σε κάποια prerooted με την τελευταία base αφού έκανε τον κόπο? Το θυμάμαι κάποιο από τα παιδιά μου το έλεγε για ελληνικά καθώς την είχε περάσει, νομίζω ήταν Ταϊβανέζικη Εγω θα περνουσα τη νεα LQ2...αξιζει... παιδια καλησπερα σκεφτομαι να παρω την συσκευη αλλα εχω ενδιασμο οσον αφορα να το παραγγειλω απο εντος η εκτος χωρας εχεται να προτεινεται καποιο καταστημα απο το εξωτερικο οπου να συμφερει η αγορα του σε σχεσει με αυτα της ελλαδας ? http://www.amazon.de/gp/product/B005SYZ4SQ/ref=s9_simh_gw_p23_d4_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0D7MWVYB8C5FQR8X2A9Z&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128 Edited June 3, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ηλια θα προσπαθησω να περασω την LQ2!!! με τον κλασσικο τροπο οπως οι παλιες ρομ η οπως η Ταιλανδεζικη?δλδ εχει 5 αρχεια η 3 οταν κανεις αποσυμπιεση? ευχαριστω για την αμεση απαντηση και τον δυο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ηλια θα προσπαθησω να περασω την LQ2!!! με τον κλασσικο τροπο οπως οι παλιες ρομ η οπως η Ταιλανδεζικη?δλδ εχει 5 αρχεια η 3 οταν κανεις αποσυμπιεση? ευχαριστω για την αμεση απαντηση και τον δυο σας! θα σε γελασω ποσα files ειναι, αλλα τη περνας με τον κλασσικο τροπο...;) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20963718&postcount=2 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Αντε τωρα που ειναι καλοκαιρακι και εμεις σαν αγορακια που συνηθως εχουμε τη τη τσαντα της γυναικας μας σαν αποθηκευτικο χωρο (external...LoL), να το πεταξουμε μεσα εκει!!!βουτσες, χτενες, τσιμπιδακια, ξυραφακι, πιστολακι, κλειδια, κραγιον και παει λεγοντας.... σημερα εγιναν οι πρωτες γρατζουμιες...φυσικα απο την τσαντα θαλασσης... Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...πωω εχω κατι νευρα...ευτυχως εχω σκριν προτεκτορ... Edited June 3, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 σημερα εγιναν οι πρωτες γρατζουμιες...φυσικα απο την τσαντα θαλασσης... Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...πωω εχω κατι νευρα...ευτυχως εχω σκριν προτεκτορ... Έλα ρε φιλε, εγώ ρώτησα σχετικά με τα screen protectors.. Οταν λες γρατζουνιες πέρασαν στην οθονη ή σε έσωσε το screen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αν δεν βάλεις screen protector, οι μικρο-γρατσουνιές είναι αναπόφευκτες όσο και να προσέχεις τη συσκευή. να διαφωνήσω λιγο εδω? δεν εβαλα screen protector ποτε ουτε στον πρωτο γαλαξια ουτε στο δευτερο ουτε στο note... το κινητο το βαζω μεσα στην τζεπη μου στο τσαντακι μου κτλ κτλ κτλ.. και δεν επαθε ποτε τιποτα....βασικα κανενας απο τους τρεις γαλαξιες που ειχα δεν επαθαν ποτε τιποτα... βεβαια παντα ειχα μια καλη θηκη να το βαλω αλλα screen protector ποτε... δεν ειχα γρατζουνιά σε κανενα απο τα 3....ουτε για δείγμα... Και εγώ θα διαφωνήσω με το φίλο αthanaso ,συμφωνώντας με το φίλο freddy. HTC desire για 1,5 έτη kai S II για περιπου 1 έτος ούτε γρατζουνιά όχι στην οθόνη αλλά ούτε πουθενά και χωρίς ούτε θήκη εξωτερικά απλώς τα κουβαλούσα σε θήκη ζώνης. Νομίζω όμως ότι σημαντικό είναι ότι μιλάω με bluetooth άρα δεν μπαινοβγαίνει το κινητό συχνά. Να τονίσω όμως ότι κάνω και τρελό browsing ,άρα την οθόνη τη χρησιμοποιώ συχνά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Έλα ρε φιλε, εγώ ρώτησα σχετικά με τα screen protectors.. Οταν λες γρατζουνιες πέρασαν στην οθονη ή σε έσωσε το screen?? έγιναν 3-4 λεπτές γρατσουνιές σε διάφορα σημεία...πολύ πολύ ψιλές όμως ευτυχώς... οχι απ'οσο βλέπω σίγουρα δεν πέρασαν στην οθόνη... αμα το ξαναδώσω να το βάλει σε καμιά τσάντα να μου τρυπήσει τη μύτη:lol::lol: και σίγουρα είμαι για θηκούλα σε στιλ βιβλίου να εχω το κεφαλάκι μου ήσυχο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 έγιναν 3-4 λεπτές γρατσουνιές σε διάφορα σημεία...πολύ πολύ ψιλές όμως ευτυχώς... οχι απ'οσο βλέπω σίγουρα δεν πέρασαν στην οθόνη... αμα το ξαναδώσω να το βάλει σε καμιά τσάντα να μου τρυπήσει τη μύτη:lol::lol: και σίγουρα είμαι για θηκούλα σε στιλ βιβλίου να εχω το κεφαλάκι μου ήσυχο... Ναι ποτέ χύμα ειδικά σε γυναικεία τσάντα.. Γενικά βάζε το κάπου μόνο του είτε είναι τσέπη είτε είναι τσεπάκι τσάντας κτλ.. Είναι ευαίσθητα όπως και να το κάνουμε τα άτιμα!! Και θήκη αυτή που λες, τύπου pouch, ακόμα καλύτερα για μεταφορά σε παραλία κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts