Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστο ειναι και το CSC που εχεις, DBT (DEBITEL) που ειναι απο Γερμανια...κανονικα επρεπε να στο βλεπει. Αν θες μπορεις να περασεις μεσα απο το odin την τελευταια γερμανικη ics παντως.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΕΙΡΑΖΩ

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ??

ΤΙ ΑΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΕΙΝΑΙ επιλεγμενο ΤΟ DBT ΔΙΠΛΑ απο το sales code γιατι να πατησω install τοτε¨?

Για δοκίμασε να κλείσεις το kies ,ανοιξε το και συνδεσε την συσκευη ξανά.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΕΙΡΑΖΩ

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ??

ΤΙ ΑΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Βασικα η διαδικασια στην οποια αναφερομαι δεν εχει κινδυνο...Το κινητο το ειχες παρει μεταχειρισμενο ή καινουριο;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Βασικα η διαδικασια στην οποια αναφερομαι δεν εχει κινδυνο...Το κινητο το ειχες παρει μεταχειρισμενο ή καινουριο;

ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Σου έχουν γίνει επανειλημμένως επισημάνσεις να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

Παιδια πειτε μου σας παρακαλω εχει παρατηρηση κανεις σας κατι τετοιο σε φωτο με χαμηλο φωτισμο,εαν οχι καντε ενα τεστ και πειτε μου σας παρακαλω

Ευχαριστω!!

Αυτο το κανει μονο στην κλιμακα του γκρι προς μαυρο,ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα,και μονο στης φωτογραφιες και βιντεο,στα παιχνιδια δεν εχει κανει κατι τετοιο.

http://img846.imageshack.us/img846/4471/img042i.jpg

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Καλιμπράρισμα πώς θα κάνω;

Εγω παντως -αντιμετωπισα και εγω μεγαλο battery drain τωρα που γυρισα απο custom σε στοκ για να υποδεχθω την ics- το αφησα να ξεφορτισει τελειως μεχρι που εκλεισε μονο του και μετα κλειστο το αφησα να φορτισει 100%...Στην αρχη ελεγα να επαναλαβω ακομα μια φορα την διαδικασια αλλα ηδη εστρωσε οποτε δεν νομιζω να το ξανακανω.

Μηπως ηταν κουνημενη η φωτογραφια; Focus εκανε το κινητο ή δεν το προσεξες; Επισης αυτο ειναι ζουμαρισμενο ή κανονικο;

Edited by nikos92
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

επανερχομαι για το battery calibration :

δεδομενα :

1) ειμαι πλεον στην stock rom ics (χωρις root) χαρη στη βοηθεια του elthis (thx!)

2) διαπιστωνω εξαιρετικη ταχυτητα ανταποκρισης στις εφαρμογες :D και

3) διαπιστωνω οτι η μπαταρια αδειαζει πιο γρηγορα ( πρωτη εκτιμηση ) :wacko: :wacko:

χρειαζομαι calibration ?? εχω διαβασει οτι καθε φορα που φλασαρεις νεα rom επιβαλεται!

εχω διαβασει ολα οσα κυκλοφορουν για την βελιωση της διαρκειας της μπαταριας και το τελευταιο ποστ για το δεκαλεπτο της μπαταριας εκτος της συσκευης. Κατι αλλο ; :wacko:

σημειωνω οτι δε θελω να γινω root.

ευχαριστω πολυ

Αντωνης

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

Για ποιο λόγο δεν θέλεις να γίνεις root ;

Bασικά είμαι ευχαριστημένος από την κατανάλωση της μπαταρίας (Την Κυριακή το πρωί είχα κάνει το callibration). Είμαι στο 16% τώρα μετά από 30 ώρες περίπου πάντα συνδεδεμένος σε wifi/3g και μονίμως το GPS ανοιχτό.

επανερχομαι για το battery calibration :

δεδομενα :

1) ειμαι πλεον στην stock rom ics (χωρις root) χαρη στη βοηθεια του elthis (thx!)

2) διαπιστωνω εξαιρετικη ταχυτητα ανταποκρισης στις εφαρμογες :D και

3) διαπιστωνω οτι η μπαταρια αδειαζει πιο γρηγορα ( πρωτη εκτιμηση ) :wacko: :wacko:

χρειαζομαι calibration ?? εχω διαβασει οτι καθε φορα που φλασαρεις νεα rom επιβαλεται!

εχω διαβασει ολα οσα κυκλοφορουν για την βελιωση της διαρκειας της μπαταριας και το τελευταιο ποστ για το δεκαλεπτο της μπαταριας εκτος της συσκευης. Κατι αλλο ; :wacko:

σημειωνω οτι δε θελω να γινω root.

ευχαριστω πολυ

Αντωνης

Βασικα η συσκευη θα καλιμπραρει μονη της μετα απο 2-3 φορτισεις και δε χρειαζεται να γινεται πανω απο μια φορα σε καθε νεα rom.

Εγκατεστησε το badass battery απο google play να παρατηρησεις μηπως καποια εφαρμογη σου κανει battery draining.

Thx για το Thx...:D

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

απιστευτο!

θα επιχειρησω το calibration πρωτα και θα επανελθω. Εχω 190 εφαρμογες και ισως φταιει αυτο. Ισως καποια ειναι για "ξου" θα το μαθω με το system panel.

εκτος του calibration ?

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας. Ακολουθησα τον guide που προτειναν τα παιδια

για root της συσκευης μας. Αφου κατεβαζω τα αρχειακια και τα βαζω στην Sd card κανω reboot

σε recovery για να συνεχισω.

Το προβλημα μου εγκειται στο οτι οταν επιλεγω

apply update from external sd card, ωστε μετα να επιλεξω το CWM.zip και να προχωρησει η

διαδικασια, μου βγαζει "Failed to mount Sdcard" και εκει μενω.:(

Το εχω προσπαθησει τρεις φορες αλλα μια απο τα ιδια. Καθε προταση καλοδεχουμενη.

Μερικά screenshots για την κατανάλωση της μπαταρίας. Τα συμπεράσματα δικά σας. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Edited by apitsakis

Τελικά τι face unlock λειτουργεί και πώς; Ενώ υπάρχει σαν εφαρμογή στο όλες δεν το βρίσκω πουθενά άλλου.

αγαπητέ φίλε, θα πας ρυθμίσεις->ασφάλεια-> κλείδωμα οθόνης και από εκεί θα το βρεις... έχε υπόψη σου ότι και του Γκούφη την φώτο να βάλεις μπροστά από το τηλέφωνο αφού το ενεργοποιήσεις παίζει και να ξεκλειδώσει :lol::lol: Εγώ πλέον όταν είμαι με custom την απεγκαθιστώ!!

Μόλις μου ήρθε και εμένα η αναβάθμιση του "παγωτού" + S Note. Διαβάζω για τα καινούρια μοντέλα που βγαίνουν και ειλικρινά ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ !!! :lol:

μεχρι στιγμης καλες εντυπωσεις μου εχει αφησει η ics.την εβαλα το πρωι και βλεπω οτι το "τουβλακι" δουλευει αρκετα καλα.το μονο που δεν βρηκα μεχρι τωρα ειναι πως μπορω να εχω και την δονηση συνεχεια ενεργοποιημενη.μεσα απο τις επιλογες του ηχου δεν βρηκα καποια επιλογη.μονο οταν ειναι στο αθορυβο.αν γνωριζει καποιος κατι και μπορει μα βοηθησει ας μου πει.ευχαριστω.
Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

μεχρι στιγμης καλες εντυπωσεις μου εχει αφησει η ics.την εβαλα το πρωι και βλεπω οτι το "τουβλακι" δουλευει αρκετα καλα.το μονο που δεν βρηκα μεχρι τωρα ειναι πως μπορω να εχω και την δονηση συνεχεια ενεργοποιημενη.μεσα απο τις επιλογες του ηχου δεν βρηκα καποια επιλογη.μονο οταν ειναι στο αθορυβο.αν γνωριζει καποιος κατι και μπορει μα βοηθησει ας μου πει.ευχαριστω.

Settings-sound-ringtone and notifications-vibrate an ring (η 3η επιλογη).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά να ρωτήσω κάτι (συγνώμη εάν έχει ξαναειπωθεί αλλά λόγω πολύς δουλειάς ...καταλαβαίνεται)

Είμαι με CriskeloRom GB V7 και Kernel franco #10 για να περάσω την CriskeloRom ICS Note V3 LPY Base No WIPE τι πρέπει να κάνω ?

Ποια είναι η διαδικασία ? Αναφέρεται πουθενά κανένας οδηγός (στα Ελληνικά κατά προτίμηση) .

Ή καλό θα ήταν να πάω σε official ICS και να κάνω ROOT ? :hypno:

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Χρησιμοποιώ GoSMS pro με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα... κι εμένα μου έβγαζε αυτό το μήνυμα όταν έστελνα με το swiftkey X πληκτρολόγιο... δοκίμασέ το μπορεί να σε βολέψει!

ευχαριστω.. θα το δοκιμάσω.. Αν και εγώ την κωδικοποίηση σου έχω και ήθελα να δουλεύω με τα στοκ απς .. τέσπα.. θα δούμε.. να υποθέσω πως είναι πρόβλημα που το βγάζει μόνο στα ελληνικά ε?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Settings-sound-ringtone and notifications-vibrate an ring (η 3η επιλογη).

τωρα το καταλαβα.μονο την συγκεκριμενη επιλογη την εχει στα γερμανικα.

ευχαριστω!

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

• Administrators
To sygic(προγραμμα πλοηγησης) παιδια ειναι free??τι παιζει;;

Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα άλλα μόνο σε παιχνίδια και όχι στις γενικές εντολές του κινητού.Βάζω να παίξω uno και θέλει τα στοιχεία μου για να μπω online.όλα καλά μέχρι εδώ άλλα με το που ξεκινώ να πληκτρολογώ πχ το N δεν το πιάνει θέλει να πατήσω πάνω από το κουτάκι που έχει το γράμμα,λέω οκ πάω να παίξω και πατάω multiplayer και μου πιάνει σαν εντολή το rankings που είναι ακριβώς από κάτω.παλι λέω όλα μπορεί να φταίει το παιχνίδι,βάζω το worms και μαντεψτε,πάλι τα ίδια.στην αρχή δουλεύει καλά άλλα μετά από λίγο πάλι τα ίδια.πατάω να πάει δεξιά το σκουλικι και αυτό κάνει zoom.δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να τα εγκαταστήσω ξανά άλλα πάλι τα ίδια,το έκλεισα και το άνοιξα έκανα και βαθμονόμηση άλλα πάλι τα ίδια.καμία ιδέα??

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα άλλα μόνο σε παιχνίδια και όχι στις γενικές εντολές του κινητού.Βάζω να παίξω uno και θέλει τα στοιχεία μου για να μπω online.όλα καλά μέχρι εδώ άλλα με το που ξεκινώ να πληκτρολογώ πχ το N δεν το πιάνει θέλει να πατήσω πάνω από το κουτάκι που έχει το γράμμα,λέω οκ πάω να παίξω και πατάω multiplayer και μου πιάνει σαν εντολή το rankings που είναι ακριβώς από κάτω.παλι λέω όλα μπορεί να φταίει το παιχνίδι,βάζω το worms και μαντεψτε,πάλι τα ίδια.στην αρχή δουλεύει καλά άλλα μετά από λίγο πάλι τα ίδια.πατάω να πάει δεξιά το σκουλικι και αυτό κάνει zoom.δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να τα εγκαταστήσω ξανά άλλα πάλι τα ίδια,το έκλεισα και το άνοιξα έκανα και βαθμονόμηση άλλα πάλι τα ίδια.καμία ιδέα??

Με ποια Rom είσαι Ντίνο??

Με ποια Rom είσαι Ντίνο??

ειμαι με μαμα ICS,το κακο ειναι οτι δεν ειχα παιξει αυτα παιχνιδια πριν και δεν ξερω τι μπορει να παιζει,αν ευθηνεται πχ καποια εφαρμογη που κατεβασα προσφατα.