Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια σημερα πουλησα το Galaxy S II μου και θα παω μαλλον για το Note. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.

Ειπαμε παιδια. Να πατε να δειτε το 5 inch Galaxy S η να περιμενετε να δειτε το note σε καποιο stand καταστηματος. Την αλλη εβδομαδα θα υπαρχει και στα καταστηματα (νωριτερα και απο τις 14/11 που ηταν το launch day).

Ο λογος ειναι για να αξιολογησετε το μεγεθος και αν σας βολευει μια τετοια συσκευη στην καθημερινοτητα (για οσους σκοπευουν να το χρησιμοποιησουν και σαν κινητο τηλεφωνο) και μετα να προχωρησετε για να μη βλεπουμε το buy&sell section του φορουμ να γεμιζει απο "σκοτωμενες" συσκευες (το ειχα γραψει οτι θα δουμε πολλες τετοιες το επομενο διαστημα).

Προσωπικα οχι μονο δε με ενοχλει το μεγεθος, αλλα το θεωρω ιδανικο για να κανω 5 πραγματα παραπανω απο ενα 4ιντσο smartphone (εδω, ναι, μπορω να ανοιξω κι ενα excel και να κανω κι ενα πραγματικο μισαωρο σερφαρισμα), αλλα εμενα με βολεψε και το dell streak, οποτε αυτο ειναι αλλη ιστορια...

Υ.Γ. Για το WiFi και την εμβελεια του τα εγραψα παραπανω. Τσεκαρα 2 συσκευες note και διαπιστωσα οτι ισχυει ο,τι ακριβως και στο galaxy s II. Δηλαδη μετριοτατο σε αυτο τον τομεα και σιγουρα πισω απο συσκευες του ανταγωνισμου.

Υ.Γ. 2 Η ευχαριστη εκπληξη απο το GPS receiver.

Απιστευτα γρηγορα λοκαρισμα δορυφορων και μια ευαισθησια που τολμω να πω πως δεν εχω δει σε αλλη συσκευη smartphone μεχρι σημερα. Σε αυτο υποθετω οτι συμβαλλει και η υποστηριξη για το συστημα Glonass. Ηδη δοκιμασα Don't panic 4.42, Navigon 4.0, Sygic Aura 11.2.1 και ολα παιζουν αψογα στις τελευταιες τους εκδοσεις, καθιστωντας βεβαια την εμπειρια της πλοηγησης κορυφαια με τετοια αναλυση και μεγεθος οθονης...

Επισης, ακομα δεν εχω συναντησει ασυμβατοτητα λογω της αναλυσης. Ισως βεβαια εχει να κανει με το οτι εγκαθιστω "καλογραμμενες" και γνωστες εφαρμογες, αλλα το σιγουρο ειναι οτι οι οποιες ασυμβατοτητες ειναι ελαχιστες στην πραξη.

Edited by v@gelis

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σχεδόν μία βδομάδα με το galaxy note,προσωπικά έχω μείνει ενθουσιασμένος.

Το galaxy s που έχω επίσης, μου φαίνεται πλέον πολύ μικρό..:O

Το galaxy note με την τεράστια οθόνη με ευχαριστεί να το αγγίζω! :cool: Χρησιμοποιώ όλες τις εφαρμογές πολύ πιο εύκολα και χωρίς να ζουμάρω στα πάντα για να βγάλω άκρη...Πχ, navigation,χάρτες, πλοήγηση στο internet, φωτογραφίες, τροποποίηση εγγράφων,mail, εύκολο γράψιμο μηνυμάτων (έχω και μεγάλα δάχτυλα :P ), και φυσικα απόλυτο gaming !!

Αν και θα χρησιμοποιήσω πρόγραμμα για φάκελους γτ μου αρέσει η λιτότητα και το minimal στην επιφάνεια εργασίας, μου αρέσει πάρα πολύ πως σε κάθε οθόνη μπορώ να βάλω παααρα πολλές εφαρμογές λόγω μεγέθους!

Η μπαταρία έως τώρα με έχει αφήσει επίσης απόλυτα ικανοποιημένο και μου βγάζει σχεδόν 2-3 μέρες.

H φωτογραφική του είναι πάρα πολύ καλή και το βράδυ και το φλας του φωτίζει τα πάντα!Δεν είχω το galaxy s 2 οπότε δεν μπορώ να τα συγκρίνω.. :)

Τέλος έχω ξεκινήσει τα "πειράγματα" σε φώτος με το πενάκι και έχω ρίξει απίστευτο γέλιο!Πάντα έχω να κάνω κάτι μαζί του..Κακό βέβαια αυτό για τα θύματα τους φίλους μου!

Όσοι το έχουν δει,αρχικά λένε φυσικά οτι είναι πολύ μεγάλο!όταν όμως δούνε τι σου δίνει και ότι χωράει σε τσέπη...το θέμα κλείνει εκεί ;)

Samsung Omnia, Sony Ericsson 810i, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy SIII

twitter MariosGian

με αυτα που διαβαζω με βλεπω με νοτε στο χερι συντομα ...

μιας και ειχα στρεακ δεν με προβληματιζει το μεγεθος ...

παιδια καμια νυχτερινη φωτο απο εσας και κανα βιντεο νυχτερινο να δουμε τι κανει το κινητο

Μιας και δεν ειδα κανεναν να αναφερεται στο θεμα της RAM, θα πω πως δυστυχως δεν φαινεται να υπαρχει η "ανεση" του Galaxy S II.

Δηλαδη, με τις ιδιες εφαρμογες ανοιχτες στα S II, Note (καμια 20αρια συνολο) βλεπω το πρωτο να εχει διπλασια διαθεσιμη RAM απο το δευτερο (250 vs 130 ΜΒ περιπου).

Φυσικα δεν ειδα πουθενα πρακτικο προβλημα σε αυτο - ακομα- αλλα και για... ψυχολογικους ακομα λογους θα προτιμουσα να ειχα την απλετη διαθεσιμη RAM του γαλαξια 2.

Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με την αυξημενη απαιτηση για rendering της υψηλης αναλυσης (1280Χ800).

Γενικα συμπεριφερεται σε ολα οπως το Galaxy S II, εχει πρακτικα την ιδια ταχυτητα με μια καλοστημενη ROM αυτου, ενω υστερει στο θεμα του browsing (ο μαμισιος lag-αρει σε καποια σημεια σε σχεση με τον εξαιρετικο του S II). Μονο στο rendering ομως και σε μια μικρη απωλεια καρε στην εναλλαγη των παραθυρων, γιατι στη φορτωση των ιστοσελιδων ειναι το ιδιο απιστευτα γρηγορο με το SII.

Βλεποντας ομως καπου στα 4300 στο quadrant δε μπορω παρα να περιμενω τα καλυτερα απο μια καλομαγειρεμενη ROM στο note...

Μιας και δεν ειδα κανεναν να αναφερεται στο θεμα της RAM, θα πω πως δυστυχως δεν φαινεται να υπαρχει η "ανεση" του Galaxy S II.

Δηλαδη, με τις ιδιες εφαρμογες ανοιχτες στα S II, Note (καμια 20αρια συνολο) βλεπω το πρωτο να εχει διπλασια διαθεσιμη RAM απο το δευτερο (250 vs 130 ΜΒ περιπου).

Φυσικα δεν ειδα πουθενα πρακτικο προβλημα σε αυτο - ακομα- αλλα και για... ψυχολογικους ακομα λογους θα προτιμουσα να ειχα την απλετη διαθεσιμη RAM του γαλαξια 2.

Υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με την αυξημενη απαιτηση για rendering της υψηλης αναλυσης (1280Χ800).

Γενικα συμπεριφερεται σε ολα οπως το Galaxy S II, εχει πρακτικα την ιδια ταχυτητα με μια καλοστημενη ROM αυτου, ενω υστερει στο θεμα του browsing (ο μαμισιος lag-αρει σε καποια σημεια σε σχεση με τον εξαιρετικο του S II). Μονο στο rendering ομως και σε μια μικρη απωλεια καρε στην εναλλαγη των παραθυρων, γιατι στη φορτωση των ιστοσελιδων ειναι το ιδιο απιστευτα γρηγορο με το SII.

Βλεποντας ομως καπου στα 4300 στο quadrant δε μπορω παρα να περιμενω τα καλυτερα απο μια καλομαγειρεμενη ROM στο note...

Μήπως δοκιμασες τον ΟΠΕΡΑ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγώ πάντως "δουλεύω" των Dolphin HD και δεν εχω πρόβλημα-θέμα lag. . . ;)

Περισσότερο στο Note με στεναχωρεί η ποιότητα του ήχου κατά τη χρήση των ακουστικών. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μήπως δοκιμασες τον ΟΠΕΡΑ;

opera καλη λυση και dolphin hd και οι δυο πολυ καλοι.

;) ειναι εντυπωσιακο παντως ποσο γρηγορα κλεινει δορυφορους στην πλοηγηση μεσα 3 δευτερα εχει 6.7 δορυφορους

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Το bluetooth είναι σταθερό για ομιλία?

Συνεργάζεται σωστά , ποιότητα ήχου κτλ .

Ας μας πει κάποιος

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Το δουλεύω με το Samsung HM-1500 και εκτός ότι έχει καλή ποιότητα στον ήχο και στο μικρόφωνο για το συνομιλητή δεν μου έχει αποσυνδεθεί (μέχρι στιγμής) καμία φορά από το Note.

Η αποτυχία είναι στα ενσύρματα ακουστικά!!

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

και εγω το δουλευω μ΄ενα itech και δεν εχω κανενα

προβλημα σε ηχο και συνδεση δουλευει αψογα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το ακουστικό τα είπαν τα παιδιά.

Ο όπερα απο την άλλη είναι καλός, το ίδιο κι ο dolphin, αλλα στο s2 μου άρεσε ο μαμισιος πλοηγος. Ελπίζω ότι θα διορθωθεί κι εδω η κατάσταση...

Παιδια για το wifi πριν πάρω το SGS2, άκουγα αυτα που γράφετε και νόμιζα ότι υπάρχει το πρόβλημα που είχα στο nexus S.

Πρακτικά λοιπον δεν έχω συναντήσει δυσκολία στους χώρους και στα wifi που κινουμαι. Ότι κάνω με το iPhone το κάνω και με το galaxy.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια για το wifi πριν πάρω το SGS2, άκουγα αυτα που γράφετε και νόμιζα ότι υπάρχει το πρόβλημα που είχα στο nexus S.

Πρακτικά λοιπον δεν έχω συναντήσει δυσκολία στους χώρους και στα wifi που κινουμαι. Ότι κάνω με το iPhone το κάνω και με το galaxy.

Και να προσθέσω και εγω οτι το note ειναι ελαφρά καλύτερο στο wi-fi απο sg s2. Ακόμα και μια μπάρα στην οθόνη κατεβάζει σφαίρα.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Το πρόβλημα με το wifi είναι ότι είναι σαφώς υποδεέστερο σε σχέση με ένα iphone 4 και με άλλες συσκευές με καλή λήψη.

κάτι που δεν ανέφερε κανείς είναι η ελληνική αναγνώριση γραφής. ναι, υπάρχει και στην ελληνική γλώσσα και παλεύω να μάθω το σωστό pattern.

Επειδή μου κίνησε και μένα το ερώτημα για το wifi τα πήρα αν χείρας και κατέβηκα από το σπίτι στο . . . δρόμο. . .

Λοιπόν το συμπερασμα είναι ότι ενδεχομένως να μη "ζορίζεται" στο note έναντι του sII γιατί εκεί που ήταν και τα 2 στη μια ή καμία γραμμή στο εικονίδιο το note "κατέβαζε" ενώ το sII ζοριζόταν. Δε ξέρω αν είναι θέμα σήματος ή όχι.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

το bluetooth είναι καλό. Με SE MW600 & Itech clip (το δεύτερο τουλάχιστο διετίας παλιό) συνεργάζεται άψογα. Καμμία απολύτως αποσύνδεση σε όποιο από τα δυο. Το ίδιο και για το ασύρματο δεν εντόπισα κανένα πρόβλημα.

Η μόνη δυσάρεστη έκπληξη (δεν ξέρω βέβαια αν υφίσταται κάποιο πρόβλημα) με το medival castle def καταναλώνει απίστευτα γρήγορα την μπαταρία. Το ίδιο γρήγορα με το sgs I. Και νιώθεις την θερμότητα στο πίσω μέρος της συσκευής και στην μπαταρία και σε άλλα σημεία ιδίως αριστερά της οπίσθιας κάμερας. Φαντάζομαι ότι κάπου εκεί είναι ο επεξεργαστής ή κάτι άλλο το οποίο δουλεύει υπερωρίες.

ελπίζω να βοήθησα.

Και μια ερώτηση: κάπου διαβάζω ότι χρειάζεται να αποθηκεύσουμε κάποιο κωδικό κλπ πριν κάνουμε root. Υπάρχει κάπου οδηγός ή ακόμη καλύτερα υπάρχει περίπτωση οι power users να μας βοηθήσουν φτιάχνοντας αυτούς τους ωραίους οδηγούς για εμάς με λιγότερες γνώσεις?

ευχαριστώ.

Ειναι πολυ καλυτερο το wifi του απο το galaxy sii...

Είναι ένα κλικ καλύτερο, όχι πολυ καλύτερο. Έχω 2 note (το δικό μου και του αδερφού μου) καθώς και galaxy s II (που πουλήθηκε χθες) κι έκανα αναλυτικές μετρήσεις.

Μη βασίζεστε στην ένδειξη παιδια. Αν θέλετε να κάνετε σωστα δοκιμές βάλτε ένα wifi analyzer η κάτι σχετικό για να πάρετε αξιόπιστες -κατα το δυνατόν- μετρήσεις...

Είναι ένα κλικ καλύτερο, όχι πολυ καλύτερο. Έχω 2 note (το δικό μου και του αδερφού μου) καθώς και galaxy s II (που πουλήθηκε χθες) κι έκανα αναλυτικές μετρήσεις.

Μη βασίζεστε στην ένδειξη παιδια. Αν θέλετε να κάνετε σωστα δοκιμές βάλτε ένα wifi analyzer η κάτι σχετικό για να πάρετε αξιόπιστες -κατα το δυνατόν- μετρήσεις...

Έτσι.Πολύ σωστό.Το έχω διαπιστώσει κι εγώ πολλάκις.

(Πάντως μετά από πολλούς μήνες χρήσης του S2 δεν είναι και κακό το wi-fi του,μη σου πω εφάμιλλο του desire .Ίσως βέβαια το βελτιώνουν και οι custom rom που του φοράω)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έτσι.Πολύ σωστό.Το έχω διαπιστώσει κι εγώ πολλάκις.

(Πάντως μετά από πολλούς μήνες χρήσης του S2 δεν είναι και κακό το wi-fi του,μη σου πω εφάμιλλο του desire .Ίσως βέβαια το βελτιώνουν και οι custom rom που του φοράω)

Ναι είναι πολλοί παράγοντες, όπως το channel που παίζει το router σου κι ένα κάρο ρυθμίσεις, που διαφοροποιούν σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα.

Εγω τα γράφω γιατι μπορει να τρέξει κάποιος να πάρει το note νομίζοντας πως θα έχει super duper λήψη και να απογοητευτεί.

Άλλωστε το SoC είναι ίδιο, το chipset του wifi το ίδιο κλπ κλπ, δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε μεγάλες διαφορες...

Προσωπικά τη δουλειά μου την κάνω μια χαρά, αλλα βλέποντας το πιο ικανό iPhone 4 (και ακόμα περισσότερο το iPad 2), λες ότι θα μπορούσαν καλύτερα.

Μην περιμένεις πλαστικά unibody επιπέδου sensation.Καμία σχέση...ότι είδες στο GS2 ελαφρώς βελτιωμένο δλδ πλαστικούρα :p.Απο εκεί και πέρα κακώς είσαι ακόμα στο στρατόπεδο της HTC...μιας εταιρίας χωρίς ξεκάθαρο προσανατολισμό στην γκάμα της (τώρα βγάλανε το XL το οποίο μου θυμίζει facelift σε αυτοκίνητο...σε 1-2 μήνες θα έχουν παρουσιάσει νέα ναυαρχίδα).Ελα στον κόσμο της ταχύτητας και της Samsung εκτός αν προτιμάς να σκρολάρεις στον app drawer του Sensation που ώρες ώρες πηγαίνει καρέ-καρέ.

Για drop test πάρε μια γεύση μεταξύ GS2 και iphone 4

GS2 vs iPhone 4S drop test.FLV - YouTube

σε ευχαριστώ για την απάντηση. καλό το video, δε μου έλυσε ακριβώς τις απορίες περί αντοχής που είχα. Ίσα ίσα με έκανε να αναρωτηθώ γιατί το iPhone 4S είναι τόσο ευαίσθητο!! Περίμενα να είναι hard to break συσκευή, όπως είχε παρουσιαστεί το iPhone 3.

Συνεχίζω να διαβάζω τι γράφετε σχετικά με το Note. Βλέπω πολλές συγκρίσεις με το Galaxy II S να βγάζουν νικητή το Note. Από την άλλη όμως διαβάζω για κακό WiFi (υπερβολικά σημαντικό για μένα!), όχι καλό ενσύρματο handfree κτλ κτλ. Μήπως τελικά θα υπάρχουν προβλήματα με το Note?

Πάντως όσα HTC και αν είχα, και ειδικά το HD2, έχουν πέσει από πολύ ψηλότερα σημεία με περισσότερη φόρα και δεν έχει βγει ούτε το καπάκι τις μπαταρίας. Μερικά σημάδια στις γωνίες του κινητού, η οθόνη δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι και έχω σβήσει και τσιγάρο πάνω της! :D

Αποδεκτό (αλλα όχι κάτι εξαιρετικό στο θέμα του wifi) και μετριοτατος ήχος απο τα ακουστικά της συσκευής (και κάτι πιο ποιοτικό να δοκιμάσετε, ο ήχος πάλι είναι απογοητευτικος). Δεν ακούω ποτε μουσική απο τη συσκευη, οπότε για μένα είναι αδιάφορο. Απο εκει και πέρα δε θα βρεις αλλα μείον στην πράξη...

Για τα πλαστικα τα είπαμε. Δε δίνουν την πολυτελή αίσθηση που θα έπρεπε σε μια τέτοια συσκευη (αν και είναι σαφώς ανώτερο το σύνολο απο το χαλι του galaxy s II), αλλα απο την άλλη διασφαλίζουν ότι η συσκευη θα επιβιώσει απο αρκετές "moderate" πτώσεις. Μέχρι εκει όμως. Για οτιδήποτε περισσότερο προμηθευεσαι μια καλη θήκη η απλά κοιτάς αλλού γιατι αυτές οι συσκευές δεν είναι για πολλά πολλα (το unibody των HTC είναι ελκυστικοτερο, αλλα δεν παύει να μην είναι καλα υλοποιηθεί στις περισσότερες περιπτώσεις).

Όπως είπα παραπάνω εγω απολαμβανω τη χρήση αυτης της συσκευής. Μπορει εύκολα να υποκαταστήσει και τις δουλειές μιας ταμπλετας και στηριζόμενη στην υπεροχή του hardware που του προσέδωσε η Samsung (μεγάλη οθόνη με μικρό bezel) το κάνουν να φαντάζει στα ματιά μου η ιδανική συσκευη...

σε ευχαριστώ για την απάντηση. καλό το video, δε μου έλυσε ακριβώς τις απορίες περί αντοχής που είχα. Ίσα ίσα με έκανε να αναρωτηθώ γιατί το iPhone 4S είναι τόσο ευαίσθητο!! Περίμενα να είναι hard to break συσκευή, όπως είχε παρουσιαστεί το iPhone 3.

Συνεχίζω να διαβάζω τι γράφετε σχετικά με το Note. Βλέπω πολλές συγκρίσεις με το Galaxy II S να βγάζουν νικητή το Note. Από την άλλη όμως διαβάζω για κακό WiFi (υπερβολικά σημαντικό για μένα!), όχι καλό ενσύρματο handfree κτλ κτλ. Μήπως τελικά θα υπάρχουν προβλήματα με το Note?

Πάντως όσα HTC και αν είχα, και ειδικά το HD2, έχουν πέσει από πολύ ψηλότερα σημεία με περισσότερη φόρα και δεν έχει βγει ούτε το καπάκι τις μπαταρίας. Μερικά σημάδια στις γωνίες του κινητού, η οθόνη δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι και έχω σβήσει και τσιγάρο πάνω της! :D

Edited by sakiss

. . . . . .

Νομίζω ότι δεν έγραψε κάποιος ότι είναι "κακό" το wifi του, απεναντίας σε σύγκριση με το sII θεωρείται ίσως και καλύτερο.

Όσο για τη χρήση των ενσύρματων ακουστικών ναι είναι κακή η απόδοση όπως είναι και στο sII σε σύγκριση πάντα με άλλες συσκευές (s, optimus 2x, live).

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με το συντοπίτη Βαγγέλη και φυσικά ο καθένας μας έχει διαφορετική ανάγκη-χρήση τη κινητή του συσκευή.

Τί συσκευή όμως χρησιμοποιείς αυτό το καιρό με wifi και αναπαραγωγή μουσικής μιας και αυτα τα 2 σε προβληματίζουν στην απόκτηση του Note? (καθαρά "στατιστικά" ρωτώ ;) )

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

το ενσύρματο hands free δε με απασχολεί, δεν ακούω ποτέ μουσική από το κινητό και τύχει να συμβεί αυτό δε θα με απασχολεί ιδιαίτερα το όχι τόσο καλό ποιοτικό σήμα.

το Wi-Fi το έχω σχεδόν μόνιμα ανοιχτό στη δουλειά και στο σπίτι και μου είναι πολύ σημαντικό να πιάνει καλά και να μη κάνει διακοπές. αλλά αυτά τα δύο είναι παραδείγματα. Διαβάζω αρκετά από αυτά που γράφετε και προσπαθώ να καταλάβω αν η συσκευή είναι για τα μέτρα μου. Εδώ και χρόνια κάθε χρόνο ανανεώνω την συσκευή μου, από HTC σε HTC. Έχω 2 χρόνια που έχω "ξεμείνει" στο HD2 και αυτό επειδή βολεύομαι και επειδή δε με ικανοποιούν άλλες συσκευές της HTC. Είναι περισσότερο φιλοσοφικό το ερώτημα μου.. ξέρεις φοβάμαι το μεγάλο βήμα της αλλαγής εταιρίας αλλά νομίζω ότι θα το επιχειρήσω.

Γνωρίζουμε επίσημα αν θα βγει ICS για το Note. Επίσης βγαίνει μόνο σε μαύρο ή υπάρχει και η επιλογή της άσπρης συσκευής?

το ενσύρματο hands free δε με απασχολεί, δεν ακούω ποτέ μουσική από το κινητό και τύχει να συμβεί αυτό δε θα με απασχολεί ιδιαίτερα το όχι τόσο καλό ποιοτικό σήμα.

το Wi-Fi το έχω σχεδόν μόνιμα ανοιχτό στη δουλειά και στο σπίτι και μου είναι πολύ σημαντικό να πιάνει καλά και να μη κάνει διακοπές. αλλά αυτά τα δύο είναι παραδείγματα. Διαβάζω αρκετά από αυτά που γράφετε και προσπαθώ να καταλάβω αν η συσκευή είναι για τα μέτρα μου. Εδώ και χρόνια κάθε χρόνο ανανεώνω την συσκευή μου, από HTC σε HTC. Έχω 2 χρόνια που έχω "ξεμείνει" στο HD2 και αυτό επειδή βολεύομαι και επειδή δε με ικανοποιούν άλλες συσκευές της HTC. Είναι περισσότερο φιλοσοφικό το ερώτημα μου.. ξέρεις φοβάμαι το μεγάλο βήμα της αλλαγής εταιρίας αλλά νομίζω ότι θα το επιχειρήσω.

Γνωρίζουμε επίσημα αν θα βγει ICS για το Note. Επίσης βγαίνει μόνο σε μαύρο ή υπάρχει και η επιλογή της άσπρης συσκευής?

Φιλε μου θα πάρει επίσημα ics το noet και θα εχεις και επιλογή για το λευκό. Υπάρχουν και βίντεο στο youtube με το λευκό note.

Aν απο το hd2 πας στο note θα σου φανεί τεράστια διαφορά σε ολα!

KNIGHT RIDER

One man can make a difference