drake19 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) Καλησπερα και καλως ηρθες...:) Απο GB rom προτινω chrack, darky, checkrom (stock light). Οι omega δεν υποστηριζουν το Note. Αχ ρε να παρει,και μου αρεσε παρα πολυ η rom τους στο SII :( Thanks για το responce,αν υπαρχει κατι πολυ δυνατο σε rom στο note απλα πειτε μου :D :D EDIT:Η darky ειναι πανω σε cm ή κανω λαθος? Edited April 16, 2012 by drake19 Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Αχ ρε να παρει,και μου αρεσε παρα πολυ η rom τους στο SII :( Thanks για το responce,αν υπαρχει κατι πολυ δυνατο σε rom στο note απλα πειτε μου :D :D καταρχην αν δεν κανω λαθος, δεν ειναι οι Omega, αλλα ο Γιανης (ioathe)που εχει βγαλει την omega. μπορει να κανω και λαθος! κατα δευτερον, δοκιμασε alba απο isc. αρκετοι χρηστες (μεταξυ τους και εγω) δεν γυρναμε σε gb.. Για gb βαλε chracks v18 πολυ σταθερη, ομορφη και δουλευουν ολα ρολοι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Αχ ρε να παρει,και μου αρεσε παρα πολυ η rom τους στο SII :( Thanks για το responce,αν υπαρχει κατι πολυ δυνατο σε rom στο note απλα πειτε μου :D :D EDIT:Η darky ειναι πανω σε cm ή κανω λαθος? Την βδομαδα που περασε εκανα αλλελπαληλες δοκιμες σε gb roms και απο την αισθηση που πηρα ειναι οτι πρωτα θα εβαζα chrack v18 με διαφορα και μετα checkrom v6 και τριτη darky rom (ειχα δοκιμασει την 3.3 εκδοση και.οχι την τελευταια 3.4 ) παντα με κερνελ franco. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Μόλις παρέλαβα και είμαι κατα-ενθουσιασμένος. Το αγόρασα από birdphone και μου έκανε εντύπωση ότι είχε (εκτός από γερμανικό) και εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά παρόλο που το τηλ. είναι γερμανικό. Μου ήρθε με την 2.3.6 εκδοση βασικού φασματος Ν7000ΒΟΚΚ2 και εκδοση kernel 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566 root@DELL87#2. Ειμαι με την τελευταία? ή θα χρειαστώ αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Φιλαράκια καλημέρα εχω ένα προβληματακι, όταν ανεβαζω φώτο στο Facebook τελειώνει το upload και μετά μου λέει αδύνατο το upload ανέβασμα της φώτο!! Τι γίνεται πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο τηλ;; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmobile Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Γεια σας παιδες και Χρονια πολλα. Ενημερωτικα , εξοπλισα το θηριο με + 64GB -> συνολο 76GB, με τιμη περιπου 80euro , απο amazon.de για οποιον ενδιαφερεται: http://www.amazon.de/gp/product/B005LFT40G/ref=oh_o05_s00_i03_details Βλέπω ότι έχετε κανει αρκετα βηματα προς ICS. Πρεπει να ακολουθησω και εγω , οποτε ελπίζω να με βοηθησετε σε περιπτωση που μπλοκαρω καπου , αφου διαβασω τα τελευταια posts! thanks Γιαννης:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Γεια σας παιδες και Χρονια πολλα. Ενημερωτικα , εξοπλισα το θηριο με + 64GB -> συνολο 76GB, με τιμη περιπου 80euro , απο amazon.de για οποιον ενδιαφερεται: http://www.amazon.de/gp/product/B005LFT40G/ref=oh_o05_s00_i03_details Βλέπω ότι έχετε κανει αρκετα βηματα προς ICS. Πρεπει να ακολουθησω και εγω , οποτε ελπίζω να με βοηθησετε σε περιπτωση που μπλοκαρω καπου , αφου διαβασω τα τελευταια posts! thanks Γιαννης:) ξεκινα και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε! μεγεια η καινουρια καρτουλα! απο ταχυτητες τι λεει? εγω δεν εχω προχωρησει σε τετοια αγορα, εχω μεινει με 32αρα μιας και στα κλειδια μου υπαρχει flashακι και adaptorακι και οτι θελω περναω/βλεπω κλπ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το ανέβασμα φωτό στο fc. Τί γίνεται????? καμία λύση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ενημερωτικα , εξοπλισα το θηριο με + 64GB -> συνολο 76GB, με τιμη περιπου 80euro , απο amazon.de για οποιον ενδιαφερεται και την διαβαζει κανονικα την 64αρα ?? δηλαδη διαβαζει και καρτες SD-XC ? Αυτο ειναι πολυ σημαντικο, επειδη εχουν βγει και 128αρες τετοιες (ισως και 256 GB καρτες να εχουν βγει ηδη) και μαλιστα το SD-XC standard φτανει μεχρι τα 2TB !! ... :wacko: http://www.differencebetween.net/technology/hardware-technology/difference-between-sdhc-and-sdxc/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 και την διαβαζει κανονικα την 64αρα ?? δηλαδη διαβαζει και καρτες SD-XC ? Αυτο ειναι πολυ σημαντικο, επειδη εχουν βγει και 128αρες τετοιες (ισως και 256 GB καρτες να εχουν βγει ηδη) και μαλιστα το SD-XC standard φτανει μεχρι τα 2TB !! ... :wacko: http://www.differencebetween.net/technology/hardware-technology/difference-between-sdhc-and-sdxc/ την διαβάζει κανονικότατα.την πρώτη φορα που τη βάζεις επειδή είναι xfat βγάζει μυνημα ότι είναι κενή.την κάνεις format μέσα από τις επιλογές του κινητού και δουλεύει άψογα(την κάνει format σε fat32) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Γεια σας παιδες και Χρονια πολλα. Ενημερωτικα , εξοπλισα το θηριο με + 64GB -> συνολο 76GB, με τιμη περιπου 80euro , απο amazon.de για οποιον ενδιαφερεται: http://www.amazon.de/gp/product/B005LFT40G/ref=oh_o05_s00_i03_details Βλέπω ότι έχετε κανει αρκετα βηματα προς ICS. Πρεπει να ακολουθησω και εγω , οποτε ελπίζω να με βοηθησετε σε περιπτωση που μπλοκαρω καπου , αφου διαβασω τα τελευταια posts! thanks Γιαννης:) Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Το να μπλοκάρεις εσύ...λίγο το κακό...το τηλέφωνο πρόσεξε μην μπλοκάρει!:p Γι αυτό ξεκίνα από την Βίβλο του Elthis και εμείς εδώ είμαστε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmobile Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) ξεκινα και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε! μεγεια η καινουρια καρτουλα! απο ταχυτητες τι λεει? εγω δεν εχω προχωρησει σε τετοια αγορα, εχω μεινει με 32αρα μιας και στα κλειδια μου υπαρχει flashακι και adaptorακι και οτι θελω περναω/βλεπω κλπ! Εκανα τεστ με το SD card tester μεσα απο το note και εχω τα παρακατω αποτελεσματα: για αρχειο 300 MB: internal memory , write 8.08 mb/s - read 24 mb/s external 64GB 6 class XC , write 7mb/s - read 13 mb/s παντως ακανα εγγραφη HD video και δεν βλέπω καθυστερηση. Γιάννης Ακριβώς Αργύρη όπως το έγραψες . Τώρα για αυτο που λέει ο φίλος Acer , απο ότι φαίνεται ισχύει , αλλα δεν γνωρίζω ποσο είναι το όριο του fat32 (για να το αναγνωρισει το note). Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Το να μπλοκάρεις εσύ...λίγο το κακό...το τηλέφωνο πρόσεξε μην μπλοκάρει!:p Γι αυτό ξεκίνα από την Βίβλο του Elthis και εμείς εδώ είμαστε...:) Ευχαριστω πολυ για το καλοσορισμα. Προχωραω στο διαβασμα των οδηγιών ,γιατι ο Ethis είναι μία σταθερη αξία του forun ,όπως βλέπω. ευχαριστω , θα τα πουμε συντομα... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Το να μπλοκάρεις εσύ...λίγο το κακό...το τηλέφωνο πρόσεξε μην μπλοκάρει!:p Γι αυτό ξεκίνα από την Βίβλο του Elthis και εμείς εδώ είμαστε...:)[/quote Ευχαριστω πολυ για το καλοσορισμα. Προχωραω στο διαβασμα των οδηγιών ,γιατι ο Ethis είναι μία σταθερη αξία του forun ,όπως βλέπω. ευχαριστω , θα τα πουμε συντομα... O Elthis είναι σαν να λέμε o Ευαγγελιστής του Note, εξ' ου και το κατά Elthis ευαγγέλιο (βίβλος)...:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Φιλαράκια καλημέρα εχω ένα προβληματακι, όταν ανεβαζω φώτο στο Facebook τελειώνει το upload και μετά μου λέει αδύνατο το upload ανέβασμα της φώτο!! Τι γίνεται πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο τηλ;; και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το ανέβασμα φωτό στο fc. Τί γίνεται????? καμία λύση??? Συγνωμη και παλι παιδια αλλα το κανει σε κανεναν αλλο αυτο?? Σιγουρα οι πιο πολλοι θα εχετε facebook να μας απαντησετε... Ευχαριστω και παλι... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 εμενα δουλευει κανονικα....δεν εχει καποιο προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 O Elthis είναι σαν να λέμε o Ευαγγελιστής του Note, εξ' ου και το κατά Elthis ευαγγέλιο (βίβλος)...:D:D:D Την ευχή μου να έχεις τέκνον μου...:p Συγνωμη και παλι παιδια αλλα το κανει σε κανεναν αλλο αυτο?? Σιγουρα οι πιο πολλοι θα εχετε facebook να μας απαντησετε... Ευχαριστω και παλι... Δοκίμασε μια εναλλακτική εφαρμογή από το μάρκετ να δεις αν είσαι εντάξει μετά. Faster Facebook πχ... Και όχι, δεν έχω fb!llol Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Συγνωμη και παλι παιδια αλλα το κανει σε κανεναν αλλο αυτο?? Σιγουρα οι πιο πολλοι θα εχετε facebook να μας απαντησετε... Ευχαριστω και παλι... Αυτό στο κάνει ανεβάζοντας φώτο από την εφαρμογή του fb ή κάνοντας share μια φώτο από το άλμπουμ; Εγώ που ανέβασα φώτο από το άλμπουμ εχθές τις ανέβασε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 εμενα δουλευει κανονικα....δεν εχει καποιο προβλημα. Την ευχή μου να έχεις τέκνον μου...:p Δοκίμασε μια εναλλακτική εφαρμογή από το μάρκετ να δεις αν είσαι εντάξει μετά. Faster Facebook πχ... Και όχι, δεν έχω fb!llol Αυτό στο κάνει ανεβάζοντας φώτο από την εφαρμογή του fb ή κάνοντας share μια φώτο από το άλμπουμ; Εγώ που ανέβασα φώτο από το άλμπουμ εχθές τις ανέβασε κανονικά. Λοιπον παιδια επανερχομαι...Με την εφαρμογη Fast Facebook μου ανεβασε την φωτο (σε φακελο fast facebook που δημιουργησε).Με την κανονικη εφαρμογη ενω την απεγκατεστησα και την ξαναεγκατεστησα παλι τα ιδια...:mad: ενω τελειωνει το ανεβασμα μου λεει δεν μπορειται να ανεβασετε την φωτογραφια. Ενω παλι αν παω στην κανονικη εφαρμογη μεσα σε αλμπουμ και την ανεβασω τοτε την ανεβαζει κανονικα :wacko: Και το iloader τις ανεβαζει κανονικα σε αλμπουμ που διαλεγω. Επισης οταν βαλω την εφαρμογη που δειχνει που ειμαι (Κοντα) και θελω να προσθεσω μια φωτο παλι δεν μπορω μου κανει μονο κοινοποιηση στο που ειμαι χωρις την φωτο... Καμια ιδεα?? :blink: Περιεργο παντως σαν να μην μπορει να βαλει σε αλμπουμ την ''χυμα'' φωτο που ανεβαζεις :confused: Το μονο που με χαλαει σε ολα αυτα ειναι οτι θελω να ανεβαζω φωτο σε κοινοποιηση στο που ειμαι και δεν μπορω αφου τις αλλες βρηκα τροπο να τις ανεβασω... Αν μπορει καποιος ας ανεβασει μια φωτο ''χυμα'' (δλδ εκει που λεει ανεβασμα φωτογραφιας στην κανονικη εφαρμογη) χωρις να μπει σε αλμπουμ να δουμε τι συμβαινει και επισης ας ανεβασει φωτο σε κοινοποιηση στο που ειναι να δουμε... Σας ευχαριστω και παλι...:) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 παιδια τι τρομερη ρομ τελικα που ειναι η αλβα... την εχω απο το σαββατο(και αν εξαιρεσω το θεμα που εχω με τον συγχρονισμο του facebook με το ημερολογιο) σε ολα τα αλλα η ρομ τα σπαει... :) να πω κατι αλλο που μου εκανε τεραστια εντυπωση με το παγωτο... σε GB ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑΤΙΚΗ IP ΓΙΑ ΕΝΑ WIFI(οπως ειναι πχ αυτο της δουλειας μου) εβαζες τις ρυθμίσεις ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ WIFI με στατικη ip(δηλαδη καθε φορα που ηθελες να κανεις παρομοιες ρυθμίσεις επρεπε να "αλλαζεις" τα νουμερα....).. εδω βλεπω πλεον οτι για το καθε wifi οι ρυθμισεις ειναι ξεχωριστές....:):) νομιζω οτι αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγη.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 παιδια τι τρομερη ρομ τελικα που ειναι η αλβα... την εχω απο το σαββατο(και αν εξαιρεσω το θεμα που εχω με τον συγχρονισμο του facebook με το ημερολογιο) σε ολα τα αλλα η ρομ τα σπαει... :) να πω κατι αλλο που μου εκανε τεραστια εντυπωση με το παγωτο... σε GB ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑΤΙΚΗ IP ΓΙΑ ΕΝΑ WIFI(οπως ειναι πχ αυτο της δουλειας μου) εβαζες τις ρυθμίσεις ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ WIFI με στατικη ip(δηλαδη καθε φορα που ηθελες να κανεις παρομοιες ρυθμίσεις επρεπε να "αλλαζεις" τα νουμερα....).. εδω βλεπω πλεον οτι για το καθε wifi οι ρυθμισεις ειναι ξεχωριστές....:):) νομιζω οτι αυτο ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλλαγη.....:) το εχεις φορτομένο το note με μπόλικες εφαρμογές ?? Και δουλέουν ολα τέλεια ?? ρωτάω γιατι σε εμένα είχε κάνει κατι κουλά η alba μόλις την φόρτοσα λιγο. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 το εχεις φορτομένο το note με μπόλικες εφαρμογές ?? Και δουλέουν ολα τέλεια ?? ρωτάω γιατι σε εμένα είχε κάνει κατι κουλά η alba μόλις την φόρτοσα λιγο. Ναι απειρες εφαρμογές :-) Τις εκανα επαναφορα απο τιτανιουμ και δεν εχω κανενα.προβλημα ...:) Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος-εφαρμογη να μπορουμε να παιζουμε τα παιχνιδια στην οθοναρα μας με το χειριστηριο του ps3 η με καποιο αλλο ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος-εφαρμογη να μπορουμε να παιζουμε τα παιχνιδια στην οθοναρα μας με το χειριστηριο του ps3 η με καποιο αλλο ;;; Καλημερα φιλε... Εγω εχω τον προσαρμογεα του κινητου που βγαζει σε USB εχω και ενα χειριστηριο που εχει μια εξοδο για PS3 και μια με USB ( το αλλαζεις με ενα κουμπι ) το συνδεω με το κινητο αλλα δεν το αναγνωριζει... Ψαχνω και εγω μια λυσει σ'αυτο παντως Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλημερα φιλε... Εγω εχω τον προσαρμογεα του κινητου που βγαζει σε USB εχω και ενα χειριστηριο που εχει μια εξοδο για PS3 και μια με USB ( το αλλαζεις με ενα κουμπι ) το συνδεω με το κινητο αλλα δεν το αναγνωριζει... Ψαχνω και εγω μια λυσει σ'αυτο παντως εμενα ειχε δουλεψει κανονικα ενα trust χειροστηριο που εχω. αλλα οχι στα παιχνιδια gameloft η γενικα στα hd. μονο σε κατι απλα "ηλιθια παιχνιδακια" και στο n64, sega . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Εγω εχω αυτο εδω http://www.google.gr/imgres?start=282&um=1&hl=el&biw=1280&bih=929&tbm=isch&tbnid=vqg4zG55hcls1M:&imgrefurl=http://forum.hardware.fr/hfr/JeuxVideo/Achat-Ventes/vds-manette-saitek-sujet_170264_1.htm&docid=6RUF0nYF3DNH8M&imgurl=http://www.laflecheinfo.fr/images/catalogue/pad_saitek_ps1000.jpg&w=655&h=654&ei=N3qOT5-yBMTtOdGz5OAK&zoom=1&iact=rc&dur=50&sig=101833150183561596285&page=9&tbnh=132&tbnw=132&ndsp=36&ved=1t:429,r:20,s:282,i:48&tx=55&ty=48 αλλα δεν κανει κατι... Ισως φταιει που το δοκιμαζω σε ποδοσφαιρακια Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts