Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Note μπορεί να συγκριθεί εάν και εφόσον κάποια άλλη εταιρία βγάλει κινητό στην ίδια κατηγορία οθόνης. Αυτή τη στιγμή το Note ανήκει σε μια εντελώς δική του κατηγορία του tablet-mobile. Καλό και το HTC ONE X, καλό θα είναι και το S3 (έτσι πιστεύω) αλλά δεν έχουν σχέση με το Note.

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το Note μπορεί να συγκριθεί εάν και εφόσον κάποια άλλη εταιρία βγάλει κινητό στην ίδια κατηγορία οθόνης. Αυτή τη στιγμή το Note ανήκει σε μια εντελώς δική του κατηγορία του tablet-mobile. Καλό και το HTC ONE X, καλό θα είναι και το S3 (έτσι πιστεύω) αλλά δεν έχουν σχέση με το Note.

Βγηκε το lg vu, αλλα δεν εχει τιποτα να πει με αυτο το form factor.

Τωρα, απο την αλλη, δε μπορεις παρα να κανεις απευθειας συγκριση με ενα κινητο των 4.7 ιντσων (στοιχειοθειται παρομοια κατηγορια κι εκει) - κι εκει φαινεται παλι να κερδιζει στις λεπτομερειες το note (οθοναρα - μπαταρια - γραφιδα).

χθες ένας φίλος έφερε ένα μοτορόλα εδώ, όχι κάτι ιδιαίτερο, με android 2.1 κτλ κτλ. του το πείραζα λίγο, έκανα μερικές ρυθμίσεις, πέρασα GPS κτλ, απλά πράγματα και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η κάρτα SIM του, η οποία ήταν ολοκαίνουργια, την πήρε πριν 2 μέρες μαζί με το κινητό.

μας πήρε πολύ ώρα να καταλάβουμε ότι έχει πρόβλημα η κάρτα SIM, αφού αλλάξαμε SIM στα κινητά μας και το διαπιστώσαμε ότι τελικά η δική του δε λειτουργεί.

έβαλα την κάρτα του σε μένα και είδα ότι δεν την διαβάζει ούτε σε μένα. Όταν ξαναέβαλα την δική μου η συσκευή άνοιξε κανονικά αλλά κάτω αριστερά έλεγε SAFE MODE. Δεν ήταν τόσο "κανονικά" όσο νόμιζα αφού οι μισές εφαρμογές έλειπαν. Έκανα επανεκκίνηση και άνοιξε σωστά, με τις εφαρμογές όλες στην θέση τους. Πως έγινε αυτό? Πως μπαίνουμε SAFE MODE?

επίσης πριν από λίγο καιρό μου έβγαλε μια εφαρμογή αχνή, δλδ ενώ ήταν εγκατεστημένη κανονικά, απότομα δε λειτουργεί και δεν υπάρχει τίποτα από την εφαρμογή αυτή. ήταν μόνο η συντόμευση αχνή, ένα εικονίδιο γκρι με το σήμα του android και το μια sd card. μου το έκανε στο Dead Space και προχτές μου το έκανε και στο Fake Call Me.

Φοράω την N7000XXLA1, Android 2.3.6 με kernel 2.6.35.7 . Την rom αυτή την πέρασα εγώ με Odin, αλλά πριν το κάνω είχα το ίδιο πρόβλημα με το παραπάνω, δλδ να χάνει τις εφαρμογές, περισσότερες από μια. Ειδικά εκείνη την μέρα σχεδόν τις μισές μου τις έσβησε, πέρασα την ROM, πέρασα τις εφαρμογές που ήθελα και από τότε λειτουργούσε άψογα. Έχει καμιά βδομάδα δείχνει ότι πηγαίνει προς τα εκεί, εκτός και αν ήταν μεμονομένα περιστατικά..

τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή?

Το μονο αξιοπρεπες κινητο που ειδα αυτες τις ημερες (απο κοντα) ειναι το htc one x. Πολυ καλη ποιοτητα - οθονη, ολοκληρωμενο, μεχρι την ελευση του galaxy s 3 θα ειναι μαζι με το note στην κορυφη. Για το xperia s δε θα πω πολλα - με αφησε αδιαφορο...

Πόσο συμφωνούμε δε ξέρεις!Αν και με καθυστερηση (γιατί εσυ τα δοκιμάζεις σήμερα και εμείς.αύριο στη καλύτερη) πηγα χθες και είδα το Sony s και όπως έγραψα και στο θέμα του ευτυχώς που δε τη ξαναπατησα κ δεν έδωσα το γίγαντα(όπως δυστυχώς εχω κάνει άλλες 3 φορές ψάχνοντας τη τελειότητα)και δε το πήρα!

Είναι καλό τηλέφωνο(το s)αλλά note ΔΕΝ είναι πόσο μάλλον για μένα που θέλω κυρίως 1 tabletphone γιατί στο τατς το μέγεθος μετράει...

Οπότε note μέχρι νεοτερας δηλαδή μέχρι το..καινούργιο note εκτός αν γίνει η έκπληξη και είναι τόσο καλά τα νέα HTC η το s3 αν κ δε βλέπω κάτι να υποκαθιστά την οθοναρα του :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πόσο συμφωνούμε δε ξέρεις!Αν και με καθυστερηση (γιατί εσυ τα δοκιμάζεις σήμερα και εμείς.αύριο στη καλύτερη) πηγα χθες και είδα το Sony s και όπως έγραψα και στο θέμα του ευτυχώς που δε τη ξαναπατησα κ δεν έδωσα το γίγαντα(όπως δυστυχώς εχω κάνει άλλες 3 φορές ψάχνοντας τη τελειότητα)και δε το πήρα!

Είναι καλό τηλέφωνο(το s)αλλά note ΔΕΝ είναι πόσο μάλλον για μένα που θέλω κυρίως 1 tabletphone γιατί στο τατς το μέγεθος μετράει...

Οπότε note μέχρι νεοτερας δηλαδή μέχρι το..καινούργιο note εκτός αν γίνει η έκπληξη και είναι τόσο καλά τα νέα HTC η το s3 αν κ δε βλέπω κάτι να υποκαθιστά την οθοναρα του :)

Το S3 θα ειναι σιγουρα ανωτερο και θα ειναι πειρασμος για πολλους απο εμας που γραφουμε εδω μεσα, αλλα τελικα ισως υποκειψουμε στα μοναδικα -ειδοποια- χαρακτηριστικα του Note (μπαταρια - γραφιδα, τα αλλα θα τα εχει ουτως η αλλως το S3) και μεινουμε σε αυτο μεχρι τον αντικαταστατη του. Απο τα νεα HTC μονο το one x θεωρω πολυ καλο και αξιο λογου και απο εκει και περα το χαος...

ΥΓ Ενα απο τα βασικοτερα συν της σειρας galaxy ειναι το εκπληκτικο touch (ελεω touch sensor) που εχουν. Ειναι τα μοναδικα (s2, note, nexus), που προσεγγιζουν σε ακριβεια το kinetic scrolling experience του iphone (ειδικα το note με μια custom rom που εχει και low level scripting και διαφορα modifications, οπως αυξημενη ευαισθησια της οθονης, ειναι κορυφη και σε αυτο τον τομεα) και ειδικα σε android ειναι βασικοτατο...

Το S3 θα ειναι σιγουρα ανωτερο και θα ειναι πειρασμος για πολλους απο εμας που γραφουμε εδω μεσα, αλλα τελικα ισως υποκειψουμε στα μοναδικα -ειδοποια- χαρακτηριστικα του Note (μπαταρια - γραφιδα, τα αλλα θα τα εχει ουτως η αλλως το S3) και μεινουμε σε αυτο μεχρι τον αντικαταστατη του. Απο τα νεα HTC μονο το one x θεωρω πολυ καλο και αξιο λογου και απο εκει και περα το χαος...

ΥΓ Ενα απο τα βασικοτερα συν της σειρας galaxy ειναι το εκπληκτικο touch (ελεω touch sensor) που εχουν. Ειναι τα μοναδικα (s2, note, nexus), που προσεγγιζουν σε ακριβεια το kinetic scrolling experience του iphone (ειδικα το note με μια custom rom που εχει και low level scripting και διαφορα modifications, οπως αυξημενη ευαισθησια της οθονης, ειναι κορυφη και σε αυτο τον τομεα) και ειδικα σε android ειναι βασικοτατο...

Κι εγώ χθες είδα το Sony xperia S και δεν μου έκανε απολύτως τίποτα.. Διάβασα που έγραψες γι αυτό στο αντίστοιχο νήμα και συμφωνώ ότι την εμπειρία touch του ΝΟΤΕ δεν την πλησιάζει.. Επισης δεν μου άρεσε η οθόνη και η κάμερα δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι αρκετά καλή.. Νομίζω έχει να κάνει και με τι συσκευή έχει ο καθένας. Αν είχα το desire s της γυναίκας μου θα έλεγα πω πω τι κίνητάρα είναι αυτή αλλά από το note & s2 δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι που θα μας εντυπωσιάσει.. Το one x κι εγώ θέλω να το δω είμαι περίεργος να δω την οθόνη του σε σχέση με amoled

Ρε αδερφέ manan69t μην πας και δίνεις το note αναζητώντας την τελειότητα κάθε φορά που σου γυαλίζει κάτι καινούργιο!! Αφού και μόνο λόγω οθόνης δεν παίζει να δεις κάτι να σε εκπληξει!! Εγώ πιστεύω και γαλαξία3 να δούμε εμείς οι άρρωστοι του ΝΟΤΕ δεν θα μας πει κάτι το φοβερό λόγω μεγέθους οθόνης αρχικά.. Επισης με το ICS πιστεύω θα δούμε ένα ΝΟΤΕ με απίστευτο smooth feeling!!

Sent from my Galaxy Note

Καλησπερα κ απο μενα.Μπορω να πω το βιντεο αλλα κ οι γνωμες αρκετων απο εδω που διαβασα με επεισαν κ προχωρησα στην αγορα του μολις σημερα κ το παραγγειλα μεσω amazon.de

Λογω του οτι μενω στην Αυστρια.Για 4 μηνες ημουν με iphone 4s το οποιο τελικα το κρατησε η γυναικα μου κ εγω εψαχνα για κατι αλλο.Μονο οτι δεν εχω καθολου εμπειρια με android αφου πριν ημουν σε νοκια μετα σε htc windows mobile 6.0 μετα σε blackberry.Καταλαβαινω οτι θα χρειαστω αρκετο διαβασμα εδω μεσα κ ευελπιστω κ στην βοηθεια σας σε τυχον αποριες μου που πιθανον να προκυψουν:)

Φιλικα,

Γιαννης

Ποσο το πηρες απο το amazon; γιατι στην Αυστρια το εχουν 489. http://www.electronic4you.at/samsung-galaxy-note-n7000-white-16gb-130389.html

Ρε αδερφέ manan69t μην πας και δίνεις το note αναζητώντας την τελειότητα κάθε φορά που σου γυαλίζει κάτι καινούργιο!! Αφού και μόνο λόγω οθόνης δεν παίζει να δεις κάτι να σε εκπληξει!! Εγώ πιστεύω και γαλαξία3 να δούμε εμείς οι άρρωστοι του ΝΟΤΕ δεν θα μας πει κάτι το φοβερό λόγω μεγέθους οθόνης αρχικά.. Επισης με το ICS πιστεύω θα δούμε ένα ΝΟΤΕ με απίστευτο smooth feeling!!

Sent from my Galaxy Note

Ευθυμη μέχρι πριν λίγο καιρό έκανα το απλό,είχα 1 συσκευή και όταν ήθελα κάποια άλλη την αγόραζα και τις είχα παράλληλα και τις 2 για λίγο καιρό και όποια δε μου άρεσε την έδινα..

Με το note το δοκίμασα σε σχέση με το s2 που είχα και δυστυχώς μόλις έδινα το 1 ήθελα το άλλο!!:p

Ευτυχώς τώρα κατασταλαξα ότι για αυτό που το θέλω σα το note ΔΕΝ υπάρχει μιας και έχεις 1 μίνι ταμπλετ που είναι και τηλέφωνο πάντα μαζί σου!

Τέτοια οθοναρα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή(βοηθά και το μέγεθος βεβαίως)δυνατότητες στη κορυφή,κάμερα βίντεο καλύτερη του s2 πράγμα εκπληκτικό γιατί δεν είναι αυτός ο 1ος του ρόλος..

Λίγο στο μέγεθος θέλει κάποιο συμβιβασμό για τηλέφωνο αλλά είπαμε,απλώς είναι ΚΑΙ τηλέφωνο!

Έφτασα να το συγκρίνω και με ταμπλετ όπως το flyer που εχω η το ipad 2 που είχα πάρει για λίγο και μπορώ να πω ότι λόγο εκπληκτικης φορητοτητας μπροστά στα καθαρόαιμα ταμπλετ το χρησιμοποιώ πιο εύκολα και πιο απολαυστικα παντού,στο καναπέ,στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ τσεκαρω νέα,mail το να τ'άλλο..

Και βεβαίως το εχω πάντα μαζί μου στο τσαντακι κάτι που με 1 αμιγώς ταμπλετ δε μπορείς να κάνεις..:)

Συν οι multimedia δυνατοτητες του και όλα τ'άλλα απλώς πλέον δε το αλλάζω..

Αυτα και ακόμα περισσότερα είμαι σίγουρος τα ξέρουν και τα εκτιμούν όσοι το έχουν και γράφουν εδώ μέσα αλλά καλό είναι να λέγονται που και που για να καταλαβαίνουν και οι απ έξω για πιο λόγο θέλουμε κάτι τόσο μεγάλο μιας και πολλοί απορούν αλλά είμαι βέβαιως μόλις κάπιος απ αυτούς πιάσουν 1 note και το δουλέψουν λίγες μέρες δύσκολα κατεβαινουν κατηγορία και επίσης δύσκολα εντιπωσιαζοντε από νέα τηλέφωνα στυλ Sony s κ.α.!!

Απλώς όσο το συνηθίζω τα άλλα μου φαίνονται παιχνιδακια ειδικά για το ρόλο που το θέλω!!

:)

Παντα φιλικα Μανος

Ευθυμη μέχρι πριν λίγο καιρό έκανα το απλό,είχα 1 συσκευή και όταν ήθελα κάποια άλλη την αγόραζα και τις είχα παράλληλα και τις 2 για λίγο καιρό και όποια δε μου άρεσε την έδινα..

Με το note το δοκίμασα σε σχέση με το s2 που είχα και δυστυχώς μόλις έδινα το 1 ήθελα το άλλο!!:p

Ευτυχώς τώρα κατασταλαξα ότι για αυτό που το θέλω σα το note ΔΕΝ υπάρχει μιας και έχεις 1 μίνι ταμπλετ που είναι και τηλέφωνο πάντα μαζί σου!

Τέτοια οθοναρα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή(βοηθά και το μέγεθος βεβαίως)δυνατότητες στη κορυφή,κάμερα βίντεο καλύτερη του s2 πράγμα εκπληκτικό γιατί δεν είναι αυτός ο 1ος του ρόλος..

Λίγο στο μέγεθος θέλει κάποιο συμβιβασμό για τηλέφωνο αλλά είπαμε,απλώς είναι ΚΑΙ τηλέφωνο!

Έφτασα να το συγκρίνω και με ταμπλετ όπως το flyer που εχω η το ipad 2 που είχα πάρει για λίγο και μπορώ να πω ότι λόγο εκπληκτικης φορητοτητας μπροστά στα καθαρόαιμα ταμπλετ το χρησιμοποιώ πιο εύκολα και πιο απολαυστικα παντού,στο καναπέ,στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ τσεκαρω νέα,mail το να τ'άλλο..

Και βεβαίως το εχω πάντα μαζί μου στο τσαντακι κάτι που με 1 αμιγώς ταμπλετ δε μπορείς να κάνεις..:)

Συν οι multimedia δυνατοτητες του και όλα τ'άλλα απλώς πλέον δε το αλλάζω..

Αυτα και ακόμα περισσότερα είμαι σίγουρος τα ξέρουν και τα εκτιμούν όσοι το έχουν και γράφουν εδώ μέσα αλλά καλό είναι να λέγονται που και που για να καταλαβαίνουν και οι απ έξω για πιο λόγο θέλουμε κάτι τόσο μεγάλο μιας και πολλοί απορούν αλλά είμαι βέβαιως μόλις κάπιος απ αυτούς πιάσουν 1 note και το δουλέψουν λίγες μέρες δύσκολα κατεβαινουν κατηγορία και επίσης δύσκολα εντιπωσιαζοντε από νέα τηλέφωνα στυλ Sony s κ.α.!!

Απλώς όσο το συνηθίζω τα άλλα μου φαίνονται παιχνιδακια ειδικά για το ρόλο που το θέλω!!

:)

Πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω.. Κι εγώ είχα το sii και πήρα παράλληλα το note.. Το έβαλα το καημένο 2 φορές στο κουτί γυρισμένο σε εργοστασιακό και μάλιστα την πρώτη το έβαλα και αγγελία! Τελικά το κράτησα κι έδωσα το s2 και μετά δεν κοίταξα πίσω.. Στο sii είχα μέγα θέμα με το gps το οποίο θεωρώ απαράδεκτο για μια τέτοια συσκευή.. Πολλά παιδιά από τις πρώτες παρτιδες δεν είχαν θέμα αλλά εγώ είχα και πότε δεν κατάφερα να το ξεπεράσω.. Το note και κλειδωμένος να είσαι στο Fort Knox θα βρει δορυφόρο και θα κλειδωσεις σήμα!! Επίσης η οθόνη του είναι το κάτι άλλο και το μέγεθος συνηθίζεται και έχεις συνδιαστικα ταμπλέτα και τηλέφωνο παντού και πάντα μαζί σου. Η πλοήγηση στο ίντερνετ απόλαυση πραγματική και τα παιχνίδια όνειρο! Επίσης όσοι είχαν s2 ή και το ΝΟΤΕ θα ξέρουν τι σημαίνει ζωντανή οθόνη με απίστευτα χρώματα και πραγματικό μαύρο. Τώρα αν βάζεις το note δίπλα στο xperia S να δεις τι λέει η οθόνη του πρώτου τι να πω.. Εγω αν ήμουν xperia θα έβαζα τα κλάματα.. Επισης έχουμε πολύ καλή κάμερα! Εγώ φωτογραφιζω έγγραφα πολύ συχνά και τώρα βρήκα την υγεια μου γιατί με το s2 μου έβγαζε το λευκό κιτρινωπο!! Γενικά για να καταλάβει κάποιος το note πρέπει να το δουλέψει για κάποιο διάστημα σαν ΚΥΡΙΑ συσκευή.. Μετά δεν υπάρχει γυρισμός αλλά μόνο εθισμός!! Είπαμε, once you go Note you never look back!!

Ερώτηση! Έχετε τρέξει quadrant2?? Εγώ με criskelo kai Franco kernel βλέπω κάτι τρελά νούμερα! Ξέρω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικο απόλυτα αλλά δείχνει τουλάχιστο πόσο καλά τρέχει το hardware του note

Sent from my Galaxy Note

Ποσο το πηρες απο το amazon; γιατι στην Αυστρια το εχουν 489. http://www.electronic4you.at/samsung-galaxy-note-n7000-white-16gb-130389.html

Μου βγηκε απο amazon.de στα 507.Αυτο το σαιτ που γραφεις δεν το ειχα δει..:(

Τελοςπαντων το περιμενω τριτη με τεταρτη:)

Γιαννης

Εχω αλλαξει παρα πολλα τηλεφωνα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα αυτο που καταλαβα ειναι οτι σαν το s2 και το note δεν υπαρχει κατι αλλο.Τωρα εχω note λευκο και 4s 64.

Τι συμπερασμα βγαζετε απο το τελειωμα του teaser (το angry birds με αφηνει σχεδον αδιαφορο)...?

Σε τι μπορει να αναφερεται το "premium suite"?

http://www.youtube.com/watch?gl=US&feature=player_embedded&v=Lz5u_2dQzkA

Τι συμπερασμα βγαζετε απο το τελειωμα του teaser (το angry birds με αφηνει σχεδον αδιαφορο)...?

Μήπως παρουσιάσει η sammie κάποια σουίτα λογισμικού που μεταξύ άλλων να συμπριλαμβανει και το angry birds? Κάποια σουίτα με λογισμικό που θα κάνει με το spen?? Δεν ξέρω ίσως μαζί με γαλαξία3 βγάλει κάτι τέτοιο και για μας..

Sent from my Galaxy Note

Μήπως παρουσιάσει η sammie κάποια σουίτα λογισμικού που μεταξύ άλλων να συμπριλαμβανει και το angry birds? Κάποια σουίτα με λογισμικό που θα κάνει με το spen?? Δεν ξέρω ίσως μαζί με γαλαξία3 βγάλει κάτι τέτοιο και για μας..

Sent from my Galaxy Note

Η αληθεια ειναι πως δε μπορω να εκτιμησω περι τινος προκειται. Εχει ενδιαφερον η αναμονη παντως (22/03)...

Ενδιαφερουσα τοποθετηση απο το pocketnow. Ενα value pack με τις εφαρμογες που ειχε υποσχεθει η σαμμυ και καποια στιγμη το real ICS upgrade...

http://pocketnow.com/android/what-does-angry-birds-space-mean-for-the-galaxy-note-ics-update

Edited by v@gelis

Η αληθεια ειναι πως δε μπορω να εκτιμησω περι τινος προκειται. Εχει ενδιαφερον η αναμονη παντως (22/03)...

Ενδιαφερουσα τοποθετηση απο το pocketnow. Ενα value pack με τις εφαρμογες που ειχε υποσχεθει η σαμμυ και καποια στιγμη το real ICS upgrade...

http://pocketnow.com/android/what-does-angry-birds-space-mean-for-the-galaxy-note-ics-update

και μόνο που διάβασα έστω υποθετικά ότι μπορεί να είναι ένα premium pack για να γλυκάνει το χάπι της μη αναβαθμισης σε ICS ανατρίχιασα...αυτό δεν παίζει σε καμία των περιπτώσεων! Είναι ένα πακέτο λογισμικού που ίσως να έχει κατι πιο εξελιγμένο σε s-memo μαζί με την αναβάθμιση σε ics. Εξάλλου και τώρα το πενακι δεν παίζει τέλεια και θέλει ακόμα δουλειά... στο δικό μου πολλές φορές πιάνει εκεί στο 0.5 εκατοστό από την οθόνη και αυτός είναι ο λόγος που δεν το δουλεύω... οπότε έχουμε ics+premium suite με angry birds etc... Χριστούγεννα με λίγα λόγια!!:w00t:

και μόνο που διάβασα έστω υποθετικά ότι μπορεί να είναι ένα premium pack για να γλυκάνει το χάπι της μη αναβαθμισης σε ICS ανατρίχιασα...αυτό δεν παίζει σε καμία των περιπτώσεων! Είναι ένα πακέτο λογισμικού που ίσως να έχει κατι πιο εξελιγμένο σε s-memo μαζί με την αναβάθμιση σε ics. Εξάλλου και τώρα το πενακι δεν παίζει τέλεια και θέλει ακόμα δουλειά... στο δικό μου πολλές φορές πιάνει εκεί στο 0.5 εκατοστό από την οθόνη και αυτός είναι ο λόγος που δεν το δουλεύω... οπότε έχουμε ics+premium suite με angry birds etc... Χριστούγεννα με λίγα λόγια!!:w00t:

Εχω την εντυπωση πως δεν αφορα το ICS upgrade αυτο το premium pack, αλλα σε καμια περιπτωση δεν το αποκλειει.

Αυτο θα βγει κανονικα και το premium pack -μαλλον- αφορα ενα πακετο εφαρμογων που ειχε υποσχεθει η σαμμυ για το note.

Μηπως ειναι η αναβαθμιση του isc εμπλουτισμενη με δυνατοτητες αποκλειστικα για το note μας και το s-pen για gaming?εξαλλου παιδια οτι και να λεμε η samsung ξερει οτι το note ειναι μια κοτα που γενναει χρυσα αυγα και δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησει ανεκμεταλλευτο!γιαυτο και ολη αυτη η προαναγγελια για 22-03...το εχει κανει με αλλο κινητο αυτο?ακομη και με το galaxy s2(που ειναι κινηταρα)προαναγγελιες δεν υπηρξαν!και πιστευω οτι θα ειναι κατι μεγαλο στις 22-03 αλλοιως προς τι το βιντεακι????

υ.γ. την ιδια μερα βγαινει σε κυκλοφορια νομιζω και το angrybirgs space....

Edited by ximikos_fil

• Administrators

Oι κάτοχοι του Galaxy Note θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Danger Zone, μία συλλογή 30 επιπλέον επιπέδων στο νέο Angry Birds Space, τα οποία θα διατεθούν στους υπόλοιπους χρήστες ως περιεχόμενο προς αγορά.

Modpic.gif

Oι κάτοχοι του Galaxy Note θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Danger Zone, μία συλλογή 30 επιπλέον επιπέδων στο νέο Angry Birds Space, τα οποία θα διατεθούν στους υπόλοιπους χρήστες ως περιεχόμενο προς αγορά.

Κατι τετοιο καταλαβα κι εγω Γιαννη, αλλα ολο αυτο αναφερεται μονο στο Angry Birds ή και σε καποια επικειμενο πακετο λογισμικου, που θα συμπεριλαμβανει κι αλλες ενδιαφερουσες εφαρμογες?

Το S3 θα ειναι σιγουρα ανωτερο και θα ειναι πειρασμος για πολλους απο εμας που γραφουμε εδω μεσα, αλλα τελικα ισως υποκειψουμε στα μοναδικα -ειδοποια- χαρακτηριστικα του Note (μπαταρια - γραφιδα, τα αλλα θα τα εχει ουτως η αλλως το S3) και μεινουμε σε αυτο μεχρι τον αντικαταστατη του.

Εγώ πιστεύω και γαλαξία3 να δούμε εμείς οι άρρωστοι του ΝΟΤΕ δεν θα μας πει κάτι το φοβερό λόγω μεγέθους οθόνης αρχικά..

Αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω παιδια αυτες τις μερες σχετικα και με την ελευση του sg3. Οσο τετρα-τουμπανο και να ειναι(που θα ειναι), οποια νεα σουπερ-ντουπερ αμολεντ οθονη και να φοραει(που θα φοραει) συν τα λοιπα θανατηφορα σπεκς που θα κουβαλαει, σε εμας τους ΝΟΤΕ addicts δε νομιζω να μας εντυπωσιασει ιδιαιτερα μιας που κυριως το τριπτυχο 5,3 ιντσες οθονης,μπαταρια και φυσικα γραφιδα προσδιδει μια εμπειρια χρησης και μια λειτουργικοτητα μοναδικη, που δεν μπορει να αντικατασταθει απλα και μονον απο ενα εντυπωσιακο πακετο σπεκς (οσο σωστα υλοποιημενο και εαν ειναι).

[*] Δεν ειναι καθολου τυχαιο πως αν "ξεφυλλισετε" τις διακοσιες τοσες σελιδες του thread δεν προκειται να βρειτε ουτε ενα ποστ που που να αναφερεται αρνητικα στο ΝΟΤΕ.

Απο το 2003 που παρακολουθω το my phone, πολυ σπανια θυμαμαι thread που να αναφερεται σε συσκευη με τετοια καθολικη αποδοχη και ενθουσιασμο απο την πλευρα των χρηστων της.:cool:

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

Απο το 2003 που παρακολουθω το my phone, πολυ σπανια θυμαμαι thread που να αναφερεται σε συσκευη με τετοια καθολικη αποδοχη και ενθουσιασμο απο την πλευρα των χρηστων της.:cool:

Πραγματι, εχεις δικιο, ετσι ειναι. Οσοι εφυγαν, το εκαναν σιωπηλα κι επειδη δε μπορεσαν να ανεχθουν το μεγεθος του (και τελικα απλα δεν ηθελαν μια τετοια συσκευη).

Ολοι οι υπολοιποι απλα αναγνωριζουν στο απολυτο τις δυνατοτητες του, με ελαχιστα bugs - προβληματα...

Πραγματικά δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω.. Κι εγώ είχα το sii και πήρα παράλληλα το note.. Το έβαλα το καημένο 2 φορές στο κουτί γυρισμένο σε εργοστασιακό και μάλιστα την πρώτη το έβαλα και αγγελία! Τελικά το κράτησα κι έδωσα το s2 και μετά δεν κοίταξα πίσω.. Στο sii είχα μέγα θέμα με το gps το οποίο θεωρώ απαράδεκτο για μια τέτοια συσκευή.. Πολλά παιδιά από τις πρώτες παρτιδες δεν είχαν θέμα αλλά εγώ είχα και πότε δεν κατάφερα να το ξεπεράσω.. Το note και κλειδωμένος να είσαι στο Fort Knox θα βρει δορυφόρο και θα κλειδωσεις σήμα!! Επίσης η οθόνη του είναι το κάτι άλλο και το μέγεθος συνηθίζεται και έχεις συνδιαστικα ταμπλέτα και τηλέφωνο παντού και πάντα μαζί σου. Η πλοήγηση στο ίντερνετ απόλαυση πραγματική και τα παιχνίδια όνειρο! Επίσης όσοι είχαν s2 ή και το ΝΟΤΕ θα ξέρουν τι σημαίνει ζωντανή οθόνη με απίστευτα χρώματα και πραγματικό μαύρο. Τώρα αν βάζεις το note δίπλα στο xperia S να δεις τι λέει η οθόνη του πρώτου τι να πω.. Εγω αν ήμουν xperia θα έβαζα τα κλάματα.. Επισης έχουμε πολύ καλή κάμερα! Εγώ φωτογραφιζω έγγραφα πολύ συχνά και τώρα βρήκα την υγεια μου γιατί με το s2 μου έβγαζε το λευκό κιτρινωπο!! Γενικά για να καταλάβει κάποιος το note πρέπει να το δουλέψει για κάποιο διάστημα σαν ΚΥΡΙΑ συσκευή.. Μετά δεν υπάρχει γυρισμός αλλά μόνο εθισμός!! Είπαμε, once you go Note you never look back!!

Ερώτηση! Έχετε τρέξει quadrant2?? Εγώ με criskelo kai Franco kernel βλέπω κάτι τρελά νούμερα! Ξέρω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικο απόλυτα αλλά δείχνει τουλάχιστο πόσο καλά τρέχει το hardware του note

Sent from my Galaxy Note

μεσα σε ολα τα αλλα που συμφωνω θελω να τονισω για αλλη μια φορα οτι η καμερα του note ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν!

το ειπα και πριν(ανεβασα και photos κτλ) ειναι κλάσεις ανώτερη απο το samsung galaxy 2 !

και στο βιντεο και σαν φλας και στα παντα...!

πραγματικα επαθα πλακα εδω! εχω απειρες photos με την παρεα μου που πολλοι τις εχουν εκτυπώσει κτλ κτλ κτλ κτλ...

νομιζω οτι ειναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευη που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα! απο καθε αποψη!

Αν κάτσει καλά το πράγμα της αγοραπωλησίας μάλλον θα το πάρω κι εγώ το πάσχα. Το S2 κρατά τιμή και θα χάσω ελάχιστα χρήματα από την πώληση του. Οπότε λέω να χτυπήσω ένα Note και να παροπλισω το iPad 2.

Άλλωστε δεν μπορω να αγορασω το S3 μέχρι τον επόμενο σεπτέμβριο που θα ξανά έλθω ελλάδα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν κάτσει καλά το πράγμα της αγοραπωλησίας μάλλον θα το πάρω κι εγώ το πάσχα. Το S2 κρατά τιμή και θα χάσω ελάχιστα χρήματα από την πώληση του. Οπότε λέω να χτυπήσω ένα Note και να παροπλισω το iPad 2.

Άλλωστε δεν μπορω να αγορασω το S3 μέχρι τον επόμενο σεπτέμβριο που θα ξανά έλθω ελλάδα.

Κώστα ειδικά εσένα πιστεύω δε θα σε απογοητευσει μιας και είσαι συνηδειτοποιημενος στο τι ζητάς και το note έχει τα περισσότερα απ αυτα και είναι πραγματικο εργαλείο!

Είπαμε μόνο λίγη παραχώρηση θέλει στο θέμα φορητοτητας κατά τα άλλα τα "απλά" τηλέφωνα είναι πολύ λίγα μπροστά του,δεν είναι τυχαίο που το s2 μου όταν τα είχα δίπλα δίπλα μου φαινόταν παιχνίδι η ότι η κατά τα άλλα εντυπωσιακη και φωτεινή οθόνη του Sony s χάθηκε μπροστά στην οθοναρα του note χθες που τα είχα δίπλα δίπλα..

Μέχρι το s3 που θα ναι πιο ισοροπιμενο λόγο μεγέθους και δυνατοτητων(αλλά πάλι δε θα έχει πενακι και θα έχει πιο μικρή μπαταρία) πιστεύω το note είναι και θα είναι κορυφή!

Παντα φιλικα Μανος

Κωστα απλα θα χαρεις αυτη τη συσκευη ακομα περισσοτερο απο το s2 σου.

Ο λογος?

Η εντυπωσιακη οθοναρα (ελεω μεγεθους - αναλυσης), η καλυτερη μπαταρια σε android συσκευη, η γραφιδα και ολα τα αλλα που σου αρεσαν στο γαλαξια σου ειναι εδω και μαλιστα βελτιωμενα στα σημεια (βλεπε gps, camera)...

Edited by v@gelis