Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! Είμαι και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος Note πλέον! Το πήρα μεταχειρισμένο και ελπίζω ο προηγούμενος να

του έχει φερθεί με στοργή.. Με την μπαταρία έχω λίγο παράπονο, με ζόρι κρατάει μέχρι να γυρίσω σπίτι το βράδυ, δλδ

8 πρωί βγαίνει από φόρτιση και 10 το βράδυ πρέπει να μπει μπρίζα χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση. Το android φοβερό όμως,

είναι η πρώτη μου επαφή και μου αρέσει φουλ. Τώρα διαβάζω λίγο για να μάθω για root, custom rom και τα άλλα κόλπα

για android γιατί προέρχομαι από iOS και jailbreak!

Υπάρχουν τίποτα must tips που πρέπει να ξέρω για root, custom rom κτλπ??

Kαλημερα και καλως ηρθες...:)

Αν θες να μαθεις για το root, διαβασε εδω και γενικα για το android, εδω.

Για το Note συγκεκριμενα (Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις) θα πρεπει να διαβασεις εδω.

Tips για καλυτερη μπαταρια διαβασε το πολυ καλο αρθρο εδω, αλλα και καποιες απλες ρυθμισεις εδω.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι :)

https://market.android.com/search?q=audioboost&c=apps

audioboost απο το μαρκετ! για δοκιμασε το! νομιζω οτι κανει τρομερη δουλεια! και οχι μονο στα ακουστικα αλλα παντου!

Αυτό λέει ότι είναι για samsung galaxy S series. Κάνει για το note;

RX8 rules!

Επειδη βλεπω πολλες αποριες για πολλα πραγματα που εχουν απαντηθει (πχ root, διαδικασιες κτλ), σκεφτομαι την Κυριακη η απο εβδομαδα που θα εχω λιγο χρονο, να ανοιξω ενα thread με ολες τις πληροφοριες που υπαρχουν για το Note, απο χαρακτηριστικα μεχρι βελτιωσεις, tips μπαταριας, εφαρμογες χρησιμες για τη συσκευη μας, και γενικα να ενωσω με καποιο τροπο τα 2 thread του Note, συγκεντρωνοντας τα παντα σε ενα.

Αυτο ομως μπορει να γινει μονο (και) με τη δικη σας βοηθεια.

Οτι λοιπον χρησιμο εχετε και βρισκετε καλη αυτη την ιδεα, στειλτε μου ενα pm με τη πληροφορια σας, με τις ιδεες σας και γενικα με οτι μπορει να βοηθησει παλιους και νεους...:)

Follow me on XDA

Καλημέρα! Είμαι και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος Note πλέον! Το πήρα μεταχειρισμένο και ελπίζω ο προηγούμενος να

του έχει φερθεί με στοργή.. Με την μπαταρία έχω λίγο παράπονο, με ζόρι κρατάει μέχρι να γυρίσω σπίτι το βράδυ, δλδ

8 πρωί βγαίνει από φόρτιση και 10 το βράδυ πρέπει να μπει μπρίζα χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση. Το android φοβερό όμως,

είναι η πρώτη μου επαφή και μου αρέσει φουλ. Τώρα διαβάζω λίγο για να μάθω για root, custom rom και τα άλλα κόλπα

οχι φιλε απαραδεκτο να τελειωνει ετσι η μπαταρια. εμενα μου κραταει 2 μερες ανετα, και με χρηση οπως (30-45 λεπτα internet, 30 ωρα κλησεις, 1 ωρα ταινιες, 20 λεπτα μουσικη) αυτα γινονται σχεδον καθε μερα.

TCe

οχι φιλε απαραδεκτο να τελειωνει ετσι η μπαταρια. εμενα μου κραταει 2 μερες ανετα, και με χρηση οπως (30-45 λεπτα internet, 30 ωρα κλησεις, 1 ωρα ταινιες, 20 λεπτα μουσικη) αυτα γινονται σχεδον καθε μερα.

Α??? Μαμά το έχεις το Note?? (Είναι τραγική η διαφορά με το δικό μου......:blink::blink::blink:)

Kαλημερα και καλως ηρθες...:)

Αν θες να μαθεις για το root, διαβασε εδω και γενικα για το android, εδω.

Για το Note συγκεκριμενα (Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις) θα πρεπει να διαβασεις εδω.

Tips για καλυτερη μπαταρια διαβασε το πολυ καλο αρθρο εδω, αλλα και καποιες απλες ρυθμισεις εδω.

Ευχαριστώ!! Θα ρίξω διάβασμα λοιπόν..

Α??? Μαμά το έχεις το Note?? (Είναι τραγική η διαφορά με το δικό μου......:blink::blink::blink:)

ναι μαμα ειναι, με LB1

TCe

Κι εγώ το πήρα μεταχειρισμένο και στην αρχή νόμιζα ότι δεν κρατά πού η μπαταρία κτλ... της έκανα βέβαια 4-5 "καλές" φορτίσεις (από πλήρη φόρτιση σε εκφόρτιση έως 5% περίπου) και στην συνέχεια ασχολήθηκα με root και πέρασα και ένα kernel (kernel είναι ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος που διαχειρίζεται την απόδοση της μπαταρίας και το performance.... πχ αυτός που φοράω εγώ έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ρίχνει στροφές όταν είναι κλειστή η οθόνη και άλλα τέτοια clever tricks) και τώρα μου κρατά χαλαρά άνετα 2 μέρες με χρήση σαν του φίλου παραπάνω... να προσθέσω επίσης ότι στην αρχή είναι τέτοιο το κόλλημα με την συσκευή που δεν το αφήνουμε από τα χέρια μας επ ' ουδενί οπότε μας κρατά από το πρωί μέχρι το βράδυ... been there done that!!! μελέτησε λιγάκι και το θέμα του root και επανέρχεσαι με ερωτήσεις...

Κι εγώ το πήρα μεταχειρισμένο και στην αρχή νόμιζα ότι δεν κρατά πού η μπαταρία κτλ... της έκανα βέβαια 4-5 "καλές" φορτίσεις (από πλήρη φόρτιση σε εκφόρτιση έως 5% περίπου) και στην συνέχεια ασχολήθηκα με root και πέρασα και ένα kernel (kernel είναι ο πυρήνας του λειτουργικού συστήματος που διαχειρίζεται την απόδοση της μπαταρίας και το performance.... πχ αυτός που φοράω εγώ έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ρίχνει στροφές όταν είναι κλειστή η οθόνη και άλλα τέτοια clever tricks) και τώρα μου κρατά χαλαρά άνετα 2 μέρες με χρήση σαν του φίλου παραπάνω... να προσθέσω επίσης ότι στην αρχή είναι τέτοιο το κόλλημα με την συσκευή που δεν το αφήνουμε από τα χέρια μας επ ' ουδενί οπότε μας κρατά από το πρωί μέχρι το βράδυ... been there done that!!! μελέτησε λιγάκι και το θέμα του root και επανέρχεσαι με ερωτήσεις...

μιλας για τον φρανκο κερνελ ετσι?

μιλας για τον φρανκο κερνελ ετσι?

ναι για τον franco απλά δεν έγραψα όνομα μην τον χάσουμε τον φίλο εντελώς!!!:wacko:

Χθες πέρασα τον #8 και μια χαρά όλα δουλεύουν τέλεια και μην σου πω ότι σχεδόν χάθηκε το όποιο μικρό lag και η μπαταρία μου πάει super... εσύ έχεις ακόμα θέματα?

ναι για τον franco απλά δεν έγραψα όνομα μην τον χάσουμε τον φίλο εντελώς!!!:wacko:

Χθες πέρασα τον #8 και μια χαρά όλα δουλεύουν τέλεια και μην σου πω ότι σχεδόν χάθηκε το όποιο μικρό lag και η μπαταρία μου πάει super... εσύ έχεις ακόμα θέματα?

Ναι φίλε μου το γραψα και πιο πάνω .

Τα ιδία προβλήματα πάλι .το κινητό πετάει όπως λες και συ αλλά όταν κλειδώσει η σβήσει η οθόνη δεν επανέρχεται με τίποτα ..

Μαυριζουν τα πάντα κτλ κτλ κτλ..

Και από ότι είδα και στο θέμα του Φράνκο και αλλά παιδιά έχουν τα ίδια προβλήματά .

Τι να πω ..άκρη μάλλον δεν βγαίνει με το θέμα .

Sent from my note

Ναι φίλε μου το γραψα και πιο πάνω .

Τα ιδία προβλήματα πάλι .το κινητό πετάει όπως λες και συ αλλά όταν κλειδώσει η σβήσει η οθόνη δεν επανέρχεται με τίποτα ..

Μαυριζουν τα πάντα κτλ κτλ κτλ..

Και από ότι είδα και στο θέμα του Φράνκο και αλλά παιδιά έχουν τα ίδια προβλήματά .

Τι να πω ..άκρη μάλλον δεν βγαίνει με το θέμα .

Sent from my note

Μα#&$κία ρε παιδί μου... μήπως τελικά έφταιξε το down grading στην πρώτη επίσημη Rom ώστε να γίνει root? Κι εγώ βεβαια έτσι το έκανα και δεν έχω θέμα. Καλά κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι εκεί στο XDA? Λιγάκι υπομονή να δούμε τελικά τι θα γίνει με παγωτά κτλ...συμπάσχω πάντως πραγματικά!!!:(:(

Χαχαχα οχι cool δεν θα με χάσεται!! Κάτι καταλαβαίνω από unix-based συστήματα!! :cool:

(πληροφορικάριος είμαι.. :X)

Για να καταλάβω, ποίος είναι ο "καλύτερος" custom kernel για να περάσω γιατί βλέπω παίζουν διάφορα bugs..

Χαχαχα οχι cool δεν θα με χάσεται!! Κάτι καταλαβαίνω από unix-based συστήματα!! :cool:

(πληροφορικάριος είμαι.. :X)

Για να καταλάβω, ποίος είναι ο "καλύτερος" custom kernel για να περάσω γιατί βλέπω παίζουν διάφορα bugs..

Ε ρε αδερφε αμα εισαι πληροφορικαριος τα βραδυ πρεπει να τα ξερεις ολα γιατι θα σε εξετασουν εδω οι guru!! Lololol!! Θα περασεις καποιους kernel και θα δεις εσυ ποιος σου κανει..σιγα σιγα ομως..παιξε λιγο στρωσιμο μπαταριας τωρα αν θες

Sent from my Galaxy Note

παιδια καλησπερα μια βοηθεια αν ξερει καποιος.οταν εχω εισερχομενη κληση αναμεσα στον ηχο ακουγεται στα αγγλικα το νουμερο που με καλει.αυτο πως το απενεργοποιω.ευχαριστω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πιστεύω ότι τα παρακάτω screenshots είναι ενδεικτικά για την μπαταρία του Note . (Stock rom, stock kernel).

Oι κλήσεις ήταν διάρκεια 35 λεπτών

Στήσιμο του κινητού μετά από hard reset (To oποίο πήρε 1:30 ώρα περίπου).

Και όποτε δεν υπήρχε wifi, υπήρχε 3g.

Συγχρονισμοί καιρού (κάθε μια ώρα) και φυσικά αυτόματη φωτεινότητα και αυτόματοι συγχρονισμοί για google account.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το suspend και το event/o στη τέταρτη φωτογραφία ;.

Edited by apitsakis

Καμια διαφορα φιλε μου.

Αντιθετως ειναι πιθανοτερο να παιρνει και πρωτο τις αναβαθμισεις απο τα Ελληνικα.

Πως καταλαβαίνεις αν είναι εισαγωγής και απο ποιά χώρα. Υπάρχει τρόπος με imei όπως με τα iphone?

Μα#&$κία ρε παιδί μου... μήπως τελικά έφταιξε το down grading στην πρώτη επίσημη Rom ώστε να γίνει root? Κι εγώ βεβαια έτσι το έκανα και δεν έχω θέμα. Καλά κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι εκεί στο XDA? Λιγάκι υπομονή να δούμε τελικά τι θα γίνει με παγωτά κτλ...συμπάσχω πάντως πραγματικά!!!:(:(

λες να βάλω πάλι στοκ ρομ και να δοκιμάσω από την αρχή ??

αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι ..

πάντως είναι όντως περίεργο άλλοι να έχουν προβλήματά και άλλοι όχι

θα ξαναπειραματιστω λίγο σήμερα που έχω χρόνο και θα επανέλθω .

παιδια απο οτι διαβαζω ακομη τιποτα για android 4.0....και απο οτι βλεπω δεν εχει γινει ουτε σε sg s2 που λεγανε για 1η Μαρτιου!!!μηπως ξερουμε τιποτα καινουργιο?

λες να βάλω πάλι στοκ ρομ και να δοκιμάσω από την αρχή ??

αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι ..

πάντως είναι όντως περίεργο άλλοι να έχουν προβλήματά και άλλοι όχι

θα ξαναπειραματιστω λίγο σήμερα που έχω χρόνο και θα επανέλθω .

Με τον kernel του franco ειχα και εγω θεματα.Βαλε stock να ηρεμησεις.Μια χαρα ειναι ο stock kernel και η stock rom(αρκει να ξεφορτωθεις τις σαβουρες εφαρμογες).Και στο λεει ανθρωπος που αλλαζει ρομ καθε μερα :)

παιδια απο οτι διαβαζω ακομη τιποτα για android 4.0....και απο οτι βλεπω δεν εχει γινει ουτε σε sg s2 που λεγανε για 1η Μαρτιου!!!μηπως ξερουμε τιποτα καινουργιο?

Με τα θεματα που βλεπω οτι εχει ο leak kernel αλλα και η leak rom κατα το Μαϊο τα λεμε:(

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

παιδια επειδη το σκεφτομαι πολυ να το παρω το νοτε θελω να μου πειτε λιγο πως το κουβαλατε μαζι σας δηλαδη ειναι ευκολο μπιανει στην τσεπη και τετοια??:)

Με τον kernel του franco ειχα και εγω θεματα.Βαλε stock να ηρεμησεις.Μια χαρα ειναι ο stock kernel και η stock rom(αρκει να ξεφορτωθεις τις σαβουρες εφαρμογες).Και στο λεει ανθρωπος που αλλαζει ρομ καθε μερα :)

Νομιζω ειναι το καλυτερο γι αυτους που εχουν θεματα με τους kernels..και για ics ψιλοαργουμε οντως

Sent from my Galaxy Note

παιδια επειδη το σκεφτομαι πολυ να το παρω το νοτε θελω να μου πειτε λιγο πως το κουβαλατε μαζι σας δηλαδη ειναι ευκολο μπιανει στην τσεπη και τετοια??:)

Προσπαθησε να το βρεις καπου live να παιξεις μαζι του και να αποφασισεις.Προσωπικα στη μεταφορα δεν εχω καποιο θεμα.Φοραει βεβαια screen protector απο τη στιγμη που βγηκε απο το κουτι του και μια ωραια case της case mate.by the way δεν το αλλαζω με τιποτα και σε πληροφορω (οπως εχω γραψει) οτι το κοροϊδευα οταν ειχε πρωτοβγει

Βαγγελη στο δικο μου τζιν χωραει παντως.Σε φορμα οχι,εκτος και αν εχει πολυ βαθιες τσεπες.

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Προσπαθησε να το βρεις καπου live να παιξεις μαζι του και να αποφασισεις.Προσωπικα στη μεταφορα δεν εχω καποιο θεμα.Φοραει βεβαια screen protector απο τη στιγμη που βγηκε απο το κουτι του και μια ωραια case της case mate.by the way δεν το αλλαζω με τιποτα και σε πληροφορω (οπως εχω γραψει) οτι το κοροϊδευα οταν ειχε πρωτοβγει

το εχω δει και που αρεσε παρα πολυ απλα σεν μπορεσα να δω αμα μπαινει μεσα στο τζιν ας πουμε η στην φορμα καταλαβες??

το εχω δει και που αρεσε παρα πολυ απλα σεν μπορεσα να δω αμα μπαινει μεσα στο τζιν ας πουμε η στην φορμα καταλαβες??

Μπαινει ανετα και σε τζην και σε φορμα ή μπουφαν..κι εγω στην αρχη ελεγα "καλα τωρα ειμαστε σοβαροι??" αλλα πλεον δεν το αλλαζω με τιποτα και σνομπαρω τα κοινα τηλεφωνα!! Και το συνηθιζει και το ματι και το χερι και πραγματικα θεμα pocketability δεν υπαρχει..κι εγω screen protector και μια θηκη που δεν του δινει καθολου μα καθολου ογκο..

Sent from my Galaxy Note

http://www.youtube.com/watch?v=PjfTq2Qfp8g&list=UUMyDXoZNfWCaAyMQhNDYqYA&index=1&feature=plcp

Follow me on XDA