Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον παιδια τα νεα για το "θηριο" μας πανε απο το καλο στο καλυτερο.

[*] Πρωτα απο ολα η συσκευη εφτασε σε πωλησεις τα 2 εκατομμυρια τεμαχια συμφωνα με αυτο εδω το ποστ στο εγκυρο forbes [ http://goo.gl/ORnK ]

Για να παρουμε μια εικονα της πορειας του, δειτε τον παρακατω πινακα εξελιξης των πωλησεων της συσκευης απο την ημερα που εγινε release.

Oct 29 - Galaxy Note Release

Dec 29 - 1st million

Feb 28 - 2nd million

Με τετοιο ρυθμο πωλησεων το μελλον του ΝΟΤΕ διαγραφεται λαμπρο.

[*] Ηδη διατεθηκε απο εχτες το S-pen SDK 2.0 . Το αναβαθμισμενο εργαλειο δηλαδη για αναπτυξη εφαρμογων απο τους ντεβελοπερς σχετικα με το σ-πεν.Το οποιο παρεχει δυνατοτητες για πολυ επαγγελματικες εφαρμογες, οπως αυτη που περιγραφεται σε αυτο το ποστ του xda. ( http://goo.gl/QpFVA )

[*]Η Σαμσουνγκ μαλιστα, προσπαθωντας να κανει το ΝΟΤΕ οσο πιο ελκυστικο γινεται για τους developers (ενοψει και του προσφατου launch στην Αμερικη), προκυρηξε διαγωνισμο εκει, για την καλυτερη σ-πεν εφαρμογη με επαθλο 100.000$. [ http://galaxynotespenchallenge.com/ ]

Αντιλαμβανεστε λοιπον πως με ολα αυτα τα σουπερ ενθαρυντικα που διαβαζουμε σχετικα με την υποστηριξη της συσκευης καθημερινα, επιβεβαιωνεται οτι το ΝΟΤΕ ηρθε για να μεινει, και μαλιστα να προσδοκουμε σε ακομα καλυτερες μερες -και δυνατοτητες να εκμεταλευομαστε φυσικα- για το πολυεργαλειο μας.

Φαντασθειτε δηλαδη οτι ακομα ουτε το σαντουιτς δεν εχουμε δει.

Για μια ακομα φορα θελω να πω, πως νοιωθω πολυ πληρης κ ευτυχης (σμαρτφονικα:D αν μου επιτρεπεται το νεολογισμο) με αυτην την συσκευη στα χερια μου τοσο, που οσο περναει ο καιρος μαζι του κατασταλαζω ακομα περισοτερο, οτι ο μονος λογος για να σκεφθω να την αντικαταστησω θα ειναι το ΝΟΤΕ 2 (ενταξει θα ριξουμε μια ματια στα sg3, i-phone5 και οτι αλλο βγει στην πορεια αλλα και παλι....)

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Elthis

φιλε Ηλια πιο εγκρινης??

1) BetterBatteryStats_xdaedition_1.5.1.0.apk - [Click for QR Code] (1.29 MB, 13713 views)

2) BetterBatteryStats_xdaedition_1.6.1.0.apk - [Click for QR Code] (1.29 MB, 7189 views)

kTm Duke 690

@Elthis

φιλε Ηλια πιο εγκρινης??

1) BetterBatteryStats_xdaedition_1.5.1.0.apk - [Click for QR Code] (1.29 MB, 13713 views)

2) BetterBatteryStats_xdaedition_1.6.1.0.apk - [Click for QR Code] (1.29 MB, 7189 views)

Το νεοτερο φυσικα...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Γνωρίζει κανείς τι είναι το fast dormancy ;

Έχετε δει αυτόν τον launcher ;

https://market.android.com/details?id=com.tsf.shell&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRzZi5zaGVsbCJd

Edited by apitsakis

Ειναι μια υπηρεσια αποσυμφορησης δικτυου που υποστηριζεται απο καποιους παροχους και οχι απο ολους.

Αν την απενεργοποιησεις απο το ''κρυφο'' μενου και δε την υποστηριζει ο παροχος σου, υποτιθεται οτι βλεπεις βελτιωση στη μπαταρια...:)

Follow me on XDA

Eσύ τι την έχεις ;.. Βασικά που να ξέρω η vodafone τι έχει :) .

Δε ξερω αν την εχει η cosmote, και δε το εχω ψαξει...

Αλλα φανταζομαι και να τους παρω δε θα βγαλω ακρη αν τους ρωτησω...:p

Follow me on XDA

Θέλεις να σου πω τι πρόβλημα βλέπω στο κινητό μου ;.

Όταν το φορτίζω πλήρως και βγάζω τον φορτιστή αν δεν κάνω restart, τότε στη διαχείρηση μπαταρίας η κατανάλωση στο λειτουργικό του android μου δείχνει 80+, και δεν μου απεικονίζει τα applications που ανοίγω.

Όταν το φορτίζω και κάνω restart, ΑΛΛΑ χωρίς wifi/GPS on, τότε μια χαρά... η κατανάλωση είναι φυσιολογική. Και μάλιστα μου απεικονίζει στη διαχείρηση της μπαταρίας και τα applications που ανοίγω. Μετά ανοίγω και το wifi κλπ κλπ..

Edited by apitsakis

Πολυ καλα νεα αγαπητε freezer...κι εγω το εχω λατρεψει αυτο το κινητο και θελω εφαρμογες που να κανουν χρηση s-pen...και η μπαταρια γαϊδουρα κανονικα μετα απο λιγη χρηση χθες και προχθες...2,5 μερες μου βγαζει με σχετικα χαλαρη χρηση..οποτε λιωσιμο πραγματικο και μια μερα χρηση ή νορμαλ χρηση και 2ημερο...και αν σας λενε ειναι μεγαλο και "παντοφλα" κτλ να απαντατε οπως κι εγω... "ειναι για αντρες το τηλεφωνο αυτο" LOLOLOL!!!

Sent from my Galaxy Note

Δε ξερω αν την εχει η cosmote, και δε το εχω ψαξει...

Αλλα φανταζομαι και να τους παρω δε θα βγαλω ακρη αν τους ρωτησω...:p

δεν υποστηριζει!:)

το ψαξαμε στο φορουμ του γαλαξια 2 τοτε!

οποτε αν θελετε βγαλτε το!

Έχετε δει αυτόν τον launcher ;

https://market.android.com/details?id=com.tsf.shell&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRzZi5zaGVsbCJd

Πως το βλεπουμε το fast dormancy?

...και αν σας λενε ειναι μεγαλο και "παντοφλα" κτλ να απαντατε οπως κι εγω... "ειναι για αντρες το τηλεφωνο αυτο" LOLOLOL!!!

Sent from my Galaxy Note

χαχα...πολυ καλο:lol: και ως γνωστον στον αντρα τον σωστο...το μεγεθος μετραει:p

Xiaomi Mi Max3 4/64

Εχει κάποιο μειονέκτημα, κάποια διαφορά ενα ΝΟΤΕ παραεισαγωγής απο ενα "ελληνικό"? Εγγύηση εχουν και τα 2 ίδια. Απο εκεί και πέρα, αναβαθμίσεις, λογισμικό, γλώσσα, rom..? μας πειράζει κάπου του εξωτερικού?

Εχει κάποιο μειονέκτημα, κάποια διαφορά ενα ΝΟΤΕ παραεισαγωγής απο ενα "ελληνικό"? Εγγύηση εχουν και τα 2 ίδια. Απο εκεί και πέρα, αναβαθμίσεις, λογισμικό, γλώσσα, rom..? μας πειράζει κάπου του εξωτερικού?

Καμια διαφορα φιλε μου.

Αντιθετως ειναι πιθανοτερο να παιρνει και πρωτο τις αναβαθμισεις απο τα Ελληνικα.

Edited by elthis

Follow me on XDA

1) Κανενα προβλημα δεν θα εχεις αρκει να προμηθευτεις συσκευη που προοριζoταν να διατεθει στο ευρωπαικο region, εαν παρεις απο αλλο region παραδειγματος χαρη απο το Ασιατικο τοτε διατρεχεις σοβαρο κινδυνο να μην αναγνωριζεται η εγγυηση σε περιπτωση που χρειαστεις σερβις.

2) Φροντισε επισης η συσκευη σου να συνοδευεται με αποδειξη αγορας απο εμπορικο καταστημα της χωρας για την οποια προοριζοταν να διατεθει.Δηλαδη Γερμανικη συσκευη αγορασμενη απο το Γερμανικο amazon.de (οπως η δικια μου) τοτε κανενα προβλημα σε θεματα εγγυησης/σερβις.Εαν ομως αγορασεις παραεισαγωγης συσκευη απο Ελληνικο καταστημα που προοριζοταν για την Γερμανικη πι χι αγορα τοτε κ παλι πολυ πιθανο να εχεις προβλημα σε θεματα σερβις/εγγυησης. Εαν και υπαρχουν αντιθετες αποψεις επιτουτου (τυπου δεν υπαρχει προβλημα με εγγυηση/σερβις) θα σου συνιστουσα να μην ρισκαρεις τετοια αγορα γιατι μπορει να μπλεξεις. Μια ερωτηση στην Ελληνικη αντιπροσωπεια θα στο αποσαφηνισει 100%

Κατα τ´αλλα εισαι κομπλε σε ολα τα υπολοιπα!

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

Να ρωτησω αν γενικα εχετε θεμα με την ενταση του ακουστικου και αν υπαρχει καποιο fix? Δεν μπορω να πω οτι ειναι και δυνατη η ενταση και το εχω τερμα σε ρυθμιση..φυσιολογικο? Μπορω να κανω κατι??

Sent from my Galaxy Note

Να ρωτησω αν γενικα εχετε θεμα με την ενταση του ακουστικου και αν υπαρχει καποιο fix? Δεν μπορω να πω οτι ειναι και δυνατη η ενταση και το εχω τερμα σε ρυθμιση..φυσιολογικο? Μπορω να κανω κατι??

Sent from my Galaxy Note

ναι :)

https://market.android.com/search?q=audioboost&c=apps

audioboost απο το μαρκετ! για δοκιμασε το! νομιζω οτι κανει τρομερη δουλεια! και οχι μονο στα ακουστικα αλλα παντου!

ναι :)

https://market.android.com/search?q=audioboost&c=apps

audioboost απο το μαρκετ! για δοκιμασε το! νομιζω οτι κανει τρομερη δουλεια! και οχι μονο στα ακουστικα αλλα παντου!

Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω και θα σου πω...

Sent from my Galaxy Note

Έκανα και το πρώτο hard reset σήμερα, όχι μέσα από το κινητό όμως, και τα πάντα πλέον φτιάχτηκαν. Έχω καλή κατανάλωση μπαταρίας (περίπου 30mAh) με αρκετά widgets, (σημαντικό---> δεν έκανα αυτόματο συγχρονισμό και τα πέρασα ένα ένα όλα) και ευτυχώς έβαλα το battery monitor widget και κατάλαβα πότε το κινητό φορτίζει πλήρως. όταν δηλαδή πέσει στο 0mAh.

Έκανα και το πρώτο hard reset σήμερα, όχι μέσα από το κινητό όμως, και τα πάντα πλέον φτιάχτηκαν. Έχω καλή κατανάλωση μπαταρίας (περίπου 30mAh) με αρκετά widgets, (σημαντικό---> δεν έκανα αυτόματο συγχρονισμό και τα πέρασα ένα ένα όλα) και ευτυχώς έβαλα το battery monitor widget και κατάλαβα πότε το κινητό φορτίζει πλήρως. όταν δηλαδή πέσει στο 0mAh.

πως κανεις hard reset ?

πως κανεις hard reset ?

Kλείνεις το κινητό, και μετά πατάς ταυτόχρονα παρατεταμένα, το volume up το home button και το power και πας στην επιλογή wipe data/factory reset

Edited by apitsakis

Καλημέρα! Είμαι και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος Note πλέον! Το πήρα μεταχειρισμένο και ελπίζω ο προηγούμενος να

του έχει φερθεί με στοργή.. Με την μπαταρία έχω λίγο παράπονο, με ζόρι κρατάει μέχρι να γυρίσω σπίτι το βράδυ, δλδ

8 πρωί βγαίνει από φόρτιση και 10 το βράδυ πρέπει να μπει μπρίζα χωρίς καμία ιδιαίτερη χρήση. Το android φοβερό όμως,

είναι η πρώτη μου επαφή και μου αρέσει φουλ. Τώρα διαβάζω λίγο για να μάθω για root, custom rom και τα άλλα κόλπα

για android γιατί προέρχομαι από iOS και jailbreak!

Υπάρχουν τίποτα must tips που πρέπει να ξέρω για root, custom rom κτλπ??