Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια ολα αυτα τα προγραμματα για ANTIVIRUS κανουν τιποτα; χρειαζοντε;

Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζονται. Να σου πω την αλήθειά δεν έχω ακούσει καν για ύπαρξη ίου φτιαγμένο για Android.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.

Από τότε που αναβάθμισα το Note μου ( αγορασμένο από expansys) με την επίσημη ICS ( μου ήρθε κανονικά το update στο κινητό και το αναβάθμισα με ΟΤΑ), έχω φοβερά προβλήματα με το σήμα και την εναλλαγή του απο 3G σε Η σε G και τούμπαλιν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνω πάρα πολλές κλήσεις και να μην μπορώ να συνδεθώ μέσω 3g στο ίντερνετ, αφου αργεί πάρα πολύ μέχρι να κατεβάσει δεδομένα.

Επίσης διαπιστώνω πως η μπαταρία κραταέι ένα 20-30% λιγότερο από πριν, και επίσης τελευταία μου διαπίστωση χθες το βράδυ ήταν πως δεν λειτουργεί ούτε το gps σωστά, αφού δυσκολευόταν πάρα πολύ να βρει σήμα στο google maps.

Γενικά φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το Note μου και Την ICS .

Έχετε να μου προτείνετε κάτι να κάνω ώστε να μπορέσει να λειτουργεί πάλι το κινητάκι μου όπως πριν.? (με gingerbread λειτουργούσε υποδειγματικά).

Επειδή το χρησιμοποιώ ως εργαλείο δουλειάς , μου έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, για αυτό η βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη.

ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.

Να φανταστώ σου ήρθε η LPY ώς αναβάθμιση? Να σου πω πως κανείς μας δεν έχει τέτοια προβλήματα σε ICS άρα κάτι δεν έκατσε σωστά σε σένα. Εάν σου ήρθε με ΟΤΑ τότε σίγουρα δεν έχασες και εφαρμογές ρυθμίσεις κτλ. αυτό μπορεί να σου προκαλεί προβλήματα.. Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, ή μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ή το πέρασμα της LPF με repartition κτλ.

Προσοχή όμως όπως έχουμε ήδη πει υπάρχει bug στον ICS kernel, για να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών θα πρέπει να περάσεις κάποιον GB kernel πρώτα. Πέρνα μια βόλτα από το τροποποιήσεις βελτιώσεις του νοτε και θα τα βρεις όλα εκεί.

Ρε παιδια ολα αυτα τα προγραμματα για ANTIVIRUS κανουν τιποτα; χρειαζονται;

Σκουπίδια που τρώνε την μπαταρία και ανακατεύουν το σύστημα... useless & tragic :lol:

Να φανταστώ σου ήρθε η LPY ώς αναβάθμιση? Να σου πω πως κανείς μας δεν έχει τέτοια προβλήματα σε ICS άρα κάτι δεν έκατσε σωστά σε σένα. Εάν σου ήρθε με ΟΤΑ τότε σίγουρα δεν έχασες και εφαρμογές ρυθμίσεις κτλ. αυτό μπορεί να σου προκαλεί προβλήματα.. Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, ή μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ή το πέρασμα της LPF με repartition κτλ.

Προσοχή όμως όπως έχουμε ήδη πει υπάρχει bug στον ICS kernel, για να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών θα πρέπει να περάσεις κάποιον GB kernel πρώτα. Πέρνα μια βόλτα από το τροποποιήσεις βελτιώσεις του νοτε και θα τα βρεις όλα εκεί.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Ναι η LPY μου ήρθε. Αν κάνω τώρα ένα back up και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορει να έχω πρόβλημα με τον kernel?

Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Ναι η LPY μου ήρθε. Αν κάνω τώρα ένα back up και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορει να έχω πρόβλημα με τον kernel?

Ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα, εμφανίζεται μεν σε ένα μικρό ποσοστό Notes, είναι υπαρκτό όμως! Το καλό είναι πως επειδή είσαι στοκ θα σε καλύψει η εγγύηση, αλλά για μένα καλύτερα να πας από τον ασφαλή δρόμο (GB) παρά να μπαίνεις σε περιπέτειες. Πώς έχεις σκοπό να πάρεις backup? Της συσκευής δεν θα σε καλύψει μάλλον, χρησιμοποίησε titanium backup ή mybackup pro (θέλουν ροοτ).

Καλημερα.

Παιδια δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τη μπαταρια (χανω σε idle κατασταση 8ωρες-1%) ουτε καν με αποσυνδεσεις wifi.

ΑΝ θελετε μια καλυτερη εκδοση ics, περαστε μεσω pc odin την ZSLPF (θα βρειτε αναλυτικοτατες οδηγιες και φωτο) που αλλαζει τα παντα (ακομα και bootloader).

Βεβαια ειναι σιγουρα οτι συντομα θα εχουμε ακομα καλυτερα αποτελεσματα απο καποιο νεο update.

απλα, για επιβεβαιώσω τον Ηλία... με την ταϊβανέζικη...

βέβαια με ελαφριά χρήση, αλλά και πάλι...!!!!!

[ATTACH]25406[/ATTACH] [ATTACH]25407[/ATTACH]

Παιδια ξερει κανεις αν το usb jig που δουλευε σε galaxy s2 μπορει να δουλεψει και στο note?

Είναι ακριβώς το ίδιο, έχω ήδη μηδενίσει 3 φορές τον counter :cool:

Είναι ακριβώς το ίδιο, έχω ήδη μηδενίσει 3 φορές τον counter :cool:

Ωραια σε ευχαριστω. Ειπα να ρωτησω πριν το δοκιμασω. Μην γινει καμια στραβη:p

Καλησπέρα και από εμένα. Νέος κάτοχος, άσχετος από android και είμαι στο ψάξιμο.

Για αρχή μια απλή ερώτηση (ελπίζω). Ψάχνω για μια θήκη και δεν είμαι σίγουρος αν αυτές για την at&t έκδοση ταιριάζουν στο international. Μόνο το πίσω μέρος θα καλύπτει.

edit: Να συμπληρώσω επίσης ότι δε μιλάω για αυτές που αντικαθιστάς το καπάκι της μπαταρίας (αυτές δεν πρέπει να ταιριάζουν).

Edited by johner

Καλησπέρα και από εμένα. Νέος κάτοχος, άσχετος από android και είμαι στο ψάξιμο.

Για αρχή μια απλή ερώτηση (ελπίζω). Ψάχνω για μια θήκη και δεν είμαι σίγουρος αν αυτές για την at&t έκδοση ταιριάζουν στο international. Μόνο το πίσω μέρος θα καλύπτει.

edit: Να συμπληρώσω επίσης ότι δε μιλάω για αυτές που αντικαθιστάς το καπάκι της μπαταρίας (αυτές δεν πρέπει να ταιριάζουν).

Από ότι φαίνεται πρέπει να έχουν ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις (με μεγαλύτερο το αμερικάνικο κατά 0,1cm που δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορά σε θήκη...) οπότε ΛΟΓΙΚΑ θα κάνουν οι θήκες του ενός στο άλλο... δεν έχει τύχει όμως να το δω προσωπικά :happy:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4374&idPhone2=4135

Καλημέρα παιδιά εμένα που το κινητό έχει pda:lc1 phone: lb2 csc: lb3 (ato) (Αυστριακό) μου ήρθε η αναβάθμιση σε ics και μέσω του κινητού κιόλας!! Την πέρασα...για να δούμε διάφορες τώρα...;)
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Καλημέρα παιδιά εμένα που το κινητό έχει pda:lc1 phone: lb2 csc: lb3 (ato) (Αυστριακό) μου ήρθε η αναβάθμιση σε ics και μέσω του κινητού κιόλας!! Την πέρασα...για να δούμε διάφορες τώρα...;)

Ποια έκδοση σου ήρθε φίλε? (LPY?)

edit. Ναι LPY :)

Edited by Stinger

Ποια έκδοση σου ήρθε φίλε? (LPY?)

edit. Ναι LPY :)

Αυτή ακριβώς!! ;)

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

απλα, για επιβεβαιώσω τον Ηλία... με την ταϊβανέζικη...

βέβαια με ελαφριά χρήση, αλλά και πάλι...!!!!!

[ATTACH]25406[/ATTACH] [ATTACH]25407[/ATTACH]

Πλάκα με κανς..........:wacko::wacko::wacko:

ρε παιδια 4 ημερες??????????!!!!!!!!!!!!!! Μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ????????? 4 ημερες???????!!!!!!!!!!!!!!!

Μακαριιιιιιι..... Θα την δοκιμασω το ΣΚ..........

Από ότι φαίνεται πρέπει να έχουν ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις (με μεγαλύτερο το αμερικάνικο κατά 0,1cm που δεν νομίζω ότι θα έχει διαφορά σε θήκη...) οπότε ΛΟΓΙΚΑ θα κάνουν οι θήκες του ενός στο άλλο... δεν έχει τύχει όμως να το δω προσωπικά :happy:

Ωραία, την παρήγγειλα και σε 5-6 μέρες θα ξέρουμε.

Πλάκα με κανς..........:wacko::wacko::wacko:

ρε παιδια 4 ημερες??????????!!!!!!!!!!!!!! Μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ????????? 4 ημερες???????!!!!!!!!!!!!!!!

Μακαριιιιιιι..... Θα την δοκιμασω το ΣΚ..........

Μα τον αλλάχ! !!!!:rolleyes:

παιδιά μια απορία, ODIN για MAC υπάρχει?

επίσης τι είναι αυτό που ποστάρατε?

είναι το καινούργιο Galaxy Note? Γιατί δε φοράει ICS? πλέον με soft buttons? και σε αυτό τους μήνυσε η Apple? :D :D χεχε..

είναι το καινούργιο Galaxy Note? Γιατί δε φοράει ICS? πλέον με soft buttons? και σε αυτό τους μήνυσε η Apple? :D :D χεχε..

ειναι το αμερικανικο αν δεν κανω λαθος.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

παιδιά μια απορία, ODIN για MAC υπάρχει?

Εγώ που έχω mac μπορώ να σου πω σχεδόν σίγουρα ότι δεν υπάρχει.. Οπότε χρησιμοποιώ λιγάκι πιο συχνά το mobile odin και καμιά φορά γυρνάω το Mac σε windows αν χρειαστεί..

http://db.tt/K5GyMLMJ

Παρτο από πάνω γιατί δεν είναι free η εκδοση

Το άλλο είναι όντως το αμερικάνικο από τον παροχο AT& T και επίσημα φυσικά δεν πωλείται Ευρώπη.. Αν ψάξεις τα μοντέλα της Samsung θα δεις αντίστοιχα και για το s2 και κάποια αλλα

παιδια καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας κ της εντυπωσεις σας απο το τηλ-τερας που οσοι το εχουν στην κατοχοι τους πιστευω τα εχουν ολα κ δεν υπαρχει ισαξιο του ψηνομαι ασχημα να το αγορασω μεχρι το καλοκαιρι(κ αν μπορει καποιος να προτεινει κανα σωστο κ καλο μερος να το παρω ειμαι απο θεσσαλονικη)εχω ενα γνωστο δουλευει στο ΜΕΝΤΙΑ ΜΑΡΚΕΤ κ μου ειπε να περιμενω λιγο θα πεσει κ απο οσο ψαχνω κιολας sto mediamarkt.de το εχουν 420ευρω ''κατα την γνωμη μου ο ελληνας ειναι χαζος που παει κ παιρνει iphone'' Edited by alexanderth1981

μεγάλη κουβέντα..

για να είσαι μέσα κάνε το "όποιος αγοράζει iPhone και δε κάνει jailbreak είναι πολύ χαζός"

παιδια καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας κ της εντυπωσεις σας απο το τηλ-τερας που οσοι το εχουν στην κατοχοι τους πιστευω τα εχουν ολα κ δεν υπαρχει ισαξιο του ψηνομαι ασχημα να το αγορασω μεχρι το καλοκαιρι(κ αν μπορει καποιος να προτεινει κανα σωστο κ καλο μερος να το παρω ειμαι απο θεσσαλονικη)εχω ενα γνωστο δουλευει στο ΜΕΝΤΙΑ ΜΑΡΚΕΤ κ μου ειπε να περιμενω λιγο θα πεσει κ απο οσο ψαχνω κιολας sto mediamarkt.de το εχουν 420ευρω ''κατα την γνωμη μου ο ελληνας ειναι χαζος που παει κ παιρνει iphone''

Φιλε και εγω προσφατα το αγορασα και εχω παθει πλακα. Ειναι κατι διαφορετικο και αν δεν εχεις προβλημα με το μεγεθος τοτε παρτω. Φυσικα δεν ξερω για το note 2, που μαλλον θα βγει τον Οκτωβρη, αλλα θα κανει 600ευρω τουλαχιστον(λογικα).

Αλλο πάλι και τούτο. Φρεσκοφορτισμένη μπαταρία στο 100% και μου βγάζει 6 ώρες και 17 λεπτά στο ΖDbox (αλλά και με άλλο battery meter). Τώρα ας πόυμε μετά από 1 ώρα και 19 λεπτά λειτουργία με τη φρεσκοφορτισμένη μπαταρία είμαι στο 85%

Και όσο για εφαρμογές που μου τρώνε μπαταρία βλέπω το opera να καταναλώνει 35% αλλά είτε το κλείνω είτε το κάνω εκκαθάριση μνήμης συνεχίζει να μου βγάζει τόσο. Άρα δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να γλιτώσω την 35% κατανάλωση (εκτός από απεγκατάσταση βέβαια αλλά αυτόν δε το θέλω)

Λέτε να έχω χαλάει τη μπαταρία επειδή μερικές φορές τη φορτίζω με εξωτερικό φορτιστή? (κινέζικο).

Μπάς και έχει κρατήσει μνήμη η μπαταρία? (αφού υποτίθετε ότι αυτές δε κρατάνε μνήμη)

Μπάς και υπάρχει κανένας μετρήτής μπαταρίας στο κινητό που πρέπει να μηδενίσω (ξέρω γώ τι άλλο να σκεφτώ δηλαδη?)

Σε εσάς μετά από πλήρη φόρτιση πόσες ώρες βλέπετε να σας δίνει?

ΤΝΧ

baxy

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.