Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι Ευθυμη,πρωτα εσβησα ενα 600mb και μετα ενα φακελο 2GB και το κινητο δουλευει.

Απο που τα εσβησες;Απο cwm recovery με cf lpy kernel?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο που τα εσβησες;Απο cwm recovery με cf lpy kernel?

απο την καρτα μνημης,ειχα εναν φακελο με 2,6gb psx παιχνιδια,πρωτα διεγραψα τα 600 και μετα τα υπολοιπα.

δοκιμασες restart?

Ναι αρκετες φορες.Και αυτο που διαπιστωνω ψαχνοντας το προβλημα,ειναι οτι εχει κανει με την λειτουργια της εφαρμογης "ΣΥΛΛΟΓΗ", το μηνυμα ¨σαρωση πολυμεσων" ,που εμφανιζοταν στην Notification bar οταν ανοιγα το κινητο,δεν το βγαζει τωρα,και πιστευω καπου εκει υπαρχει προβλημα.

ποιον launcher προτεινετε με το ics???

Δοκιμασα τον Apex και μου έκανε κάποια κολληματακια κυρίως όταν άλλαζα εφαρμογές.. Τώρα πέρασα nova και δείχνει αρκετά καλυτερος;)

Ναι αρκετες φορες.Και αυτο που διαπιστωνω ψαχνοντας το προβλημα,ειναι οτι εχει κανει με την λειτουργια της εφαρμογης "ΣΥΛΛΟΓΗ", το μηνυμα ¨σαρωση πολυμεσων" ,που εμφανιζοταν στην Notification bar οταν ανοιγα το κινητο,δεν το βγαζει τωρα,και πιστευω καπου εκει υπαρχει προβλημα.

φιλε εγω εχω μεσα 4.5 giga photos και videos και τα διαβαζει κανονικα ολα...

το μηνυμα ¨σαρωση πολυμεσων δεν βγαινει ουτε σε μενα..και ειμαι με στοκ παγωτο πλεον!

μαλλον κατι αλλο εχει γινει σε σενα!

Ευχαριστω για την απαντηση,ισως ξαναβαλω την rom παλι.Αυτη που εβαλα ,το εκανα με το PC Odin,χωρις wipe,αν την ξαναβαλω χρειαζεται να κανω wipe? Edited by charis232

γεια σας

αυτοι οι 2 τροποι ειναι ασφαλεις? προχωραω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25935714

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1647297

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εγω παιδια περασα απο Odin την γερμανικη 4.0.3 χωρις cf root κερνελ και μου κολλαει στο

Samsung logo. Δεν εχω recovery για wipe data. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

Την περασα πανω απο custom GB rom.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη:(

Εγω παιδια περασα απο Odin την γερμανικη 4.0.3 χωρις cf root κερνελ και μου κολλαει στο

Samsung logo. Δεν εχω recovery για wipe data. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

Την περασα πανω απο custom GB rom.

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη:(

Ξανά πέρασε τη με pc Odin.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ξανά πέρασε τη με pc Odin.

Ευχαριστω για τη αμεση απαντηση, τελικα βλακεια δικια μου

καθως για καποιο λογο νομιζα οτι εμπαινες recovery μονο απο custom kernel:O

Μπηκα μια χαρα και μετα το wipe ολα καλα:).

Παντως δεν μου φαινεται πιο γρηγορη ρε παιδια απο GB. Μπορει να ειναι και ιδεα μου

βεβαια. Περιμενω να δω στο θεμα μπαταριας τωρα.

PS Διακρινεται καποιο lag στο πληκτρολογιο? Κατα την πληκτρολογηση.

Edited by Nizl84

Μεσα στις εφαρμογες υπαρχει ενα εικονιδιο που λεγεται Συλλογή.Οταν παταμε επανω,μας δειχνει τις φωτογραφιες που εχουμε,με την ICS οταν παταω αυτο το εικονιδιο,γινεται μαυρη η οθονη κ μετα απο λιγο βγαινει μηνυμα "Συλλογη διακοπηκε" και επανερχεται στην οθονη με τις εφαρμογες,δεν εμφανιζει δηλαδη τις φωτο που εχουμε.Εκανα format την SD αλλα κ παλι τα ιδια.Αν εχει και αλλος το ιδιο προβλημα,ας μας πει.Κατι που προσεξα ειναι οτι οταν ανοιγω το κινητο,δεν εμαφανιζεται μηνυμα στην notification bar, ¨σαρωση πολυμεσων",αν αυτο λεει κατι.

Αυτό το πρόβλημα το εντόπισα και εγώ -σε μικροτερο βαθμό- . Σε εμένα μπαίνει κανονικά στις φωτο αλλα όταν πάω να βγώ κολλάει και μετα από λίγο βγαίνει το μηνυμα. Με συχνότητα στις 20 φορες που θα μπω 1 φορα θα κολλήσει. Μάλλον καποιο bug της ics θα είναι. Για τσεκάρετε και οι υπόλοιποι. Δοκιμάστε το να μπείτε στη συλλογή και μεσα από το widjet foto. Εκει κολλαει περισσότερο νομίζω.

απο την καρτα μνημης,ειχα εναν φακελο με 2,6gb psx παιχνιδια,πρωτα διεγραψα τα 600 και μετα τα υπολοιπα.

Προφανως και το προβλημα (αν υπαρχει) δεν ειναι να σβησεις μεσα απο το λειτουργικο αρχεια.Το προβλημα ειναι να κανεις οποιοδηποτε σβησιμο σε μεγαλο αρχειο μεσω cwm recovery (πχ wipe system,wipe data κτλ)

Ευχαριστω για τη αμεση απαντηση, τελικα βλακεια δικια μου

καθως για καποιο λογο νομιζα οτι εμπαινες recovery μονο απο custom kernel:O

Μπηκα μια χαρα και μετα το wipe ολα καλα:).

Παντως δεν μου φαινεται πιο γρηγορη ρε παιδια απο GB. Μπορει να ειναι και ιδεα μου

βεβαια. Περιμενω να δω στο θεμα μπαταριας τωρα.

PS Διακρινεται καποιο lag στο πληκτρολογιο? Κατα την πληκτρολογηση.

Και εμενα δεν μου εκανε καμια διαφορα στην ταχυτητα σε σχεση με τη gb.Για να μην πω για το μπαχαλο του UI που αλλου εχει στοιχεια απο gb και αλλου στοιχεια απο google official ics.Για τετοιο update περιμενα κατι πιο καλο

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και εμενα δεν μου εκανε καμια διαφορα στην ταχυτητα σε σχεση με τη gb.Για να μην πω για το μπαχαλο του UI που αλλου εχει στοιχεια απο gb και αλλου στοιχεια απο google official ics.Για τετοιο update περιμενα κατι πιο καλο

Το ίδιο ίσχυε και στο Sii. Καμία διάφορα σε ταχύτητα εκτος του browser, αύξηση θερμοκρασίας λειτουργίας , λιγότερη free ram και μάλλον αυξημένη κατανάλωση. Επισης ένα lag στο άνοιγμα του dialer όταν έχεις αρκετή ώρα να τον χρησιμοποιήσεις κομπιαζει στο άνοιγμα.

Μερικά απ αυτα είναι μαλλον γενικα προβλήματα του ics, γιατι παρατηρούνται και σε άλλες συσκευές που τρέχουν αυτη την έκδοση. Στην 4.0.4 που τρέχω στο nexus s τα πράγματα είναι καλύτερα.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι το παγωτό ενω έχει μεγάλες προσθήκες, έχει προβλήματα που δεν έχουν λυθεί 6 μήνες μετα την έλευση του. Ελπίζω σε μια πραγματική αναβάθμιση γρήγορα. Δυστυχώς αυτο ο αγώνας δρόμου μεταξυ των λειτουργικών εκτός απο θετικά, έχει και αρνητικά σημεία.

Δεν είναι μόνο το ics. Είδαμε το iOS να λύνει τα προβλήματα του 5 μήνες μετα με την έκδοση 5.1. Τα WP το ίδιο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ουτε το text wrapping δουλευει του boat στο ics...

Σίγουρα? Εγώ σήμερα πέρασα boat και λειτουργεί μια χαρά όπως και σε άλλα παιδιά..Περίεργο δεν είναι?

ουτε το text wrapping δουλευει του boat στο ics...

Για δες καλύτερα τις ρυθμίσεις σου δουλεύει μια χαρά

Στον dolphin σταμάτησε να δουλεύει ..

Το ίδιο ίσχυε και στο Sii. Καμία διάφορα σε ταχύτητα εκτος του browser, αύξηση θερμοκρασίας λειτουργίας , λιγότερη free ram και μάλλον αυξημένη κατανάλωση. Επισης ένα lag στο άνοιγμα του dialer όταν έχεις αρκετή ώρα να τον χρησιμοποιήσεις κομπιαζει στο άνοιγμα.

Μερικά απ αυτα είναι μαλλον γενικα προβλήματα του ics, γιατι παρατηρούνται και σε άλλες συσκευές που τρέχουν αυτη την έκδοση. Στην 4.0.4 που τρέχω στο nexus s τα πράγματα είναι καλύτερα.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι το παγωτό ενω έχει μεγάλες προσθήκες, έχει προβλήματα που δεν έχουν λυθεί 6 μήνες μετα την έλευση του. Ελπίζω σε μια πραγματική αναβάθμιση γρήγορα. Δυστυχώς αυτο ο αγώνας δρόμου μεταξυ των λειτουργικών εκτός απο θετικά, έχει και αρνητικά σημεία.

Δεν είναι μόνο το ics. Είδαμε το iOS να λύνει τα προβλήματα του 5 μήνες μετα με την έκδοση 5.1. Τα WP το ίδιο.

η αληθεια ειναι καπου στην μεση!

εξακολουθώ παντως να πιστευω οτι παιζουν μεγαλο ρολο οι εφαρμογες απο το μαρκετ!

πολλες απο αυτες δεν ειναι ακομη "ετοιμες" για το παγωτο!

πχ πριν απο λιγο με κρασαρε ο nova ενω ειχα ανοιχτο το android assistant(εφαρμογη που εχω απο τον πρωτο γαλαξια ακομη)..

ενω η εφαρμογη δειχνει να δουλευει κανονικα αν πατε στην κατηγορία unistall applications θα δειτε οτι η εφαρμογη "κρασαρει"..αργει να λειτουργήσει και μπορει να οδηγησει μεχρι και σε κρασαρισμα του nova(σε μενα το κανε...)..

πολλες φορες λεμε πχ μου κρασαρε ο launcher αλλα τελικα νομιζω οτι στο 70% για αυτο οφείλονται οι εφαρμογες και οχι το ιδιο το παγωτο!

τωρα εμενα μπαταρια μου φαινεται καλύτερη απο gb θερμοκρασια δεν ειδα να ανεβαζει ακομη!

η ραμ οντως πεφτει πιο "χαμηλα" απο την GB αυτο το ξεραμε!

θελω να δω το κινητο ομως πως θα λειτουργει αν αφαιρεσω ολες τις βλακείες της samsung(ρολογια yahoo google+ και ολα τα σχετικα που τρεχουν απο πισω)..

δεν εχω ροοτ για την ωρα και αναγκάζομαι να τα τρωω ολα αυτα στην μαπα....

Ευχαριστω για την απαντηση,ισως ξαναβαλω την rom παλι.Αυτη που εβαλα ,το εκανα με το PC Odin,χωρις wipe,αν την ξαναβαλω χρειαζεται να κανω wipe?

φιλε ασε την συλλογή μην ασχολείσαι αλλο..

πανε απο το μαρκετ και κατεβασε το quick pic..

εγω πλεον αυτο εχω απο το SGII και δεν ασχολούμαι με στοκ συλλογή πλεον..

εξαιρετική εφαρμογη με παρα πολλες ρυθμίσεις που θα σε κανει να ξεχασεις την συλλογη της samsung μια καλη..:)

Sent from my note

Edited by freddaras

Απο στοκ ρομ gb με ρουτ πέρασα κατευθείαν την ics στοκ χωρίς πρόβλημα και χωρίς unroot πρώτα..όλα μέσω kies καθότι γερμανικό το κινητό..το εικονίδιο του souperuser υπάρχει αλλά δεν είναι ρουτ βέβαια,,έκανα λοιπόν ρουτ με αυτή την απλούστατη διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1647148 και όλα μια χαρα..τώρα μερικές παρατηρήσεις...θερμαινεται αρκετα πιο πολύ η μνήμη πατάει τα 600+ για πλάκα η μπαταρία τρώγεται αρκετα πιο γρήγορα το dialer εξαφανίστηκε απο την κάτω σειρά και στα μηνύματα δεν στέλνει 160 χαρακτήρες ούτε με Unicode ούτε στο αυτόματο ενώ στην πρώτη επιλογή τα στέλνει κινεζικά και η ταχύτητα σύνδεσης στο δίκτυο έχει μειωθεί στο μισό..
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Απο στοκ ρομ gb με ρουτ πέρασα κατευθείαν την ics στοκ χωρίς πρόβλημα και χωρίς unroot πρώτα..όλα μέσω kies καθότι γερμανικό το κινητό..το εικονίδιο του souperuser υπάρχει αλλά δεν είναι ρουτ βέβαια,,έκανα λοιπόν ρουτ με αυτή την απλούστατη διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1647148 και όλα μια χαρα..τώρα μερικές παρατηρήσεις...θερμαινεται αρκετα πιο πολύ η μνήμη πατάει τα 600+ για πλάκα η μπαταρία τρώγεται αρκετα πιο γρήγορα το dialer εξαφανίστηκε απο την κάτω σειρά και στα μηνύματα δεν στέλνει 160 χαρακτήρες ούτε με Unicode ούτε στο αυτόματο ενώ στην πρώτη επιλογή τα στέλνει κινεζικά και η ταχύτητα σύνδεσης στο δίκτυο έχει μειωθεί στο μισό..

εγω ρε παιδια γιατι δεν εχω τετοια προβληματα..

εκτος ραμ η θερμοκρασια ειναι οκ η μπαταρια μου φαινεται οτι κραταει περισσοτερο 160 χαρακτηρες εχω το gosms(απορω πως ΑΚΟΜΗ ασχολείστε με την στοκ εφαρμογη!!!!)και απο ταχύτητα συνδεσης παει απλα σφαιρα! ειδικα με 3g ειναι το κατι αλλο...

ο τροπος μεθοδος ροοτ που προτείνεις τι ειναι? καινούργιος??

ειναι ασφαλής?

γνωριζει κανείς?

Εγώ που δεν έχω root και πέρασα την rom μέσω PC-ODIN δεν αντιμετώπιζω κανένα τέτοιο πρόβλημα.

τα ιδια και εδω...

Για δες καλύτερα τις ρυθμίσεις σου δουλεύει μια χαρά

Στον dolphin σταμάτησε να δουλεύει ..

η αληθεια ειναι καπου στην μεση!

εξακολουθώ παντως να πιστευω οτι παιζουν μεγαλο ρολο οι εφαρμογες απο το μαρκετ!

πολλες απο αυτες δεν ειναι ακομη "ετοιμες" για το παγωτο!

πχ πριν απο λιγο με κρασαρε ο nova ενω ειχα ανοιχτο το android assistant(εφαρμογη που εχω απο τον πρωτο γαλαξια ακομη)..

ενω η εφαρμογη δειχνει να δουλευει κανονικα αν πατε στην κατηγορία unistall applications θα δειτε οτι η εφαρμογη "κρασαρει"..αργει να λειτουργήσει και μπορει να οδηγησει μεχρι και σε κρασαρισμα του nova(σε μενα το κανε...)..

πολλες φορες λεμε πχ μου κρασαρε ο launcher αλλα τελικα νομιζω οτι στο 70% για αυτο οφείλονται οι εφαρμογες και οχι το ιδιο το παγωτο!

τωρα εμενα μπαταρια μου φαινεται καλύτερη απο gb θερμοκρασια δεν ειδα να ανεβαζει ακομη!

η ραμ οντως πεφτει πιο "χαμηλα" απο την GB αυτο το ξεραμε!

θελω να δω το κινητο ομως πως θα λειτουργει αν αφαιρεσω ολες τις βλακείες της samsung(ρολογια yahoo google+ και ολα τα σχετικα που τρεχουν απο πισω)..

δεν εχω ροοτ για την ωρα και αναγκάζομαι να τα τρωω ολα αυτα στην μαπα....

φιλε ασε την συλλογή μην ασχολείσαι αλλο..

πανε απο το μαρκετ και κατεβασε το quick pic..

εγω πλεον αυτο εχω απο το SGII και δεν ασχολούμαι με στοκ συλλογή πλεον..

εξαιρετική εφαρμογη με παρα πολλες ρυθμίσεις που θα σε κανει να ξεχασεις την συλλογη της samsung μια καλη..:)

Sent from my note

Δες στατιστικά χωρίς root χωρίς τίποτα

μετά από 3 μέρες με το κινητό, μπορώ να πω πως είναι ποιο καλο απ όσο περίμενα, είχα κάποια θέματα στην αρχή αλλα όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται και καλύτερο, αν και κολλάει λίγο με το go launcher που έχω βάλει. ένα ice cream που βρήκα και κατέβασα μου φάνηκε πως δεν είναι καν έτοιμο για χρήση. έχει κάποιος σας να μου προτείνει κάποιο άλλο πρόγραμμα?

και κάτι άλλο.. σήμερα εδώ και λίγες ώρες στις πληροφορίες που σου εμφανίζει νέα μηνύματα σε skype κτλ, μου βγάζει κάτι σελίδες για πράσινη κάρτα στην αμερική και κάτι τέτοια παράξενα! πως μπορώ να το σταματήσω αυτό? παίζει να έχω κολλήσει κάποιον ιο? γιατί είδα πως έχει και avast antivirus για android.. να βάλω η όχι?

αν θέλει κάποιος ας μου πει τι παίζει με το root, το ακούω συνεχεια και δεν έχω ιδέα, να το κάνω/βάλω/πειράξω και εγώ? :D

Edited by froutoW715

Φίλε ειδικά για το ρουτ άστο είσαι πολύ φάουλ ..ο προαναφερθείς τρόπος είναι ασφαλής και όσοι το δοκίμασαν πανευκολο και χωρίς προβλήματα...έχετε δοκιμάσει αν δουλεύει το gps?εμενα γιοκ...Καποια εφαρμογή στο βγάζει αυτό με την πράσινη κάρτα..βάλε το addons detector απο μάρκετ βρες την στην κατηγορια push notifications και στηλτειν στο καλό... Edited by doctor-gio
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Μου κάνει εντύπωση που διαβάζω απο όλους οτι έγινε άλλο τηλέφωνο με το 4.0 και συμφωνώ σε ολα αλλα εκει που διαπίστωσα το τρελό ειναι η μπαταριά και δεν το ανεφέρε κανείς!Ειδα πανω απο 50% αυτονομία! Μιλάμε για κατι τρελό!Δεν ξέρω αν το έχετε δει όλοι αλλα εγω χάζεψα!

Εννοείτε το κινητό έγινε ταχύτατο ποιο smooth κτλ.Αλλη συσκευή πλέον!Αλλα τα αρνητικά ειναι οτι δεν είδα backrounds live wall kai εικονίδια ήχοι έμειναν ίδια..:( γιατί ρε παιδιά το nexus εχει πολύ ωραία θέματα που είναι?Θα έρθουν?

Λάζαρος..