emperor4her Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Επειδη δεν μπορω να το βρω.. μηπως εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει για το κινητο μας το htc_ime_mod? γιατι η εκδοση που εχω απο το sII δεν δουλευει σωστα.. ειναι για μικρη αναλυση και μου το δειχνει στη μιση οθονη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Στη 2η φωτο σου δειχνει και τη μνημη οπου ειναι δεσμευμενη και οχι ελευθερη. Κατα τη ταπεινη μου γνωμη και απ οσο εχω διαβασει, αυτη ειναι η σωστη ενδειξη. Γιατι?Γιατι περιπου ισχυει οτι και στα windows.Η δεσμευμενη μνημη οπου κρατανε οι εφαρμογες του παρασκηνιου, ειναι πιο αμεσα διαθεσιμη απο την ελευθερη. Αν π.χ. πας να ανοιξεις μια εφαρμογη οπου εχει κρατησει μνημη και την ιδια εφαρμογη χωρις πριν να εχει ''τρεξει'', στη πρωτη περιπτωση θα ανοιξει πιο γρηγορα, αλλα και μπορει να μετακινηθει σε αλλη εφαρμογη αν χρειαζεται πιο αμεσα. Αρα, σε γενικες γραμμες, η ελευθερη μνημη ειναι ''αχρηστη'' μνημη οπου χρησιμευει μονο σε περιπτωση που υπαρχει αναγκη. Φιλε μου Ηλια, Συμφωνω σε οτι αναφερεις και εγω ετσι γνωριζω πως λειτουργει το android ομως οπως θα δεις αν παω απο task manager δειχνει οτι τα δεσμευμενα ειναι 671mb ενω αμεσως μετα παω απο ρυθμισεις -> εφαρμογες -> Σε εκτελεση και δειχνει 499 mb δεσμευμενα. Γιαυτο ρωταω ποια απο τις 2 ενδειξεις ειναι η πραγματικη. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Εμενα παντα εχει δεσμευμενα τα 500 απο τα 800 υπο νορμαλ συνθηκες. Μου εβγαλε χθες μια αναβαθμιση 50 mb. Το εβγαλε σε κενενα αλλο; ξερει κανεις τι βελτιωνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Παιδια καμια λυση για το καμμενο pixelaki που προανεφερα πιο πανω υπαρχει? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Επειδη δεν μπορω να το βρω.. μηπως εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει για το κινητο μας το htc_ime_mod? γιατι η εκδοση που εχω απο το sII δεν δουλευει σωστα.. ειναι για μικρη αναλυση και μου το δειχνει στη μιση οθονη.. Δεν έχει βγει για υψηλές αναλύσεις. Προτείνω αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50b3VjaHR5cGUuc3dpZnRrZXkiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Φιλε μου Ηλια, Συμφωνω σε οτι αναφερεις και εγω ετσι γνωριζω πως λειτουργει το android ομως οπως θα δεις αν παω απο task manager δειχνει οτι τα δεσμευμενα ειναι 671mb ενω αμεσως μετα παω απο ρυθμισεις -> εφαρμογες -> Σε εκτελεση και δειχνει 499 mb δεσμευμενα. Γιαυτο ρωταω ποια απο τις 2 ενδειξεις ειναι η πραγματικη. Απλά στη πρώτη εικόνα, στη διαχείριση εργασιών, σου δείχνει την ελεύθερη μόνο, ενώ στη 2η εικόνα, στις ρυθμίσεις-εφαρμογές, σου δείχνει σαν ελεύθερη την ελεύθερη + cache...;) Παιδια καμια λυση για το καμμενο pixelaki που προανεφερα πιο πανω υπαρχει? Άλλη λύση εκτός service δυστυχώς δεν υπάρχει. Edited April 12, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Πρωτες εντυπώσεις: Δείχνει να είναι πολύ καλή η μπαταρία, γενικά όλες οι εφαρμογές δουλέυουν σωστά, η εμπειρία δείχνει αρκετά smooth και φυσικά χαζεύω το νέο λογισμικό! 1) Δεν μου δουλεύει δυστυχως το PlayerPro για την μουσική μου οπότε υποχρεωτικά πάω σε stock music player που δείχνει πολύ καλό αλλά δεν έχει ένα ωραίο 4Χ2 widget να το χαίρομαι! 2) αυτό που βλέπεις το widgets όπως τις εφαρμογές κατηγοριοποιημένα που στο καλό το βρίσκω... στις εφαρμογές μου είναι όπως σε GB και δεν έχει ξέχωρα tab για widgets όπως βλέπω στα διάφορα videos... 3) Πληκτρολόγιο ελληνικό? Πως περνάω?? (αν και κάνω χρήση του swiftkey X απλά χρειάζεται για τα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Το note, μου αφυπνιζει τις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες...εδω το τελευταιο μου εργο. Μαντεψτε σε τι καμβα δουλεψα :happy: ! 3) Πληκτρολόγιο ελληνικό? Πως περνάω?? (αν και κάνω χρήση του swiftkey X απλά χρειάζεται για τα μηνύματα... Κανονικα επρεπε να εχεις ελληνικο...βασικα αν δεν φορας την ελληνικη ρομ με τον κωδικο απο το dialer αλλαξε το csc σε EUR και μετα θα εχεις..τουλαχιστον ετσι ηταν στο s2. Edited April 12, 2012 by Superuser Αφαίρεση μεγάλου μεγέθους εικόνας Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) Το note, μου αφυπνιζει τις καλλιτεχνικες μου ανησυχιες...εδω το τελευταιο μου εργο. Μαντεψτε σε τι καμβα δουλεψα :happy: ! Κανονικα επρεπε να εχεις ελληνικο...βασικα αν δεν φορας την ελληνικη ρομ με τον κωδικο απο το dialer αλλαξε το csc σε EUR και μετα θα εχεις..τουλαχιστον ετσι ηταν στο s2. O Ευθύμης αναφέρεται σε ics rom και όχι σε gb rom.Ευθύμη αν θές κοίτα στις τροποποιήσεις .Εχω ποστάρει δυο επιλογές: το swype και το ics keyboard από cm9 @ Ευθύμης Για να δεις σε tab τα widgets θέλεις άλλον launcher.Apex ή nova launcher Edited April 12, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 O Ευθύμης αναφέρεται σε ics rom και όχι σε gb rom.Ευθύμη αν θές κοίτα στις τροποποιήσεις .Εχω ποστάρει δυο επιλογές: το swype και το ics keyboard από cm9 @ Ευθύμης Για να δεις σε tab τα widgets θέλεις άλλον launcher.Apex ή nova launcher επειδη δεν βρισκω που ειναι το ποστ με το ics keaboard μπορεις να μου πεις που ειναι; Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) παιδες πηρα χθες το κινητο οπως σας ειπα ολα καλα αλλα το πενακι μετα απο 3 φορες χρηση η μυτη του μπηκε μπρος τα μεσα με αποτελεσμα να γραφει περιεργαα μια χοντρα μια πολυ λεπτα τι να κανω αξιζει να το παω πισω η να παω να αγορασω κανα αλλο φοβαμαι με αυτα τα κινητα οτι πκλλες φορες μπορει να το γθρισεις πισω για ενα μιμρο ελλατωμα κ το επομ3νο που θα παρεις να ειναι ακομη χειροτερο επισης η μυτη εχει κενα κ 3ιναι σπαστικο οταν γραφεις ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Γράψε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας. Είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις σε μόλις δύο γραμμές! Edited April 12, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) O Ευθύμης αναφέρεται σε ics rom και όχι σε gb rom.Ευθύμη αν θές κοίτα στις τροποποιήσεις .Εχω ποστάρει δυο επιλογές: το swype και το ics keyboard από cm9 @ Ευθύμης Για να δεις σε tab τα widgets θέλεις άλλον launcher.Apex ή nova launcher Α στο καλό! Καλά θα δοκιμάσω αν και τώρα το έστησα οπότε όλα καλα... για music τι χρησιμοποιείς? Επίσης δείχνει να έχει πραγματικά εξαιρετική μπαταρία! Είμαι 2 ώρες full οθόνη κτλ και έχει χάσει μόνο 30% και με φωτεινότητα στην μέση και φυσικά ο επεξεργαστής να δουλεύει αφού περνάω συνεχώς εφαρμογές κτλ κτλ.. Γενικά τρώει κάποια μικρά κοληματάκια αλλά είναι έτοιμο για χρήση καθημερινή κτλ... παιδες πηρα χθες το κινητο οπως σας ειπα ολα καλα αλλα το πενακι μετα απο 3 φορες χρηση η μυτη του μπηκε μπρος τα μεσα με αποτελεσμα να γραφει περιεργαα μια χοντρα μια πολυ λεπτα τι να κανω αξιζει να το παω πισω η να παω να αγορασω κανα αλλο φοβαμαι με αυτα τα κινητα οτι πκλλες φορες μπορει να το γθρισεις πισω για ενα μιμρο ελλατωμα κ το επομ3νο που θα παρεις να ειναι ακομη χειροτερο επισης η μυτη εχει κενα κ 3ιναι σπαστικο οταν γραφεις ευχαριστω. Καλύτερα να πάρεις ένα πενάκι από κάπου και να ησυχάσεις... καλά πως μπήκε μέσα το μυτάκι? Το πίεσες πολύ? πρόσεχε μην κάνεις καμία λακούβα!!! :p:p http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Stylus-Pen-for-Samsung-Galaxy-Note-N7000-Penaki-S-Pen.584530.html Edited April 12, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Α στο καλό! Καλά θα δοκιμάσω αν και τώρα το έστησα οπότε όλα καλα... για music τι χρησιμοποιείς? Επίσης δείχνει να έχει πραγματικά εξαιρετική μπαταρία! Είμαι 2 ώρες full οθόνη κτλ και έχει χάσει μόνο 30% και με φωτεινότητα στην μέση και φυσικά ο επεξεργαστής να δουλεύει αφού περνάω συνεχώς εφαρμογές κτλ κτλ.. Γενικά τρώει κάποια μικρά κοληματάκια αλλά είναι έτοιμο για χρήση καθημερινή κτλ... Δεν τρέχω alba (την είχα 2-3 μέρες και ειχα δοκιμασει τα πληκτρολόγια που έχω ποστάρει και έπαιζαν μια χαρα).Είμαι με cm9 και έχω poweramp και stock Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Δεν τρέχω alba (την είχα 2-3 μέρες και ειχα δοκιμασει τα πληκτρολόγια που έχω ποστάρει και έπαιζαν μια χαρα).Είμαι με cm9 και έχω poweramp και stock μμμμ...αυτός θα είναι ο 2ος σταθμός τότε! Πως σου φαίνεται η CM9? Έκατσες εκεί Αργύρη? PowerAmp παίζει κανονικά? Για μένα είναι ένα θέμα γιατί χωρίς μουσική νοιώθω μισός :happy: .... από εδώ πως πάω σε CM9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Οχι δεν το πιεσα καθολου απ οτι καταλαβα το λευκο πλαστικο στη μυτη του πεν ειναι κοντιτερο απ οτι θα επρεπε με αποτελεσμα να μπαινει μεσα επισης εχω παρει τη μαυρη Συσκευη κ οι ψειρες ηταν ασπρες ετσι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Οχι δεν το πιεσα καθολου απ οτι καταλαβα το λευκο πλαστικο στη μυτη του πεν ειναι κοντιτερο απ οτι θα επρεπε με αποτελεσμα να μπαινει μεσα επισης εχω παρει τη μαυρη Συσκευη κ οι ψειρες ηταν ασπρες ετσι ειναι; Ναι τα ακουστικά είναι άσπρα, όσο για το πενάκι θα πρέπει να μπαίνει μέσα, ελάχιστα όμως.. για να καταλαβαίνει πόση πίεση ασκείς! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Μαλιστα μια αλλα ερωτηση το να φλασαρουμε καθε εκδοση που ερχεται αντι να την περναμε μεσω οτα η κις ειναι καλυτερα καθεται καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 μμμμ...αυτός θα είναι ο 2ος σταθμός τότε! Πως σου φαίνεται η CM9? Έκατσες εκεί Αργύρη? PowerAmp παίζει κανονικά? Για μένα είναι ένα θέμα γιατί χωρίς μουσική νοιώθω μισός :happy: .... από εδώ πως πάω σε CM9? Την έβαλα με το που βγήκε.Γενικά έχω κόλλημα με cm9 και ναι θα κάτσω.Ειδικά αν το υποστηρίξει και επίσημα το τηλέφωνο η cyanogenmod team.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσες πωλήσεις που έχει γιατί δεν το έχουν υποστηρίξει ακόμα (οκ να μου πείς η sammy δεν έχει βγάλει ακόμα ics για το note, το οποίο φυσικά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ).Ναι poweramp παίζει οκ.Για να πας σε cm9 1. φλασάρεις με mobile odin την cf repack lp1.μπαίνεις στη ρομ και την αφήνεις να κάνει settle. 2. κατεβαζεις από το thread του imilka τη rom καθώς επίσης τα τελευταια google appls από εδώ http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120317-signed.zip και το facelock http://goo.im/gapps/gapps-ics-facelock-20120131-signed.zip Βάζεις αυτα τα 3 αρχεία στην sdcard σου (προτιμώ πάντα την εσωτερική) 3.Κάνεις boot σε cwm recovery και κάνεις wipe cache, wipe data/factory reset και από advanced wipe dalvik cache. 4. Επειτα επιλέγεις Install from sdcard και πηγαινεις στην επιλογη install from internal sd card και φλασαρεις α. τη ρομ β. τα gapps γ. το facelock και κάνεις reboot Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Την έβαλα με το που βγήκε.Γενικά έχω κόλλημα με cm9 και ναι θα κάτσω.Ειδικά αν το υποστηρίξει και επίσημα το τηλέφωνο η cyanogenmod team.Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσες πωλήσεις που έχει γιατί δεν το έχουν υποστηρίξει ακόμα (οκ να μου πείς η sammy δεν έχει βγάλει ακόμα ics για το note, το οποίο φυσικά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ).Ναι poweramp παίζει οκ.Για να πας σε cm9 1. φλασάρεις με mobile odin την cf repack lp1.μπαίνεις στη ρομ και την αφήνεις να κάνει settle. 2. κατεβαζεις από το thread του imilka τη rom καθώς επίσης τα τελευταια google appls από εδώ http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120317-signed.zip και το facelock http://goo.im/gapps/gapps-ics-facelock-20120131-signed.zip Βάζεις αυτα τα 3 αρχεία στην sdcard σου (προτιμώ πάντα την εσωτερική) 3.Κάνεις boot σε cwm recovery και κάνεις wipe cache, wipe data/factory reset και από advanced wipe dalvik cache. 4. Επειτα επιλέγεις Install from sdcard και πηγαινεις στην επιλογη install from internal sd card και φλασαρεις α. τη ρομ β. τα gapps γ. το facelock και κάνεις reboot Ωραίος!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Κάθομαι λιγάκι εδώ και συνεχίζω αργότερα ή από εβδομάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Πως κανουμε hard reset με κλειστο το κινητο;με ποια κουμπια;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Πως κανουμε hard reset με κλειστο το κινητο;με ποια κουμπια;ευχαριστω Power off the N7000 Galaxy Note. Press and hold both Volume Up + Home+power on. In the recovery menu select wipe data factory reset with Volume button. Press power to confirm. http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-note-hard-reset.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 (edited) ρε παιδια μια χαρη.. στον browser μου εχει by default search engine ενα baidu.com... κινεζικο.. πως επιλεγω τον google? δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις αν και θα ορκιζομουν οτι εχει ρυθμιση τετοια.. isc alba.. και το χειροτερο ειναι οτι και στο search widget στον launcher μου πεταει στον Browser και ψαχνει σε αυτη λαλακια αντι για google... πριν που εψαχνα στις ρυθμισεις, ειδα οτι εχει τη σελιδα αυτη σαν preview στο browser settings - accessibility Edited April 12, 2012 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Άλλη λύση εκτός service δυστυχώς δεν υπάρχει. ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση....δεν νομιζω να το παω service γιατι καλα καλα δεν βλεπω το προβλημα!το εχω κανα 2μηνο το κινητο και να σου πω την αληθεια ισως το pixelaki να ηταν εκει καμμενο/κολλημενο και απλα να μην το ειδα...απλα κατι ειχα ακουσει για προγραμματα που ξεκολλουν pixel! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 ρε παιδια μια χαρη.. στον browser μου εχει by default search engine ενα baidu.com... κινεζικο.. πως επιλεγω τον google? δεν βρισκω κατι στις ρυθμισεις αν και θα ορκιζομουν οτι εχει ρυθμιση τετοια.. isc alba.. και το χειροτερο ειναι οτι και στο search widget στον launcher μου πεταει στον Browser και ψαχνει σε αυτη λαλακια αντι για google... πριν που εψαχνα στις ρυθμισεις, ειδα οτι εχει τη σελιδα αυτη σαν preview στο browser settings - accessibility Έψαξα σε μένα αλλά δεν βρήκα κάτι να σε βοηθήσω.. Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον Opera?? Να σε ρωτησω εγώ κάτι? Περασα το θέμα που είχες κάνει ποστ πιο πίσω αλλά οι διαφορές είναι ελάχιστες από ότι βλέπω και πιο πολύ επικεντρωνονται στο notification.. Έχεις βρει κάποιο άλλο να αξίζει? Επίσης mod για μπαταρία πως μπορώ να περάσω? Κάποια zips που έχω από Ginger μπορώ να τα περάσω απο recovery?? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Έψαξα σε μένα αλλά δεν βρήκα κάτι να σε βοηθήσω.. Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον Opera?? Να σε ρωτησω εγώ κάτι? Περασα το θέμα που είχες κάνει ποστ πιο πίσω αλλά οι διαφορές είναι ελάχιστες από ότι βλέπω και πιο πολύ επικεντρωνονται στο notification.. Έχεις βρει κάποιο άλλο να αξίζει? Επίσης mod για μπαταρία πως μπορώ να περάσω? Κάποια zips που έχω από Ginger μπορώ να τα περάσω απο recovery?? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Θέματα δε παίζουν ακόμα σε ics, εκτός αυτό που αλλάζει τη notification bar. Αλλά έχουν οι διάφοροι launchers θέματα να συνδυάσεις αν θες. Αφού έχεις battery%, τι ψάχνεις;;; Τπτ δε δουλεύει από GB... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts