Lion Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Έχω την LA6 που κατέβασα από xda και είναι για vodafonegr και την πέρασα με το mobile odin διατηρώντας το root που είχα από την προηγούμενη. Αν περάσω καμία open γερμανική ή open ευρωπαϊκή LC1 θα έχω πρόβλημα με το csc και την εγγύηση της συσκευής; Τώρα είδα ότι παίζει μόνο η open germany, η open europe είναι wipe... Αυτό είναι το link από xda που κατέβασα την LA6... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Η open europe ΔΕΝ είναι wipe αν δεν flashάρεις το csc αρχείο. Το έκανα εγώ και έχω τώρα την LC1 rooted με CSC VGR (έχει διατηρήσει το παλιό που είχα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Η open europe ΔΕΝ είναι wipe αν δεν flashάρεις το csc αρχείο. Το έκανα εγώ και έχω τώρα την LC1 rooted με CSC VGR (έχει διατηρήσει το παλιό που είχα). Και πάλι όμως είσαι εκτός εγγύησης (μιας και αυτό απασχολεί τον φίλο παραπάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Tο...μικρό μας συνεχίζει να με εκπλήσσει ευχάριστα. Μπαταρία για βραβείο! Πιστεύω ότι τέτοια μπαταρία δεν έχει κάποιο άλλο τηλέφωνο. Με κανονική χρήση και χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάποιος καμία παραχώρηση άνετα δυόμιση μέρες. Έχει φτάσει και τρείς μέρες και 10 ώρες!!!! Nα υποθέσω ότι είναι μόνο σε standby mode και χωρίς wifi/3g; :p . Προσωπικά με πάει άνετα μιάμιση ημέρα, όμως το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο. Αλλά δύομιση-τρεις με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Και πάλι όμως είσαι εκτός εγγύησης (μιας και αυτό απασχολεί τον φίλο παραπάνω). Μα εξ'ορισμού κάνοντας root τη συσκευή είσαι εκτός εγγύησης... Σύμφωνα με τη Samsung περνώντας επίσημη firmware με οdin είσαι και πάλι εκτος εγγύησης... Μόνο αν περάσεις firmware ΟΤΑ ή μέσω Kies διατηρείς την εγγύηση... Αυτά μου είπαν τηλεφωνικώς και γραπτώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μα εξ'ορισμού κάνοντας root τη συσκευή είσαι εκτός εγγύησης... Σύμφωνα με τη Samsung περνώντας επίσημη firmware με οdin είσαι και πάλι εκτος εγγύησης... Μόνο αν περάσεις firmware ΟΤΑ ή μέσω Kies διατηρείς την εγγύηση... Αυτά μου είπαν τηλεφωνικώς και γραπτώς! Πιστευω ομως, οπως εχω ξαναπει, οτι ΑΝ καποια στιγμη παει sevice με επισημο firmware και μηδενισμενο counter, οτι δε θα ανακαλυψουν αν την εχει περασει μεσω odin η τελος παντων δε θα το ψαξουν και πολυ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Πιστευω ομως, οπως εχω ξαναπει, οτι ΑΝ καποια στιγμη παει sevice με επισημο firmware και μηδενισμενο counter, οτι δε θα ανακαλυψουν αν την εχει περασει μεσω odin η τελος παντων δε θα το ψαξουν και πολυ. Δεν ξέρω αν μπορούν να το ανακαλύψουν, ελπίζω όμως ότι θα συμβεί το δεύτερο που λες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Δεν ξέρω αν μπορούν να το ανακαλύψουν, ελπίζω όμως ότι θα συμβεί το δεύτερο που λες :) Για το 2ο νομιζω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας ειναι με το μερος μας...:) Δηλαδη ποσες πιθανοτητες εχει το σεναριο να το παω για καμμενα pixels οθονης, και να καθησουν οι τεχνικοι και να αρχισουν να ψαχνουν πως εχω περασει το επισημο firmware??? Kαι περα απο αυτο δεν εχω ακουσει και τροπο για να βρεθει!Και νομιζω οτι θα ειχε γινει λιγο ντορος στους xda αν υπηρχε για να προσεχουμε...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Η open europe ΔΕΝ είναι wipe αν δεν flashάρεις το csc αρχείο. Το έκανα εγώ και έχω τώρα την LC1 rooted με CSC VGR (έχει διατηρήσει το παλιό που είχα). Πως το έκανες αυτό; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Kαι περα απο αυτο δεν εχω ακουσει και τροπο για να βρεθει!Και νομιζω οτι θα ειχε γινει λιγο ντορος στους xda αν υπηρχε για να προσεχουμε...;) Συμφωνώ 100% Αν υπηρχε κατι που πρεπει να προσέχουμε σιγουρα κατι θα ειχε παρει το ματι μας τοσο καιρο Tapatalked from my Galaxy Note Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Πως το έκανες αυτό; Τι εννοεις πως το εκανε???:confused: Απλα δε προσθεσε το CSC αρχειο στο odin...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Στο .zip αρχείο δεν έχει κανένα .csc μόνο ένα .md5 και ένα .dll... Τελικά πέρασα την LC1 open germany και δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Λίγο που την έχω χρησιμοποιήσει τρέχει πιο γρήγορα γενικά το κινητό. Τώρα ακόμα για την μπαταρία δεν μπορώ να πω... Μερικές φορές με την προηγούμενη μου έκλεινε ο twlauncher. Μέχρι τώρα δεν μου το έχει κάνει η LC1... Edited March 26, 2012 by KostasNK Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Οσοι ψαχνετε να αντικαταστησετε τον TW Launcher και δεν εχετε βρει καποιν με αντιστοιχο smothness (adw, zeam καλοι ειναι αλλα οχι τελειοι) δοκιμαστε τον Nemus Launcher!!! Λιτος, αλλα με ολα τα απαραιτητα futures, με τη μιση μνημη που χρησιμοποιει ο TW και ο πιο smooth απ οσους εχω δοκιμασει!!! Τι παιζει νε αυτον τον lancher?? Δεν κανω κατι σωστα?? Καθε τοσο, οταν πχ διαγραψω ενα φακελο απο home screen, μου αλλαζει την ταξινομηση των apps μεσα.. Τα εχω φτιαξει 3 φορες!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Τι παιζει νε αυτον τον lancher?? Δεν κανω κατι σωστα?? Καθε τοσο, οταν πχ διαγραψω ενα φακελο απο home screen, μου αλλαζει την ταξινομηση των apps μεσα.. Τα εχω φτιαξει 3 φορες!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Έχεις επιλέξει όταν είσαι στο app drawer, μενού-ταξινόμηση-αλφαβητικά (η ότι άλλο θες); Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Έχεις επιλέξει όταν είσαι στο app drawer, μενού-ταξινόμηση-αλφαβητικά (η ότι άλλο θες); Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Δεν εχει τικ καπου(θα επρεπε?), αλλα νομιζω ειχα πατησει default σε καποια φαση και γενικα ειχα παιξει με το sorting απο εκει. Ps.Thanx για τον launcher, ειναι πολυ σμουθ.. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μου έκανε και η lc1 αυτό που έκανε η προηγούμενη με τον twlauncher. Όταν άνοιξα skype, viber, tapatalk, weatherbug elite, officesuite pro, tune in radio, άνοιξα το sygic και μετά βγαίνοντας στην home screen ξαναφόρτωσε τα εικονίδια, πολύ πιο γρήγορα από ότι στην προηγούμενη έκδοση όμως... Δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να πούμε στο λειτουργικό να μην κλείνει ο twlauncher αλλά κάποια άλλη ενεργή εφαρμογή; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Πως το έκανες αυτό; Το αρχικό αρχείο είχε μέσα 3 αρχεία. Πέρασα μόνο τα 2. Λογικά, εφόσον το Csc μου παραμένει VGR θα λάβω κανονικότατα αναβάθμιση ICS ΟΤΑ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό, μελλοντικά όχι άμεσα, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Για μένα ο σπουδαιότερος λόγος για την αγορά του θα είναι η δυνατότητα χρησιμοποίησης του s-pen. Όταν είχε πρωτοβγεί το κινητό το είχε αγοράσει ένας φίλος μου και είχα παίξει μαζί του. Είχα διαπιστώσει λοιπόν δύο προβλήματα (για μένα): 1) Όταν έγραφα κάτι υπήρχε μία κάποια χρονική καθυστέρηση μεταξύ του αγγίγματος του pen και της εμφάνισης της γραμμής, φαινόμενο που φαινόταν περισσότερο όταν έγραφα πιο γρήγορα. 2) Η λειτουργία αναγνώρισης γραφής στα ελληνικά ήταν ψιλοτραγική ενώ η αντίστοιχη για αγγλικά ήταν σχεδόν άψογη. Το ερώτημά μου είναι αν όντως υφίστανται αυτά τα προβλήματα. Αν ναι, έχουν βελτιωθεί με τις αναβαθμίσεις ή παραμένουν τα ίδια; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό, μελλοντικά όχι άμεσα, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Για μένα ο σπουδαιότερος λόγος για την αγορά του θα είναι η δυνατότητα χρησιμοποίησης του s-pen. Όταν είχε πρωτοβγεί το κινητό το είχε αγοράσει ένας φίλος μου και είχα παίξει μαζί του. Είχα διαπιστώσει λοιπόν δύο προβλήματα (για μένα): 1) Όταν έγραφα κάτι υπήρχε μία κάποια χρονική καθυστέρηση μεταξύ του αγγίγματος του pen και της εμφάνισης της γραμμής, φαινόμενο που φαινόταν περισσότερο όταν έγραφα πιο γρήγορα. 2) Η λειτουργία αναγνώρισης γραφής στα ελληνικά ήταν ψιλοτραγική ενώ η αντίστοιχη για αγγλικά ήταν σχεδόν άψογη. Το ερώτημά μου είναι αν όντως υφίστανται αυτά τα προβλήματα. Αν ναι, έχουν βελτιωθεί με τις αναβαθμίσεις ή παραμένουν τα ίδια; Καλησπέρα. Έχουν βελτιωθεί ως ένα σημείο στις νέες εκδόσεις κι ελπίζουμε ότι και με την έλευση της νέας σουίτας, τα πράγματα θα είναι άξονας καλύτερα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) καλημερα!λοιπον αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.ηθελα να αγορασω το mx video player pro για να βλεπω ταινιες στο note μου αλλα οταν πηγα να την αγορασω μου ελεγε ηδη αγορασμενη.προσπαθησα και εγω να την κατεβασω αλλα μου βγαζει σφαλμα με κωδικο 403.να τονισω οτι ποτε δεν την ειχα αγορασει πιο πριν ουτε εχω βαλει στοιχεια της καρτας μου στον λογαριασμο μου.κανεισ που το εχει αντιμετωπισει? Edited March 27, 2012 by agripnos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 καλημερα!λοιπον αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.ηθελα να αγορασω το mx video player pro για να βλεπω ταινιες στο note μου αλλα οταν πηγα να την αγορασω μου ελεγε ηδη αγορασμενη.προσπαθησα και εγω να την κατεβασω αλλα μου βγαζει σφαλμα με κωδικο 403.να τονισω οτι ποτε δεν την ειχα αγορασει πιο πριν ουτε εχω βαλει στοιχεια της καρτας μου στον λογαριασμο μου.κανεισ που το εχει αντιμετωπισει? Μήπως το είχες εγκαταστήσει απο το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 καλημερα!λοιπον αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.ηθελα να αγορασω το mx video player pro για να βλεπω ταινιες στο note μου αλλα οταν πηγα να την αγορασω μου ελεγε ηδη αγορασμενη.προσπαθησα και εγω να την κατεβασω αλλα μου βγαζει σφαλμα με κωδικο 403.να τονισω οτι ποτε δεν την ειχα αγορασει πιο πριν ουτε εχω βαλει στοιχεια της καρτας μου στον λογαριασμο μου.κανεισ που το εχει αντιμετωπισει? Μήπως κάποια στιγμή το είχες περάσει "σπασμένο";;;; Και η free έκδοση κάνει τη δουλειά που θες πάντως. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 ναι το ειχα καποια στιγμη σπασμενο νομιζω.πως γινεται τωρα να το κατεβασω κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 ναι το ειχα καποια στιγμη σπασμενο νομιζω.πως γινεται τωρα να το κατεβασω κανονικα? Έλα ντε.... Θα ήθελα κι εγώ να μάθω... Μάλλον να ρωτήσεις καλύτερα στο θέμα του Android market στο forum... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 ναι το ειχα καποια στιγμη σπασμενο νομιζω.πως γινεται τωρα να το κατεβασω κανονικα? Θα πρέπει να περάσεις την εφαρμογή του market την αρχική.... για να την αγοράσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Θα πρέπει να περάσεις την εφαρμογή του market την αρχική.... για να την αγοράσεις Δε γίνεται αντώνη...το μάρκετ νομίζει ότι είναι ήδη αγορασμένες. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts