Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα

μια απο τα ιδια αλλα βλεπεις η αρρωστεια ειναι αρρωστεια..... :))

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καμια καλη custom rom με το τελευταιο φιρμ υπαρχει?

γιατι βλεπω ο criskelo ειναι ακομη στο προηγούμενο!

βασικα εχω στησει τοσο ομορφα το κινητο τωρα που δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να βαλω το τελευταιο update..

μια από τα ίδια ακριβώς... δύσκολα θα πάω στην επόμενη παρά μόνο σε ics πλεον..

Ρε παιδια σας παρακαλω καποιος που εχει το κινητο ας τσεκαρει αν εχει ηχητικη ειδοποιηση στην χειροκινητη ενημερωση οταν λαμβανει ενα mail γιατι εγω οτι ρυθμιση και αν εκανα με ειδοποιει μονο στην αυτοματη ενημερωση. Τα εχω τσεκαρει ολα και στις ρυθμισεις του κινητου και στις ρυθμισεις του λογαριασμου email. Ευχαριστω

Σε ποια περίπτωση εννοείς ότι γυρίζει σε KOR;

Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής:

Η συσκευή έχει τώρα CSC VGR. Πουθενά δεν έχω βρει επίσημη VGR.. Άρα πως θα μπορέσω να ανακτησω την εγγύηση; Περνώντας μια επίσημη EUR θα είμαι ΟΚ;

Υπάρχει επίσημη . Και εγώ VGR είχα . Κατέβασε την από το http://www.samfirware.com Είναι αυτή που λέει LA6...Vodafone Greece

Ρε παιδια σας παρακαλω καποιος που εχει το κινητο ας τσεκαρει αν εχει ηχητικη ειδοποιηση στην χειροκινητη ενημερωση οταν λαμβανει ενα mail γιατι εγω οτι ρυθμιση και αν εκανα με ειδοποιει μονο στην αυτοματη ενημερωση. Τα εχω τσεκαρει ολα και στις ρυθμισεις του κινητου και στις ρυθμισεις του λογαριασμου email. Ευχαριστω

φιλε μου γιατι παιδεύεσαι αδικα???:)

βαλε maildroid απο το μαρκετ..να ησυχάσεις!

push ειδοποιήσεις και άπειρες επιλογες...

εγω απο την ωρα που το εβαλα δεν ξανασχοληθηκα με το στοκ προγραμμα ποτε...:)

Να και ενα καλα κρυμμενο easter egg στο ΝΟΤΕ μας.:cool:

Πηγαιντε στα settings > About phone > Android version [ Ρυθμισεις > Πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο > Εκδοση Android ]και αρχιστε να κλικαρετε εντατικα πανω στο Android version (τουλαχιστο δεκαπεντε-εικοσι φορες ). Δειτε τι θα εμφανισθει;)

Xiaomi Mi Max3 4/64

Πηγαιντε στα settings > About phone > Android version [ Ρυθμισεις > Πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο > Εκδοση Android ]και αρχιστε να κλικαρετε εντατικα πανω στο Android version (τουλαχιστο δεκαπεντε-εικοσι φορες ). Δειτε τι θα εμφανισθει;)

Zombie Call!!! Καλά τι άσχετο κι αυτό???!!

Sent from my Galaxy Note

Αυτο βρισκεται, αν οχι σε ολες, αν οχι στις περισσοτερες, σιγουρα σε πολλες συσκευες android...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Zombie Call!!! Καλά τι άσχετο κι αυτό???!!

Sent from my Galaxy Note

Χα χα, συμφωνω απολυτα, πολυ ασχετο.:lol: Καπου το πηρε το ματι μου την υπαρξη αυτου του easter egg και γι'αυτο το ανεφερα.

Αυτο βρισκεται, αν οχι σε ολες, αν οχι στις περισσοτερες, σιγουρα σε πολλες συσκευες android...;)

Α μαλιστα δεν το γνωριζα, βλεπεις για εμας τους πρωην αι-φονακηδες που δεν εχουμε εμπειρια απο αντροιντ συσκευες ηταν μια -ανουσια, δεν λεω- εκπληξη.

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

φιλε μου γιατι παιδεύεσαι αδικα???:)

βαλε maildroid απο το μαρκετ..να ησυχάσεις!

push ειδοποιήσεις και άπειρες επιλογες...

εγω απο την ωρα που το εβαλα δεν ξανασχοληθηκα με το στοκ προγραμμα ποτε...:)

Φιλε θα ηθελα την εφαρμογη του τηλεφωνου και οχι καποια αλλη. Παρακαλω οποιος μπορει να το τεσταρει και αν δεν του ειναι κοπος να μου πει.

Ευχαριστω

Α μαλιστα δεν το γνωριζα, βλεπεις για εμας τους πρωην αι-φονακηδες που δεν εχουμε εμπειρια απο αντροιντ συσκευες ηταν μια -ανουσια, δεν λεω- εκπληξη.

Εγώ μαμακωδως αγνοούσα εντελώς την φάση android νομίζοντας ότι είναι κάτι όχι τόσο ολοκληρωμένο κτλ κτλ χαζομάρες, αλλά τα λέω και ντρέπομαι.. ΟΤΑΝ είδα το λευκό s2 κόλλησα και πλέον δεν αλλάζω το android με τίποτα και πόσο μάλλον το note μου!! Γι αυτό τρελαίνομαι να βλέπω fanboys να πατασσουν χωρίς να έχουν χρησιμοποιησει android για να δουν την γλυκά!!

Sent from my Galaxy Note

πιανει και σε galaxy s και σε s2 :) :) :)

TCe

Εγώ μαμακωδως αγνοούσα εντελώς την φάση android νομίζοντας ότι είναι κάτι όχι τόσο ολοκληρωμένο κτλ κτλ χαζομάρες, αλλά τα λέω και ντρέπομαι.. ΟΤΑΝ είδα το λευκό s2 κόλλησα και πλέον δεν αλλάζω το android με τίποτα και πόσο μάλλον το note μου!! Γι αυτό τρελαίνομαι να βλέπω fanboys να πατασσουν χωρίς να έχουν χρησιμοποιησει android για να δουν την γλυκά!!

Α καλα και απο εδω μια απο τα ιδια Ευθυμη. Σνομπαρα τα αντροιντ μεχρι αηδιας. Ειχα σκυλοβαρεθει ομως και το ΙΟΣ, με την ελευση λοιπον του 4ς που δεν μου εκανε κλικ at all, και με την ταυτοχρονη εντυπωσιακη αφιξη του ΝΟΤΕ εκεινη την εποχη,εκανα το αλμα στο αντροιντ με το οποιο δηλωνω πολυ ευχαριστημενος.:cool:

Δεν επιστρεφω παλι πισω εκτος συνταρακτικων αλλαγων στο ΙΟΣ και στα επερχομενα αι-φονς.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Δύο μέρες δοκιμαζω από android εφαρμογές πού νά ηχογραφούν την συνομιλία.

Τό auto call recorder κατάφερε νά τό πετύχει, όχι όμως σέ όλες τίς περιπτώσεις.

Δεν γνωρίζω τι φταίει, αλλά πρέπει κάποιος νά τα κατάφερε καλύτερα από μένα.

Άψογα! Σ 'ευχαριστώ :)

Γνωρίζεις τον τρόπο που θα την περάσεις ;

Και να περάσεις ΕU, μέσω ΚΙΕS δεν παίρνεις αναβάθμιση. Αυτή έχω τώρα και δεν μπορώ.

Edited by apitsakis

Μια ερώτηση προς όλους γενικότερα μήπως κάνεις το εχει πότε αντιμετώπισει.. Δεν μπορώ να καλέσω ένα νούμερο συγκεκριμένο και μου λέει ότι ο αριθμός είναι εκτός δικτύου σαν να μην έχει σήμα δηλαδή. Και με το s2 είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον ίδιο αριθμό ενώ πριν με μηλοφωνο ήμουν ΟΚ. Ο αριθμός φυσικά που θέλω να καλέσω δεν έχει πρόβλημα και μπορούν να τον καλέσουν κανονικά άλλες συσκευές και στο ίδιο με μένα δικτυο.. Η WIND μου είπε ότι ο αριθμός μου δεν έχει κανένα προβλημα..

Sent from my Galaxy Note

Γνωρίζεις τον τρόπο που θα την περάσεις ;

Και να περάσεις ΕU, μέσω ΚΙΕS δεν παίρνεις αναβάθμιση. Αυτή έχω τώρα και δεν μπορώ.

Ούτε ΟΤΑ;;;;;;

Αυτό είναι περίεργο, καθώς είναι stock (με root βέβαια)..θα έπρεπε να μπορείς. Την lc1(με root) φοράς;

Και ερώτηση:

Στον οδηγό αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις flash είτε και τα 3 αρχεία είτε μόνο το 1 (PDA). Ποιά η διαφορά λοιπόν;

Δικιο εχεις..

Ο Νικόλας ειναι ευγενεστατος και πολυ εξυπηρετικος.

Αψογος επαγγελματιας

Μου χει κάνει φοβερή εντύπωση η ευγένειά του (αν και συνομίληκος - φαντάζομαι και υποθέτω :p- μου μιλάει στον πληθυντικό).

Ο άνθρωπος έχει ύφος και αυτό φαίνεται...Άψογος επαγγελματίας.

Ούτε ΟΤΑ;;;;;;

Αυτό είναι περίεργο, καθώς είναι stock (με root βέβαια)..θα έπρεπε να μπορείς. Την lc1(με root) φοράς;

Και ερώτηση:

Στον οδηγό αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις flash είτε και τα 3 αρχεία είτε μόνο το 1 (PDA). Ποιά η διαφορά λοιπόν;

Eγώ φοράω την LC1 χωρίς root. Aν φλασάρεις την επίσημη LC1 μέσω ODIN είτε 1 αρχείο για PDA είτε και τα 3 μαζί, το κινητό διεγράφει όλα τα δεδομένα. Στήσιμο από την αρχή. Eπομένως φλάσαρε και τα τρία αρχεία.

Αν φλασάρεις την LC1 root από το XDA (πάλι μέσω ODIN) , απλά μην φλασάρεις το αρχείο SCS. Έτσι δεν θα διεγραφούν τα δεδομένα σου.

Μέσω ΚΙΕS ΔΕΝ μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό σου, εφόσον έχεις firmware διαφορετικό από της Vodafone Greece. Μπορείς μέσω OTA να αναβαθμίσεις το κινητό, εφόσον όμως έρθει στην Ελλάδα κάποια αναβάθμιση. Εμείς ανήκουμε στο Vodafone Greece :p. Και για να μην αγχώνεσαι για τις OTA..ποιο γρήγορα θα πάρουμε αναβαθμίσεις από το samfirmware παρά μέσω OTA :D

Αν θέλεις root στο κινητό σου τότε φλάσαρε την LC1 από το XDA. Είναι έτοιμη κιόλας. Αν δεν θέλεις root, ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο από την LA6 VGR να πας και εσύ στην LC1. Δεν έχω δει διαφορές. Ίσως να υπάρχουν, απλά δεν είναι τόσο εμφανείς οι κάποιες αλλαγές.

Φυσικά σε κάθε περίπτωση γυρνάς στην ROM LA6, και ούτε γάτα ούτε ζημιά αν θέλεις να είσαι καλυμένος με εγγύηση. Αν και πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση καθώς όλες αυτές οι ROM στο samfirware είναι επίσημες . Δεν αλλάζει το ΙΜΕΙ σου. Όσον αφορά το root είναι άλλη ιστορία.

Edited by apitsakis

Eγώ φοράω την LC1 χωρίς root. Aν φλασάρεις την επίσημη LC1 μέσω ODIN είτε 1 αρχείο για PDA είτε και τα 3 μαζί, το κινητό διεγράφει όλα τα δεδομένα. Στήσιμο από την αρχή. Eπομένως φλάσαρε και τα τρία αρχεία.

Αν φλασάρεις την LC1 root από το XDA (πάλι μέσω ODIN) , απλά μην φλασάρεις το αρχείο SCS. Έτσι δεν θα διεγραφούν τα δεδομένα σου.

Μέσω ΚΙΕS ΔΕΝ μπορείς να αναβαθμίσεις το κινητό σου, εφόσον έχεις firmware διαφορετικό από της Vodafone Greece. Μπορείς μέσω OTA να αναβαθμίσεις το κινητό, εφόσον όμως έρθει στην Ελλάδα κάποια αναβάθμιση. Εμείς ανήκουμε στο Vodafone Greece :p. Και για να μην αγχώνεσαι για τις OTA..ποιο γρήγορα θα πάρουμε αναβαθμίσεις από το samfirmware παρά μέσω OTA :D

Αν θέλεις root στο κινητό σου τότε φλάσαρε την LC1 από το XDA. Είναι έτοιμη κιόλας. Αν δεν θέλεις root, ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο από την LA6 VGR να πας και εσύ στην LC1. Δεν έχω δει διαφορές. Ίσως να υπάρχουν, απλά δεν είναι τόσο εμφανείς οι κάποιες αλλαγές.

Φυσικά σε κάθε περίπτωση γυρνάς στην ROM LA6, και ούτε γάτα ούτε ζημιά αν θέλεις να είσαι καλυμένος με εγγύηση. Αν και πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση καθώς όλες αυτές οι ROM στο samfirware είναι επίσημες . Δεν αλλάζει το ΙΜΕΙ σου. Όσον αφορά το root είναι άλλη ιστορία.

Μάλιστα...Με την επίσημη LA6 (αυτήν από το samfirmware-περασμένη με Odin) μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω kies; Το 'χεις δοκιμάσει. Γιατί αν δε μπορείς, τότε στη Samsung Hellas θα το εντοπίσουν και λογικά χάνεις την εγγύηση. Το 'χεις δοκιμάσει με την LA6;

Επιπλέον τι γίνεται με τον counter αν μετά το πέρασμα της rooted LC1 περάσεις στην LA6(από samfirmware πάντα);

Μάλιστα...Με την επίσημη LA6 (αυτήν από το samfirmware-περασμένη με Odin) μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω kies; Το 'χεις δοκιμάσει. Γιατί αν δε μπορείς, τότε στη Samsung Hellas θα το εντοπίσουν και λογικά χάνεις την εγγύηση. Το 'χεις δοκιμάσει με την LA6;

Επιπλέον τι γίνεται με τον counter αν μετά το πέρασμα της rooted LC1 περάσεις στην LA6(από samfirmware πάντα);

Αν πας στην LA6 από LC1, τότε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω KIES, φυσικά μέσω του samfirmware πάντα. Το έχω δοκιμάσει. Είχα την LB1 και πήγα στην LA6 και στο Kies δεν είχα πλέον μήνυμα ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει αναβάθμιση μέσω kies. Ποιο counter ;. Δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο. Είναι επίσημες οι ROM στο samfirware!!.

Ποιο ειδικός είναι ο Ηλίας (elthis). Να μας πει και αυτός την άποψη του, εκτός και αν δεν μπορεί επειδή έχει αγώνα αύριο !!...χαχαχα

Αν πας στην LA6 από LC1, τότε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση μέσω KIES, φυσικά μέσω του samfirmware πάντα. Το έχω δοκιμάσει. Είχα την LB1 και πήγα στην LA6 και στο Kies δεν είχα πλέον μήνυμα ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει αναβάθμιση μέσω kies. Ποιο counter ;. Δεν υπάρχει πρόβλημα τέτοιο. Είναι επίσημες οι ROM στο samfirware!!.

Ποιο ειδικός είναι ο Ηλίας (elthis). Να μας πει και αυτός την άποψη του, εκτός και αν δεν μπορεί επειδή έχει αγώνα αύριο !!...χαχαχα

Πολύ ωραία. Πως και δεν έχεις περάσει την rooted LC1;

Αν μετά την rooted περάσεις την επίσημη VGR LA6, το root παύει να υπάρχει έτσι δεν είναι; Δε χρειάζεται δηλαδή να κάνεις κάτι άλλο για να μην είσαι πλέον root.. Ναι;

μωρε και εγω εδω ειμαι...διαολιζομαι,εχω kingdroid και ειμαι root και λεω να δοκιμασω LA6!μια χαρα σταθερη...αλλα θελω να το σκαλισω!θα δω.......

Παιδια μπορει να μου πει καποιος σε ενα site πχ zougla πως μπορω να συρω τις ειδησεις προς τα κατω μεσα σε ενα πλαισιο ; Με το iphone εσυρα με τα δυο δαχτυλα ταυτοχρονα προς τα πανω η προς τα κατω και ετσι διαβαζα ολες τις ειδησεις.