Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.

Αυτο το προβλημα το εχεις και σε αλλο router/wifi???

Αν οχι κατι πρεπει να ρυθμισεις στο router η στα καναλια που συνδεεσε.

Μου κανει εντυπωση γιατι με data μπαινεις κανονικα...

Καλημερα,

Εμενα να δεις εντυπωση που μου κανει ειδικα γιατι δεν εχω δοκιμασει σε αλλο router αλλα δυσκολο να φταιει διοτι, τοσο το laptop οσο και το PS3 (wifi) αλλα και το PC (Ethernet) βλεπουν το ΑΜ κανονικοτατα.

Ευχαριστω για την προσπαθεια παντως:)

Δοκίμασε όμως όταν μπορέσεις σε ένα άλλο router..

Πιθανόν να φταίει και κάποιο firewall.Απενεργοποίησε το και δοκίμασε πάλι.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχως για μενα :( εχω απενεργοποιησει την πορτα 5228 (το access port του ΑΜ και σε TCP και σε UDP) ΚΑΙ στα 2 firewall του router (hard & soft) Αρα χλωμο να ειναι απο εκει Παντως θα δοκιμασω σε πρωτη ευκαιρια (Τωρα αποφασισε να δουλεψει απο ΜΟΝΟ ΤΟΥ, χωρις να κανω ΤΠΤ)

Ευχαριστω και παλι

Ευχαριστώ αλλά θα πάρω handcent:) Τώρα στις σελίδες των εφαρμογών,μετά από κάποιες διαγραφές, έχουν μείνει κενά ανάμεσα στις σελίδες των εφαρμογών. Πώς μεταφέρουμε τις εφαρμογές από τη μια σελίδα στην άλλη;

Για να εχεις 160 χαρακτηρες στα μηνυματα θα πρεπει να τσεκαρεις και να αλλαξεις το CSC (Country/Carrier Specific Code) σε EUR.

Για να γινει αυτο θα πρεπει να πληκτρολογησεις στον dial pad *#272*IMEI# και στη λιστα που θα βγαλει να επιλεξεις EUR.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευη θα κανει factory reset που σημαινει οτι θα χαθουν ολα!!!

Η αλλη και πιο απλη λυση ειναι να βαλεις καποια αλλη εφαρμογη μηνυματων, οπως handcent η gosms.

Για το πως να αλλαξεις τα 5 icon dock, πηγαινεις στις εφαρμογες, επιλεγεις ''προβολη πλεγματος'' και μετα επιλεγεις ''επεξεργασια''.Απο εκει μπορεις να συρεις οποια εφαρμογη θες στα 5 icon dock...;)

Ελπίζω να μην άλλαξε κανείς CSC μόνο για τα 160 στα sms, γιατί γίνεται πολύ ποιο εύκολα :lol: menu->settings->input mode->Unicode

Στην εφαρμογή των sms (messaging) αυτό :rolleyes:

Φυσικά μας τα γυρνάει όλα κεφαλαία οταν γράφουμε, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, στην ουσία και το Handcent,gosms κτλ αυτό κάνουν.

Ελπίζω να μην άλλαξε κανείς CSC μόνο για τα 160 στα sms, γιατί γίνεται πολύ ποιο εύκολα :lol: menu->settings->input mode->Unicode

Στην εφαρμογή των sms (messaging) αυτό :rolleyes:

Φυσικά μας τα γυρνάει όλα κεφαλαία οταν γράφουμε, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, στην ουσία και το Handcent,gosms κτλ αυτό κάνουν.

εμένα με custom LA6 και Unicode δε με αφήνει να γράψω 160 χωρίς csc eur...:)

Follow me on XDA

εγω με την μαμα εφαρμογη και αλφαβητο gsm στελνω με 160 χαρακτηρες. εχω την criscelo
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Σε εμάς το αλφάβητο GSM απλά δε στέλνει μηνύματα,παρ' όλο που είναι το μαναδικό που στελνει 160 χαρακτήρες,αλλά δεν...μόνο το αυτόματο και το unicode αλλά αυτά έχουν 70 για ελληνικά οπότε πρέπει να αλλαχτεί το CSC.. οπότε handcent sms

εγω με την μαμα εφαρμογη και αλφαβητο gsm στελνω με 160 χαρακτηρες. εχω την criscelo

εμένα με custom LA6 και Unicode δε με αφήνει να γράψω 160 χωρίς csc eur...:)

κεφαλαία παιδιά! Αν γράφεις με μικρά σε περιορίζει στα 70

(ΥΓ. Αχ πως φλερτάρω με το Νοτε!!:O)

• Administrators

Οι off-topic και οι συζητήσεις τύπου chat των τελευταίων post αφαιρέθηκαν στα πλαίσια καθαρισμού του forum.

Παρακαλώ να διατηρούμε τα θέματα "καθαρά", ειδικά αυτά με την μεγαλύτερη κινητικότητα όπως το συγκεκριμένο.

Ευχαριστώ.

Modpic.gif

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αν το φλερτάρεις να το πάρεις! Δε θα σε απογοητεύσει στιγμή. Να το δεις πρώτα στο χέρι σου και να αποφασίσεις. Μην είσαι όμως επίμονος,φίλε μου, δεν υπάρχουν κεφαλαία και δε στέλνει με τίποτα 160 και με κανένα τρόπο,χωρίς αλλαγή. Και το GSM απλά δε δουλεύει,βγάζει μήνυμα να αλλάξουμε την εισαγωγή λειτουργίας γιατί το μηνυμα το στέλενει κατεστραμένο. Το δοκίμασα και στο λέω και κεφαλαία μόνο δεν υπάρχουν!!!:) Πρέπει να αλλαχτεί το CSC!!!!!!!

Δεν επιμένω φίλε μου, έχει και καιρό που το έφτιαξα (??? με έβαλες και μένα σε αμφιβολίες τώρα!) σε νοτε φίλου. Τότε μου φάνηκε μεγάλο σαν μέγεθος (ήμουν και εγώ με κινητό 4'' - SGS) αλλά τώρα που συνήθισα και είδα πόσο άνετα δουλεύω στις 4.3'' όλο και με τραβάει περισσότερο το note! :happy:

Για να σας την σπάσω :D

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1490231

:worry:Αυτο παλι τι ειναι?

Apple iPhone 14 Pro Max

:worry:Αυτο παλι τι ειναι?

Η ics θα ερθει Μαρτιο για sgs2 και το note πηγαινει για Απριλιο ή Μαϊο.Συμφωνα με το thread στο xda

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δύο θα αναβαθμίσει! Φαντάσου να είχε και περισσότερα:angry: Βλέπεις το TW θέλει δουλειά για να το προσαρμόσεις....:lol::lol::lol:

Μόνο το DS μου να μην αναβαθμιστεί πρώτο γιατί άντε κυρά samsung....

:lol:

Επειδή προέρχομαι από το galaxy nexus και φυσικά με gingerbread δεν άντεξα ουτε μια μέρα,προτιμώ να τρέχω cm9 με τα γνωστα θεματακια της

Για να εχεις 160 χαρακτηρες στα μηνυματα θα πρεπει να τσεκαρεις και να αλλαξεις το CSC (Country/Carrier Specific Code) σε EUR.

Για να γινει αυτο θα πρεπει να πληκτρολογησεις στον dial pad *#272*IMEI# και στη λιστα που θα βγαλει να επιλεξεις EUR.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Η συσκευη θα κανει factory reset που σημαινει οτι θα χαθουν ολα!!!

Η αλλη και πιο απλη λυση ειναι να βαλεις καποια αλλη εφαρμογη μηνυματων, οπως handcent η gosms.

Για το πως να αλλαξεις τα 5 icon dock, πηγαινεις στις εφαρμογες, επιλεγεις ''προβολη πλεγματος'' και μετα επιλεγεις ''επεξεργασια''.Απο εκει μπορεις να συρεις οποια εφαρμογη θες στα 5 icon dock...;)

Καλημέρα φίλε elthis

το έκανα αυτό που λες παραπάνω,αλλά όταν πάω στην επιλογή που λες να διαλέξω EUR βγάζει μόνο μία επιλογή KOR :(

είναι XXKL7 έκδοση CL823206...λείπει κάτι ?

Χρησιμοποιώ πολύ τα μηνύματα και δυστυχώς έχω προβληματισθεί...

έχω κατεβάσει όλες τις εφαρμογές που έχουν αναφερθεί στο topic,αλλά η μόνη λύση που δουλεύει σε μένα για 160 χαρακτήρες είναι αυτή με το GSM αλφάβητο και τα κατεστραμμένα μνμ..και πάλι μόνιμα κεφαλαία γράμματα δεν μπορώ να το βρω πως γίνεται.

Ευχαριστώ !

Edited by rafm
Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε !

H n7000XXKKA ειναι η παλια εκδοση?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

H n7000XXKKA ειναι η παλια εκδοση?

Ναι Νικο,ειναι πιο πιο παλια!:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Καλημέρα φίλε elthis

το έκανα αυτό που λες παραπάνω,αλλά όταν πάω στην επιλογή που λες να διαλέξω EUR βγάζει μόνο μία επιλογή KOR :(

Ευχαριστώ !

Είναι πρόβλημα η έλλειψη της επιλογής EUR?

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Για οσους δεν το γνωριζουν εχουν κυκλοφορησει 2 πολυ καλες εφαρμογες, που ανεβαζουν τη χρηστικη αξια του galaxy note.

Η μια ειναι το iAnnotate που στη lite εκδοση που ηδη κυκλοφορει στο samsung apps εχει ενδιαφερουσες δυνατοτητες.

Η δευτερη -πολυ καλη- εφαρμογη, που ειχαμε δει και στα promotion videos της συσκευης, το soonr scribble ειναι εδω:

https://market.android.com/details?id=com.soonrscribble

αλλα με εκπληξη διαπιστωνω οτι ΔΕΝ ειναι διαθεσιμη για τη χωρα μας...

Αλλο παλι και τουτο... :mad:

Καλημέρα φίλε elthis

Χρησιμοποιώ πολύ τα μηνύματα και δυστυχώς έχω προβληματισθεί...

έχω κατεβάσει όλες τις εφαρμογές που έχουν αναφερθεί στο topic,αλλά η μόνη λύση που δουλεύει σε μένα για 160 χαρακτήρες είναι αυτή με το GSM αλφάβητο και τα κατεστραμμένα μνμ..και πάλι μόνιμα κεφαλαία γράμματα δεν μπορώ να το βρω πως γίνεται.

Ευχαριστώ !

Είναι πρόβλημα η έλλειψη της επιλογής EUR?

Γιατί συμβαίνει αυτό?

Καλημερα παιδια.

Ουσιαστικα το να αλλαξεις csc σε EUR βοηθαει μονο στο να στελνεις μηνυματα με 160 χαρακτηρες.

Δεν εχω βρει καποια αλλη, συμαντικη διαφορα.

Follow me on XDA

Παιδια καλημερα.

Εχοντας προγραμματισει το My Backup Pro να παιρνει αντιγραφα ασφαλειας καθημερινα, παρατηρω απο τα log files ο,τι το backup "σκαει" λιγο πριν ολοκληρωθει.

Τα μηνυματα του log αρχειου δεν ειναι ξεκαθαρα και δε μπορω να φανταστω ποιο μπορει να ειναι το προβλημα.

Εχω ρυθμισει την αποθηκευση να γινεται σε micro SD, που φυσικα εχει πολυ ελευθερο χρονο για αυτο...

Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει?

Παιδια καλημερα.

Εχοντας προγραμματισει το My Backup Pro να παιρνει αντιγραφα ασφαλειας καθημερινα, παρατηρω απο τα log files ο,τι το backup "σκαει" λιγο πριν ολοκληρωθει.

Τα μηνυματα του log αρχειου δεν ειναι ξεκαθαρα και δε μπορω να φανταστω ποιο μπορει να ειναι το προβλημα.

Εχω ρυθμισει την αποθηκευση να γινεται σε micro SD, που φυσικα εχει πολυ ελευθερο χρονο για αυτο...

Γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει?

Δε χρησιμοποιω το συγκεκριμενο προγραμμα για τα backup μου, αλλα δε μου φαινεται και περιεργο να το παθαινει μιας και ''τρεχει'' καθημερινα αντικαθιστωντας προηγουμενα backup.

Διεγραψε εντελως το φακελο και τα backup σου και ξεκινησε νεο backup να δεις αν τελειωσει χωρις προβληματα.

Follow me on XDA

Δε χρησιμοποιω το συγκεκριμενο προγραμμα για τα backup μου, αλλα δε μου φαινεται και περιεργο να το παθαινει μιας και ''τρεχει'' καθημερινα αντικαθιστωντας προηγουμενα backup.

Διεγραψε εντελως το φακελο και τα backup σου και ξεκινησε νεο backup να δεις αν τελειωσει χωρις προβληματα.

Το δοκιμασα κι αυτο Ηλια αρχικα σαν πιθανο remedy, αλλα δεν...

Χμμμ, περιεργα πραγματα.

Χρησιμοποιώ κι εγώ το mybackup Pro για τα backup μου και θεωρώ πως είναι αξιοπιστότατο ...βέβαια δεν το έχω σε schedule mode βάλει και δουλεύει μια χαρά...