Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι αν η εγγυηση δν γραφει ελληνικα αλλα εχουμε αποδειξη απο expansys και carranty card που δν εχει ελληνικα εχουμε προβλημα?? ??
Samsung Galaxy S8 plus.....

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γιατι αν η εγγυηση δν γραφει ελληνικα αλλα εχουμε αποδειξη απο expansys και carranty card που δν εχει ελληνικα εχουμε προβλημα?? ??

Από eXpansys δεν έχεις πρόβλημα. Δεν εισάγουν συσκευές που δεν προορίζονται για ευρώπη.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά σε μια ώρα το παραλαμβάνω κι εγώ σε άσπρο. Εχω ήδη παραγγείλει και από ebay ένα δερμάτινο πίσω κάλυμμα σε άσπρο χρώμα, οπότε θα σας πω εντυπώσεις.

Μετά από ερώτηση στην ελληνική αντιπροσωπεία:

Κάθε κινητό στο οποίο έχει περαστεί firmware με πρόγραμμα διαφορετικό του Kies (ή ΟΤΑ) είναι αυτόματα εκτός εγγύησης. Δηλαδή σε ερώτησή μου αν μπορώ να περάσω την LA4 και να διατηρήσω την εγγύησή μου πήρα αρνητική απάντηση.

Επειδή το θεωρώ απαράδεκτο θα στείλω γραπτά τη δυσαρέσκειά μου στη μαμά Samsung με cc τη Samsung hellas...Να δούμε τι θα μας πει και η μαμά... :).

Γιατί πρέπει ο Έλληνας χρήστης να στερείται τις αναβαθμίσεις που μπορεί να έχει ο Γερμανός, όταν η εγγύηση ισχύει για όλες τις χώρες της Ευρώπης, δε μπορώ να το καταλάβω...

Κάθε κινητό στο οποίο έχει περαστεί firmware με πρόγραμμα διαφορετικό του Kies (ή ΟΤΑ) είναι αυτόματα εκτός εγγύησης. Δηλαδή σε ερώτησή μου αν μπορώ να περάσω την LA4 και να διατηρήσω την εγγύησή μου πήρα αρνητική απάντηση.

Επειδή το θεωρώ απαράδεκτο θα στείλω γραπτά τη δυσαρέσκειά μου στη μαμά Samsung με cc τη Samsung hellas...Να δούμε τι θα μας πει και η μαμά... :).

Γιατί πρέπει ο Έλληνας χρήστης να στερείται τις αναβαθμίσεις που μπορεί να έχει ο Γερμανός, όταν η εγγύηση ισχύει για όλες τις χώρες της Ευρώπης, δε μπορώ να το καταλάβω...

Πολύ σωστός. Ενημέρωσε όταν έχεις νέα.

Λεωνίδας

Παιδιά, μετά από τη χθεσινοβραδυνή ¨αναβάθμιση" σε LA4, μου κάνει συνέχεια restart. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Ήμουν root. Παίζει αυτό κάποιο ρόλο; Μπορεί να φταίει κάποια εφαρμογή, οπότε αν κάνω hard reset, μήπως φτιάξει η κατάσταση;
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά σε μια ώρα το παραλαμβάνω κι εγώ σε άσπρο.

με το καλό να παραλαβεις!

που βρήκες αν επιτρέπεται λευκό;

Αν μπορείς δώσε μας τα email για Ελλάδα και Ευρώπη για να στείλω κι εγώ.

Αν μπορείς δώσε μας τα email για Ελλάδα και Ευρώπη για να στείλω κι εγώ.

Βασικά ίσως να είναι ακόμη καλύτερο να του δώσουμε όλοι τα mail μας και να μας κάνει cc. Έτσι θα είναι σα να προσυπογράφουμε αυτά που λέει και ταυτόχρονα θα έχουμε όλοι ενημέρωση από τη samsung.

Τι λέτε? Μήπως να το οργανώσουμε και με τα υπόλοιπα sumsung topics (του Sii για παράδειγμα) αφου είναι κάτι που μας αφορά όλους και καλό είναι να το στηρίξουμε όλοι μαζί. αν δουν mail που προσυπογράφουν 200 άτομα θα θορυβηθούν λίγο περισσότερο.

Λεωνίδας

με το καλό να παραλαβεις!

που βρήκες αν επιτρέπεται λευκό;

Το παρέλαβα φίλε μου και σε ευχαριστώ. Το βρήκα από εδώ

http://www.iking.gr/gr/Index.aspx

Tο τηλ είναι από Βουλγαρία που είναι εντός ΕΕ, οπότε λογικά θα έχω την εγγύηση από τη samsung;

Βασικά ίσως να είναι ακόμη καλύτερο να του δώσουμε όλοι τα mail μας και να μας κάνει cc. Έτσι θα είναι σα να προσυπογράφουμε αυτά που λέει και ταυτόχρονα θα έχουμε όλοι ενημέρωση από τη samsung.

Τι λέτε? Μήπως να το οργανώσουμε και με τα υπόλοιπα sumsung topics (του Sii για παράδειγμα) αφου είναι κάτι που μας αφορά όλους και καλό είναι να το στηρίξουμε όλοι μαζί. αν δουν mail που προσυπογράφουν 200 άτομα θα θορυβηθούν λίγο περισσότερο.

Παιδιά βλέπω ότι η επικοινωνία γίνεται μέσω web form στο site τους. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς να βρούμε αυτά τα 2 mail (αν υπάρχουν); Είμαι και στη δουλειά και δε μπορώ να το ψάξω αναλυτικά αυτή τη στιγμή.

Εγώ αυτό που ξέρω από τα HTC είναι ότι,όταν είσαι root, ποτέ δεν κάνεις over air αναβαθμίσεις. Ίσως να ισχύει και εδώ οπότε είσαι τυχερός που δεν έγινε κάτι άλλο...Γιατί δεν την περνάς μέσω odin; Αν,βέβαια έτσι την πέρασες τότε δε δικαιολογούνται οι επανεκινήσεις.

Τελικά απεγκατέστησα κάποια προγράμματα που θεώρησα ύποπτα (Memory Optimizer, Juice Defender κλπ) και φαίνεται να έφτιαξε. Αν μου το ξανακάνει, θα κάνω hard reset και θα τα περάσω όλα από την άρχη.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παιδιά ερώτηση...το Note μου, εκει που το εχω σε κατάσταση αναμονής...σβηστη η οθόνη, οχι απενεργοποιημενο...ξαφνικα ανάβει μόνη της η οθόνη...τι να κανωωωω ; :) εχει και ενα καμένο pixel...βασικα...εχει διαφορετικό χρωμα απο τα αλλα

www.tplanet.eu

Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο

καποια απαντηση για το τελευταιο μου ΠΟΣΤ ;;

Ευχαριστω

Αν έχω καταλάβει καλά το δικό σου είναι Ελληνικό, οπότε για Ελλάδα δεν υπάρχει πιο updated έκδοση αυτή τη στιγμή.

Κάποια παιδιά που το πήραν από γερμανία ή από ελλάδα αλλά προοριζόταν για γερμανία έχουν πάρει την KL4.

Λεωνίδας

To τηλέφωνό σου είναι ελληνικό οπότε καλώς δε σου ήρθε η αναβάθμιση. Νομίζω ότι τα ελληνικά είναι με τη rom που έγραψες. Εμένα,που είναι γερμανικό, έχει πάρει δυο αναβαθμίσεις. Είναι θέμα τοπικής samsung

Οποτε εγω παραμενω οπως εχει και δεν προκειται αμεσα να παρω καποια αναβαθμιση ;

Αγορασα σημερα το ΝΟΤΕ,ειναι απο ελληνικο κατατημα,αλλα ειναι εισαγωγης απο Γερμανια(υποθετω αυτο),λογω κ γερμανικου εγχειριδιου.Παραθετω καποια στοιχεια,απο <ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ>>,και θα παρακαλουσα οποιος ξερει να μου πει,σε τι επιπεδο εννημερωσης ειναι,αν χρειαζεται καποιο update κ οτι αλλο μπορει να καταλαβει καποιος απο τις πληροφοριες που παραθετω.

1.Κωδικος μοντελου. GT-N7000

2.Εκδοση Android 2.3.6

3.Eκδοση βασικου φασματος Ν7000ΧΧΚL7

4.Εκδοση Kernel 2.635.7-N7000XXKL7-CL823206

5.Αριθμος κατασκευης GINGERBREAD .XXXKL7

Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι,οτι ειτε χρησιμοποιω τον default browser.ειτε τον dolfin που "κατεβασα",δεν βλεπω να γινεται reendering ωστε να προσαρμοζεται η σελιδα στην οθονη αλλα χρειαζεται να τραβαω δεξια η αριστερα για να διαβασω ολοκληρη την σελιδα,αν ξερει καποιος απο που ρυθμιζεται αυτο,μεσα στις ρυθμισεις εκανα οτι μπορουσα,αλλα το ιδιο.

Ευχαριστω πολυ

Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι,οτι ειτε χρησιμοποιω τον default browser.ειτε τον dolfin που "κατεβασα",δεν βλεπω να γινεται reendering ωστε να προσαρμοζεται η σελιδα στην οθονη αλλα χρειαζεται να τραβαω δεξια η αριστερα για να διαβασω ολοκληρη την σελιδα,αν ξερει καποιος απο που ρυθμιζεται αυτο,μεσα στις ρυθμισεις εκανα οτι μπορουσα,αλλα το ιδιο.

Ευχαριστω πολυ

Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο με τον Opera Mobile.

Δε μπόρεσα να βρω κάποιο email κι έτσι χρησιμοποίησα τις φόρμες των site (Σε Ελλάδα, Αμερική κλπ).

Έστειλα το παρακάτω και περιμένω απάντηση:

Σήμερα επικοινώνησα με το customer care της Samsung Hellas σχετικά με το θέμα της αναβάθμισης του firmware της συσκευής μου (Samsung Galaxy Note). Η συσκευή διαθέτει firmware N7000XXKKA (N7000XXKK5) που είναι αρκετά ξεπερασμένο (Νοέμβριος 2011) σε σχέση με τα firmware που διαθέτουν τηλέφωνα Galaxy Note άλλων χωρών (πχ Γερμανία, firmware N7000XALA4). Σε ερώτησή μου αν μετά την αναβάθμιση στην τελευταία Γερμανική έκδοση ισχύει η εγγύηση του τηλεφώνου μου πήρα αρνητική απάντηση. Θέλω μέσα από αυτό το mail να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου γι'αυτή την πολιτική της εταιρίας. Δε μπορώ να εξηγήσω το γιατί δε μπορεί ο Έλληνας καταναλωτής να απολαμβάνει πιο εξελιγμένες υπηρεσίες (καλύτερες εκδόσεις λογισμικού που διορθώνουν προβλήματα) όπως μπορούν χρήστες άλλων χωρών (Γερμανία) και για ποιό λόγο τίθεται αυτόματα εκτός εγγύησης η συσκευή σε περίπτωση αναβάθμισης με την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Σας γνωστοποιώ ότι το παρόν έχει αποσταλεί στη Samsung Αμερικής και Κορέας στην αγγλική γλώσσα.

Θα το εκτιμούσα αν είχα μια επίσημη απάντηση και από εσάς.

Ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Κων/νος χχχχχχχχχχχ

Για να δούμε αν θα απαντήσουν...

Δε μπόρεσα να βρω κάποιο email κι έτσι χρησιμοποίησα τις φόρμες των site (Σε Ελλάδα, Αμερική κλπ).

Έστειλα το παρακάτω και περιμένω απάντηση:

Σήμερα επικοινώνησα με το customer care της Samsung Hellas σχετικά με το θέμα της αναβάθμισης του firmware της συσκευής μου (Samsung Galaxy Note). Η συσκευή διαθέτει firmware N7000XXKKA (N7000XXKK5) που είναι αρκετά ξεπερασμένο (Νοέμβριος 2011) σε σχέση με τα firmware που διαθέτουν τηλέφωνα Galaxy Note άλλων χωρών (πχ Γερμανία, firmware N7000XALA4). Σε ερώτησή μου αν μετά την αναβάθμιση στην τελευταία Γερμανική έκδοση ισχύει η εγγύηση του τηλεφώνου μου πήρα αρνητική απάντηση. Θέλω μέσα από αυτό το mail να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου γι'αυτή την πολιτική της εταιρίας. Δε μπορώ να εξηγήσω το γιατί δε μπορεί ο Έλληνας καταναλωτής να απολαμβάνει πιο εξελιγμένες υπηρεσίες (καλύτερες εκδόσεις λογισμικού που διορθώνουν προβλήματα) όπως μπορούν χρήστες άλλων χωρών (Γερμανία) και για ποιό λόγο τίθεται αυτόματα εκτός εγγύησης η συσκευή σε περίπτωση αναβάθμισης με την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Σας γνωστοποιώ ότι το παρόν έχει αποσταλεί στη Samsung Αμερικής και Κορέας στην αγγλική γλώσσα.

Θα το εκτιμούσα αν είχα μια επίσημη απάντηση και από εσάς.

Ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση,

Κων/νος χχχχχχχχχχχ

Για να δούμε αν θα απαντήσουν...

Ενημέρωνε μας εδώ για την συνέχεια, γιατί το θέμα που ξεκινήσεις έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...

Και όταν δημοσιοποιούνται τέτοιες κινήσεις και λαμβάνουν έκταση, κατά ένα μαγικό τρόπο οι εταιρείες αλλάζουν πολιτική...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εννοείται ότι θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Εδώ να προσθέσω απλά ότι θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να λάμβαναν email αντίστοιχου περιεχομένου (και επώνυμα) και από άλλους χρήστες. Μια φωνή ίσον καμμία. Πολλές όμως μαζί κάνουν τη διαφορά..

Καλησπερα,

προχθες εκανα την τελευταια OTA αναβαθμιση του λογισμικου κι εκτοτε παρατηρω τεραστια διαφορα στη διαρκεια της μπαταριας μου.κραταει πολυ λιγοτερο.εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο?

Μήπως τα note στην Ελλάδα έχουν ROM παρόχων?

Δε νομίζω μιας και τώρα σιγά σιγά αρχίζουν και το βγάζουν οι εταιρίες, αν το έχουν βγάλει...Ελλάδα το έφερε το πλαίσιο πρώτα και τα περισσότερα παιδιά από εκεί το έχουν πάρει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA