paris_gr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Το Note το πηρα απο Media Markt και CSC ειχε EUR οχι VGR. Με την εγγυηση δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Το Note το πηρα απο Media Markt και CSC ειχε EUR οχι VGR. Με την εγγυηση δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Περνώντας τη γερμανικη LA4 μπορείς στη συνέχεια να αλλάξεις CSC σε EUR με τον πιο πάνω τρόπο; (*#272#...). Σου δίνει την επιλογή EUR στα διαθέσιμα CSCs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Να σου πω δεν το δοκιμασα. Στην LA3 παντως δεν το εδινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μόλις ήρθε καινούρια αναβάθμιση! Είναι η LA4. Μόλις την πέρασα over air Τώρα θα δεις διαφορά από εκεί πίσω που ήσουν..;) Καλορίζικη... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Επειδη θελω πρωτιστως,να χρησιμοποιησω το note με wi-fi και εχοντας ακουσει οτι το wi-fi του,ειναι μειωμενης ευαισθησιας,μπορει καποιος που να μου πει τι γνωμη του πανω σ'αυτο?,αν εχει δουλεψει το internet και εχει δει πως ειναι η συνδεσιμοτητα με wi-fi "χανει" ευκολα το σημα,δεν κλειδωνει ευκολα,θελει δυνατο σημα για να δουλεψει,ολα αυτα, ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Επειδη θελω πρωτιστως,να χρησιμοποιησω το note με wi-fi και εχοντας ακουσει οτι το wi-fi του,ειναι μειωμενης ευαισθησιας,μπορει καποιος που να μου πει τι γνωμη του πανω σ'αυτο?,αν εχει δουλεψει το internet και εχει δει πως ειναι η συνδεσιμοτητα με wi-fi "χανει" ευκολα το σημα,δεν κλειδωνει ευκολα,θελει δυνατο σημα για να δουλεψει,ολα αυτα, ευχαριστω πολυ. Είναι ανάλογα με ποια συσκευή το συγκρινεις. Κι εγώ είχα αυτή την απορία ερχόμενος από HTC και ακούγοντας για αδύνατο σήμα. Μπορώ να πω όμως ότι αν δεν είναι καλύτερο είναι τουλάχιστον ίδιο με desire,desire hd που είχα πριν, ίδιο με galaxy sii και ελάχιστα πιο αδύνατο από iphone4. Δεν έχω αποσυνδέσεις και κλειδώνει αμέσως. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Τώρα θα δεις διαφορά από εκεί πίσω που ήσουν..;) Καλορίζικη... Τοσο πολυ το απογειωνει δηλαδη;! Μολις ειρθε και σ'εμενα:cool:, παω να την περασω ασαπ. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Είναι ανάλογα με ποια συσκευή το συγκρινεις. Κι εγώ είχα αυτή την απορία ερχόμενος από HTC και ακούγοντας για αδύνατο σήμα. Μπορώ να πω όμως ότι αν δεν είναι καλύτερο είναι τουλάχιστον ίδιο με desire,desire hd που είχα πριν, ίδιο με galaxy sii και ελάχιστα πιο αδύνατο από iphone4. Δεν έχω αποσυνδέσεις και κλειδώνει αμέσως. Eυχαριστω για την απαντηση,αυτη τη στιγμη εχω το sensation XE k σκεφτομαι την αλλαγη σε note,λογω οθονης κατα κυριο λογο,σαν τηλεφωνο οχι τοσο,εχω το HTC 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδια αν την περασεις μεσω ΟΤΑ το ροοτ χανεται ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδια αν την περασεις μεσω ΟΤΑ το ροοτ χανεται ετσι ; Σωστά....έτσι είναι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Περνώντας τη γερμανικη LA4 μπορείς στη συνέχεια να αλλάξεις CSC σε EUR με τον πιο πάνω τρόπο; Όχι, το EUR δεν περιλαμβάνεται στα διαθέσιμα CSC της stock rom. Ωστόσο και με DBT έχεις κανονικά 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 εγώ σαν να βλέπω να είναι πολύ πιο σφαιρατο με την αναβάθμιση τι λέτε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Σε εμενα δεν ηρθε update τι συμβαινει ;;;; Δινω στοιχεια : Εκδοση Android : 2.3.6. Εκδοση Βασικου Φασματος : N7000XXKK5 Εκδοση kernel : 2.6.34.7-n7000XXKKA-CL726566 ROOT@DELL87#2 Αριθμος κατασκευης : GINGERBREAD.XXKKA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ερωτηση: Για λόγους ταχύτητας (όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο post) αναβάθμισα από την ελληνική ΚΚ5, αρχικά στην LA3 μέσω CWM και σήμερα στην LA4 πάλι μεσω CWM (για να κρατήσω το root) και μάλιστα χωρίς wipe, οπότε έμειναν τα settings και τα προγράμματα που είχα περασμένα! Αυτό που με παραξενεύει όμως ειναι ότι ενώ η LA4 είναι εντελώς επισημη το CSC code παρέμεινε KOR (προφανώς είχε αλλάξει με το προηγουμενο flash σε LA3) με αποτέλεσμα να μην μπορω να κάνω update μέσω KIES (αν ποτέ χρειαστεί!). Αυτό μπορεί να αλλάξει; γιατί δεν άλλαξε με το firmware upgrade; θέλει wipe installation για να αλλάξει; ή αλλάζει και με άλλο τροπο και αν ναι σε ποιο θα έπρεπε να αλλάξει; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Εγω στην LA3 ειχα αλλαξει το CSC απο KOR σε DBT και μετα φλασαρα την LA4. Στο KIES αναγνωριζεται το κινητο κανονικα και δεν μου αποκλειει μελλοντικη αναβαθμιση αλλα ως DBT και οχι ως EUR που ειχα ξεκινησει αρχικα. Σχετικά με την φωτεινότητα της οθόνης πιο επίπεδο χρησιμοποιείται; Εγώ σχεδόν πάντα το εχω μεταξύ 0 και 10 καθώς οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται απίστευτα φωτεινό κυρίως για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Edited January 19, 2012 by paris_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δε με προβληματίζει αυτό. Απλώς θέλω να μπορώ ανά πάσα στιγμή να μπορώ να γυρίσω στην vgr(που έχω τώρα) η στην eur έτσι ώστε να ανάκτησω την εγγύηση αν χρειαστεί. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό αφού εδώ ήδη περάσει την debitel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δε με προβληματίζει αυτό. Απλώς θέλω να μπορώ ανά πάσα στιγμή να μπορώ να γυρίσω στην vgr(που έχω τώρα) η στην eur έτσι ώστε να ανάκτησω την εγγύηση αν χρειαστεί. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό αφού εδώ ήδη περάσει την debitel; Την εγγύηση δεν νομίζω ότι την χάνεις. Μιλάμε για επίσημη αναβάθμιση. Άλλης χώρας μεν επίσημη δε. Υπάρχει κάποιος όρος που να λέει πως δεν μπορείς να το κανείς γιατί θα χάσεις την εγγύηση; Αν ναι μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς είναι; Ακόμα και όταν κάνεις την αναβάθμιση μέσω odin σαν επίσημη την αναγνωρίζει και ούτε αυξάνει το count ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδιά,σε ποια μορφή παίζει ταινίες το τηλέφωνο; Πήγα να περάσω μια από το pc blue ray και μου έγραψε μετατροπή; Είπα ναι και μετά έγραψε χρόνος που απομένει 5 ώρες:( Φυσικά το ακύρωσα...Οπότε ποιες και πώς; Τους υπότιτλους πώς τους βάζουμε και πώς παίζουν μαζί με την ταινία; Κωστα λιγο που το εψαξα τωρα, ειδα οτι υποστηριζει mp4 αλλα αν γνωριζει καποιο αλλο παιδι κατι ας το πει. Βρηκα εδω εναν convertor που μπορει να σε βοηθησει... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδια,αυριο αν ολα πανε καλα θα το εχω κι εγω!Θελω να ρωτησω,σε σχεση με το Galaxy 2-που το εχω δοκιμασει-εχει καποιες διαφορες?Λειτουργικα εννοω.Επισης,επειδη δεν το δει απο κοντα,ειναι πιο στιβαρο απο το Galaxy 2?Οκ ξερω οτι ειναι κι αυτο σαν πλαστικο,αλλο στο 2 παραηταν κι αυτο δεν με ειχε ενθουσιασει και τοσο.Το μαναδικο ισως μειονεκτημα του(για μενα):)Και γενικα,ειναι κατι σημαντικο που πρεπει να ξερω? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδια,αυριο αν ολα πανε καλα θα το εχω κι εγω!Θελω να ρωτησω,σε σχεση με το Galaxy 2-που το εχω δοκιμασει-εχει καποιες διαφορες?Λειτουργικα εννοω.Επισης,επειδη δεν το δει απο κοντα,ειναι πιο στιβαρο απο το Galaxy 2?Οκ ξερω οτι ειναι κι αυτο σαν πλαστικο,αλλο στο 2 παραηταν κι αυτο δεν με ειχε ενθουσιασει και τοσο.Το μαναδικο ισως μειονεκτημα του(για μενα):)Και γενικα,ειναι κατι σημαντικο που πρεπει να ξερω? Στις λειτουργιες ειναι ιδιο με το sgii, πιο στιβαρο το σασι του και αδυναμια......χμ.....αν σε βολευει το μεγεθος δε νομιζω να βρεις κατι αλλο...;) Καλοριζικο και καλως ηρθες. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παιδιά,σε ποια μορφή παίζει ταινίες το τηλέφωνο; Πήγα να περάσω μια από το pc blue ray και μου έγραψε μετατροπή; Είπα ναι και μετά έγραψε χρόνος που απομένει 5 ώρες:( Φυσικά το ακύρωσα...Οπότε ποιες και πώς; Τους υπότιτλους πώς τους βάζουμε και πώς παίζουν μαζί με την ταινία; Λοιπον, επειδη τα πραγματα ειναι μερικες φορες απλα...:p Περασα να δοκιμασω ενα .avi και .srt υποτιτλους στη καρτα μου απο το pc, και με τον moboplayer βλεπω το τελευταιο επεισοδιο ''the vimpire diaries''...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Λοιπον, επειδη τα πραγματα ειναι μερικες φορες απλα...:p Περασα να δοκιμασω ενα .avi και .srt υποτιτλους στη καρτα μου απο το pc, και με τον moboplayer βλεπω το τελευταιο επεισοδιο ''the vimpire diaries''...:p Κάθε βράδυ θα βάλω ένα επεισόδιο πριν κοιμηθώ. Καλός ο moboplayer, αλλά δοκιμάστε mx video player οπωσδήποτε. Είναι καλύτερος και από player σε pc. Πετάς μέσα ταινία σε avi και υπότιτλους και παίζει τα πάντα. Κάνεις πανευκολα και συγχρονισμό υποτίτλων αν δεν είναι σωστοί. Σε λίγο θα βάλω ένα house md και θα την πέσω :) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Στις λειτουργιες ειναι ιδιο με το sgii, πιο στιβαρο το σασι του και αδυναμια......χμ.....αν σε βολευει το μεγεθος δε νομιζω να βρεις κατι αλλο...;) Καλοριζικο και καλως ηρθες. Κατ'αρχην σ'ευχαριστω.Λοιπον,δεν ξερω τι εγινε,αλλα πηγα να απαντησω και κατι δεν πηγε καλα!Θελω να σε ρωτησω,επειδη θα το παρω ελαφρως μεταχειρησμενο,αυτος που θα μου το δωσει μου ειπε οτι εχει Γερμανικη αποδειξη απο Amazon.Αλλα με Ελληνικα κανονικα και η εγγυηση γραφει και Ελληνικα.Λες να εχω καποιο προβλημα? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Κάθε βράδυ θα βάλω ένα επεισόδιο πριν κοιμηθώ. Καλός ο moboplayer, αλλά δοκιμάστε mx video player οπωσδήποτε. Είναι καλύτερος και από player σε pc. Πετάς μέσα ταινία σε avi και υπότιτλους και παίζει τα πάντα. Κάνεις πανευκολα και συγχρονισμό υποτίτλων αν δεν είναι σωστοί. Σε λίγο θα βάλω ένα house md και θα την πέσω :) Λοιπόν, είμαι λίγο newbie με βιντεο στο Android! Τον mx video player έχω περάσει και εχεις δικιο,είναι όλα τα λεφτά!Εκ παραδρομής έγραψα για τον mobo...:p Σ ευχαριστώ που με διόρθωσες...:) Edit: απ ότι διαβάζω, θα πρέπει το βίντεο/ταινία, να είναι κάτω από 3,9 gb.Γιαυτό κώστα σου έβγαλε τη μετατροπή στη blue ray ταινία σου. Αυτό που μπορείς να κανείς,είναι να χρησιμοποιήσεις καποιο πρόγραμμα στο pc για να την κόψεις σε κομμάτια κάτω από 3,9 και να τη περάσεις στη κάρτα σου για να παίξει...;) Κατ'αρχην σ'ευχαριστω.Λοιπον,δεν ξερω τι εγινε,αλλα πηγα να απαντησω και κατι δεν πηγε καλα!Θελω να σε ρωτησω,επειδη θα το παρω ελαφρως μεταχειρησμενο,αυτος που θα μου το δωσει μου ειπε οτι εχει Γερμανικη αποδειξη απο Amazon.Αλλα με Ελληνικα κανονικα και η εγγυηση γραφει και Ελληνικα.Λες να εχω καποιο προβλημα? Κανένα πρόβλημα φίλε μου.Πολλά παιδιά το έχουν πάρει από Amazon.de...;) Edited January 19, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Λοιπόν, είμαι λίγο newbie με βιντεο στο Android! Τον mx video player έχω περάσει και εχεις δικιο,είναι όλα τα λεφτά!Εκ παραδρομής έγραψα για τον mobo...:p Σ ευχαριστώ που με διόρθωσες...:) Edit: απ ότι διαβάζω, θα πρέπει το βίντεο/ταινία, να είναι κάτω από 3,9 gb.Γιαυτό κώστα σου έβγαλε τη μετατροπή στη blue ray ταινία σου. Αυτό που μπορείς να κανείς,είναι να χρησιμοποιήσεις καποιο πρόγραμμα στο pc για να την κόψεις σε κομμάτια κάτω από 3,9 και να τη περάσεις στη κάρτα σου για να παίξει...;) Κανένα πρόβλημα φίλε μου.Πολλά παιδιά το έχουν πάρει από Amazon.de...;) Οκ,σ'ευχαριστω και παλι.Αν ολα πανε καλα,αυριο θα επανελθω με εντυπωσεις,ισως και μια δυο ερωτησεις:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts