v@gelis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) αστα φιλε μου εχω χαζεψει με την συσκευη...ζημια επαθα...:lol::lol: δεν μου λες usb on the go παίρνει ετσι??? λογικα το καλώδιο που εχω τωρα για samsung galaxy 2 θα ταιριαζει αν η απαντηση ειναι θετικη στο ερωτημα μου... ποια εκδοση λογισμικού φοραει???? επισημα και ανεπίσημα... επισης διαβαζω οτι η καμερα ειναι η ιδια με του γαλαξια του δευτερου... θεματακια με το βιντεο εχετε εσεις??? (να μην λειτουργει καλα το focus την ωρα που γραφεις και ολα τα σχετικα....) Το note ειναι στα σημεια ανωτερο απο το S II και σε μερικα πολυ ανωτερο. Εχει την καλυτερη οθονη της αγορας με διαφορα (αυτη που θα παιζει στην κορυφη και ολο το 2012 - στα σημεια ανωτερη και σε απεικονιση και απο την κορυφαια του galaxy nexus), καλυτερο gps (ναι, καλυτερο απο το ηδη πολυ καλο του S II), ελαφρως καλυτερη καμερα, καλυτερη μπαταρια (στην πραξη περιπου +30%), λιγο πιο δυνατη cpu (θα το δεις σε ανοιγμα αρχειων κλπ), s pen, με μονο συμβιβασμο το μεγεθος. αν εισαι οκ με αυτο (εμεις ολοι ειμαστε, αλλωστε για να απολαυσεις αυτη την οθονη και τις συγχρονες εφαρμογες στο απολυτο, μονο ετσι γινεται), go for it... ΥΓ Εννοειται πως ολα τα καλουδια που εχεις συνηθισει στο S II παιζουν κι εδω (usb otg, jig κλπ κλπ). Edited January 1, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 εγινε παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις! πραγματικα τρομερη συσκευη!!:) επαθα πλακα! αν δεν ηταν να βγει το SGIII θα ηταν η επομενη μου συσκευη 1000%... θα δουμε.. μεγαλος πειρασμος παντως! ειδικα αυτη η οθοναρα...θεουλη μου....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 εγινε παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις! πραγματικα τρομερη συσκευη!!:) επαθα πλακα! αν δεν ηταν να βγει το SGIII θα ηταν η επομενη μου συσκευη 1000%... θα δουμε.. μεγαλος πειρασμος παντως! ειδικα αυτη η οθοναρα...θεουλη μου....:lol: Γιατί βρήκε ημερομηνία άφιξης του S III? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Γιατί βρήκε ημερομηνία άφιξης του S III? Όχι αλλά κάτι για φεβρουάριο ακούγεται.. Παιδιά οσοι το έχετε και είχατε πριν τον δεύτερό γαλαξία η διαφορά στο μέγεθος πως σας φάνηκε ? Είναι κάτι που συνηθίζεται η οχι ? Γιατί ακούω και διαβάζω παρα πολλα για το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Γιατί βρήκε ημερομηνία άφιξης του S III? Τελη Φεβρουαριου θα παρουσιαστει και ισως προλαβει να κυκλοφορησει τελη Μαρτη, αλλιως καποια στιγμη τον Απριλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Και να μην το ξεχάσω οτιδήποτε άλλο δε θα έχει το spen μάλλον.... ουτε την οθοναρα των 5.3 ιντσων, αυτο ειναι δεδομενο. Αυτα τα δυο ειναι πολυ σημαντικα χαρακτηριστικα απο μονα τους για να κανει καποιος την κινηση να το παρει και να περιμενει μετα τον αντικαταστατη του note... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Όχι αλλά κάτι για φεβρουάριο ακούγεται.. Παιδιά οσοι το έχετε και είχατε πριν τον δεύτερό γαλαξία η διαφορά στο μέγεθος πως σας φάνηκε ? Είναι κάτι που συνηθίζεται η οχι ? Γιατί ακούω και διαβάζω παρα πολλα για το θέμα.. Εγώ φίλε freddaras που έχω και τα δύο έχω δώσει το SII στο γιό μου και όταν τα βλέπω και τα δύο δίπλα-δίπλα, μου θυμίζουν τη σχέση μου μαζί του... σαν πατέρας με παιδί είναι!:baby: Όταν πιάνω στα χέρια μου τώρα το SII μου φένεται πως μεγαλώνει η στραβομάρα μου και θέλω κυάλια για να δω την οθόνη!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) με αναβετε φωτιες παιδια...:lol: πραγματικα με την οθονη του εχω παθει πλακα! τεσπα βλεπω διαφορα βιντεο στο ιντερνετ και το μεγεθος δεν μου φαινεται και κατι τραγικο η ετσι οπως παρουσιάζεται απο μερικους.(μιλαω για διαφορα σαιτ για να μην παρεξηγηθώ...) η συσκευη τα σπαει παντως! εχει ολα αυτα που λατρευω στον γαλαξια τον δευτερο+ολα τα αλλα + που εχει...:) εχω μεινει αφωνος! και να φανταστείτε μερικες μερες πριν δεν ηξερα οτι υπήρχε!!:X τυχαια απο εδω στο φορουμ το ειδα και "εμεινα" Εγώ φίλε freddaras που έχω και τα δύο έχω δώσει το SII στο γιό μου και όταν τα βλέπω και τα δύο δίπλα-δίπλα, μου θυμίζουν τη σχέση μου μαζί του... σαν πατέρας με παιδί είναι!:baby: Όταν πιάνω στα χέρια μου τώρα το SII μου φένεται πως μεγαλώνει η στραβομάρα μου και θέλω κυάλια για να δω την οθόνη!!!:p φανταζομαι:lol: αυτο ειναι που λενε οτι αν πας σε μεγαλυτερη οθονη μετα δυσκολα πλεον γυρνας πισω! :) και να φανταστεις για μενα η οθονη του galaxy 2 ειναι τεραστια φανταζομαι τι θα παθω με αυτην! μεγαλο θετικο παντως που αλλαζει και η μπαταρια:) παντα σε ολους τους γαλαξιες ειχα και εχω 2...αυτο μεγαλο + πραγματικα.. Edited January 1, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 ουτε την οθοναρα των 5.3 ιντσων, αυτο ειναι δεδομενο. Αυτα τα δυο ειναι πολυ σημαντικα χαρακτηριστικα απο μονα τους για να κανει καποιος την κινηση να το παρει και να περιμενει μετα τον αντικαταστατη του note... Το θέμα είναι ότι όταν πάει κάποιος στο note και τις 5,3', περιορίζει πάρα πολύ τις μετέπειτα επιλογές του. Δύσκολα θα πάει σε κάτι άλλο εκτός από note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 παιδες μια τελευταια ερωτηση... τι σαρ εχει η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Όχι αλλά κάτι για φεβρουάριο ακούγεται.. Παιδιά οσοι το έχετε και είχατε πριν τον δεύτερό γαλαξία η διαφορά στο μέγεθος πως σας φάνηκε ? Είναι κάτι που συνηθίζεται η οχι ? Γιατί ακούω και διαβάζω παρα πολλα για το θέμα.. φιλε σε εμενα το μεγεθος δεν μου προκαλει προβλημα (ειχα το sgs2) αλλα θελει προσοχη αν οδηγας μηχανη ή αμαξι,αν πας να το βγαλεις μπορει να σου φυγει απο το χερι σε αυτην την περιπτωση επιβαλεται να χρησιμοποιεις "δοντι" δεν ειναι να κλαιμε λιγο το βαρος με ενοχλει αλλα που θα παει θα το συνηθισω βλεπεις το sgs2 με ειχε καλομαθει και εδω !!!:lol::lol::lol::lol: SAR US 0.16 W/kg (head) 0.96 W/kg (body) SAR EU 0.34 W/kg (head) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 φιλε σε εμενα το μεγεθος δεν μου προκαλει προβλημα (ειχα το sgs2) αλλα θελει προσοχη αν οδηγας μηχανη ή αμαξι,αν πας να το βγαλεις μπορει να σου φυγει απο το χερι σε αυτην την περιπτωση επιβαλεται να χρησιμοποιεις "δοντι" δεν ειναι να κλαιμε λιγο το βαρος με ενοχλει αλλα που θα παει θα το συνηθισω βλεπεις το sgs2 με ειχε καλομαθει και εδω !!!:lol::lol::lol::lol: SAR US 0.16 W/kg (head) 0.96 W/kg (body) SAR EU 0.34 W/kg (head) και τα νουμερα απο το σαρ εντυπωσιακά οπως παντα!(μας εχει καλομαθει εξαλου η samsung...) εγινε thanks! αν αλλαξω κινητο με βλεπω με note 1000%... μιλαμε για ερωτα απο την πρωτη ματια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 με αναβετε φωτιες παιδια...:lol: πραγματικα με την οθονη του εχω παθει πλακα! τεσπα βλεπω διαφορα βιντεο στο ιντερνετ και το μεγεθος δεν μου φαινεται και κατι τραγικο η ετσι οπως παρουσιάζεται απο μερικους.(μιλαω για διαφορα σαιτ για να μην παρεξηγηθώ...) η συσκευη τα σπαει παντως! εχει ολα αυτα που λατρευω στον γαλαξια τον δευτερο+ολα τα αλλα + που εχει...:) εχω μεινει αφωνος! και να φανταστείτε μερικες μερες πριν δεν ηξερα οτι υπήρχε!!:X τυχαια απο εδω στο φορουμ το ειδα και "εμεινα" φανταζομαι:lol: αυτο ειναι που λενε οτι αν πας σε μεγαλυτερη οθονη μετα δυσκολα πλεον γυρνας πισω! :) και να φανταστεις για μενα η οθονη του galaxy 2 ειναι τεραστια φανταζομαι τι θα παθω με αυτην! μεγαλο θετικο παντως που αλλαζει και η μπαταρια:) παντα σε ολους τους γαλαξιες ειχα και εχω 2...αυτο μεγαλο + πραγματικα.. Το θέμα είναι να ανάψουμε φωτιά και στον αγαπημένο φίλο Ioathe μπας και πάρει και αυτός Note και φτιάξει και εδω την αγαπημένη Omega!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Το θέμα είναι ότι όταν πάει κάποιος στο note και τις 5,3', περιορίζει πάρα πολύ τις μετέπειτα επιλογές του. Δύσκολα θα πάει σε κάτι άλλο εκτός από note 2. Εννοειται αυτο. Απο οταν επιασα το dell streak στα χερια μου ειπα οτι αυτη ηταν η ιδανικη διασταση για κινητο για τις δικες μου αναγκες. Λιγο τα bugs, λιγο η μετρια αυτονομια, λιγο η ελλιπης υποστηριξη με εκαναν να παρω εκεινη τη συσκευη 3 φορες και καθε φορα που γυριζα σε οποιαδηποτε αλλη να μη την κραταω πανω απο μερικες μερες. Τωρα με το note βρηκα το λιμανι μου και το γεγονος οτι ειναι samsung κι η επιτυχια που σημειωνει σημαινει οτι εχουμε απο τωρα και αντικαταστατη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Το θέμα είναι ότι όταν πάει κάποιος στο note και τις 5,3', περιορίζει πάρα πολύ τις μετέπειτα επιλογές του. Δύσκολα θα πάει σε κάτι άλλο εκτός από note 2. Ακριβως!! Αυτο ειναι κατ'εμε το - κατα καποιον τροπο - προβλημα της συσκευης.Το οτι κολας με τον μεγεθος της οθονης του. Ακομα κ οι 4,65" του Γκαλαξυ Νεξους ενος γνωστου που περιεργαζομουνα εχθες στο ρεβεγιον με ζοριζαν. Ναι δεν λεω καλοβλεπω το sg3 - αν ισχυουν βεβαια οι φημες που διερευσαν περι αυτου- αλλα διατηρω μεγαλες επιφυλαξεις σχετικα με το αν ανεχθω να "πεσω" στις ιντσες του. Εχθες γελασα με την ψυχη μου οταν στο ρεβεγιον που ημουν, τα ειρωνικα σχολια φιλων/γνωστων που πρωτοεβλεπαν την συσκευη σχετικα με το μεγεθος του (δεχθηκα κ μαζικα πυρα) στο πενταλεπτο ειχαν μετατραπει σε επιφωνηματα θαυμασμου κ δεους για τις δυνατοτητες του μετα απο μια μικρη επιδειξη που τους εκανα. Τουμπεκι ψιλοκομενο κανονικα:lol: Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά . Πρόσφατα ένα φιλαράκι μου αγόρασε το Note. Από χτες προσπαθεί ( για πρώτη φορά ) να συνδεθεί με το PC, αλλά τζίφος. Τι drivers έχει κατεβάσει, τι kies. Το χει ψάξει, αλλά δεν έχει βρει καμιά λύση. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά . Πρόσφατα ένα φιλαράκι μου αγόρασε το Note. Από χτες προσπαθεί ( για πρώτη φορά ) να συνδεθεί με το PC, αλλά τζίφος. Τι drivers έχει κατεβάσει, τι kies. Το χει ψάξει, αλλά δεν έχει βρει καμιά λύση. Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει ; Πες του να πάει Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Ανάπτυξη / Εντοπισμός σφαλμάτων USB, να το ενεργοποιήσεις και να ξαναδοκιμάσει. Με αυτό τον τρόπο θα βλέπει την κάρτα μνήμης σαν usb stick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Όπως στα λέει είναι,ακόμα έχει εφαρμογή kies air με το που θα πατήσεις το κουμπί θα δεις στο pc σου τα πάντα. Εγω σε ολα μου τα android κινητα(και στα SE παλαιοτερα)χρησιμοποιω την εφαρμογη MyPhoneExplorer με wifi Ολα σε 1 τακτοποιημενα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Κι εμένα στο ρεβεγιόν χθες τι ταψί το είπαν,τι λαγάνα της καθαρής Δευτέρας....Όταν όμως άνοιξε το είδαν και μετά από μια μικρή:)επίδειξη,ειδικά με το s-pen, όλοι κατάπιαν τη γλώσσα τους!! Μετά όλες οι κριτικές άλλαξαν,μέχρι στις τσέπες τους το έβαζαν για να δουν αν χωράει!!! Ειδικά κάτι νέα τηλέφωνα,πολύ γνωστά και μη εξαιρετέα...ονόματα δε λέμε...πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα.... μια απο τα ιδια!!!!!! Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Latest N7000 rom online XXKL8!! Κατεβαζετε απο εδω και τη περνατε μεσω odin. Δεν ειναι root.Ειναι official. Edited January 2, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Latest N7000 rom online XXKL8!! Κατεβαζετε απο εδω και τη περνατε μεσω odin. Δεν ειναι root.Ειναι official. βγαζει 6 αρχεια μολις κανω extract αυτο που κατεβασα! με το odin τι βαζουμε και που?το εκανε κανεις? Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 βγαζει 6 αρχεια μολις κανω extract αυτο που κατεβασα! με το odin τι βαζουμε και που?το εκανε κανεις? Δε το εχω δοκιμασει ακομα...Παραθετω τις οδηγιες: Install: Install Kies on your computer, connect your phone and make sure that all the drivers installed correctly. Download Odin to your PC. Extract tar file from the ROM. Put the phone into download mode (vol. down+home+power buttons), start odin, connect the phone via USB. Choose continue on the phone, make sure that only two boxes are checked in odin - Auto Reboot and F.Reset Time. Choose PDA button in Odin and select tar file you extracted before. Choose START button. The phone will reboot after the flash. Done. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 χμ.. είναι official από την samsung? ρωτάω γιατί δεν έχω κάνει ούτε root την συσκευή, δε θέλω να κατεβάσω κάτι που δεν είναι official προς το παρών. χάνονται δεδομένα μετά την αναβάθμιση? κάποιος που την πέρασε. τι παραπάνω έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 παιδια καλημερα σε ολους.καλη χρονια με υγεια σε εσας και τις οικογενειες σας.εχω την εκδοση ΧΧΚΚ5 δεν εχω περασει τιποτα ολα ειναι μαμα μπορω να το περασω ? αν ναι πως ?? ρωταω γιατι ειμαι ασχετος Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 τωρα είδα ότι ποιο πάνω γράφουν ότι είναι official. σόρρυ. την κατεβάζω, ελπίζω μόνο να μη διαγράφει δεδομένα. mips δυο post ποιο πάνω είναι οι οδηγίες εγκατάστασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts