FR33Z3R Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ορίστε [ATTACH]23059[/ATTACH] Πάντως αν δε σας φτανει αυτό εγώ στην χειρότερη περίπτωση θα έβαζα κάποιο μικρό αυτοκόλλητο έτσι ώστε να το αισθάνομαι με την αφή. Και αυτη ειναι μια κουλ λυση. Εννοείται πως δε θα το κάνω...νομίζω ότι θα είμαι ο πρώτος σου πελάτης μόλις πάρεις τα δικαιώματα της πατέντας! Λες ε;;:lol: Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Nokia-CA-75U-TV-Out-AV-Cable-N900-N97-/280470279763?pt=PDA_Accessories παιδια με αυτο μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με την τηλεοραση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Ενα απλο, συντομο βιντεο, που συγκρινει την οθονη μας με καποιες αλλες, ατυχεις συσκευες...:D http://techblog.gr/b2b/getitnow-video-advertorial-3/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλημέρα! Μετά από πολύ σκέψη μπήκε χθες η Vmax Ultra Clear ζελατίνα του Νικόλα (extreme-mobile.gr). Η δουλειά έγινε στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες του. Τέλεια κόλληση, ούτε ένας κόκκος σκόνης ή χνούδι!!! Η ζελατίνα είναι απλά αόρατη, S-pen όσο και touch δουλεύουν άψογα :D Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Nokia-CA-75U-TV-Out-AV-Cable-N900-N97-/280470279763?pt=PDA_Accessories παιδια με αυτο μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με την τηλεοραση ; Φυσικά οχι! Θέλεις HDMI. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Nokia-CA-75U-TV-Out-AV-Cable-N900-N97-/280470279763?pt=PDA_Accessories παιδια με αυτο μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με την τηλεοραση ; Οχι! Χρειαζεσαι εναν MHL MICRO USB TO HDMI TV OUT CABLE ADAPTER κατι σαν αυτον [ http://goo.gl/0GNHe ] η αυτον [ http://goo.gl/VNgZ5 ] Ενα απλο, συντομο βιντεο, που συγκρινει την οθονη μας με καποιες αλλες, ατυχεις συσκευες...:D http://techblog.gr/b2b/getitnow-video-advertorial-3/ Και τις τρεις μαζι να βαλεις "πιανουν" την οθονη του ΝΟΤΕ; Χλωμο το κοβω. :p Καλημέρα! Μετά από πολύ σκέψη μπήκε χθες η Vmax Ultra Clear ζελατίνα του Νικόλα (extreme-mobile.gr). Η δουλειά έγινε στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες του. Τέλεια κόλληση, ούτε ένας κόκκος σκόνης ή χνούδι!!! Η ζελατίνα είναι απλά αόρατη, S-pen όσο και touch δουλεύουν άψογα :D well done Σταματη, ειπαμε τα σκριν προτεκτορς του ειναι εγγυηση. Edited December 20, 2011 by FR33Z3R Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 well done Σταματη, ειπαμε τα σκριν προτεκτορς του ειναι εγγυηση. Είναι τόσο καλά που πήρα και για το Xperia Mini που μου κάνανε δώρο προχθές :D Αόρατο και εκεί, τέλεια ποιότητα. Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Είναι τόσο καλά που πήρα και για το Xperia Mini που μου κάνανε δώρο προχθές :D Αόρατο και εκεί, τέλεια ποιότητα. αδερφε πως ειναι ο κερνελ που χρησημοποιεις ; to usb jig κανει για μας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Είναι τόσο καλά που πήρα και για το Xperia Mini που μου κάνανε δώρο προχθές :D Αόρατο και εκεί, τέλεια ποιότητα. εβαλα και εγω. τελειο και αορατο και ευγενεστατος ο Νικόλας Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 αδερφε πως ειναι ο κερνελ που χρησημοποιεις ; to usb jig κανει για μας ; Αν μιλάς για το Note και τον Abyss, μόλις χθες το πέρασα, θα σου πω σε μια εβδομάδα ;) Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι?? εβαλα τον τελευταιο market και απο τοτε τα περισσοτερα που παω να κατεβασω μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα. τον απεγκατεστησα και αρχισα να βαζω παλιοτερους αλλα τωρα μου λεει η εφαρμογη market τερματιστηκε απροσδοκητα.Δοκιμαστε ξανα. Ολο αυτο μου κανει ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivgeo Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παιδια ειμαι καινουργιος στο χωρο των σμαρτφωνς και θελω να θεσω την εξις ερωτηση , αν αγορασω το samsung galaxy n 7000 note απο το εξωτερικο θα εχω καποιο προβλημα στην ελλαδα με τις καρτες sim η οποιοδηποτε αλλο προβλημα,αν καποιος γνωριζει κατι περι του θεματος ας με ενημερωσει.ειναι κριμα να δοσω τοσα λεφτα και να μου ειναι αχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι?? εβαλα τον τελευταιο market και απο τοτε τα περισσοτερα που παω να κατεβασω μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα. τον απεγκατεστησα και αρχισα να βαζω παλιοτερους αλλα τωρα μου λεει η εφαρμογη market τερματιστηκε απροσδοκητα.Δοκιμαστε ξανα. Ολο αυτο μου κανει ευχαριστω Βάλε το τελευταίο market πάλι και δοκίμασε να βάλεις το destiny, αν το έχεις κατεβάσει, στο default 320 και δοκίμασε πάλι. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις και από τον υπολογιστή από τη σελίδα του market..;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivgeo Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ευχαριστω παντος , αλλα δεν με βοηθησες και πολυ, η χωρα απο την οποια θα το αγορασω ειναι η ινδια . λεσ να εχο καποιο προβλημα? και αν ναι πιο θα ειναι? αν καποιος γνωριζει ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 φιλε μου και απο την σελιδα του market στο pc τις εφαρμογες δεν μπορω να τις κατεβασω. ειναι αχνο το μοντελο του κινητου. ενω μεχρι προχθες κατεβαζα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 φιλε μου και απο την σελιδα του market στο pc τις εφαρμογες δεν μπορω να τις κατεβασω. ειναι αχνο το μοντελο του κινητου. ενω μεχρι προχθες κατεβαζα Εννοείς τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές τις κατέβασες προχθές και σήμερα σου βγάζει ασυμβατότητα;;; πολύ περίεργο... ευχαριστω παντος , αλλα δεν με βοηθησες και πολυ, η χωρα απο την οποια θα το αγορασω ειναι η ινδια . λεσ να εχο καποιο προβλημα? και αν ναι πιο θα ειναι? αν καποιος γνωριζει ας βοηθησει. Δε θα έχεις εγγύηση εκτός ευρώπης...αν το πάρεις από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα μόνο θα είσαι καλυμμένος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) Τι δεν κατάλαβες από εδώ που ρώτησες πάλι χθες;;; Καλημερα. Αν το αγορασεις απο καποια Ευρωπαικη χωρα δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Εννοείς τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές τις κατέβασες προχθές και σήμερα σου βγάζει ασυμβατότητα;;; πολύ περίεργο... Δε θα έχεις εγγύηση εκτός ευρώπης...αν το πάρεις από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα μόνο θα είσαι καλυμμένος. edit: Kαταλαβαίνετε ότι η μεταφορά στο παρών θεμα δεν έχει νόημα και το post φαίνεται παράταιρο ε;;;; Edited December 20, 2011 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 εχει δοκιμασει κανεις καποιο προγραμμα gps΄; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 εχει δοκιμασει κανεις καποιο προγραμμα gps΄; Δουλεύουν όλα. Ακόμα και το iGO έστω και αν δεν παίζει (ακόμα) full screen (περιμένουμε το σχετικό skin). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ολα δουλευουν πολυ καλα αλλα το Sygic GPS Navigation 3.0 (Aura) v11.0.2 Full δουλευει τελεια Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ολα δουλευουν πολυ καλα αλλα το Sygic GPS Navigation 3.0 (Aura) v11.0.2 Full δουλευει τελεια ...και που να δοκιμάσεις την έκδοση 11.2.2 δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ...και που να δοκιμάσεις την έκδοση 11.2.2 δηλαδή. +1.... Ο δορυφόρος κλειδώνει μέσα στο δωμάτιο μου, κοντά στο παράθυρο,σε 5 δεύτερα περίπου από το άνοιγμα! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 http://www.ebay.com/itm/NEW-MHL-HDMI-Micro-USB-HDMI-HTC-G14-Flyer-S2-i9100-mobile-phone-Black-/270856528202?pt=PDA_Accessories&hash=item3f104ea14a αυτο κανει για το κινητο μας ,σωστα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 καλησπερα σε ολους, εχει κανεις προβλημα στο να στειλει sms; παρατηρησα οτι σε καποιους μπορω και σε καποιους αλλους οχι.ασχετα αν ο αριθμος ειναι αποθηκευμενος ως +30697........ η ως 697....... καμια ιδεα κανεις; στο κεντρο μνμ cosmote εχω +3097100000. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 +1.... Ο δορυφόρος κλειδώνει μέσα στο δωμάτιο μου, κοντά στο παράθυρο,σε 5 δεύτερα περίπου από το άνοιγμα! +1000 το SygicNavigator v11.2.2 δουλευει αψογα. Επισης πολυ καλα δουλευει και το NDrive v11.0.06. Οπως ειπε και ο Γιαννης το iGO ακομα δεν παιζει full sceen λογω αναλυσης. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts