Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορίστε

[ATTACH]23059[/ATTACH]

Πάντως αν δε σας φτανει αυτό εγώ στην χειρότερη περίπτωση θα έβαζα κάποιο μικρό αυτοκόλλητο έτσι ώστε να το αισθάνομαι με την αφή.

Και αυτη ειναι μια κουλ λυση.

Εννοείται πως δε θα το κάνω...νομίζω ότι θα είμαι ο πρώτος σου πελάτης μόλις πάρεις τα δικαιώματα της πατέντας!

Λες ε;;:lol:

Xiaomi Mi Max3 4/64

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Nokia-CA-75U-TV-Out-AV-Cable-N900-N97-/280470279763?pt=PDA_Accessories

παιδια με αυτο μπορουμε να συνδεσουμε το κινητο με την τηλεοραση ;

Ενα απλο, συντομο βιντεο, που συγκρινει την οθονη μας με καποιες αλλες, ατυχεις συσκευες...:D

http://techblog.gr/b2b/getitnow-video-advertorial-3/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα! Μετά από πολύ σκέψη μπήκε χθες η Vmax Ultra Clear ζελατίνα του Νικόλα (extreme-mobile.gr).

Η δουλειά έγινε στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες του. Τέλεια κόλληση, ούτε ένας κόκκος σκόνης ή χνούδι!!!

Η ζελατίνα είναι απλά αόρατη, S-pen όσο και touch δουλεύουν άψογα :D

Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

http://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Nokia-CA-75U-TV-Out-AV-Cable-N900-N97-/280470279763?pt=PDA_Accessories

Φυσικά οχι!

Θέλεις HDMI.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Οχι!

Χρειαζεσαι εναν MHL MICRO USB TO HDMI TV OUT CABLE ADAPTER

κατι σαν αυτον [ http://goo.gl/0GNHe ]

η

αυτον [ http://goo.gl/VNgZ5 ]

Ενα απλο, συντομο βιντεο, που συγκρινει την οθονη μας με καποιες αλλες, ατυχεις συσκευες...:D

http://techblog.gr/b2b/getitnow-video-advertorial-3/

Και τις τρεις μαζι να βαλεις "πιανουν" την οθονη του ΝΟΤΕ; Χλωμο το κοβω. :p

Καλημέρα! Μετά από πολύ σκέψη μπήκε χθες η Vmax Ultra Clear ζελατίνα του Νικόλα (extreme-mobile.gr).

Η δουλειά έγινε στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες του. Τέλεια κόλληση, ούτε ένας κόκκος σκόνης ή χνούδι!!!

Η ζελατίνα είναι απλά αόρατη, S-pen όσο και touch δουλεύουν άψογα :D

well done Σταματη, ειπαμε τα σκριν προτεκτορς του ειναι εγγυηση.

Edited by FR33Z3R
Xiaomi Mi Max3 4/64

well done Σταματη, ειπαμε τα σκριν προτεκτορς του ειναι εγγυηση.

Είναι τόσο καλά που πήρα και για το Xperia Mini που μου κάνανε δώρο προχθές :D

Αόρατο και εκεί, τέλεια ποιότητα.

αδερφε πως ειναι ο κερνελ που χρησημοποιεις ;

to usb jig κανει για μας ;

εβαλα και εγω. τελειο και αορατο

και ευγενεστατος ο Νικόλας

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

αδερφε πως ειναι ο κερνελ που χρησημοποιεις ;

to usb jig κανει για μας ;

Αν μιλάς για το Note και τον Abyss, μόλις χθες το πέρασα, θα σου πω σε μια εβδομάδα ;)

παιδια καλησπερα

να ρωτησω κατι?? εβαλα τον τελευταιο market και απο τοτε τα περισσοτερα που παω να κατεβασω μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα.

τον απεγκατεστησα και αρχισα να βαζω παλιοτερους αλλα τωρα μου λεει η εφαρμογη market τερματιστηκε απροσδοκητα.Δοκιμαστε ξανα. Ολο αυτο μου κανει

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Παιδια ειμαι καινουργιος στο χωρο των σμαρτφωνς και θελω να θεσω την εξις ερωτηση , αν αγορασω το samsung galaxy n 7000 note απο το εξωτερικο θα εχω καποιο προβλημα στην ελλαδα με τις καρτες sim η οποιοδηποτε αλλο προβλημα,αν καποιος γνωριζει κατι περι του θεματος ας με ενημερωσει.ειναι κριμα να δοσω τοσα λεφτα και να μου ειναι αχρηστο.

παιδια καλησπερα

να ρωτησω κατι?? εβαλα τον τελευταιο market και απο τοτε τα περισσοτερα που παω να κατεβασω μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα.

τον απεγκατεστησα και αρχισα να βαζω παλιοτερους αλλα τωρα μου λεει η εφαρμογη market τερματιστηκε απροσδοκητα.Δοκιμαστε ξανα. Ολο αυτο μου κανει

ευχαριστω

Βάλε το τελευταίο market πάλι και δοκίμασε να βάλεις το destiny, αν το έχεις κατεβάσει, στο default 320 και δοκίμασε πάλι.

Επίσης μπορείς να κατεβάσεις και από τον υπολογιστή από τη σελίδα του market..;)

Follow me on XDA

ευχαριστω παντος , αλλα δεν με βοηθησες και πολυ, η χωρα απο την οποια θα το αγορασω ειναι η ινδια . λεσ να εχο καποιο προβλημα? και αν ναι πιο θα ειναι? αν καποιος γνωριζει ας βοηθησει.

φιλε μου και απο την σελιδα του market στο pc τις εφαρμογες δεν μπορω να τις κατεβασω. ειναι αχνο το μοντελο του κινητου. ενω μεχρι προχθες κατεβαζα

φιλε μου και απο την σελιδα του market στο pc τις εφαρμογες δεν μπορω να τις κατεβασω. ειναι αχνο το μοντελο του κινητου. ενω μεχρι προχθες κατεβαζα

Εννοείς τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές τις κατέβασες προχθές και σήμερα σου βγάζει ασυμβατότητα;;; πολύ περίεργο...

ευχαριστω παντος , αλλα δεν με βοηθησες και πολυ, η χωρα απο την οποια θα το αγορασω ειναι η ινδια . λεσ να εχο καποιο προβλημα? και αν ναι πιο θα ειναι? αν καποιος γνωριζει ας βοηθησει.

Δε θα έχεις εγγύηση εκτός ευρώπης...αν το πάρεις από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα μόνο θα είσαι καλυμμένος.

Follow me on XDA

Τι δεν κατάλαβες από εδώ που ρώτησες πάλι χθες;;;

Καλημερα.

Αν το αγορασεις απο καποια Ευρωπαικη χωρα δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα.

Εννοείς τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές τις κατέβασες προχθές και σήμερα σου βγάζει ασυμβατότητα;;; πολύ περίεργο...

Δε θα έχεις εγγύηση εκτός ευρώπης...αν το πάρεις από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα μόνο θα είσαι καλυμμένος.

edit: Kαταλαβαίνετε ότι η μεταφορά στο παρών θεμα δεν έχει νόημα και το post φαίνεται παράταιρο ε;;;;

Edited by enigma84

• Administrators
εχει δοκιμασει κανεις καποιο προγραμμα gps΄;

Δουλεύουν όλα. Ακόμα και το iGO έστω και αν δεν παίζει (ακόμα) full screen (περιμένουμε το σχετικό skin).

Modpic.gif

ολα δουλευουν πολυ καλα αλλα το Sygic GPS Navigation 3.0 (Aura) v11.0.2 Full δουλευει τελεια

• Administrators
ολα δουλευουν πολυ καλα αλλα το Sygic GPS Navigation 3.0 (Aura) v11.0.2 Full δουλευει τελεια

...και που να δοκιμάσεις την έκδοση 11.2.2 δηλαδή.

Modpic.gif

...και που να δοκιμάσεις την έκδοση 11.2.2 δηλαδή.

+1....

Ο δορυφόρος κλειδώνει μέσα στο δωμάτιο μου, κοντά στο παράθυρο,σε 5 δεύτερα περίπου από το άνοιγμα!

Follow me on XDA

καλησπερα σε ολους,

εχει κανεις προβλημα στο να στειλει sms;

παρατηρησα οτι σε καποιους μπορω και σε καποιους αλλους οχι.ασχετα αν ο αριθμος ειναι αποθηκευμενος ως +30697........ η ως 697.......

καμια ιδεα κανεις;

στο κεντρο μνμ cosmote εχω +3097100000.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

+1....

Ο δορυφόρος κλειδώνει μέσα στο δωμάτιο μου, κοντά στο παράθυρο,σε 5 δεύτερα περίπου από το άνοιγμα!

+1000 το SygicNavigator v11.2.2 δουλευει αψογα. Επισης πολυ καλα δουλευει και το NDrive v11.0.06. Οπως ειπε και ο Γιαννης το iGO ακομα δεν παιζει full sceen λογω αναλυσης.

TCe