elthis Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Σ'ευχαριστώ, Είχα την εντύπωση ότι ήσουν root και απεγκατέστησες κάποια/κάποιες από τις stock εφαρμογές και είδες βελτίωση στη κατανάλωση. Εάν εντοπίσεις τη "ζημιάρα" εφαρμογή, πες το μας να το έχομε υπόψη. Αν κάποιος άλλος με root συσκευή έχει απεγκαταστήσει (ή έχει κάνει "freeze") κάποια/ες από τις stock εφαρμογές/processes και διαπίστωσε ιδιαίτερη βελτίωση στη κατανάλωση (χωρίς να εμφανιστεί πρόβλημα αλλού), θα παρακαλούσα να κάνει μια αναφορά. Thanks Το εχω αναφερει εγω φιλε μου σε προηγουμενο post...Η μπαταρια μου εχει βελτιωθει συμαντικα μετα την απεγκαταση αρκετων εφαρμογων. Παρακατω θα βρεις καποιες που μπορεις να απεγκαταστησεις αν δε τις χρειαζεσαι. AccuweatherDaemon Service Analog Clock Aurora Bluesea Buddiesnow ChocoEUK CoolEUK crayonphysics Days Digitalclock DLNA Dualclock Emailwidget FMRadio Geniewidget Gmail GoogleFeedback HelvNeueLT HTMLviewer Kies KiesAir KiesWifi Kobo lcdtest Livewallpapers MiniDiary MobilePrint MusicHub Myfiles Oceanweather Photo retouching Photowall Polaris Pressreader Protips ReadersHub Most Samsung widgets SmemoLite SNS LI SNS TW SocialHub SocialHubWidget Maps Street Talk2 talkback Trim App Voicerecorder Voice To Go Video Editor Windyweather Youtube Zinio Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivgeo Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ρε παιδες επειδη ειμαι καινουργιος στο χωρο θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.αν το αγορασω το κιν απο εξωτερικο θα εχο καπιο προβλημα στην ελλαδα , με τις σιμ καρτες? η οπιοδηποτε αλλο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ρε παιδες επειδη ειμαι καινουργιος στο χωρο θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.αν το αγορασω το κιν απο εξωτερικο θα εχο καπιο προβλημα στην ελλαδα , με τις σιμ καρτες? η οπιοδηποτε αλλο προβλημα? Καλημερα. Αν το αγορασεις απο καποια Ευρωπαικη χωρα δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 και απομενα καλοριζικο.εγω πλεον μονο note2 .τιποτα αλλο Ποιό είναι το NOTE 2; Πότε πρόλαβε να βγει κιόλας; Στείλτε κανένα link να δούμε specs... Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ποιό είναι το NOTE 2; Πότε πρόλαβε να βγει κιόλας; Στείλτε κανένα link να δούμε specs... LoL...Ειναι μηνυμα απο το μελλον αυτο! Φυσικα και δεν υπαρχει note 2. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το εχω αναφερει εγω φιλε μου σε προηγουμενο post...Η μπαταρια μου εχει βελτιωθει συμαντικα μετα την απεγκαταση αρκετων εφαρμογων. Παρακατω θα βρεις καποιες που μπορεις να απεγκαταστησεις αν δε τις χρειαζεσαι. AccuweatherDaemon Service Analog Clock Aurora Bluesea Buddiesnow ChocoEUK CoolEUK crayonphysics Days Digitalclock DLNA Dualclock Emailwidget FMRadio Geniewidget Gmail GoogleFeedback HelvNeueLT HTMLviewer Kies KiesAir KiesWifi Kobo lcdtest Livewallpapers MiniDiary MobilePrint MusicHub Myfiles Oceanweather Photo retouching Photowall Polaris Pressreader Protips ReadersHub Most Samsung widgets SmemoLite SNS LI SNS TW SocialHub SocialHubWidget Maps Street Talk2 talkback Trim App Voicerecorder Voice To Go Video Editor Windyweather Youtube Zinio Καλημερα αν απεγκαταστησουμε μερικες απο αυτες , σε περιπτωση hard reset θα ξαναπεραστουνε η φευγουν μια και καλη Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Οχι φιλε μου...δε χρειαζεται... Ευχαριστώ, τι είναι όμως αυτό που κάνει πιο ασφαλή τα κινητά, η χρήση που κάνουμε ή κάτι στην κατασκευή τους? Τα οφέλη είναι τελείως υποκειμενικά για τον καθένα. Κανένας δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά για το αν θα καλυτερεύσει η λειτουργία του τηλεφώνου σου η όχι. Το μειονέκτημα είναι πως αν γίνει κάτι και μείνεις με ένα τούβλο στο χέρι...θα πληρώνεις σαν τρελός για να το φτιάξεις! Προσωπική συμβουλή, αν δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το τηλ. και κυρίως αν δεν έχεις καταλάβει "τι και πως "το κάνεις...μην το πειράξεις καθόλου! Μάλλον αυτό που λες θα κάνω. Δεν τραβάω και κανένα ζόρι να το πειράξω το κινητό, αυτό που κυρίως ήθελα είναι να ξεφορτωθώ όλες αυτές τις περιττές εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό. Κατά τα άλλα όπως θες το φτιάχνεις το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 κεντραρισμα της πενας στην οθονη πως γινεται? αλλου σημαδευω και αλλου ξεκιναει η γραμμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παιδια μηπως το κινητο ειναι λιγο αργο ; οταν ΚΙΝΟΥΜΕ αναμεσα στις αρχικες οθονες εχει καποια "κοπιασματα"; απο θεμα μπαταριας ειμαι πολλλλλυ ευχαριστημενος 2 μερες ανετα ... ηρθε και η 8υκη του απο την μακρινη κινα ...ολα καλα μεχρι τωρα ...αντε τωρα τα παιδια απο το xda να μας δωσουν κατι καλυτερο στην καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παιδια μηπως το κινητο ειναι λιγο αργο ; οταν ΚΙΝΟΥΜΕ αναμεσα στις αρχικες οθονες εχει καποια "κοπιασματα"; απο θεμα μπαταριας ειμαι πολλλλλυ ευχαριστημενος 2 μερες ανετα ... ηρθε και η 8υκη του απο την μακρινη κινα ...ολα καλα μεχρι τωρα ...αντε τωρα τα παιδια απο το xda να μας δωσουν κατι καλυτερο στην καμερα σε τι δεν σε ικανοποιει η καμερα????και launcher ποιον χρησιμοποιεισ??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) στην καμερα οταν την δοκιμασα στο σπιτι ειχε πολυ θορυβο ,τουλαχιστον στην οθονη ,και launcher χρησοιμοποιο τον μανισιο ,,,παρεπιπτωντος δοκιμασα τον ντολφιν ,πεταει........ ο μανισιος ποοολυ βαρυς ,καμια σχεση τα δυο τους Edited December 19, 2011 by mss2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 λιγο αναπογα μασ τα λεσ..Launcher για εμενα ο ταχυτεροσ ειναι ο μαμα οπωσ και browser.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 χαχαχα οκ δεν επιμενω απλα ,βλεπω και μια εφαρμογουλα που εχει το κινητο οταν βαζω τον δικο του browser pianei sxedon 100 mb ενω με τον ντολφιν ειναι αλλλλλλου ... γνωριζει κανεις πως αλλαζουμε το ονομα σε φακελους ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 χαχαχα οκ δεν επιμενω απλα ,βλεπω και μια εφαρμογουλα που εχει το κινητο οταν βαζω τον δικο του browser pianei sxedon 100 mb ενω με τον ντολφιν ειναι αλλλλλλου ... γνωριζει κανεις πως αλλαζουμε το ονομα σε φακελους ; Άνοιξε το φάκελο και πάτα παρατεταμένα εκεί που λέει "Φάκελος 1" (ή όπως το λέει στα ελληνικά, εγώ το έχω στα αγγλικά και λέει "folder 1") Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 παιδια μηπως το κινητο ειναι λιγο αργο ; οταν ΚΙΝΟΥΜΕ αναμεσα στις αρχικες οθονες εχει καποια "κοπιασματα"; Ναι, όχι ενοχλητικά αλλά αυτά υπάρχουν. λιγο αναπογα μασ τα λεσ..Launcher για εμενα ο ταχυτεροσ ειναι ο μαμα οπωσ και browser.. Κρίμα δεν είναι να μας βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσουμε μισή γραμμή; Παρακαλώ γράψτε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ναι, όχι ενοχλητικά αλλά αυτά υπάρχουν. Κρίμα δεν είναι να μας βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσουμε μισή γραμμή; Παρακαλώ γράψτε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας! τι δεν καταλαβεσ Γιαννη??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα, γνωριζει κανεις πως μπορουμε να ξαναπερασουμε την stock rom απο την αρχη;(δλδ να ερθει το κιν σαν την πρωτη φορα που το ανοιξες και να μην ειναι και root-για τον counter δεν με ενδιαφερει αν μηδενισει η οχι) ευχαριστω:):):) Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 [*] Παντως ειναι αρκετα εκνευριστικο να ψαχνεις καθε φορα να βρεις με ψηλαφισμα το μπουτον ενεργοποιησης του S-Pen. Για εμενα θα επρεπε να ηταν σε διαφορετικο χρωμα και μαλιστα φλουροεσεντ για να ειναι ευκολα ανιχνευσιμο ακομα και με ελαχιστο φως. [*] Εδω ενα βιντεο που δειχνει ποσο δημιουργικη μπορει να αποβει μια βολτα στο ζωολογικο κηπο με το ΝΟΤΕ στην τσεπη μας.:cool: [ http://goo.gl/ONqZO ] [*] Και αλλο ενα εδω, οπου το ΝΟΤΕ γινεται το ιδανικο εργαλειο εκδικησης στα χερια μιας απατημενης κυριας.:p [ http://goo.gl/oZdyA ] Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 [*] Παντως ειναι αρκετα εκνευριστικο να ψαχνεις καθε φορα να βρεις με ψηλαφισμα το μπουτον ενεργοποιησης του S-Pen. Για εμενα θα επρεπε να ηταν σε διαφορετικο χρωμα και μαλιστα φλουροεσεντ για να ειναι ευκολα ανιχνευσιμο ακομα και με ελαχιστο φως. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά για όσους δεν το έχουν παρατηρήσει το μπουτόν βρίσκεται στην προέκταση της καμπύλης που κάνει το πίσω μέρος από το πενάκι (από εκεί που το τραβάς για να βγει από το τηλέφωνο). Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ. Αν όχι πείτε μου να βάλω photo. Εγώ από τότε που το κατάλαβα μου είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπίσω εύκολα και γρήγορα το κουμπάκι του. Δοκιμάστε το και πείτε μου αν σας βόλεψε :) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 [*] Παντως ειναι αρκετα εκνευριστικο να ψαχνεις καθε φορα να βρεις με ψηλαφισμα το μπουτον ενεργοποιησης του S-Pen. Για εμενα θα επρεπε να ηταν σε διαφορετικο χρωμα και μαλιστα φλουροεσεντ για να ειναι ευκολα ανιχνευσιμο ακομα και με ελαχιστο φως. [*] Εδω ενα βιντεο που δειχνει ποσο δημιουργικη μπορει να αποβει μια βολτα στο ζωολογικο κηπο με το ΝΟΤΕ στην τσεπη μας.:cool: [ http://goo.gl/ONqZO ] [*] Και αλλο ενα εδω, οπου το ΝΟΤΕ γινεται το ιδανικο εργαλειο εκδικησης στα χερια μιας απατημενης κυριας.:p [ http://goo.gl/oZdyA ] LoL....Ωραια βιντεο! Επισης βρηκα λυση και το προβλημα (συμφωνω μαζι σου) με το S-Pen...:p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1400288 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα, γνωριζει κανεις πως μπορουμε να ξαναπερασουμε την stock rom απο την αρχη;(δλδ να ερθει το κιν σαν την πρωτη φορα που το ανοιξες και να μην ειναι και root-για τον counter δεν με ενδιαφερει αν μηδενισει η οχι) ευχαριστω:):):) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386356 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Συμφωνώ απόλυτα, αλλά για όσους δεν το έχουν παρατηρήσει το μπουτόν βρίσκεται στην προέκταση της καμπύλης που κάνει το πίσω μέρος από το πενάκι (από εκεί που το τραβάς για να βγει από το τηλέφωνο). Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ. Αν όχι πείτε μου να βάλω photo. Εγώ από τότε που το κατάλαβα μου είναι πολύ πιο εύκολο να εντοπίσω εύκολα και γρήγορα το κουμπάκι του. Δοκιμάστε το και πείτε μου αν σας βόλεψε :) Φίλτατε, για βαλε μια ωραιοτάτη φωτογραφία με τη πρώτη ευκαιρία. . . :o Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Επισης βρηκα λυση και το προβλημα (συμφωνω μαζι σου) με το S-Pen...:p http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1400288 Ε, να μην φτασουμε εκει τωρα, να το βρισκουμε με σύστημα Μπραιγ...δεν ξερω εσυ θα το κανεις? Εγω προτιμω να βαλω πι χι δυο τελειες με φλουροεσεντ μαρκαδορο πανω στο μπουτον ( η ακομα καλυτερα να πατενταρω την ιδεα κ ν'αρχισω να το εμπορευομαι:D). Θα δουμε... για όσους δεν το έχουν παρατηρήσει το μπουτόν βρίσκεται στην προέκταση της καμπύλης που κάνει το πίσω μέρος από το πενάκι (από εκεί που το τραβάς για να βγει από το τηλέφωνο) Ναι εχεις πολυ δικιο. Κατι ειναι κι'αυτο μεχρι να βρεθει καποια ολικα αποδεκτη λυση. Κουλ τιπ, tnx;) Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ε, να μην φτασουμε εκει τωρα, να το βρισκουμε με σύστημα Μπραιγ...δεν ξερω εσυ θα το κανεις? Εγω προτιμω να βαλω πι χι δυο τελειες με φλουροεσεντ μαρκαδορο πανω στο μπουτον ( η ακομα καλυτερα να πατενταρω την ιδεα κ ν'αρχισω να το εμπορευομαι:D). Θα δουμε... Εννοείται πως δε θα το κάνω...νομίζω ότι θα είμαι ο πρώτος σου πελάτης μόλις πάρεις τα δικαιώματα της πατέντας! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Φίλτατε, για βαλε μια ωραιοτάτη φωτογραφία με τη πρώτη ευκαιρία. . . :o Ορίστε [ATTACH]23059[/ATTACH] Πάντως αν δε σας φτανει αυτό εγώ στην χειρότερη περίπτωση θα έβαζα κάποιο μικρό αυτοκόλλητο έτσι ώστε να το αισθάνομαι με την αφή. Να του αλλάξω χρώμα δεν θα με βόλευε γιατί έτσι κι αλλιώς την ώρα που το κρατάς τα δάχτυλα κρύβουν το κουμπί άρα και ότι έχεις ζωγραφίσει πάνω του. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts