Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε κάνει φίλτατε το Nokia (ca157) για το note.

Προσανατολισου σε αυτα που σου υποδεικνύουν οι φίλοι.

Δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα, αλλα ειδα αυτο:

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή δεν μπορεί να δει εξωτερικούς usb δίσκους και flashaκια που είναι φορμαρισμένα σε ntfs;

Μπορεί να δει την microsd αν είναι φορμαρισμένη σε ntfs; Ένας από τους λόγους που το πήρα είναι ότι το desire hd δεν βλέπει microsd φορμαρισμένη σε ntfs...

Το περιμένω την Τρίτη...

..δεν έχω δοκιμάσει φορμαρισμένη microsd σε NTFS, αλλά νομίζω ότι δεν τη διαβάζει. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα μπορεί να βοηθήσει..

..δοκίμασα εξωτερικό δίσκο με δική του τροφοδότηση και δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει, όπως καταλαβαίνω επειδή ήταν σε NTFS.. Αν ήταν σε FAT32 πιθανό να τον διάβαζε. Ενώ δίσκο χωρίς ξέχωρη τροφοδότηση δεν μπορούσε καν να τον ενεργοποιήσει (το ρεύμα που δίνει το Note από το usb δεν είναι αρκετό για αυτό.. είδε το δίσκο σαν high power συσκευή και αδυνατούσε να τον ενεργοποιήσει)

..δεν έχω δοκιμάσει φορμαρισμένη microsd σε NTFS, αλλά νομίζω ότι δεν τη διαβάζει. Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα μπορεί να βοηθήσει..

..δοκίμασα εξωτερικό δίσκο με δική του τροφοδότηση και δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει, όπως καταλαβαίνω επειδή ήταν σε NTFS.. Αν ήταν σε FAT32 πιθανό να τον διάβαζε. Ενώ δίσκο χωρίς ξέχωρη τροφοδότηση δεν μπορούσε καν να τον ενεργοποιήσει (το ρεύμα που δίνει το Note από το usb δεν είναι αρκετό για αυτό.. είδε το δίσκο σαν high power συσκευή και αδυνατούσε να τον ενεργοποιήσει)

Πολύ αρνητικό αυτό....

Δηλαδή δεν μπορείς να μεταφέρεις και να δεις ταινίες σε .mkv 1080p που έχουν μεγέθη πολλές φορές πάνω απο 10Gb...

:(

RX8 rules!

Πολύ αρνητικό αυτό....

Δηλαδή δεν μπορείς να μεταφέρεις και να δεις ταινίες σε .mkv 1080p που έχουν μεγέθη πολλές φορές πάνω απο 10Gb...

:(

..μόνο αν τις σπάσεις με κάποιο splitter σε κάτω των 4GB κομμάτια.

..μόνο αν τις σπάσεις με κάποιο splitter σε κάτω των 4GB κομμάτια.

Κανένα άλλο filesystem που να υποστηρίζει αρχεία πάνω από 4Gb δεν υπάρχει για το android;

RX8 rules!

Δηλαδή δεν μπορεί να δει εξωτερικούς usb δίσκους και flashaκια που είναι φορμαρισμένα σε ntfs;

Μπορεί να δει την microsd αν είναι φορμαρισμένη σε ntfs; Ένας από τους λόγους που το πήρα είναι ότι το desire hd δεν βλέπει microsd φορμαρισμένη σε ntfs...

[*] Συμφωνα με το Samsung Galaxy Note FAQ που βρισκεται στο πρωτο ποστ του thread:

What devices are confirmed to work with USB OTG (On the Go?)

keyboards

Mice

memory sticks

card readers

USB hubs

The following sometimes work (may be model specific):

Memory Card readers

και:

What should I know regarding SD cards?

The Note does not come with a SD card.

It must be formatted as FAT32.

Largest confirmed working Microsd is a 64GB SDXC card.

[*] Επισης απο εδω ( http://goo.gl/jA4b5 ) μπορειτε να κατεβασετε το manual της συσκευης σε PDF η DjVu αρχειο.

[*] Kαι at last but not least:p ενα πολυ ενδιαφερον βερσους βιντεο μεταξυ Galaxy Nexus και Note σε βασικους τομεις των συσκευων->(Browser, GPS, Screen, Speaker, Benchmark Test) οπου θα δειτε πως οι δυο συσκευες ειναι πολυ κοντα, με το ΝΟΤΕ ομως μισο κλικ πιο γρηγορο σε ολους σχεδον τους τομεις.

[

]
Xiaomi Mi Max3 4/64

Χαρη απο ποτε την εχεις???Με το που την εβαλες στο εκανε η μετα απο χρηση???Ειχα παθει το ιδιο στο sII με την ρομ του criskelo...ουτε με roobot ουτε με τιποτα δεν μπορουσα να το επαναφερω και αλλαξα ρομ αλλα μετα διαβαζοντας στο xda αλλα παιδια που ειχαν το ιδιο θεμα τελικα υπηρχε θεμα με τον κερνελ και οχι την ρομ...

Μπορει λεω μπορει να ειναι θεμα κερνελ...

Για δωσε στοιχεια ποια ρομ εχεις και πιον κερνελ...

Νίκο το πρόβλημα το έκανε ο GOVERNOR (LAGFREE), με το που το έβαλα στο (ONDEMAND) το πρόβλημα εξαλείφθηκε.

giphy.gif

Νίκο το πρόβλημα το έκανε ο GOVERNOR (LAGFREE), με το που το έβαλα στο (ONDEMAND) το πρόβλημα εξαλείφθηκε.

Είχες το set cpu ενεργοποιημένο???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια η δονηση πως σας φαινεται; ιδιως αυτοι που πριν ειχατε κατι σε Htc. Μου φαινεται αρκετη αδυναμη και ως αποτελεσμα χανω πολλες κλησεις και τα sms δεν τα ακουω ποτε. Φταιει η δικη μου συσκευη ή ειναι γενικο το φαινομενο; Edited by depmode

επειδη παντα ειχα htc πριν παω σε samsung στην τσεπη

η δονηση τις htc ητανε καλυτερη.:)

Υ.Γ με το sony ericsson live view bluetooth

Μια χαρα ειδικα στα sms που δεν τα καταλαβαινω καθολου.

Edited by aris_21
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά Καλημέρα. Έχω το κινητό μια βδομάδα σχεδόν και είμαι απογοητευμενος με την μπαταρία.... I 4 λεπτά στο twitter =2% μπαταρία. 4% στην αναμονή 7 ώρες. Έχω τη φωτεινότητά στην πρώτη θέση (ένα κλικ δεξιά του μηδεν), έχω βγάλει widget που κάνουν ανανέωση συνέχεια live wallpapers κτλ αλλά βελτίωση δεν βλέπω.

Και το ηχείο του έχει λίγο χάλια ήχο μπορώ να πω.

Wii Number

7116 0358 1247 8762

Παιδιά Καλημέρα. Έχω το κινητό μια βδομάδα σχεδόν και είμαι απογοητευμενος με την μπαταρία.... I 4 λεπτά στο twitter =2% μπαταρία. 4% στην αναμονή 7 ώρες. Έχω τη φωτεινότητά στην πρώτη θέση (ένα κλικ δεξιά του μηδεν), έχω βγάλει widget που κάνουν ανανέωση συνέχεια live wallpapers κτλ αλλά βελτίωση δεν βλέπω.

Απ την στιγμή που η μπαταρία με αρκετή χρήσει που κάνω εγώ... είμαι εκτός σχεδόν όλη την ημέρα,με βγάζει μέχρι το βράδυ, δλδ - απ της 7 το πρωί μεχρι της 11 το βράδυ που είναι στο 25%, με γερή χρήσει (ομιλια-browsing-app market-gaming-emails)με αυτά τα δεδομένα και με οθόνη 5,3 και 1280χ800 μην περιμένετε 2 μέρες μπαταρία,εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος που με βγάζει καθαρά απ την ώρα που φεύγω μέχρι το βράδυ χωρίς φόβο οτι θα μείνω χωρίς μπαταρια.

giphy.gif

4% σε αναμονή μετά από 7 ώρες,και είσαι απογοητευμένος;;; είχες smartphone πριν φίλε μου; το note είναι το κορυφαίο smartphone σε θέμα μπαταρίας! όταν βγουν μάλιστα αξιόλογοι custom kernels undervolted,underclocked κτλ, η διάφορα θα μεγαλώσει ακόμα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

παιδια καλησπερα θελω να ρωτησο αν παραγγειλω το κινητο απο καταστημα εκτος θεσσαλονικης και γινει κατι τη παιζει με την εγγυισει ? πρεπει να στειλω το κινητο με εξοδα αποστολης δικα μου ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Συμφωνό και επαυξάνω για την μπαταρία του note...Είναι εξαιρετικά παρα πολύ καλή....

Είμαι με στοκ ΚΚ9 και κερνελ τον cf root...

Το μόνο που θέλω πλέον να δω καλές μαγειρεμένες ρομ...Παρακαλάω τον Γιαννη(iothe) να ασχοληθεί αλλά δεν το βλέπω...

Εσεις τι λέτε????

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Συμφωνό και επαυξάνω για την μπαταρία του note...Είναι εξαιρετικά παρα πολύ καλή....

Είμαι με στοκ ΚΚ9 και κερνελ τον cf root...

Το μόνο που θέλω πλέον να δω καλές μαγειρεμένες ρομ...Παρακαλάω τον Γιαννη(iothe) να ασχοληθεί αλλά δεν το βλέπω...

Εσεις τι λέτε????

Έχει το galaxy s2 και ασχολείται ,οπότε χλομό το βλέπω για το NOTE.

giphy.gif

Στον dialer: *#1234#

Είχα πάθει το ίδιο όταν έκανα την αναβάθμιση.Είχε κολλήσει σε κάποια φάση και το τηλ δεν ανταποκρινόταν. Οπότε το ξεσυνδεσα, εβγαλα την μπαταρια,την ξαναεβαλα, ξανα ξεκινησα το kies απο την αρχη και σύνδεσα πάλι το τηλ! Σε 15 λεπτα ηταν ολα οκ.Μην ανησυχεις.Σύνδεσε το και κάντο πάλι :)

Απλα το kies εχει καποια προβλήματα ασταθειας δυστηχως αλλά αν παρατηρησεις, σου κολλησε εφοσον ειχαν γινει τα απαραιτητα download κτλ.Δεν πρεπει να το ξεσυνδεεις οταν λειτουργει κανονικα.Αν εχει κολλησει,σημαινει πως δεν κανει τπτ..

Πάντως τσεκαρε ποια εκδοση εχεις τωρα...ειτε με τον τροπο που λεει ο φιλος πιο πανω ,ειτε απο ρυθμισεις--->πληροφοριες σχετικες με το τηελφωνο--->εκδοση android (κατω κατω σχεδον)

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Τελικά το πρόβλημα ήταν και με το kies και με τον υπολογιστή μου. Μετά από μιάμιση μέρα μάχη, τα κατάφερα και έβαλα την 2.3.6. Πάντως η εικόνα που δίνει η samsung με το kies δεν συμβαδίζει με αυτήν που δίνει για τις συσκευές της. Το kies είναι από τα πιο ασταθή και ελλατωματικά software που έχω χρησιμοποιήσει. Και το χειρότερο είναι ότι αυτό συζητείται στα διάφορα forum εδώ και καιρό, και ακόμα παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Τι να πω...

Η συσκευή πάντως είναι απίθανη. Πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το πόσα κομμάτια θα πουλήσει, είναι από τις συσκευές που δημιουργούνε οπαδούς. Όποιος δεν έχει πρόβλημα με το μέγεθος, δύσκολα θα πάει σε άλλη συσκευή κι ας βγαίνουν οχταπύρηνα. Θα περιμένει το καινούργιο Note.

Επίσης η θήκη που κουμπώνει από πίσω στο τηλέφωνο εκτός από την καλή της αισθητική, νομίζω ότι βοηθάει και στο κράτημα, ειδικά αν θέλεις να διαβάσεις κάτι. Τουλάχιστον εμένα με έχει βολέψει σε μεγάλο βαθμό.

Το πενάκι είναι καλό και οι εφαρμογές που το συνοδεύουν πολύ καλές. Αν βγει και κάποιο πενάκι με μεγαλύτερη ευαισθησία, καλοδεχούμενο.

Παίδες καλησπερα...

έχω να αναφέρω κάτι κουλό που μου συμβαίνει τις τελευταίες 2 μέρες..

για να κλειδώνει η οθόνη χρησιμοποιώ το screen off and lock..

απο προχθές, πατάω το κουμπί, αλλά, αντι να κλειδώνει η οθόνη, ουσιαστικά μονο την σβήνει..

κάνω reboot, οταν ξεκινάει, ειναι κανονικα κλειδωμένη... οταν ξεκλειδώσω, παλι τα ίδια.. απεγκατάσταση του screen off ...παλι τα ίδια

...όμως.... αν αλλάξω απο τις ρυθμίσεις και βαλω να κλειδώνει με μοτίβο, ολα δουλεύουν ρολόι...

να πω οτι αλλάζω συχνα το φόντο της οθόνης κλειδώματος με φωτογραφίες τραβηγμένες απο το τηλέφωνο...

καμιά ιδέα???

Ναι, δεν διαβάζει κάρτα φορμαρισμένη NTFS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης η θήκη που κουμπώνει από πίσω στο τηλέφωνο εκτός από την καλή της αισθητική, νομίζω ότι βοηθάει και στο κράτημα, ειδικά αν θέλεις να διαβάσεις κάτι. Τουλάχιστον εμένα με έχει βολέψει σε μεγάλο βαθμό.

Ακριβως! Η book-concept case ειναι ιδιαιτερα λειτουργικη/χρηστικη αν θέλεις να διαβάσεις κάτι, και εγω την εχω βολευτει πολυ.:cool:

Xiaomi Mi Max3 4/64

Ναι, δεν διαβάζει κάρτα φορμαρισμένη NTFS[/Q

και εγώ το διαπίστωσα χθες το βράδυ!! Lexar 32 cl 10. Υπάρχει κανένα κολπάκι να διαβάζει ntfs???

Δηλαδή μου λέτε ότι η διαδικασία "ξεκλειδώνουν κινητό μπαίνω στην εφαρμογή τηλέφωνο γράφω έναν αριθμό πατάω προσθήκη στις επαφές γράφω όνομα επίθετό και πατάω ο δικαιολογεί 1% μπαταρία? Εσύ είχες ποτέ σοβαρό smartphone?

Wii Number

7116 0358 1247 8762

Δηλαδή μου λέτε ότι η διαδικασία "ξεκλειδώνουν κινητό μπαίνω στην εφαρμογή τηλέφωνο γράφω έναν αριθμό πατάω προσθήκη στις επαφές γράφω όνομα επίθετό και πατάω ο δικαιολογεί 1% μπαταρία? Εσύ είχες ποτέ σοβαρό smartphone?

Προφανως σε εμενα απευθυνεσαι φιλε μου.Δε το ειπα με καμια δοση ειρωνιας.Ειχα πολλα ANDROID smartphones και, δυστυχως, αυτη ειναι η συμπεριφορα τους σε θεμα μπαταριας.Και επειδη θα επιμεινω οτι το note ειναι κορυφαιο στο τομεα μπαταριας,παρολα αυτα,αν βλεπεις οτι εχεις μεγαλη καταναλωση, σιγουρα θα φταιει καποια εφαρμογη που εχεις περασει η/και θα εχεις ολες τις λειτουργιες ανοιχτες (wifi,bluetooth,data,gps,συγχρονισμοι κτλ).

Οταν λες σοβαρο smartphone πιο εννοεις δηλαδη (μιλαμε επαναλαμβανω για ANDROID)???????

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA