Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ήξερες...! δεν ρώταγες..?;) τι ανάλυση έχει το nexus..?

Οθόνη 4,65" HD Super AMOLED 720p (1280×720)

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά σε σχέση με το πιο "απλό" tiger skin στου mariupol σε desire s μου ψιλό σέρνεται το igo.ακόμα και στην προσομοίωση πού με το tiger ήτανε smooth με του mariupol είναι λιγότερο smooth.ενώ μου άρεσαν τα scheme του stegra αναγκαστικά τα έβγαλα αλλά δεν είδα βελτίωσή.υπάρχει κάτι να διορθώσω?και τα κτίρια τα έβγαλα.

Στο scheme stegra όταν έχεις τα κτίρια και είσαι στην Αθήνα, τότε χρησιμοποίει περισσότερη μνήμη (το παράκανα με τα κτίρια επηρεασμένος από τον odytsak).

Μάλλον έχεις παραφορτώσει την συσκευή σου, δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση το κινητό σου και κλίσε κάποιες εφαρμογές με task manger

Οθόνη 4,65" HD Super AMOLED 720p (1280×720)

Οι εκδόσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι μέχρι 800x600 (δεν γεμίζουν την οθόνη σου ) ο bobrobert έχει βγάλει ένα σκιν Android iGO My Way Reborn Skin v1.5.5 EUR+ TTS Multi-Res (Special version that might stretch to fill your screen if you have android 3.2 and above. Only confirmed to work with 1280x800 so far)

Όποτε αφού έχεις πρόγραμμα πλοήγησης, κάνε λίγο υπομονή πιστεύω ότι σύντομα θα δημιουργήσουν σκιν και για τη δικάσου συσκευή

Edited by STEGRA1000

Eυχαριστώ εκ νέου για την απάντηση STEGRA. Μόλις έμεινα παγωτό! Επιτέλους άκουσα τους ήχους για τις κάμερες (ULTRA) μετά από τόσο ψάξιμο... Τί έφταιγε; Όταν έκανα μεταφορά το φάκελο gr στο audio από το PC στο κινητό μου έβγαζε μήνυμα να γίνει μετατροπή των αρχείων ήχου (προτείνεται και καλά...) για να μπορούν να αναπαραχθούν από τη συσκευή. Κατά τύχη είδα ότι μετέτρεπε τα αρχεία wav σε mp3. Δοκίμασα να ξαναπεράσω τα αρχεία ήχου χωρίς να γίνει αυτή η μετατροπή και τελικά έπαιξαν κανονικά! Έκανα όλα τα test και αύριο θα τo δοκιμάσω και στο δρόμο. Απλά στα test σε όλες τις κάμερες μετά το είδος τους λέει "όριο ταχύτητας 60 kph". Πιστεύω στο δρόμο να λέει το πραγματικό όριο ταχύτητας...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, :w00t: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, :w00t: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, :w00t:

Μόλις μου έλεισες και το δικό μου πρόβλημα. Διάβασα τις 20 σελίδες του thread 3 φορές για να δώ τη φταίει και δε μπορούσα να το βρώ. Ευχαριστώ πολύ dinozos & stegra. :happy:

Φίλε stegra, μήπως μπορείς να ξαναδώσεις τα εικονίδια των poi για 800χ480? και linear-compass?

Edited by nutrialex
http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Μόλις μου έλεισες και το δικό μου πρόβλημα. Διάβασα τις 20 σελίδες του thread 3 φορές για να δώ τη φταίει και δε μπορούσα να το βρώ. Ευχαριστώ πολύ dinozos & stegra. :happy:

Χαχαχα...! Καλά θα ήταν 20 σελίδες! Σε 52 ολόκληρες σελίδες έψαχνα και ξαναέψαχνα και τελικά κοίτα τί έφταιγε... Τουλάχιστον μορφώθηκα από τις χρήσιμες πληροφορίες που έγραφαν τα παιδιά!

Φίλε stegra, μήπως μπορείς να ξαναδώσεις τα εικονίδια των poi για 800χ480? και linear-compass?

Έχω προσθέσει και νέα βενζινάδικα.

Δεν δοκίμασα τα αρχεία.

Οδηγίες θα βρεις στον φάκελο.

http://depositfiles.com/files/2s1ovpowm

απο χαρτη καινουργιο τι γινεται?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Τo Igo Primo έρχεται στο Android εντός του 2012 σε συσκευές της Parrot. Ως γνωστόν η NNG διαθέτει το λογισμικό της για την πλατφόρμα του Android μόνο σε εταιρικούς πελάτες και όχι απευθείας στους καταναλωτές.

http://www.gpsbusinessnews.com/CES-Parrot-Expands-ASTEROID-In-Car-Infotainment-Range_a3403.html

http://img641.imageshack.us/img641/439/primo2.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/6071/primon.jpg

Έχω προσθέσει και νέα βενζινάδικα.

Δεν δοκίμασα τα αρχεία.

Οδηγίες θα βρεις στον φάκελο.

http://depositfiles.com/files/2s1ovpowm

Κάτι δεν έκανα καλά. Δε τα βλέπω τα εικονίδια.

Έχω user.upoi στο φάκελο save και Greece_NQ.poi στο φάκελο content/poi.

Επέλεξα στο Scin Settings/Poi manage να μου δείχνει τα GPS-pocket.poi αλλά δε βλέπω τα εικονίδια μόνο το αστέρι.

Τι δε κάνω καλά?

Έχω το iGOMyWay_v8.4.3.179971_thin-v1.7 με mariupol_v3.3.4.120110

Edited by nutrialex

@Mp3buddy θέλω να σε ευχαριστήσω για τα νέα που έφερες καθώς και για όλα όσα έχεις προσφέρει για το igo my way.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν skin του igo my way για όλες τις αναλύσεις όποτε με το που θα κυκλοφορήσει το primo θα το έχουμε για όλες τις συσκευές. Πιστεύω ότι θα δουλεύει και σε android 2.2

Κάτι δεν έκανα καλά. Δε τα βλέπω τα εικονίδια.

Έχω user.upoi στο φάκελο save και Greece_NQ.poi στο φάκελο content/poi.

Επέλεξα στο Scin Settings/Poi manage να μου δείχνει τα GPS-pocket.poi αλλά δε βλέπω τα εικονίδια μόνο το αστέρι.

Τι δε κάνω καλά?

Έχω το iGOMyWay_v8.4.3.179971_thin-v1.7 με mariupol_v3.3.4.120110

Αν είναι όλα εντάξει Στο skin setting - manage poi – edit – icon θα πρέπει να δεις πάρα πάλα εικονίδια για να διαλέξεις .

Αν είναι όλα εντάξει Στο skin setting - manage poi – edit – icon θα πρέπει να δεις πάρα πάλα εικονίδια για να διαλέξεις .

Πραγματι τα βλεπω. Πρεπει δηλαδη να κατσω να περασω μια μια τις αντιστοιχισεις πχ eurobank με εικονιδιο eurobank, floca με εικονιδιο floca, κλπ ? Θυμαμε στα windows mobile ειχαν γινει ολα μονα τους χρησιμοποιωντας τα user.upoi.

@Mp3buddy θέλω να σε ευχαριστήσω για τα νέα που έφερες καθώς και για όλα όσα έχεις προσφέρει για το igo my way.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν skin του igo my way για όλες τις αναλύσεις όποτε με το που θα κυκλοφορήσει το primo θα το έχουμε για όλες τις συσκευές. Πιστεύω ότι θα δουλεύει και σε android 2.2

εχω το igo my way 8.4.3.179971 skin mariupol v 3.3.1.110922,εχη περασμενους δυο χαρτες ενας βασικος 2009,9 και ενα navteq 2011.3 δεν γνωριζω πιον εχω σαν επιλογη να τρεχει ,θελω να πιστευω πως ειναι ο πιο καινουργιος,και ακομα δεν εχω βρη λυση γιατη σε ολα τα προγραματα gps μου γραφη λαθος την ταχυτητα που τρεχω(με εχει κανη και νομιζω οτη ειμαι σουμαχερ παω με 120 και λεει 180 περιπου,

εχω το igo my way 8.4.3.179971 skin mariupol v 3.3.1.110922,εχη περασμενους δυο χαρτες ενας βασικος 2009,9 και ενα navteq 2011.3 δεν γνωριζω πιον εχω σαν επιλογη να τρεχει ,θελω να πιστευω πως ειναι ο πιο καινουργιος,και ακομα δεν εχω βρη λυση γιατη σε ολα τα προγραματα gps μου γραφη λαθος την ταχυτητα που τρεχω(με εχει κανη και νομιζω οτη ειμαι σουμαχερ παω με 120 και λεει 180 περιπου,

σβησε αφου τον κανεις backap τον παλιο χαρτη και κρατα τον navteq 2011.3 μεσα στον φακελο map εναν χαρτη ιδιας χωρας διαβαζει μονο ....

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Πραγματι τα βλεπω. Πρεπει δηλαδη να κατσω να περασω μια μια τις αντιστοιχισεις πχ eurobank με εικονιδιο eurobank, floca με εικονιδιο floca, κλπ ? Θυμαμε στα windows mobile ειχαν γινει ολα μονα τους χρησιμοποιωντας τα user.upoi.

Έσβησες το αρχείο poi_visiblities.txt που βρίσκεται στο φάκελο save;

Έσβησες το αρχείο poi_visiblities.txt που βρίσκεται στο φάκελο save;

Ναι το εσβησα. Εκατσα και εκανα αντιστοιχησεις. Προσεξα οτι αρκετα εικονιδια ηταν διπλα η τριπλα. Ισως να ηταν αυτο ενα προβλημα. Επισης να πω οτι καποια εικονιδια (αυτα που ηταν μονα) αντιστοιχηθηκαν στα poi του navigon. Δεν αντιστιχηθηκε ομως κανενα στα poi του gpspocket user.upoi.

To poi-visibilites.text που εχεις στο φακελο ui_android/defaults τι ρολο εχει?

Edited by nutrialex

ρε παιδια ξαφνικα ΔΕΝ μπαινει με τιποτα σε 2d mode!ΜΟΝΟ 3D!εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα!mariupol 3.3.4 και ολα καλα ηταν μεχρι χτες!τι να κανω?

EDIT εσβησα τους φακελους save και το αρχειο licence.nng και ολα οκ

Edited by ilka71

• Administrators
Παίδες που μπορώ να αγοράσω την 8.4 έκδοση για το Nexus S που έχω? Και τελευταίους χάρτες?

Thanks!

Δεν μπορείς, το συγκεκριμένο πρόγραμμα πλοήγησης δεν πωλείται ξεχωριστά.

Modpic.gif

STEGRA σωσε με γιατι θα μας τρελανει το igo με mariupol!

ενω στην αρχη οταν το εγκατεστησα ,οταν διαλεγα 2d γινοταν 2d τωρα ειναι μονιμα σε 3d!ακομα και εαν πατησω το 2d!τι να κανω?εκανα απεγκατασταση και παλι εγκατασταση αλλα στην αρχη δουλεψε λιγο μετα παλι τα ιδια!

STEGRA σωσε με γιατι θα μας τρελανει το igo με mariupol!

ενω στην αρχη οταν το εγκατεστησα ,οταν διαλεγα 2d γινοταν 2d τωρα ειναι μονιμα σε 3d!ακομα και εαν πατησω το 2d!τι να κανω?εκανα απεγκατασταση και παλι εγκατασταση αλλα στην αρχη δουλεψε λιγο μετα παλι τα ιδια!

Λεει τη λυση λιγο πιο πανω ο φιλος ilka71. Παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση iGo που εχει βγει γιατι νομιζω πως εχω μεινει λιγο πισω...

Λεει τη λυση λιγο πιο πανω ο φιλος ilka71. Παιδια ποια ειναι η τελευταια εκδοση iGo που εχει βγει γιατι νομιζω πως εχω μεινει λιγο πισω...

που λεει για προβλημα 2d/3d και δεν το βλεπω?

που λεει για προβλημα 2d/3d και δεν το βλεπω?

:lol::lol::lol:

Πραγματικα δεν ειδα οτι εισαι ο ιδιος απο τη βιασυνη μου!

Σορρυ. Ακυρο ποστ. Μηπως ξερεις να απαντησεις στην ερωτηση μου;;

:lol::lol::lol:

Πραγματικα δεν ειδα οτι εισαι ο ιδιος απο τη βιασυνη μου!

Σορρυ. Ακυρο ποστ. Μηπως ξερεις να απαντησεις στην ερωτηση μου;;

8.3.4.17....κατι νομιζω!

Αν κανω update μεσω του προγραμματος, θα μου το βρει κανονικα ετσι;

οχι βεβαια.αφου ειπαμε σπασμενο ειναι και δεν εχει βγει επισημα για android