maximos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Έχω πόσα UX, δεν έχω ιδέα ποσο επηρεάζει το καθένα τον χάρτη. Για το nextgen? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 στο nextgen μου λεει καποιος ποια αρχεια χρειαζομαι και τι εγγραφες στο sys για την κινηση στους δρομους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλησπέρα, έχω το Igo Primo 9.6.29.468978 (Dec 16 2014), με χάρτες Ελλάδα 2015.Q1 HERE και φωνή "Απλή Φωνή Αφροδίτη" σε κινητό Xperia P έκδοση android 4.0.4. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να φτιάξω το πρόβλημα που έχω με την πολύ καθυστερημένη ανακοίνωση της στροφής δεξιά ή αριστερά όταν πλέον πρέπει να στρίψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αν για μια χώρα έχουμε στα POI ένα αρχείο από Tom Tom και ένα από HERE, αυτά δουλεύουν ταυτόχρονα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αν για μια χώρα έχουμε στα POI ένα αρχείο από Tom Tom και ένα από HERE, αυτά δουλεύουν ταυτόχρονα; Ναι! Στην αναζήτηση πάνω πάνω όταν σου βγάλει τα ποι έχει και να διαλέξεις Εάν θα στα δείξει όλα η μόνο μιας από τις 2 εταιρείες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια τι παιζει με τους εσωτερικους και εξωτερικους φακελους του IGO? Εχω τρελαθει δεν μπορω να το κανω να δουλεψει....το εχω κανει εγκατασταση στον εσωτερικο χωρο αλλα επειδη ειναι μικρος εχω βαλει ολα τα maps,poi... στον εξωτερικο αλλα δεν λεει να τα δει...ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια τι παιζει με τους εσωτερικους και εξωτερικους φακελους του IGO? Εχω τρελαθει δεν μπορω να το κανω να δουλεψει....το εχω κανει εγκατασταση στον εσωτερικο χωρο αλλα επειδη ειναι μικρος εχω βαλει ολα τα maps,poi... στον εξωτερικο αλλα δεν λεει να τα δει...ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Νομιζω ότι πρέπει να είναι όλα στον ίδιο φάκελο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Παιδια τι παιζει με τους εσωτερικους και εξωτερικους φακελους του IGO? Εχω τρελαθει δεν μπορω να το κανω να δουλεψει....το εχω κανει εγκατασταση στον εσωτερικο χωρο αλλα επειδη ειναι μικρος εχω βαλει ολα τα maps,poi... στον εξωτερικο αλλα δεν λεει να τα δει...ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Για δοκίμασε [folders] secondary_root="\sdcard\igo " ή όπως λένε την κάρτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδια τι παιζει με τους εσωτερικους και εξωτερικους φακελους του IGO? Εχω τρελαθει δεν μπορω να το κανω να δουλεψει....το εχω κανει εγκατασταση στον εσωτερικο χωρο αλλα επειδη ειναι μικρος εχω βαλει ολα τα maps,poi... στον εξωτερικο αλλα δεν λεει να τα δει...ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Τι τρέχεις ? kitkat - lollipop ? http://s15.postimg.org/rj1oxb7nf/structureg.jpg picture upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Έχει βάλει κανείς το iGo σε Galaxy S6; Το είχα βάλει στο S4 mini, δούλευε κομπλέ, αλλά τώρα έχω πρόβλημα με την ανάλυση στο S6. Μεταφέρω τα αρχεία στο S6, κάνω εγκατάσταση και όταν πάω να το ανοίξω, μου πετάει σφάλμα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Έχει βάλει κανείς το iGo σε Galaxy S6; Το είχα βάλει στο S4 mini, δούλευε κομπλέ, αλλά τώρα έχω πρόβλημα με την ανάλυση στο S6. Μεταφέρω τα αρχεία στο S6, κάνω εγκατάσταση και όταν πάω να το ανοίξω, μου πετάει σφάλμα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Τι σφάλμα βγάζει ακριβώς; Και ποιο apk τρέχεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Τι σφάλμα βγάζει ακριβώς; Και ποιο apk τρέχεις; Μου έβγαζε σφάλμα με την ανάλυση, αλλά το βρήκα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Στην 9.6.29 δεν μου παίζει η αναζήτηση από google.άλλαξα και το sys να ψάχνει με here Αλλά πάλι βγάζει σφάλμα cannot connect to server. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pthan66 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 εχω βαλει το nextgen 9.19.1.484935 με χαρτη Greece_HERE_2015.Q2_150825_(TI), ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σωστα poi για το συγκεκριμενο προγραμμα/χαρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 εχω βαλει το nextgen 9.19.1.484935 με χαρτη Greece_HERE_2015.Q2_150825_(TI), ξερει κανεις πως μπορω να βαλω σωστα poi για το συγκεκριμενο προγραμμα/χαρτη Τι εννοείς με τα σωστά POI? Μαζί με κάθε χάρτη υπάρχει συνήθως και ένα αρχείο POI που πρέπει να πάει στον αντίστοιχο φάκελο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pthan66 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Τι εννοείς με τα σωστά POI? Μαζί με κάθε χάρτη υπάρχει συνήθως και ένα αρχείο POI που πρέπει να πάει στον αντίστοιχο φάκελο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Εχω ενα αρχειο με poi στην διαδρομη igi/content/poi ομως αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: υπαρχουν καποια poi που εμφανιζονται μονιμα στον χαρτη και δεν μπορω να τα απενεργοποιησω. Στον φακελο απο οπου ενεργοποιουνται τα poi (γενικες ρυθμισεις-ρυθμισεις χαρτη -ρυθμισεις εμφανισης χαρτη-σημαδια τοπων) υπαρχουν διαφορα τα οποια ειναι ολα απενεργοποιημενα αλλα δεν υπαρχουν αυτα που βλεπω μονιμα στον χαρτη οποτε και δεν μπορω να τα απενεργοποιησω. Καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Εχω ενα αρχειο με poi στην διαδρομη igi/content/poi ομως αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: υπαρχουν καποια poi που εμφανιζονται μονιμα στον χαρτη και δεν μπορω να τα απενεργοποιησω. Στον φακελο απο οπου ενεργοποιουνται τα poi (γενικες ρυθμισεις-ρυθμισεις χαρτη -ρυθμισεις εμφανισης χαρτη-σημαδια τοπων) υπαρχουν διαφορα τα οποια ειναι ολα απενεργοποιημενα αλλα δεν υπαρχουν αυτα που βλεπω μονιμα στον χαρτη οποτε και δεν μπορω να τα απενεργοποιησω. Καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω τι βλέπεις μόνιμα στον χάρτη; Μήπως κάποια που λέγονται οι επαφές μου η οι εικόνες μου; όταν θέλω να ανοίξω ένα λινκ με διεύθυνση από μια εφαρμογή μου βγάζει τα προγράμματα gps που έχω εγκατεστημένα όλα εκτός του igo! (primo, nextgen) ξέρει κανείς γιατί ; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 27, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pthan66 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 τι βλέπεις μόνιμα στον χάρτη; Μήπως κάποια που λέγονται οι επαφές μου η οι εικόνες μου; αυτα που βλεπω μονιμα ειναι σιγουρα poi (νοσοκομεια,πυροσβεστικη,σημειο εισοδου πολης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 αυτα που βλεπω μονιμα ειναι σιγουρα poi (νοσοκομεια,πυροσβεστικη,σημειο εισοδου πολης). Αυτά που αναφέρεις δεν είναι pois... Αυτά βρίσκονται στο φάκελο speedcam. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Καλημέρα. Γιατί όταν κάνω περιήγηση στον χάρτη (2D δεν το κάνει στο 3D χάρτη) μου βγάζει συνέχεια κάθετες γραμμές; Οι κάθετες γραμμές εμφανίζονται σαν δρόμοι που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Στρίβω τον χάρτη και στρίβουν και οι γραμμές μαζί. Κάποιο αρχείο λογικά μου κάνει τη ζημιά, αλλά ποιο; Edited November 28, 2015 by sakisgrand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 ....όταν κάνω περιήγηση στον χάρτη (2D δεν το κάνει στο 3D χάρτη) μου βγάζει συνέχεια κάθετες γραμμές;.... Η λύση στο πρόβλημα που αναφέρεις έχει δοθεί εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Σε nextgen τους τελευταίους χάρτες tomtom, ενώ τους βλέπει κανονικά, τους βγάζει με κόκκινα γράμματα μέσα στην εφαρμογή από τα περιεχόμενα, και δεν δείχνει τίποτα. Αντίθετα στο iGO primo τους δείχνει κανονικά. Περίεργα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αν Σε nextgen τους τελευταίους χάρτες tomtom, ενώ τους βλέπει κανονικά, δηλαδή διαθέτεις και την απαραίτητη license για ΤΤ 06.15 χάρτες... τους βγάζει με κόκκινα γράμματα μέσα στην εφαρμογή από τα περιεχόμενα, τότε αυτό συμβαίνει μόνο όταν έχεις επιλέξει προς χρήση από το mapchanger χάρτη Here (υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτεις τις απαραίτητες άδειες για Here και ΤΤ χάρτες.) και δεν δείχνει τίποτα. Πιο πάνω είπες ότι τους βλέπει κανονικά... αλλά μάλλον σου λείπει η άδεια... Αντίθετα στο iGO primo τους δείχνει κανονικά. Περίεργα πράγματα.. Ναι είναι διαφορετικό από το Primo γιατί το Next είναι πιό απαιτητικό στο θέμα αδειών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αν δηλαδή διαθέτεις και την απαραίτητη license για ΤΤ 06.15 χάρτες... τότε αυτό συμβαίνει μόνο όταν έχεις επιλέξει προς χρήση από το mapchanger χάρτη Here (υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτεις τις απαραίτητες άδειες για Here και ΤΤ χάρτες.) Πιο πάνω είπες ότι τους βλέπει κανονικά... αλλά μάλλον σου λείπει η άδεια... Ναι είναι διαφορετικό από το Primo γιατί το Next είναι πιό απαιτητικό στο θέμα αδειών. Τελικά μάλλον λείπει το license όπως λες. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Η λύση στο πρόβλημα που αναφέρεις έχει δοθεί εδώ. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Πως γίνεται να με προειδοποιεί για τη στροφή νωρίτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts